Alka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 mina Gucia zdaje się wskazywać ,że niezbyt było mu przyjemnie ... :wink: :D a wogóle, :hmmmm: co ten Leonek robił Guciowi? :oops: Quote
Teklunia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Maga100 napisał(a): o, a ten znowu pupcie pokazuje :o :lol: Quote
Alka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Teklunia napisał(a):Maga100 napisał(a): o, a ten znowu pupcie pokazuje :o :lol: wypięli się nas i tyle... :wink: Quote
Justa Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alka napisał(a): mina Gucia zdaje się wskazywać ,że niezbyt było mu przyjemnie ... :wink: :D A tam nieprzyjemnie 8) Wręcz przeciwnie :D on jest w EXTAZIE ! :lol: 8) Quote
PIKA Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):To moze się zamienimy ? :evilbat: Ja szykuje mieszkanie do jutrzejszej rujnacji okien :evilbat: zamienię sie natychmiast i bez namysłu :evil: No to choć Trzeba posciagac firanki, posprzatac z parapetów i z szafek w okolicach okna a pzrede wszystkim to panowie jutro wpadna o 9 rano, a moja mama jeszcze wczesniej :-? Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):To moze się zamienimy ? :evilbat: Ja szykuje mieszkanie do jutrzejszej rujnacji okien :evilbat: zamienię sie natychmiast i bez namysłu :evil: No to choć Trzeba posciagac firanki, posprzatac z parapetów i z szafek w okolicach okna a pzrede wszystkim to panowie jutro wpadna o 9 rano, a moja mama jeszcze wczesniej :-?fajnie będzie , ja tak miała 23 grudnia 2003 roku :wink: A najlepiej jak ponakrywasz pozostały sprzęt jakimiś prześcieradłami , będź innymi narzutami do wytrzepanie , bo folia guzik daje :x Quote
Hanna R. Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 O , jaki duecik :o :o :o Magaaaa - cholera, maili nie mogę wysyłać :huh: :huh: :huh: Quote
Alka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):To moze się zamienimy ? :evilbat: Ja szykuje mieszkanie do jutrzejszej rujnacji okien :evilbat: zamienię sie natychmiast i bez namysłu :evil: No to choć Trzeba posciagac firanki, posprzatac z parapetów i z szafek w okolicach okna a pzrede wszystkim to panowie jutro wpadna o 9 rano, a moja mama jeszcze wczesniej :-?fajnie będzie , ja tak miała 23 grudnia 2003 roku :wink: A najlepiej jak ponakrywasz pozostały sprzęt jakimiś prześcieradłami , będź innymi narzutami do wytrzepanie , bo folia guzik daje :x eee tam, my ponakrywaliśmy folią malarską , a fachowcy na podłogi mieli jakieś tam swoje ochrony, ale generalnie jest mase sprzątania po wymianie okien, nie zazdroszcze :wink: Quote
PIKA Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Magaaaa - cholera, maili nie mogę wysyłać :huh: :huh: :huh: :o A co? Maga Ci skrzynke popsula? :o Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):To moze się zamienimy ? :evilbat: Ja szykuje mieszkanie do jutrzejszej rujnacji okien :evilbat: zamienię sie natychmiast i bez namysłu :evil: No to choć Trzeba posciagac firanki, posprzatac z parapetów i z szafek w okolicach okna a pzrede wszystkim to panowie jutro wpadna o 9 rano, a moja mama jeszcze wczesniej :-?fajnie będzie , ja tak miała 23 grudnia 2003 roku :wink: A najlepiej jak ponakrywasz pozostały sprzęt jakimiś prześcieradłami , będź innymi narzutami do wytrzepanie , bo folia guzik daje :x eee tam, my ponakrywaliśmy folią malarską , a fachowcy na podłogi mieli jakieś tam swoje ochrony, ale generalnie jest mase sprzątania po wymianie okien, nie zazdroszcze :wink: :o No nie żartujcie? to az taki syf bedzie? Maaaaga,!!!!!!!!!!!! Maaaga!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja się zamienię, ale jutro po poludniu 8) Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Właśnie SYF jest jak jest folia bo elekryzuje i kurz i tak pod nią włazi , a ponakrywać musisz , bo się z robotą nie wykopiesz :-? Quote
Maga100 Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 zamieniam się natychmiast albo w ogóle :evilbat: i pamiętaj, w niedzielę o 6.00 RANO odbierz mojego ojca z lotniska :evilbat: Quote
asher Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): no co wyciorek jest debesciarski :wink: / i my sie lubimy 8) / debesciarski? czyli ze teraz chcesz zrobic wyciorka ze Szpili? no to juz byl byl wycior w zasadzie :lol:Teklunia, jak ty nic nie rozumiesz :roll: Ala nie chce zrobic wyciorka ze Szpili, Ala chce, żeby wyciorek Szpilę... no, ten, tego... powycierał :oops: :oops: :oops: Maga, zdjęcia cudne :lol: Żałujesz, że bajgielki na przechowanie nie wzięłaś? :evilbat: PIKA, pamietaj, żeby żeberek z klatki nie wypuszczać, jak ci te okna będą wymieniac 8) Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Ala nie chce zrobic wyciorka ze Szpili, Ala chce, żeby wyciorek Szpilę... no, ten, tego... powycierał asher :lol: :lol: poszło o to że Tufi vel wyciorek jesy The Best :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 jezuu Maga Maga ja siezamienię i po tatka na lotnisko pojadę!!! aaaaa jak mnie sięmarzą takie psie szaleństwa w domu buuuuuuuuuu a u mnie tylko non stop WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :evil: :x Quote
Hanna R. Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Maga - odbierz maila. Starsza-Koleżanka-Hanka :silly: Quote
asher Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Maga - odbierz maila. Starsza-Koleżanka-Hanka :silly:A co to za tajemnice jakieś? :evil: I czemu Hania mnie maili nie przysyła? Tylko Maga tak uhonorowana? :cry: Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Maga - odbierz maila. Starsza-Koleżanka-Hanka :silly:A co to za tajemnice jakieś? :evil: I czemu Hania mnie maili nie przysyła? Tylko Maga tak uhonorowana? :cry:ja też zazdraszczam , że Maga maile dostaje :-? Quote
Maga100 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 asher napisał(a): Żałujesz, że bajgielki na przechowanie nie wzięłaś? :evilbat: nie, bynajmniej :-? mam za sobą nieprzespaną noc, bo one ciągle dreptały w te i z powrotem :evil: Gucio dreptał, bo nowe były wszystkie halasy dookoła i pewnie czekał, aż jego stado po niego przyjedzie, a Leon dreptał, bo Gucio dreptał :evil: W końcu o 6.00 rano nie zdzierżyłam, wyprowadziłam potwory na spcer i Gucia odprowadziłam do domu (mieszka niedaleko). Przynajmniej potem się wszyscy pospali. Zaraz po niego idę i się zacznie od początku :roll: malawaszka napisał(a):jezuu Maga Maga ja siezamienię i po tatka na lotnisko pojadę!!! aaaaa jak mnie sięmarzą takie psie szaleństwa w domu buuuuuuuuuu a u mnie tylko non stop WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :evil: :x no ja nie wiem, czy byłabyś zadowolona :-? 8) Leon tylko raz zawarczał na Gucia, jak ten położył się przy mnie, gdy jadłam obiadokolację :-? Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Maga - odbierz maila. Starsza-Koleżanka-Hanka :silly:A co to za tajemnice jakieś? :evil: I czemu Hania mnie maili nie przysyła? Tylko Maga tak uhonorowana? :cry:ja też zazdraszczam , że Maga maile dostaje :-? widzicie, widzicie i kto jednak się najlepiej podlizuje? :cool3: Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 widzicie, widzicie i kto jednak się najlepiej podlizuje? skuteczna jesteś :-? :wink: Quote
Hanna R. Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Maga - odbierz maila. Starsza-Koleżanka-Hanka :silly:A co to za tajemnice jakieś? :evil: I czemu Hania mnie maili nie przysyła? Tylko Maga tak uhonorowana? :cry: :evilbat: Asher, juz Ci wysłałam tego maila ! :evilbat: Quote
Hanna R. Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):widzicie, widzicie i kto jednak się najlepiej podlizuje? skuteczna jesteś :-? :wink: A mam to Twój adres ??? :evilbat: :evilbat: :evilbat: Poza tym właśnie - mało sie podlizujesz .... :lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):widzicie, widzicie i kto jednak się najlepiej podlizuje? skuteczna jesteś :-? :wink: A mam to Twój adres ??? :evilbat: :evilbat: :evilbat:nie masz :D , ale ja Twojego też nie mam :-? Quote
Hanna R. Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):widzicie, widzicie i kto jednak się najlepiej podlizuje? skuteczna jesteś :-? :wink: A mam to Twój adres ??? :evilbat: :evilbat: :evilbat:nie masz :D , ale ja Twojego też nie mam :-? :lol: :lol: :lol: No właśnie. Quote
PIKA Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):widzicie, widzicie i kto jednak się najlepiej podlizuje? skuteczna jesteś :-? :wink: A mam to Twój adres ??? :evilbat: :evilbat: :evilbat:nie masz :D , ale ja Twojego też nie mam :-? :lol: :lol: :lol: No właśnie. Ale macie mój pika@aster.pl i posze mi tego maila wyslac :lol: A tak w ogóle witam, w trakcie doprowadzania chaupy do ładu :evilbat: Quote
Alka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A tak w ogóle witam, w trakcie doprowadzania chaupy do ładu o tej porze już robota skonczona ? :roll: Pika, to ile okien wymienialiście ? Quote
Recommended Posts