Lucy* Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 O jaka :o :o zbereźna galeryjka :evilbat: :lol: :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alka napisał(a):asher napisał(a):PIKA, no wiesz??? Będziesz Tuffiemu i jego wybrance w tak intymnych momentach towarzyszyć? :o Ciężkie życie musi mieć z tobą Saba :roll: ta Pika jest widać nadopiekuńczą Pańcią... :wink: ale asher, z drugiej strony dysproporcja wielkości psów jest tak wielka ,że mogłoby byc ciekawie... :roflt: I to bardzo, :roll: szczególnie jak Tuffi caly wlezie :oops: :lol: Tuffi wyciorek :wink: :lol: :lol: :lol: a fe :roll: Się przyłaczam : A FE ! Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał: Maga - co się z Toba dzieje ? Pies się przez Ciebie zmarnuje... Synową potencjalną stracisz , [b]Teściowa ( leonowa ) już gdera A Teściowa .... samo złoto ! Uwazaj, co wyczyniasz , życie sobie zrujnujesz. O Leonie wspomniałam wyżej Ale Pika nie będzie moja teściową, tylko Leona. Ja swoją już mam A synowej nie stracę, bo która synowa najpierw uszkodziłaby kolano swojej teściowej, nastepnie podbiła jej limo, a teściowa nadal ja lubiła? Aaaaaa ... :roll: Magdaleno dwója z czytania ! :-? Przecież napisałam że teściowa (leonowa) Quote
Alka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Lucy* napisał(a):O jaka :o :o zbereźna galeryjka :evilbat: :lol: :wink: :lol: zberezna, zberezna.....baaardzo zbereżna :wink: Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alka napisał(a):Lucy* napisał(a):O jaka :o :o zbereźna galeryjka :evilbat: :lol: :wink: :lol: zberezna, zberezna.....baaardzo zbereżna :wink: ale porządnickie :wink: , a jak gorzałe chlapały u Ozzyego to niby porzadne były co 8) .A ja tu nic zbereźnego nie widzę , same literki są , nawet Leonowych fot nie ma :-? Quote
Alka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):Lucy* napisał(a):O jaka :o :o zbereźna galeryjka :evilbat: :lol: :wink: :lol: zberezna, zberezna.....baaardzo zbereżna :wink: ale porządnickie :wink: , a jak gorzałe chlapały u Ozzyego to niby porzadne były co 8) .A ja tu nic zbereźnego nie widzę , same literki są , nawet Leonowych fot nie ma :-? zdecydowanie wole % u Ozzulca :wink: , niż z Tuffcia wyciorka , a feeeeee...... :pissed: Quote
asher Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):Lucy* napisał(a):O jaka :o :o zbereźna galeryjka :evilbat: :lol: :wink: :lol: zberezna, zberezna.....baaardzo zbereżna :wink: ale porządnickie :wink: , a jak gorzałe chlapały u Ozzyego to niby porzadne były co 8) Alu :o Ale my chlałyśmy kultiralnie, grzecznie i niezbereźnie :roll: Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):Lucy* napisał(a):O jaka :o :o zbereźna galeryjka :evilbat: :lol: :wink: :lol: zberezna, zberezna.....baaardzo zbereżna :wink: ale porządnickie :wink: , a jak gorzałe chlapały u Ozzyego to niby porzadne były co 8) Alu :o Ale my chlałyśmy kultiralnie, grzecznie i niezbereźnie :roll:ale ja mówię o tych co się na nas oburzają że my zbereźne :-? Jakie zbereźne , no najwyżej lekko rozbawione :wink: Quote
Alka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):Lucy* napisał(a):O jaka :o :o zbereźna galeryjka :evilbat: :lol: :wink: :lol: zberezna, zberezna.....baaardzo zbereżna :wink: ale porządnickie :wink: , a jak gorzałe chlapały u Ozzyego to niby porzadne były co 8) Alu :o Ale my chlałyśmy kultiralnie, grzecznie i niezbereźnie :roll:ale ja mówię o tych co się na nas oburzają że my zbereźne :-? Jakie zbereźne , no najwyżej lekko rozbawione :wink: proszę , jedna z tych co chciałyby zobaczyc na zywo tego hmmm...wyciorka :evil: :wink: :D Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):[quote name='Lucy*']O jaka :o :o zbereźna galeryjka :evilbat: :lol: :wink: :lol: zberezna, zberezna.....baaardzo zbereżna :wink: ale porządnickie :wink: , a jak gorzałe chlapały u Ozzyego to niby porzadne były co 8) Alu :o Ale my chlałyśmy kultiralnie, grzecznie i niezbereźnie :roll:ale ja mówię o tych co się na nas oburzają że my zbereźne :-? Jakie zbereźne , no najwyżej lekko rozbawione :wink: proszę , jedna z tych co chciałyby zobaczyc na zywo tego hmmm...wyciorka :evil: :wink: :D no co wyciorek jest debesciarski :wink: / i my sie lubimy 8) / Quote
PIKA Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Ala Tuffi wyciorek jest super :klacz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HankaRupczewska napisał(a):Teklunia napisał(a): a fe :roll: Się przyłaczam : A FE ! No macie racje, niech Tuffi nie wlazi tam gdzie nie trza 8) asher napisał(a): Alu :o Ale my chlałyśmy kultiralnie, jak ? :o Quote
asher Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 PIKA napisał(a):asher napisał(a): Alu :o Ale my chlałyśmy kultiralnie, jak ? :oRatunku, zaczęłam ćwierkać!!! :roll: Shit! :drinking: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 ... się porobiło w Leonkowej galeryjce ... :o :o :o Quote
Maga100 Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 CO TU SIĘ WYPRAWIA?? :evil: to już człowiek nie może iść do pracy i spuścić galerię z oka :-? babolce okropne 8) a ja mam w domu sajgon :lol: Właśnie przywiozłam tatowego Gucia i zaraz oszaleję :evil: Tornado w domu to mało powiedziane , kiedy one się uspokoją? :-? Albo biegają albo oba stoją pod drzwiami i drą japy :evil: Nawet obiadu nie mogę sobie zrobić :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 a ja mam w domu sajgon Właśnie przywiozłam tatowego Gucia i zaraz oszaleję Tornado w domu to mało powiedziane , kiedy one się uspokoją? Albo biegają albo oba stoją pod drzwiami i drą japy Nawet obiadu nie mogę sobie zrobić to masz za karę, że mało Leonka nam pokazujesz :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Maga100 napisał(a): a ja mam w domu sajgon :lol: Właśnie przywiozłam tatowego Gucia i zaraz oszaleję :evil: Tornado w domu to mało powiedziane , kiedy one się uspokoją? :-? Albo biegają albo oba stoją pod drzwiami i drą japy :evil: Nawet obiadu nie mogę sobie zrobić :wink: aleee masz fajnie :angel: :angel: dawaj foty z tego szaleństwa 8) Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): a ja mam w domu sajgon :lol: Właśnie przywiozłam tatowego Gucia i zaraz oszaleję :evil: Tornado w domu to mało powiedziane , kiedy one się uspokoją? :-? Albo biegają albo oba stoją pod drzwiami i drą japy :evil: Nawet obiadu nie mogę sobie zrobić :wink: aleee masz fajnie :angel: :angel: dawaj foty z tego szaleństwa 8)TAK TAK dawaj foty Quote
Teklunia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): no co wyciorek jest debesciarski :wink: / i my sie lubimy 8) / debesciarski? czyli ze teraz chcesz zrobic wyciorka ze Szpili? no to juz byl byl wycior w zasadzie :lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): no co wyciorek jest debesciarski :wink: / i my sie lubimy 8) / debesciarski? czyli ze teraz chcesz zrobic wyciorka ze Szpili? no to juz byl byl wycior w zasadzie :lol: :evil: czepialska :lol: :lol: przeciez ja pisałam o moim sąsiedzie Tufficzku :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 PIKA napisał(a): aleee masz fajnie :angel: :angel: dawaj foty z tego szaleństwa 8) fajnie? :o :evil: jestem umęczona i mam ich dość!!!! :placz: poczatek zapowiadał się spokojnie :-? ale potem się zaczęło :-? Quote
Alka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Leonowi trochę rozrywki się przyda, widac ,że chłopcy się nie nudzą :wink: :D Quote
PIKA Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 O widze, ze i kocyk jest :lol: a nawet kilkanascie kocyków :lol: Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): aleee masz fajnie :angel: :angel: dawaj foty z tego szaleństwa 8) fajnie? :o :evil: jestem umęczona i mam ich dość!!!! :placz: To moze się zamienimy ? :evilbat: Ja szykuje mieszkanie do jutrzejszej rujnacji okien :evilbat: Quote
Maga100 Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 PIKA napisał(a):To moze się zamienimy ? :evilbat: Ja szykuje mieszkanie do jutrzejszej rujnacji okien :evilbat: zamienię sie natychmiast i bez namysłu :evil: Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 O widze, ze i kocyk jest a nawet kilkanascie kocyków ja też zaraz zauważyłam DUŻĄ ilość kocyków :wink: Ale sie fajnie Leon bawi z Guciem :lol: Quote
Justa Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Ohohooooooo jaki przystojny ten kolega Leonka :) 8) Normalnie gorące chłopaki :D Quote
Recommended Posts