mmbbaj Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 asher napisał(a):mmbbaj napisał(a):asher napisał(a): ... Pewnie okaże się, że Saba zamroziła sobie jajeczka... macicę też? :oNie nie nie! Szpilka będzie mamą zastępczą i to pewnie będzie sedno intrygi! 8) nie, nie, nie! zakończenie musi być zawsze zaskakujące więc okaże się, że faktycznym ojcem (naturalnym) będzie Tuffi :lol: Quote
PIKA Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 mmbbaj napisał(a):asher napisał(a):mmbbaj napisał(a):asher napisał(a): ... Pewnie okaże się, że Saba zamroziła sobie jajeczka... macicę też? :oNie nie nie! Szpilka będzie mamą zastępczą i to pewnie będzie sedno intrygi! 8) nie, nie, nie! zakończenie musi być zawsze zaskakujące więc okaże się, że faktycznym ojcem (naturalnym) będzie Tuffi :lol: :o a kogo Tuffi pokryje? Szpilę czy Sabe ? :o I ja kcem to zobaczyc, jak on to robi :evilbat: Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 PIKA napisał(a):mmbbaj napisał(a):asher napisał(a):mmbbaj napisał(a):asher napisał(a): ... Pewnie okaże się, że Saba zamroziła sobie jajeczka... macicę też? :oNie nie nie! Szpilka będzie mamą zastępczą i to pewnie będzie sedno intrygi! 8) nie, nie, nie! zakończenie musi być zawsze zaskakujące więc okaże się, że faktycznym ojcem (naturalnym) będzie Tuffi :lol: :o a kogo Tuffi pokryje? Szpilę czy Sabe ? :o I ja kcem to zobaczyc, jak on to robi :evilbat:o Rany :o :o :o ja też chcę zobaczyć , koniecznie , choć z natury nieciekawam , to tutaj aż mnie zrzera :wink: :lol: Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):mmbbaj napisał(a):asher napisał(a):mmbbaj napisał(a):[quote name='asher'] ... Pewnie okaże się, że Saba zamroziła sobie jajeczka... macicę też? :oNie nie nie! Szpilka będzie mamą zastępczą i to pewnie będzie sedno intrygi! 8) nie, nie, nie! zakończenie musi być zawsze zaskakujące więc okaże się, że faktycznym ojcem (naturalnym) będzie Tuffi :lol: :o a kogo Tuffi pokryje? Szpilę czy Sabe ? :o I ja kcem to zobaczyc, jak on to robi :evilbat:o Rany :o :o :o ja też chcę zobaczyć , koniecznie , choć z natury nieciekawam , to tutaj aż mnie zrzera :wink: :lol: Ja też !!!!! A co to będzie za baby :o :o :o Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Lucy* napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):mmbbaj napisał(a):asher napisał(a):[quote name='mmbbaj'][quote name='asher'] ... Pewnie okaże się, że Saba zamroziła sobie jajeczka... macicę też? :oNie nie nie! Szpilka będzie mamą zastępczą i to pewnie będzie sedno intrygi! 8) nie, nie, nie! zakończenie musi być zawsze zaskakujące więc okaże się, że faktycznym ojcem (naturalnym) będzie Tuffi :lol: :o a kogo Tuffi pokryje? Szpilę czy Sabe ? :o I ja kcem to zobaczyc, jak on to robi :evilbat:o Rany :o :o :o ja też chcę zobaczyć , koniecznie , choć z natury nieciekawam , to tutaj aż mnie zrzera :wink: :lol: Ja też !!!!! A co to będzie za baby :o :o :oleoyorkobox Quote
Maga100 Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Siostra, Teklunia, Pagaj, Lucy - Leon się zawstydził , że jest taki słodki :wink: PIKA napisał(a):Ten mój zięc to siakis zestresowany sie robi :-? bo ma on jest cały nieszczęśliwy, że teraz w ciagu tygodnia siedzi sam w domu, przedtem to było sporadyczne, bo mogłam go prawie wszędzie ze sobą zabierać :( HankaRupczewska napisał(a): [b]Maga - co się z Toba dzieje ? Pies się przez Ciebie zmarnuje... Synową potencjalną stracisz , Teściowa ( leonowa ) już gdera :-? A Teściowa .... samo złoto ! Uwazaj, co wyczyniasz , życie sobie zrujnujesz. O Leonie wspomniałam wyżej :cry: Ale Pika nie będzie moja teściową, tylko Leona. Ja swoją już mam :-? A synowej nie stracę, bo która synowa najpierw uszkodziłaby kolano swojej teściowej, nastepnie podbiła jej limo, a teściowa nadal ja lubiła? 8) 8) asher napisał(a):O boziu, jaki biedny smutny pies... Serce się kraje :cry: :cry: :cry: przestań, bo pracę rzucę, żeby z Leonem siedzieć w domu :lol: Reasumując wasze wywody: Szpila urodzi baby z zamrozonych jajeczek Saby, zapłodnionych przez Leona, baby okaże się zadziwiająco podobne do Tuffiego, ale koniec końców wyjdzie na jaw, że Szpila w międzyczasie gziła się z Ozzim i Bajanem na przemian, więc bedzie proces o ustalenie ojcostwa, ale problem jeszcze polegał na jednym: kto jest matką? :o Szpila czy Saba? Quote
Alka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 asher napisał(a): O boziu, jaki biedny smutny pies... Serce się kraje :cry: :cry: :cry: A tak w ogóle to się obrażam, bo mi Maga powiadomień nie wysyła :evil: kurcze, wkleiłam fotkę biednego Leonka, żal mi piesia ...sam w domku, nie ma kto poprzytulać , podrapać...Widziałam z jaka determinacj Leos się drapie :evil: ale teraz doczytałam coś o kryciu przez ... Tuffiego :o ale kogo, gdzie , jak :o o zgrozo, która miała taki pomysł i która chce to zobaczyć ... Quote
mmbbaj Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Lucy* napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):mmbbaj napisał(a):asher napisał(a):[quote name='mmbbaj'][quote name='asher'] ... Pewnie okaże się, że Saba zamroziła sobie jajeczka... macicę też? :oNie nie nie! Szpilka będzie mamą zastępczą i to pewnie będzie sedno intrygi! 8) nie, nie, nie! zakończenie musi być zawsze zaskakujące więc okaże się, że faktycznym ojcem (naturalnym) będzie Tuffi :lol: :o a kogo Tuffi pokryje? Szpilę czy Sabe ? :o I ja kcem to zobaczyc, jak on to robi :evilbat:o Rany :o :o :o ja też chcę zobaczyć , koniecznie , choć z natury nieciekawam , to tutaj aż mnie zrzera :wink: :lol: Ja też !!!!! A co to będzie za baby :o :o :o Bosze! :o Jakie ciekawe! :lol: Metodą IN VITRO 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 och Leonku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Maga100 napisał(a): Szpila urodzi baby z zamrozonych jajeczek Saby, zapłodnionych przez Leona, baby okaże się zadziwiająco podobne do Tuffiego, ale koniec końców wyjdzie na jaw, że Szpila w międzyczasie gziła się z Ozzim i Bajanem na przemian, więc bedzie proces o ustalenie ojcostwa, ale problem jeszcze polegał na jednym: kto jest matką? :o Szpila czy Saba? :hmmmm: ..........o kurcze :-? ...to bardziej niż w brazylijskim serialu :roll: Quote
Alka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 mmbbaj napisał(a):Maga100 napisał(a): Szpila urodzi baby z zamrozonych jajeczek Saby, zapłodnionych przez Leona, baby okaże się zadziwiająco podobne do Tuffiego, ale koniec końców wyjdzie na jaw, że Szpila w międzyczasie gziła się z Ozzim i Bajanem na przemian, więc bedzie proces o ustalenie ojcostwa, ale problem jeszcze polegał na jednym: kto jest matką? :o Szpila czy Saba? :hmmmm: ..........o kurcze :-? ...to bardziej niż w brazylijskim serialu :roll: albo czeski film, kiedyś się mówiło " nikt nic nie wie" :wink: :D Quote
PIKA Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Maga100 napisał(a): bo która synowa najpierw uszkodziłaby kolano swojej teściowej, nastepnie podbiła jej limo, a teściowa nadal ja lubiła? 8) 8) Ale chyba tak sie powino traktowac tesciwą, nie? :hmmmm: Alka napisał(a): ale teraz doczytałam coś o kryciu przez ... Tuffiego :o ale kogo, gdzie , jak :o o Sabę ewentualne Szpilę a to wszystko jedno No tego to ja wlasnie tez jestem ciekawa, zwazając na roznice w rozmiarach :lol: Quote
Alka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Sabę ewentualne Szpilę a to wszystko jedno No tego to ja wlasnie tez jestem ciekawa, zwazając na roznice w rozmiarach :hmmmm: a na leżąco ? :roll: kiedyś taka jedna duuuża sunia położyła się na trawie podgryzając patyka, a Tuffciowi zebrało sie na amory. :wink: Co się naskakał to jego, nawet na jej głowie siedział"a sunia ...zero zainteresowania.Musiałam go siłą zabrać do domku. :evil: Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 mmbbaj napisał(a):Maga100 napisał(a): Szpila urodzi baby z zamrozonych jajeczek Saby, zapłodnionych przez Leona, baby okaże się zadziwiająco podobne do Tuffiego, ale koniec końców wyjdzie na jaw, że Szpila w międzyczasie gziła się z Ozzim i Bajanem na przemian, więc bedzie proces o ustalenie ojcostwa, ale problem jeszcze polegał na jednym: kto jest matką? :o Szpila czy Saba? :hmmmm: ..........o kurcze :-? ...to bardziej niż w brazylijskim serialu :roll:ależ nie , w Wenezuelskim :wink: :lol: Quote
asher Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 PIKA, no wiesz??? Będziesz Tuffiemu i jego wybrance w tak intymnych momentach towarzyszyć? :o Ciężkie życie musi mieć z tobą Saba :roll: Quote
Maga100 Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 asher napisał(a):A tak w ogóle to się obrażam, bo mi Maga powiadomień nie wysyła :evil: mnie też nie wysyła :evil: Bezczelna Maga :evil: Quote
asher Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):A tak w ogóle to się obrażam, bo mi Maga powiadomień nie wysyła :evil: mnie też nie wysyła :evil: Bezczelna Maga :evil:Podła, rzekłabym :evil: Wez no jej coś powiedz! :evil: Quote
Maga100 Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 asher napisał(a):Podła, rzekłabym :evil: Wez no jej coś powiedz! :evil: sama jej powiedz, ja wole nie , okrutna jest, złośliwa i żadnej krytyki nie przyjmuje :-? Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Podła, rzekłabym :evil: Wez no jej coś powiedz! :evil: sama jej powiedz, ja wole nie , okrutna jest, złośliwa i żadnej krytyki nie przyjmuje :-?rany bosskie i taka tyż po ziemi chodzi :-? A do mnie to ani powiadomienia nie szły to se już wyłączyłam, ciągle serwera nie umie dogo znaleść itd :evilbat: Quote
asher Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Podła, rzekłabym :evil: Wez no jej coś powiedz! :evil: sama jej powiedz, ja wole nie , okrutna jest, złośliwa i żadnej krytyki nie przyjmuje :-?To ja lepiej będę cicho siedzieć. jeszcze się zemści? :nerwy: Quote
Alka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 asher napisał(a):PIKA, no wiesz??? Będziesz Tuffiemu i jego wybrance w tak intymnych momentach towarzyszyć? :o Ciężkie życie musi mieć z tobą Saba :roll: ta Pika jest widać nadopiekuńczą Pańcią... :wink: ale asher, z drugiej strony dysproporcja wielkości psów jest tak wielka ,że mogłoby byc ciekawie... :roflt: Quote
PIKA Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alka napisał(a):asher napisał(a):PIKA, no wiesz??? Będziesz Tuffiemu i jego wybrance w tak intymnych momentach towarzyszyć? :o Ciężkie życie musi mieć z tobą Saba :roll: ta Pika jest widać nadopiekuńczą Pańcią... :wink: ale asher, z drugiej strony dysproporcja wielkości psów jest tak wielka ,że mogłoby byc ciekawie... :roflt: I to bardzo, :roll: szczególnie jak Tuffi caly wlezie :oops: Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 PIKA napisał(a):Alka napisał(a):asher napisał(a):PIKA, no wiesz??? Będziesz Tuffiemu i jego wybrance w tak intymnych momentach towarzyszyć? :o Ciężkie życie musi mieć z tobą Saba :roll: ta Pika jest widać nadopiekuńczą Pańcią... :wink: ale asher, z drugiej strony dysproporcja wielkości psów jest tak wielka ,że mogłoby byc ciekawie... :roflt: I to bardzo, :roll: szczególnie jak Tuffi caly wlezie :oops: :lol: Tuffi wyciorek :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alka napisał(a):asher napisał(a):PIKA, no wiesz??? Będziesz Tuffiemu i jego wybrance w tak intymnych momentach towarzyszyć? :o Ciężkie życie musi mieć z tobą Saba :roll: ta Pika jest widać nadopiekuńczą Pańcią... :wink: ale asher, z drugiej strony dysproporcja wielkości psów jest tak wielka ,że mogłoby byc ciekawie... :roflt: I to bardzo, :roll: szczególnie jak Tuffi caly wlezie :oops: :lol: Tuffi wyciorek :wink: :lol: :lol: :lol:Buhahaha, wyciorek :cunao: :roflt: :roflt: :roflt: Hahahahha :lol: Quote
Teklunia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alka napisał(a):asher napisał(a):PIKA, no wiesz??? Będziesz Tuffiemu i jego wybrance w tak intymnych momentach towarzyszyć? :o Ciężkie życie musi mieć z tobą Saba :roll: ta Pika jest widać nadopiekuńczą Pańcią... :wink: ale asher, z drugiej strony dysproporcja wielkości psów jest tak wielka ,że mogłoby byc ciekawie... :roflt: I to bardzo, :roll: szczególnie jak Tuffi caly wlezie :oops: :lol: Tuffi wyciorek :wink: :lol: :lol: :lol: a fe :roll: Quote
Recommended Posts