asher Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Maga, fotki bomba :cunao: :wink: Kciuki trzymam!!!! :kciuki: Quote
PIKA Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 O matko :o Maga musisz ludzi starszyc i to na noc :o bedem sie bala w nocy :cry: :wink: trzmamy kciuki :kciuki: Chcemy mieć bogatą tesciową ostatecznie :lol: Quote
Maga100 Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 oj tam, ze trochę się oczka świecą , a wy zaraz, że wilkołaki 8) PIKA napisał(a): Chcemy mieć bogatą tesciową ostatecznie :lol: i myslisz, że ci coś skapnie? :evilbat: A posag jaki bedzie? w końca to panna nie pierwszej młodości :-? I wnuków nie bedzie :( 8) Quote
PIKA Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Maga100 napisał(a): A posag jaki bedzie? Taaa Ziuta :lol: Maga100 napisał(a): w końca to panna nie pierwszej młodości :-? ale panna i do tego dziewica :lol: Maga100 napisał(a): I wnuków nie bedzie :( 8) a to chyba dobrze :o Quote
00000 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Maga100 napisał(a): w końca to panna nie pierwszej świeżości :-? 8) Hłehłehłe..... :evilbat: Quote
Lucy* Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 A ja się pogubiłam w tych koligacjach rodzinnych :o jakie teściowe :hmmmm: jakie wnuki :hmmmm: i jakie posagi :o :hmmmm: Quote
Alka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Lucy* napisał(a):A ja się pogubiłam w tych koligacjach rodzinnych :o jakie teściowe :hmmmm: jakie wnuki :hmmmm: i jakie posagi :o :hmmmm: no jak to , przecież to proste, psy mają się ku sobie ... będą teściowe, wnuków niet, a posag skromny... :wink: :D :D Quote
Siostra Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Alka napisał(a):Lucy* napisał(a):A ja się pogubiłam w tych koligacjach rodzinnych :o jakie teściowe :hmmmm: jakie wnuki :hmmmm: i jakie posagi :o :hmmmm: no jak to , przecież to proste, psy mają się ku sobie ... będą teściowe, wnuków niet, a posag skromny... :wink: :D :D Jejku, toż to jakiś brazylijski serial sie szykuje :o :wink: Quote
Lucy* Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Siostra napisał(a):Alka napisał(a):Lucy* napisał(a):A ja się pogubiłam w tych koligacjach rodzinnych :o jakie teściowe :hmmmm: jakie wnuki :hmmmm: i jakie posagi :o :hmmmm: no jak to , przecież to proste, psy mają się ku sobie ... będą teściowe, wnuków niet, a posag skromny... :wink: :D :D Jejku, toż to jakiś brazylijski serial sie szykuje :o :wink: Jeee to będą nieślubne dzieci i mordy zazdrosnych "byłych"... :evilbat: Quote
Maga100 Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Lucy* napisał(a): Jeee to będą nieślubne dzieci i mordy zazdrosnych "byłych"... :evilbat: właśnie dzieci nie będzie :-? :lol: Dbsst, nie ma fot, bo nie ma kiedy robić :( Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Maga100 napisał(a):Lucy* napisał(a): Jeee to będą nieślubne dzieci i mordy zazdrosnych "byłych"... :evilbat: właśnie dzieci nie będzie :-? :lol: Dbsst, nie ma fot, bo nie ma kiedy robić :(czyli nie będziesz babcią 8) , Foty prosimy nadrobić w weekend :wink: Quote
Maga100 Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Jetsem, żyję, choć jestem obrazony, bo pani ciagle nie ma w domu :-? tak, tak, ciagle siedzę sam biedniutki taki Quote
Maga100 Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 swędzi coś i drapie, ale nikt się nie zainteresuje oszalało, co tak swędzi? :-? co, podrapać się nie wolno? :-? prawda, że jestem biedny? Quote
Siostra Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 O jejku, jak ja kocham brązowe psie nosy, takie karmelki do całowania, cudo :angel: Quote
Teklunia Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Maga100 napisał(a): ojojojojoj, jakie slodkie zmarszczki na pycholku :loveu: Quote
00000 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Fajne to "zmarszczone" zdjęcie :lol: :lol: :lol: Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Boże jaki on jest cudny :D :D :loveu: :iloveyou: Mimikę pyszczka ma niesamowitą !! :angel: Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 prawda, że jestem biedny? o boziu jakie zatroskane pysio :-? Quote
PIKA Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ten mój zięc to siakis zestresowany sie robi :-? Quote
Hanna R. Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Gumniaste psy ! :lol: :lol: :lol: No chodź Leonku, chodź, my cię przygarniemy ! Wydrapiemy, wyczochramy ... My mamy duuużo czasu :lol: :lol: :lol: Maga - co się z Toba dzieje ? Pies się przez Ciebie zmarnuje... Synową potencjalną stracisz , Teściowa ( leonowa ) już gdera :-? A Teściowa .... samo złoto ! Uwazaj, co wyczyniasz , życie sobie zrujnujesz. O Leonie wspomniałam wyżej :cry: Quote
asher Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Maga100 napisał(a):Lucy* napisał(a): Jeee to będą nieślubne dzieci i mordy zazdrosnych "byłych"... :evilbat: właśnie dzieci nie będzie :-? :lol: Na pewno się jakieś znajdą, w końcu to serial brazylijski, nie? Pewnie okaże się, że Saba zamroziła sobie jajeczka... O boziu, jaki biedny smutny pies... Serce się kraje :cry: :cry: :cry: A tak w ogóle to się obrażam, bo mi Maga powiadomień nie wysyła :evil: Quote
mmbbaj Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 asher napisał(a): ... Pewnie okaże się, że Saba zamroziła sobie jajeczka... macicę też? :o Quote
asher Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 mmbbaj napisał(a):asher napisał(a): ... Pewnie okaże się, że Saba zamroziła sobie jajeczka... macicę też? :oNie nie nie! Szpilka będzie mamą zastępczą i to pewnie będzie sedno intrygi! 8) Quote
Recommended Posts