Hanna R. Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Maga ? Może bym Ci się podlizała ??? Ale nie wiem czy czytasz ? Nie chcę na próżno :evilbat: :evilbat: Quote
mmbbaj Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Maga ? Może bym Ci się podlizała ??? Ale nie wiem czy czytasz ? Nie chcę na próżno :evilbat: :evilbat: :evilbat: Dobranoc Maga :evilbat: 0X :evilbat: Quote
Hanna R. Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 mmbbaj napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Maga ? Może bym Ci się podlizała ??? Ale nie wiem czy czytasz ? Nie chcę na próżno :evilbat: :evilbat: :evilbat: Dobranoc Maga :evilbat: 0X :evilbat: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 sabina1 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Kurcze a ja szukam jakieś karmy dla Ozzulca , bo wygląda na to że Acana Premium De Lux ma za dużo białka Ale przecież jest Acana Premium (bez Delux) ma białka dużo mniej . Ja wczoraj zamówiłam przez Animalia.pl 15 kg - 110 zł.tak tylko żeby mój maup chciał jeść , on sobie spośród próbek wybrał akurat Purine Pro Plan Lamb& Rice :evil: / 15 kg za 216 bodajze :-? / Quote
Maga100 Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Maga ? Może bym Ci się podlizała ??? Ale nie wiem czy czytasz ? Nie chcę na próżno :evilbat: :evilbat: byłoby na próżno :evilbat: poza tym ja zawsze wietrzę podstęp 8) mmbbaj napisał(a): :evilbat: Dobranoc Maga :evilbat: 0X :evilbat: złośliwiec :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Maga ? Może bym Ci się podlizała ??? Ale nie wiem czy czytasz ? Nie chcę na próżno :evilbat: :evilbat: byłoby na próżno :evilbat: poza tym ja zawsze wietrzę podstęp 8) mmbbaj napisał(a): :evilbat: Dobranoc Maga :evilbat: 0X :evilbat: złośliwiec :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale ciekawa konwersacja 8) Quote
Alka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Maga ? Może bym Ci się podlizała ??? Ale nie wiem czy czytasz ? Nie chcę na próżno :evilbat: :evilbat: byłoby na próżno :evilbat: poza tym ja zawsze wietrzę podstęp 8) mmbbaj napisał(a): :evilbat: Dobranoc Maga :evilbat: 0X :evilbat: złośliwiec :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale ciekawa konwersacja 8) myślałam ,że tylko ja jestem taka nie kumata :wink: Quote
Hanna R. Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Maga ? Może bym Ci się podlizała ??? Ale nie wiem czy czytasz ? Nie chcę na próżno :evilbat: :evilbat: byłoby na próżno :evilbat: poza tym ja zawsze wietrzę podstęp 8) mmbbaj napisał(a): :evilbat: Dobranoc Maga :evilbat: 0X :evilbat: złośliwiec :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale ciekawa konwersacja 8) myślałam ,że tylko ja jestem taka nie kumata :wink: Alu ??? Czytamy NIEUWAŻNIE i WYBIÓRCZO :lol: Quote
Alka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 , kurcze, muszę sie bardziej skupić :wink: Quote
olekg89 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Kaja wsuwa acane delux ,az jej sie uszy trzęsą :D ,15kg 140zł :-? i te 15kg na 2 miesiace starcza :-? Quote
Lucy* Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 A słuchajcie jak już tak konwersujemy o karmach to zapytam z ciekawości czy ktoś kiedyś spotkał się z tą karmą Pedigree dla ONków ???? Oni mają tą karmę od roku na swojej stronie a u żadnego weta tego nie widziałam a zapytani rozkładają ręce że w hurtowniach też nie ma ?? Chciałam ją wypróbować bo ona ma ten składnik wspomagający biodra..a Sara ma z tym problem :-? Quote
PIKA Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Lucy* napisał(a): Chciałam ją wypróbować bo ona ma ten składnik wspomagający biodra..a Sara ma z tym problem :-? "ten" to znaczy jaki? Bo może inna, lepsza gatunkowo karma też "go" ma :wink: Quote
Lucy* Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 PIKA napisał(a):Lucy* napisał(a): Chciałam ją wypróbować bo ona ma ten składnik wspomagający biodra..a Sara ma z tym problem :-? "ten" to znaczy jaki? Bo może inna, lepsza gatunkowo karma też "go" ma :wink: Koorcze teraz nie pamiętam :hmmmm: to był wyciąg z jakiegoś zwierza morskiego.. wspomagający chrząstki w stawach biodrowych.. jak przyjdę do domu to Ci napiszę.. No inne karmy też go mają .. ale nie zawsze :oops: mam kasę wybulić 250 zł :-? Quote
PIKA Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Lucy* napisał(a):PIKA napisał(a):Lucy* napisał(a): Chciałam ją wypróbować bo ona ma ten składnik wspomagający biodra..a Sara ma z tym problem :-? "ten" to znaczy jaki? Bo może inna, lepsza gatunkowo karma też "go" ma :wink: Koorcze teraz nie pamiętam :hmmmm: to był wyciąg z jakiegoś zwierza morskiego.. wspomagający chrząstki w stawach biodrowych.. jak przyjdę do domu to Ci napiszę.. No inne karmy też go mają .. ale nie zawsze :oops: mam kasę wybulić 250 zł :-? Lucy tobie pewnie chodzi o chondroidyne i/lub glukozamine No więc mają je wszystkie karmy dla ras duzych, nawet moja Acana Light dla psów doroslych ją ma A ja za Acane płace nie 250 zł a cos koło 160 za 20 kg wór i mam wieksze zaufanie własnie do niej niż do Pedeegree. Poza tym dobrze by sprawdzić ile tych składników w tym Pedigree jest, bo jak to jest tanie to może tam być tego mniej w stosunku do karm drozszych poza tym jest mnóstwo prepratów psich i dużo tanszych ludzkich, które psu podawać mozesz a zawierają oba te składniki lub chociazby tylko glukozamine Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Lucy* napisał(a):PIKA napisał(a):Lucy* napisał(a): Chciałam ją wypróbować bo ona ma ten składnik wspomagający biodra..a Sara ma z tym problem :-? "ten" to znaczy jaki? Bo może inna, lepsza gatunkowo karma też "go" ma :wink: Koorcze teraz nie pamiętam :hmmmm: to był wyciąg z jakiegoś zwierza morskiego.. wspomagający chrząstki w stawach biodrowych.. jak przyjdę do domu to Ci napiszę.. No inne karmy też go mają .. ale nie zawsze :oops: mam kasę wybulić 250 zł :-?Acana też ma TEN składnik :wink: pewno idzie o CHONDROITYNE / w Adult Large Breed , w Premium Deluxei w Senior Light/a 20 kg kosztuje ok 160 zł :wink: Quote
Lucy* Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Dzięki Laseczki :D :angel: :angel: to ście mi pomogły !!!! Zaraz się rozejrzę za tymi karmami !! :D Quote
malawaszka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Lucy - ACANY nie ma w sklepach, służę telefonem do naszego dystrybutora 8) przywiezie Ci pod sam dom :fadein: a za kg wychodzi to chyba nawet taniej niż ten syf pedigree (w końcu ktoś musi zapłacić za reklamy w tv, na autobusach, etc.) Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 malawaszka napisał(a):Lucy - ACANY nie ma w sklepach, służę telefonem do naszego dystrybutora 8) przywiezie Ci pod sam dom :fadein: a za kg wychodzi to chyba nawet taniej niż ten syf pedigree (w końcu ktoś musi zapłacić za reklamy w tv, na autobusach, etc.)Waszeczko u nas w zoologicznych przy leczicach jest Acana :wink: , ale ja miałam z Czech i od dystrybutora :wink: Quote
PIKA Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 A tak w ogóle to gdzie jest mój zięć ? :roll: A przede wszystkim gdzie jest teściowa mojej suczy? :evilbat: Quote
daga10011 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 no wlasnie :-? .rozgadaly sie a ja weszlam z nadzieja na jakies fotki :P Quote
Lucy* Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 malawaszka napisał(a):Lucy - ACANY nie ma w sklepach, służę telefonem do naszego dystrybutora 8) przywiezie Ci pod sam dom :fadein: a za kg wychodzi to chyba nawet taniej niż ten syf pedigree (w końcu ktoś musi zapłacić za reklamy w tv, na autobusach, etc.) Waszeczko.. poproszę ten numerek :D :D Quote
Maga100 Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 tu teściowa :evilbat: Teściowa wyszła dzisiaj z pracy o 20.00 :-? Ale proszę trzymajcie kciuki :modla: , może coś zarobię :oops: A Leon, jak co wieczór wyprowadził swój blokowy harem na spacer :lol: :lol: , czyli 3 sucze: dwie onkopodobne i jedną malamutkę 8) z góry przepraszam za fatalne zdjęcia, ale tam, gdzie chodzimy panuje egipska ciemność (co by SM nas nie dojrzała) i dopiero teraz w domu zobaczyłam co fotografowałam :-? Quote
mmbbaj Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Maga100 napisał(a):tu teściowa :evilbat: Teściowa wyszła dzisiaj z pracy o 20.00 :-? Ale proszę trzymajcie kciuki :modla: , może coś zarobię :oops: Maga! Trzymam kciuki, Bajan też! Maga100 napisał(a):A Leon, jak co wieczór wyprowadził swój blokowy harem na spacer :lol: :lol: , czyli 3 sucze: dwie onkopodobne i jedną malamutkę 8).. tam, gdzie chodzimy panuje egipska ciemność No i w tych ciemnościach egipskich onkopodobna zagryzała namiętnie Leona :o Quote
Teklunia Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Maga100 napisał(a): o zesz kurde :o WILKOLAKI :scared: Quote
Recommended Posts