Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga, co to macie za miejsce takie bezludne ?
Pomimo brzydkiej pogody foty są bardzo ładne - oddają ten dupiany nastrój gnijacej jesieni .Leon - wiosennie kontrastuje z otoczeniem.
Wysyłm Ci PW z OBRZYDLIWIE BEZCZELNYM pytaniem
:-? :-? :-?

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
To Leon tam może na człowiekowym sprzęcie poćwiczyć :wink:
Ozzy ze spaceru wrócił mokry jak frytka :lol: a teraz leży na kanapie i się grzeje 8)

Jedyna zaleta takiej pogody, że możemy tam pojechać. Gdy jest trochę ładniej - a już nie daj Boże lato :-? - kłębią się tam dzikie tłumy warszawiaków z dzikim tłumem bachorków, jest harmider gorszy niż na bazarze :evil:

ostatni galop

i do domu

szkoda :(

Posted

Ale Leon smutny :(
Mnie też do pasji doprowadzają piknikowo - ludziowo - bachorowe spędy i dlatego ciągle szukamy miejsca gdzie można z piesem pojechać :-? narazie mamy bezludzie ale latem przydało by się gdzieś nad wodę :-?

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
[b]Maga, co to macie za miejsce takie bezludne ?

To Kampinos, przy wylocie na Gdańsk 8) Generalnie bardzo fajne miejsce, ale... no właśnie, tylko przy brzydkiej pogodzie :wink:

A dzisiaj i tak pewna mamuśka z małym dzieckiem (ok 3-4 lat) podniosła mi ciśnienie :evil: Idą sobie na przeciwko nas, Leon generalnie ma ich w d...., ale gdy się zbliżyli wzięłam go na krótką smycz. Nagle dzieciak chwycił garść liści i rzucił nimi w Leona :-? Leon na to rozdziawił gębę, ale nie szarpnął się ani nic. A co na to mamuśka? :evil: Rozdarła się na całą japę, że pies powinien byc w kagańcu :evil: :evil: Aż mnie trzęsie, gdy sobie to przypomnę :evil: Ale nie dałam się sprowokować 8)

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
[b]Maga, co to macie za miejsce takie bezludne ?

To Kampinos, przy wylocie na Gdańsk 8) Generalnie bardzo fajne miejsce, ale... no właśnie, tylko przy brzydkiej pogodzie :wink:

A dzisiaj i tak pewna mamuśka z małym dzieckiem (ok 3-4 lat) podniosła mi ciśnienie :evil: Idą sobie na przeciwko nas, Leon generalnie ma ich w d...., ale gdy się zbliżyli wzięłam go na krótką smycz. Nagle dzieciak chwycił garść liści i rzucił nimi w Leona :-? Leon na to rozdziawił gębę, ale nie szarpnął się ani nic. A co na to mamuśka? :evil: Rozdarła się na całą japę, że pies powinien byc w kagańcu :evil: :evil: Aż mnie trzęsie, gdy sobie to przypomnę :evil: Ale nie dałam się sprowokować 8)

Posted

Maga100 napisał(a):
Rozdarła się na całą japę, że pies powinien byc w kagańcu :evil: :evil: Aż mnie trzęsie, gdy sobie to przypomnę :evil: Ale nie dałam się sprowokować 8)

ja bym nie wytrzymała :evil:
Wziełabym garsć liści taka wieeelką garść i rzucila w bachora 8)

Posted

PIKA napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Rozdarła się na całą japę, że pies powinien byc w kagańcu :evil: :evil: Aż mnie trzęsie, gdy sobie to przypomnę :evil: Ale nie dałam się sprowokować 8)

dokładnie to samo bym zrobiła 8) , pomimo wykonywanego zawodu :oops:

Czy wy też nie miałyście Dogo :o

Posted

PIKA napisał(a):
dokładnie to samo bym zrobiła 8) , pomimo wykonywanego zawodu :oops:

ale zostałabym napadnięta przez wojującą rodzinke :lol: Bo za nimi sunęła babcia, dziadek, tatuś i jakaś pannica :-? Wszyscy mieli moherowe berety, wolałam nie ryzykować :lol:
Pozostaje mi mieć nadzieję, ze kiedyś bachorek rzuci liściami w jakiegoś mniej przyjaznego psa, który bedzie owszem, w kagańcu, ale metalowym :evilbat:

Czy wy też nie miałyście Dogo :o

też, to były straszne chwile :wink:

Posted

Och, co za bachor :x :x

A ja wiem gdzie to jest :D czesto tam bywalam jak bylam mala :lol:
Pika to jest Lasek Mlocinski. Bylam tam ostatno we wrzesniu na pieczonych kielbaskach 8) Fajne miejce ale tak jak juz zostalo powiedziane beznadziejnie jest gdy sa dzieciaki :-?
Maga, a wiesz ze tam kiedys, kiedys byla lapanka na dzika? :P Albo jak kiedys skryly sie dwa guzdzce na tej duzej lace? :lol:

Mi tez cos sie dzialo z dogo... :o Otwierala mi sie ramka tak jak do zapisywania plikow :o :lol:

Posted

też, to były straszne chwile

oj zgadzam się z tobą , to było straszne :cry:

Maga , oj jak moherowe berety to faktycznie trzeba uważać , bo jeszcze by ci krzyżem paść kazali :evilbat:

Kurcze a ja szukam jakieś karmy dla Ozzulca , bo wygląda na to że Acana Premium De Lux ma za dużo białka i Ozzy przy okazji brzydkie koopy robi :x , no i mu już nie smakuje a maupowi smakowała próbka Puriny Pro Plan , a ta cholera drożej wychodzi a ja mam chwilowo :evilbat: denko w kasie :evil:

Posted

Kurcze a ja szukam jakieś karmy dla Ozzulca , bo wygląda na to że Acana Premium De Lux ma za dużo białka i Ozzy przy okazji brzydkie koopy robi :x , no i mu już nie smakuje a maupowi smakowała próbka Puriny Pro Plan , a ta cholera drożej wychodzi a ja mam chwilowo :evilbat: denko w kasie :evil:

A ja Leona karmie teraz tylko naturalnie :wink: Rano biały serek, a po południu żołądki albo serca albo gotowana kura, z kasżą lub ryżem. I tanio jest 8)

Posted

Maga100 napisał(a):

A ja Leona karmie teraz tylko naturalnie :wink: Rano biały serek, a po południu żołądki albo serca albo gotowana kura, z kasżą lub ryżem. I tanio jest 8)
ja mam trochę mało czasu a poza tym szczyl nie zawsze chce jeść gotowane :evil:

Posted

a to ja mam czas, myslisz? :-? Do gara wrzucam 1,5kg i samo się gotuje na pare dni, to samo z ryżem. Potem gotowe.
ale jeżeli Ozzi nie chce to gorzej :-? Ja nie mam problemu, Leon zje wszystko, a gotowane uwielbia - cokolwiek by to nie było :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

I ona się czepiała mojej kuchni :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
Maga100 napisał(a):

I ona się czepiała mojej kuchni :evil_lol:
:evilbat: ja sie czepiałam , ja :o

Posted

agabass napisał(a):
super spacer w kampinosie a ta babe miej gdzies w nosie :lol:
:lol: :lol: to gdzieś :lol: :lol: czy w nosie :wink: :lol:

a jak wolisz :lol:

Posted

Kurcze a ja szukam jakieś karmy dla Ozzulca , bo wygląda na to że Acana Premium De Lux ma za dużo białka

Ale przecież jest Acana Premium (bez Delux) ma białka dużo mniej . Ja wczoraj zamówiłam przez Animalia.pl 15 kg - 110 zł.