Maga100 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 mokro i okropnie :-? nie dla Leona wlazł tam, gdzie nie powinien a tak wygląda to z perspektywy Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 To Leon tam może na człowiekowym sprzęcie poćwiczyć :wink: Ozzy ze spaceru wrócił mokry jak frytka :lol: a teraz leży na kanapie i się grzeje 8) Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 oczywiście Leon nie byłby Leonem, gdyby nie sie trochę nie powyginał 8) skończyłem 8) Quote
Hanna R. Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Maga, co to macie za miejsce takie bezludne ? Pomimo brzydkiej pogody foty są bardzo ładne - oddają ten dupiany nastrój gnijacej jesieni .Leon - wiosennie kontrastuje z otoczeniem. Wysyłm Ci PW z OBRZYDLIWIE BEZCZELNYM pytaniem :-? :-? :-? Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):To Leon tam może na człowiekowym sprzęcie poćwiczyć :wink: Ozzy ze spaceru wrócił mokry jak frytka :lol: a teraz leży na kanapie i się grzeje 8) Jedyna zaleta takiej pogody, że możemy tam pojechać. Gdy jest trochę ładniej - a już nie daj Boże lato :-? - kłębią się tam dzikie tłumy warszawiaków z dzikim tłumem bachorków, jest harmider gorszy niż na bazarze :evil: ostatni galop i do domu szkoda :( Quote
PIKA Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Maga a gdzie jest to bezpogodowe bezludzie ? Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Ale Leon smutny :( Mnie też do pasji doprowadzają piknikowo - ludziowo - bachorowe spędy i dlatego ciągle szukamy miejsca gdzie można z piesem pojechać :-? narazie mamy bezludzie ale latem przydało by się gdzieś nad wodę :-? Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 HankaRupczewska napisał(a):[b]Maga, co to macie za miejsce takie bezludne ? To Kampinos, przy wylocie na Gdańsk 8) Generalnie bardzo fajne miejsce, ale... no właśnie, tylko przy brzydkiej pogodzie :wink: A dzisiaj i tak pewna mamuśka z małym dzieckiem (ok 3-4 lat) podniosła mi ciśnienie :evil: Idą sobie na przeciwko nas, Leon generalnie ma ich w d...., ale gdy się zbliżyli wzięłam go na krótką smycz. Nagle dzieciak chwycił garść liści i rzucił nimi w Leona :-? Leon na to rozdziawił gębę, ale nie szarpnął się ani nic. A co na to mamuśka? :evil: Rozdarła się na całą japę, że pies powinien byc w kagańcu :evil: :evil: Aż mnie trzęsie, gdy sobie to przypomnę :evil: Ale nie dałam się sprowokować 8) Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 HankaRupczewska napisał(a):[b]Maga, co to macie za miejsce takie bezludne ? To Kampinos, przy wylocie na Gdańsk 8) Generalnie bardzo fajne miejsce, ale... no właśnie, tylko przy brzydkiej pogodzie :wink: A dzisiaj i tak pewna mamuśka z małym dzieckiem (ok 3-4 lat) podniosła mi ciśnienie :evil: Idą sobie na przeciwko nas, Leon generalnie ma ich w d...., ale gdy się zbliżyli wzięłam go na krótką smycz. Nagle dzieciak chwycił garść liści i rzucił nimi w Leona :-? Leon na to rozdziawił gębę, ale nie szarpnął się ani nic. A co na to mamuśka? :evil: Rozdarła się na całą japę, że pies powinien byc w kagańcu :evil: :evil: Aż mnie trzęsie, gdy sobie to przypomnę :evil: Ale nie dałam się sprowokować 8) Quote
PIKA Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Maga100 napisał(a): Rozdarła się na całą japę, że pies powinien byc w kagańcu :evil: :evil: Aż mnie trzęsie, gdy sobie to przypomnę :evil: Ale nie dałam się sprowokować 8) ja bym nie wytrzymała :evil: Wziełabym garsć liści taka wieeelką garść i rzucila w bachora 8) Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): Rozdarła się na całą japę, że pies powinien byc w kagańcu :evil: :evil: Aż mnie trzęsie, gdy sobie to przypomnę :evil: Ale nie dałam się sprowokować 8) ja bym nie wytrzymała :evil: Wziełabym garsć liści taka wieeelką garść i rzucila w bachora 8)dokładnie to samo bym zrobiła 8) , pomimo wykonywanego zawodu :oops: Czy wy też nie miałyście Dogo :o Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):ja bym nie wytrzymała :evil: Wziełabym garsć liści taka wieeelką garść i rzucila w bachora 8)dokładnie to samo bym zrobiła 8) , pomimo wykonywanego zawodu :oops: ale zostałabym napadnięta przez wojującą rodzinke :lol: Bo za nimi sunęła babcia, dziadek, tatuś i jakaś pannica :-? Wszyscy mieli moherowe berety, wolałam nie ryzykować :lol: Pozostaje mi mieć nadzieję, ze kiedyś bachorek rzuci liściami w jakiegoś mniej przyjaznego psa, który bedzie owszem, w kagańcu, ale metalowym :evilbat: Czy wy też nie miałyście Dogo :o też, to były straszne chwile :wink: Quote
anetta Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Och, co za bachor :x :x A ja wiem gdzie to jest :D czesto tam bywalam jak bylam mala :lol: Pika to jest Lasek Mlocinski. Bylam tam ostatno we wrzesniu na pieczonych kielbaskach 8) Fajne miejce ale tak jak juz zostalo powiedziane beznadziejnie jest gdy sa dzieciaki :-? Maga, a wiesz ze tam kiedys, kiedys byla lapanka na dzika? :P Albo jak kiedys skryly sie dwa guzdzce na tej duzej lace? :lol: Mi tez cos sie dzialo z dogo... :o Otwierala mi sie ramka tak jak do zapisywania plikow :o :lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 też, to były straszne chwile oj zgadzam się z tobą , to było straszne :cry: Maga , oj jak moherowe berety to faktycznie trzeba uważać , bo jeszcze by ci krzyżem paść kazali :evilbat: Kurcze a ja szukam jakieś karmy dla Ozzulca , bo wygląda na to że Acana Premium De Lux ma za dużo białka i Ozzy przy okazji brzydkie koopy robi :x , no i mu już nie smakuje a maupowi smakowała próbka Puriny Pro Plan , a ta cholera drożej wychodzi a ja mam chwilowo :evilbat: denko w kasie :evil: Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Kurcze a ja szukam jakieś karmy dla Ozzulca , bo wygląda na to że Acana Premium De Lux ma za dużo białka i Ozzy przy okazji brzydkie koopy robi :x , no i mu już nie smakuje a maupowi smakowała próbka Puriny Pro Plan , a ta cholera drożej wychodzi a ja mam chwilowo :evilbat: denko w kasie :evil: A ja Leona karmie teraz tylko naturalnie :wink: Rano biały serek, a po południu żołądki albo serca albo gotowana kura, z kasżą lub ryżem. I tanio jest 8) Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Kurcze a ja szukam jakieś karmy dla Ozzulca , bo wygląda na to że Acana Premium De Lux ma za dużo białka i Ozzy przy okazji brzydkie koopy robi :x , no i mu już nie smakuje a maupowi smakowała próbka Puriny Pro Plan , a ta cholera drożej wychodzi a ja mam chwilowo :evilbat: denko w kasie :evil: A ja Leona karmie teraz tylko naturalnie :wink: Rano biały serek, a po południu żołądki albo serca albo gotowana kura, z kasżą lub ryżem. I tanio jest 8)ja mam trochę mało czasu a poza tym szczyl nie zawsze chce jeść gotowane :evil: Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): ja mam trochę mało czasu a poza tym szczyl nie zawsze chce jeść gotowane :evil: a to ja mam czas, myslisz? :-? Do gara wrzucam 1,5kg i samo się gotuje na pare dni, to samo z ryżem. Potem gotowe. ale jeżeli Ozzi nie chce to gorzej :-? Ja nie mam problemu, Leon zje wszystko, a gotowane uwielbia - cokolwiek by to nie było :lol: Quote
asher Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Kurcze a ja szukam jakieś karmy dla Ozzulca , bo wygląda na to że Acana Premium De Lux ma za dużo białka i Ozzy przy okazji brzydkie koopy robi :x , no i mu już nie smakuje a maupowi smakowała próbka Puriny Pro Plan , a ta cholera drożej wychodzi a ja mam chwilowo :evilbat: denko w kasie :evil: A ja Leona karmie teraz tylko naturalnie :wink: Rano biały serek, a po południu żołądki albo serca albo gotowana kura, z kasżą lub ryżem. I tanio jest 8)ja mam trochę mało czasu a poza tym szczyl nie zawsze chce jeść gotowane :evil:I ona się czepiała mojej kuchni :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Kurcze a ja szukam jakieś karmy dla Ozzulca , bo wygląda na to że Acana Premium De Lux ma za dużo białka i Ozzy przy okazji brzydkie koopy robi :x , no i mu już nie smakuje a maupowi smakowała próbka Puriny Pro Plan , a ta cholera drożej wychodzi a ja mam chwilowo :evilbat: denko w kasie :evil: A ja Leona karmie teraz tylko naturalnie :wink: Rano biały serek, a po południu żołądki albo serca albo gotowana kura, z kasżą lub ryżem. I tanio jest 8)ja mam trochę mało czasu a poza tym szczyl nie zawsze chce jeść gotowane :evil:I ona się czepiała mojej kuchni :evil_lol: :evilbat: ja sie czepiałam , ja :o Quote
PIKA Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): ja mam trochę mało czasu a poza tym szczyl nie zawsze chce jeść gotowane :evil: może mu za slabo doprawiasz :lol: Quote
agabass Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 super spacer w kampinosie a ta babe miej gdzies w nosie :lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 agabass napisał(a):super spacer w kampinosie a ta babe miej gdzies w nosie :lol: :lol: :lol: to gdzieś :lol: :lol: czy w nosie :wink: :lol: Quote
agabass Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):super spacer w kampinosie a ta babe miej gdzies w nosie :lol: :lol: :lol: to gdzieś :lol: :lol: czy w nosie :wink: :lol: a jak wolisz :lol: Quote
mmbbaj Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Maga100 napisał(a): Ja nie mam problemu, Leon zje wszystko - cokolwiek by to nie było :lol: Nawet kocyk i kapcie :lol: ..... :-? biedny Leon! Quote
Sabina1 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Kurcze a ja szukam jakieś karmy dla Ozzulca , bo wygląda na to że Acana Premium De Lux ma za dużo białka Ale przecież jest Acana Premium (bez Delux) ma białka dużo mniej . Ja wczoraj zamówiłam przez Animalia.pl 15 kg - 110 zł. Quote
Recommended Posts