Teklunia Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Maga100 napisał(a): po pół godzinie :roll: o, jest i ukochany kocyk :D Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 a tu nawet 2 kocyki :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Daga&Oskar napisał: haha widze, ze szybko mu poszla z ta koscia. Nic dziwnego, bo co to taka kostka na takiego chlopa Mój też się dzisiaj zajadał kosteczkami, ale w wersji mini Maga100 napisała: ale pomyśl, że jakbyś kupiła mu kość tych gabarytów, to miałabys spokój na cały dzień dobry pomysł :lol: :lol: :lol: trzeba nad tym pomyśleć i przetestować :D Quote
anetta Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Fajna ta sesja obiadowa 8) :lol: Skad Ty takie ladne kosci bierzesz? :o Quote
mmbbaj Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Maga, ciesz się! Dwa dni wolnego przed Tobą :lol: Quote
Hanna R. Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 O Maga, Maga ! :multi: Leonek konsumpcję uprawia NA DYWANIE ! Czyli przynajmniej u Ciebie nie będę pogłębiała kompleksów białego dywanu tuffikowej Alki ! Quote
Camara Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a): O Maga, Maga ! :multi: Leonek konsumpcję uprawia NA DYWANIE ! Czyli przynajmniej u Ciebie nie będę pogłębiała kompleksów białego dywanu tuffikowej Alki ! a ja durna ręczniczki podstawiam... zaraz się okaże, że psy w kompleksy wprawiam i do TOZ-u ze mną bo to forma znęcania psychicznego :oops: Maga - Leon ma taka minę, ze... :smhair2: no bałabym sie mu odebrać tą kość :fadein: Quote
Hanna R. Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Camara napisał(a): a ja durna ręczniczki podstawiam... zaraz się okaże, że psy w kompleksy wprawiam i do TOZ-u ze mną bo to forma znęcania psychicznego :oops: Małgosiu - to ja mam kompleksy . Moje psy nie - chociaż też STARAM sie :lol: podkładać im ręczniczki ! Quote
PIKA Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Camara napisał(a): a ja durna ręczniczki podstawiam... zaraz się okaże, że psy w kompleksy wprawiam i do TOZ-u ze mną bo to forma znęcania psychicznego :oops: Małgosiu - to ja mam kompleksy . Moje psy nie - chociaż też STARAM sie :lol: podkładać im ręczniczki ! :o powariowaly :o Quote
Camara Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 PIKA napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Camara napisał(a): a ja durna ręczniczki podstawiam... zaraz się okaże, że psy w kompleksy wprawiam i do TOZ-u ze mną bo to forma znęcania psychicznego :oops: Małgosiu - to ja mam kompleksy . Moje psy nie - chociaż też STARAM sie :lol: podkładać im ręczniczki ! :o powariowaly :o no i popatrz Haniu - jaka szybka diagnoza :lol: tylko nie wiem jak TO się leczy :roll: Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Camara napisał(a): a ja durna ręczniczki podstawiam... zaraz się okaże, że psy w kompleksy wprawiam i do TOZ-u ze mną bo to forma znęcania psychicznego :oops: Małgosiu - to ja mam kompleksy . Moje psy nie - chociaż też STARAM sie :lol: podkładać im ręczniczki ! a Ozzulec kości i żwaczki konsumuje u Kuby :evil_lol: w pokoju albo pod drzwiami w przedpokoju na chodniczku :oops: / jak ktoś wchodzi to zaraz wpada na resztki :lol: Quote
Maga100 Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a):O Maga, Maga ! :multi: Leonek konsumpcję uprawia NA DYWANIE ! Czyli przynajmniej u Ciebie nie będę pogłębiała kompleksów białego dywanu tuffikowej Alki ! wiem, to straszne, na dywanie kość zakrwawiona :evilbat: a potem TZ zdziwiony, czemu dywan przestał być niebieski :lol: Teklunia napisał(a):o, jest i ukochany kocyk :D myslałam, że nie zauważą :-? Ale z drugiej strony on jest wszędzie :evil: anetta napisał(a): Skad Ty takie ladne kosci bierzesz? :o nie uwierzysz, z z carrefoura w Arkadii 8) Tylko trochę za dużo jej było jednak na raz, bo dziś Leon ma lekkie rozwolnienie :-? Camara napisał(a): Maga - Leon ma taka minę, ze... :smhair2: no bałabym sie mu odebrać tą kość :fadein: minę ma, ale niechby spróbował warknąć :evil: Zrobił to tylko raz, jak miał kość 0X Quote
Hanna R. Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Magusiu ? Co z Toba ? Martwię się... Nie wiem, czy to jest pocieszenie - ale ja w takim pedzie jak Ty teraz jestem już od dawna... A latka nie Twoje.. :roll: . Najlepiej dobudować saobie teorie do rzeczywistosci istniejacej - i juz od razu jest lepiej. Ja robie foty ciemnemu budzacemu sie Krakowowi... Foć wiecej - bo razem ze Stefanem jesteście wyjatkowo dobrana para! 8) Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Haniu :buzi: Pogoda obrzydliwa , ociepliło się, wszystko płynie breją. Ciemne chmury wiszą nisko i w całym domu trzeba pozapalać światła, bo nic nie widać :( Nie ma czemu ni komu robić zdjęć ani gdzie :( Quote
Alka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Zdjęcie Roku 2005 popieram!!! :ylsuper: a może konkurs - które poopsko zgrabniejsze? :wink: Pogoda obrzydliwa , ociepliło się, wszystko płynie breją. Ciemne chmury wiszą nisko i w całym domu trzeba pozapalać światła, bo nic nie widać Nie ma czemu ni komu robić zdjęć ani gdzie Maga, u nas to samo. Szaro, buro i sennie... :evil: Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Magusiu ? Co z Toba ? Martwię się... Nie wiem, czy to jest pocieszenie - ale ja w takim pedzie jak Ty teraz jestem już od dawna... A latka nie Twoje.. :roll: . Najlepiej dobudować saobie teorie do rzeczywistosci istniejacej - i juz od razu jest lepiej. dodam jeszcze, że teraz jest najgorzej :-? Wyciskam z siebie siódme poty, nic z tego nie mam, a w domu z finansami gorzej niż źle :cry: Ale muszę zacisnąć zęby, tak lepiej, bo jak tylko podpiszę umowę, bedę mogła od razu pracować, a nie marnować czas na naukę dopiero wtedy. Mój wybór, choć czasem mam dość :-? Alka napisał(a): Maga, u nas to samo. Szaro, buro i sennie... :evil: Nawet nie chce mi się jechać na spacer z Leonem :-? Mokro, brudno, ona zaraz bedzie mokry i brudny, zdjęcia i tak nie wyjdą, bo jest za ciemno... ech :( Quote
PIKA Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Maga100 napisał(a): Nawet nie chce mi się jechać na spacer z Leonem :-? Mokro, brudno, ona zaraz bedzie mokry i brudny, zdjęcia i tak nie wyjdą, bo jest za ciemno... ech :( :o Leon przeszedl operacje zmiany płci ? :o Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): Nawet nie chce mi się jechać na spacer z Leonem :-? Mokro, brudno, ona zaraz bedzie mokry i brudny, zdjęcia i tak nie wyjdą, bo jest za ciemno... ech :( :o Leon przeszedl operacje zmiany płci ? :o :o czyżby Saba mu ,, lulunia '' zeżarła :( :wink: Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): Nawet nie chce mi się jechać na spacer z Leonem :-? Mokro, brudno, ona zaraz bedzie mokry i brudny, zdjęcia i tak nie wyjdą, bo jest za ciemno... ech :( :o Leon przeszedl operacje zmiany płci ? :o no tak, rozmawiałysmy przecież wczoraj o tym :lol: :lol: Quote
Alka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): Nawet nie chce mi się jechać na spacer z Leonem :-? Mokro, brudno, ona zaraz bedzie mokry i brudny, zdjęcia i tak nie wyjdą, bo jest za ciemno... ech :( :o Leon przeszedl operacje zmiany płci ? :o :o czyżby Saba mu ,, lulunia '' zeżarła :( :wink: ale zbereżnica.. :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): Nawet nie chce mi się jechać na spacer z Leonem :-? Mokro, brudno, ona zaraz bedzie mokry i brudny, zdjęcia i tak nie wyjdą, bo jest za ciemno... ech :( :o Leon przeszedl operacje zmiany płci ? :o :o czyżby Saba mu ,, lulunia '' zeżarła :( :wink: ale zbereżnica.. :evil_lol:oczywiscie o Sabie piszesz :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Zdjęcie Roku 2005 hahahaha ale doopy :oops: :lol: :lol: :lol: jest na co popatrzeć :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Mimo obrzydliwej pogody na spacerek trzeba się było udać :-? Pojechaliśmy na bezludzie, które bezludziem jest tylko w taką pogodę :lol: oto ono, to bezludzie :wink: w szachy można pograć... :roll: Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Ale tam fajnie 8) jak nie ma człowieków :wink: Quote
Recommended Posts