Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Daga&Oskar napisał:

haha widze, ze szybko mu poszla z ta koscia. Nic dziwnego, bo co to taka kostka na takiego chlopa
Mój też się dzisiaj zajadał kosteczkami, ale w wersji mini

Maga100 napisała:
ale pomyśl, że jakbyś kupiła mu kość tych gabarytów, to miałabys spokój na cały dzień

dobry pomysł :lol: :lol: :lol: trzeba nad tym pomyśleć i przetestować :D

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

O Maga, Maga ! :multi: Leonek konsumpcję uprawia NA DYWANIE ! Czyli przynajmniej u Ciebie nie będę pogłębiała kompleksów białego dywanu tuffikowej Alki !

a ja durna ręczniczki podstawiam... zaraz się okaże, że psy w kompleksy wprawiam i do TOZ-u ze mną bo to forma znęcania psychicznego :oops:

Maga - Leon ma taka minę, ze... :smhair2: no bałabym sie mu odebrać tą kość :fadein:

Posted

Camara napisał(a):

a ja durna ręczniczki podstawiam... zaraz się okaże, że psy w kompleksy wprawiam i do TOZ-u ze mną bo to forma znęcania psychicznego :oops:

Małgosiu - to ja mam kompleksy . Moje psy nie - chociaż też STARAM sie :lol: podkładać im ręczniczki !

Posted

Camara napisał(a):

Małgosiu - to ja mam kompleksy . Moje psy nie - chociaż też STARAM sie :lol: podkładać im ręczniczki !

:o powariowaly :o

Posted

PIKA napisał(a):
Camara napisał(a):

:o powariowaly :o

no i popatrz Haniu - jaka szybka diagnoza :lol: tylko nie wiem jak TO się leczy :roll:

Posted

Camara napisał(a):

a Ozzulec kości i żwaczki konsumuje u Kuby :evil_lol: w pokoju albo pod drzwiami w przedpokoju na chodniczku :oops: / jak ktoś wchodzi to zaraz wpada na resztki :lol:

Posted

O Maga, Maga ! :multi: Leonek konsumpcję uprawia NA DYWANIE ! Czyli przynajmniej u Ciebie nie będę pogłębiała kompleksów białego dywanu tuffikowej Alki !

wiem, to straszne, na dywanie kość zakrwawiona :evilbat:
a potem TZ zdziwiony, czemu dywan przestał być niebieski :lol:

Teklunia napisał(a):
o, jest i ukochany kocyk :D

myslałam, że nie zauważą :-? Ale z drugiej strony on jest wszędzie :evil:

anetta napisał(a):

Skad Ty takie ladne kosci bierzesz? :o

nie uwierzysz, z z carrefoura w Arkadii 8) Tylko trochę za dużo jej było jednak na raz, bo dziś Leon ma lekkie rozwolnienie :-?

Camara napisał(a):

Maga - Leon ma taka minę, ze... :smhair2: no bałabym sie mu odebrać tą kość :fadein:
minę ma, ale niechby spróbował warknąć :evil: Zrobił to tylko raz, jak miał kość 0X

Posted

Magusiu ? Co z Toba ? Martwię się... Nie wiem, czy to jest pocieszenie - ale ja w takim pedzie jak Ty teraz jestem już od dawna... A latka nie Twoje.. :roll: . Najlepiej dobudować saobie teorie do rzeczywistosci istniejacej - i juz od razu jest lepiej. Ja robie foty ciemnemu budzacemu sie Krakowowi...

Foć wiecej - bo razem ze Stefanem jesteście wyjatkowo dobrana para! 8)

Posted

Haniu :buzi:

Pogoda obrzydliwa , ociepliło się, wszystko płynie breją. Ciemne chmury wiszą nisko i w całym domu trzeba pozapalać światła, bo nic nie widać :(
Nie ma czemu ni komu robić zdjęć ani gdzie :(

Posted

Zdjęcie Roku 2005

popieram!!! :ylsuper:

a może konkurs - które poopsko zgrabniejsze? :wink:

Pogoda obrzydliwa , ociepliło się, wszystko płynie breją. Ciemne chmury wiszą nisko i w całym domu trzeba pozapalać światła, bo nic nie widać
Nie ma czemu ni komu robić zdjęć ani gdzie

Maga, u nas to samo. Szaro, buro i sennie... :evil:

Posted

Magusiu ? Co z Toba ? Martwię się... Nie wiem, czy to jest pocieszenie - ale ja w takim pedzie jak Ty teraz jestem już od dawna... A latka nie Twoje.. :roll: . Najlepiej dobudować saobie teorie do rzeczywistosci istniejacej - i juz od razu jest lepiej.

dodam jeszcze, że teraz jest najgorzej :-? Wyciskam z siebie siódme poty, nic z tego nie mam, a w domu z finansami gorzej niż źle :cry:
Ale muszę zacisnąć zęby, tak lepiej, bo jak tylko podpiszę umowę, bedę mogła od razu pracować, a nie marnować czas na naukę dopiero wtedy. Mój wybór, choć czasem mam dość :-?

Alka napisał(a):

Maga, u nas to samo. Szaro, buro i sennie... :evil:

Nawet nie chce mi się jechać na spacer z Leonem :-? Mokro, brudno, ona zaraz bedzie mokry i brudny, zdjęcia i tak nie wyjdą, bo jest za ciemno... ech :(

Posted

Maga100 napisał(a):
Nawet nie chce mi się jechać na spacer z Leonem :-? Mokro, brudno, ona zaraz bedzie mokry i brudny, zdjęcia i tak nie wyjdą, bo jest za ciemno... ech :(

:o Leon przeszedl operacje zmiany płci ? :o

Posted

PIKA napisał(a):
Maga100 napisał(a):

:o czyżby Saba mu ,, lulunia '' zeżarła :( :wink:

Posted

PIKA napisał(a):
Maga100 napisał(a):

no tak, rozmawiałysmy przecież wczoraj o tym :lol: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
PIKA napisał(a):
Maga100 napisał(a):

ale zbereżnica.. :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
PIKA napisał(a):
Maga100 napisał(a):

ale zbereżnica.. :evil_lol:
oczywiscie o Sabie piszesz :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mimo obrzydliwej pogody na spacerek trzeba się było udać :-?
Pojechaliśmy na bezludzie, które bezludziem jest tylko w taką pogodę :lol:

oto ono, to bezludzie :wink:

w szachy można pograć... :roll: