Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze mam kilka

Leon na łódce, oczywiście musi mieć wszelkie wygody, łącznie z parasolem, co by słońce mu łebka nie wypaliło... :wink:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

daga10011 napisał(a):
alez on musi byc szczesliwy :P .my tez planujemy wypad nad jeziorko-tylko cos kwaterunku znalezc nie moge :oops: :lol:
to mów że z yorkami przyjedziesz to prędzej znajdziesz :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
Hahaha, Alicja, to samo chciałam napisać! :lol:
Daga, ja proponuję dziki biwak i własny namiot. Wiesz, taki harcerski, hihihi
nie nie Maga , Daga potrzebuje namiot ale taki ....cyrkowy :wink: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[, Daga potrzebuje namiot ale taki ....cyrkowy :wink: :lol:

Oczywiście! Głupia ja :lol:
Daga, tylko wyjedź odpowiednio wcześnie, bo bedziesz go tydzień rozstawiać :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
na razie jest limit-bo sasiedzi :roll: .ale za rok planujemy kupno minimum hektara ziemi na odludziu-wtedy NO LIMITS 8) :oops:
a to znaczy że będziecie w tym namiocie z leośkami na tych hektarach mieszkać :o :roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
a to znaczy że będziecie w tym namiocie z leośkami na tych hektarach mieszkać :o :roll:

Oj, Alicja, namiot będzie tylko na wyjazdy. A na stałe Dada hangar sobie wybuduje :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
tak-zwlaszcza zima :evilbat: :lol: .tym razem kupie ziemie i dom pod psy-musza miec na dole duzo miejsca :D :P .i zadnych sasiadow :evilbat:
Daga kupuj , byle nie za daleko :wink: bo może kiedy będzie okazja zobaczyć ten namiot :wink:
Maga , hangar to Daga dla zwiedzajacych postawi jak przyjadą miśki oglądać :wink:

Posted

szczeniakow chyba nie-patrzac na Bronxa i leony w schroniskach dochodze do wniosku,ze stres by mnie zabil,czy aby ktores z moich wnusiow nie podzieliloby losu niechcianych,niekochanych psow :cry: :oops: .juz i tak jest duzo hodowli w Polsce-ja mam miski dla siebie do kochania-zboczenie :oops: :lol:

Posted

I kolejna partia wywołanego filmu :D

Koleżanka z Niemiec: Bony rasy landseer (one się dogadały bez problemu, gorzej ja z właścicielką :evil: )

Bony, Leon i mokra Goldenka