Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
Alka napisał(a):
Maga , przyjedź do nas obfocić nasz śnieg

i Leon mógłby swobodnie pobiegać na bezludziu ... :wink: :D

bezludzia to i ja mam, ale trza tam dojechać autem, albo mieć min. 2 godziny na dojście, chwilę biegania i powrót :-?
u nas 10 min dojazd i 2 godziny szaleństwa :wink:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
u nas 10 min dojazd i 2 godziny szaleństwa :wink:

autem to ja też mam 10 min :-?

Patka napisał(a):
Maga jak sztrykujesz to ja poprosze rózwoy :evilbat:

co robię? :o
a jeżeli to chodzi o beret, to do Asher zapraszam :evilbat:

Posted

Patka napisał(a):
ciekawe dlaczego Ala zrozumiała ten wyraz ;) No nie wiem do kogo ale marzę o takim ciepłym mocherku :lol:
Patko ja jeszcze znam jeden wyraz ....heklować :wink: .....
Ale nie ma nic głupiego taki moherowy beret na mroźne dni :wink: :lol:

Mój syn , Kuba wczoraj logował się na szkolnym forum i jako Nick wybrał sobie .........Moherowy Transport/owiec/, bo jego klasowa ksywa to RYDZYK :oops: :lol: :lol: :lol: a transport dlatego bo to liceum profilowane o kier.Transportowo -spedycyjnym 8)

Posted

Jaki piękniusi ! :angel:

Hm u nas na Bemowie... SM owszem i chodzi, ale nigdy nikt mi uwagi nie zwrócił :roll: Może dlatego, że pies mały, ale z drugiej strony... przepisy obowiązują wszystkich !

Posted

Patka napisał(a):
Alu no ładne wzorce synkowi dajesz ;) a moze tak moherowe kombinezony dla naszych psiaków :wink: :lol:
oj tak ale Ozzy tylko i wyłącznie w różowym :wink:
Patko , Kuba skończył już 16 lat więc od pewnego czasu bacznie obserwuje co się dzieje w Moherkowie , a jego komentarze są czasami tak trafne że lepiej bym pewnych kwestii w słowa nie ubrała :wink: :lol:

Posted

Justa napisał(a):
Może dlatego, że pies mały, ale z drugiej strony... przepisy obowiązują wszystkich !

wiem, dlatego pisałam, ze chciałam się tylko pożalić :(
Bo nie ma sprawiedliwości i wszyscy o tym dobrze wiedzą. U mnie na osiedlu straznik nie podejdzie do grupki łysych z astami :-?

Posted

Maga100 napisał(a):
Justa napisał(a):
Może dlatego, że pies mały, ale z drugiej strony... przepisy obowiązują wszystkich !

wiem, dlatego pisałam, ze chciałam się tylko pożalić :(
Bo nie ma sprawiedliwości i wszyscy o tym dobrze wiedzą. U mnie na osiedlu straznik nie podejdzie do grupki łysych z astami :-?

Oooj :calus: biedna.

Powiem Ci szczerze, że u nas ani rottweilery, ani AST-y ani inne psy uznane za niebezpieczne luzem nie biegają, nie słyszałam tez o jakichś większych pogryzieniach (a takie więsci szybko sie rozchodza po osiedlu) więc może dlatego SM przymyka oko :roll:

Swoją drogą ja nie wiem :o Tyle się trąbi o łagodności labradorów, to co? oni TV nie oglądają? gazet nie czytają czy jak? :o

Posted

Patka napisał(a):
ale do panienki z AStem-żłótą krówką pewnie by nie mieli obiekcji ;) to jest straszne ...
Alu :D
ciekawe czy podeszli by do :lol: kobiety w kwiecie wieku :lol: z Blabladorem :wink: :lol:

Posted

Boogajoza Pospolita się szerzy :lol: i widzę, że Leon dostał kolczatkę...iiii...niech się cieszy, że z takimi małymi kolcami

a co do świergolenia...nie przejmuj się, dla Prestona najczęściej śweirgolenie jest równoznaczne z tym, że może już iśc nieco...szybciej :evilbat: i sukcesywnie wybijam mu to z głowy, niestety, czasem trzeba ryyyknąąąćććć "RÓÓÓÓÓÓÓÓWNAAAAAAAAJJJJJJJ!!!!!!!" i wtedy stwierdza, że no, faktycznie, troche jednak przegiął 8) ale i tak chodzi coraz lepiej :D:D:D bo po wakacjach, kiedy wychodził tylko z moja siostra cioteczną i zbraciszkiem, nauczył sie tak kosmicznie ciągnąć, że na pierwszych spacerach myślałam, że sobie kolce do butów przyczepię :evil:

Posted

Maga100 napisał(a):
asher napisał(a):
Zostałam przez Boogiego upowazniona do tego, by w jego imieniu wygłosić dementi!!! :evil:
Boogie właśnie rozważa, czy nie skontaktowac się ze swoim prawnikiem i nie zażądać odszkodowania za publiczne pomówienia!
:evil:

od razu zaznaczam, że jakby co, odszkodowanie będzie nieściągalne, nie ma z czego :lol: :lol:
a Boogie, zamiast na prawników, niech wyda pieniądz na naukę czytania literówek, bo tam miało być spotyka, a temu zaprzeczyć chyba nie można? :evilbat: Mieliśmy na mysli zarażenie poprzezs patrzenie 8)
A licho wie, co mieliście na myśli :evilbat: A kopanie dołków nie dośc, że psa męczy, to jeszcze klatę rozwija. Więc się ciesz, że Leon bierze przykad ze straszego kolegi :evilbat:
:wink:

Posted

Ka-ka napisał(a):
i widzę, że Leon dostał kolczatkę...iiii...niech się cieszy, że z takimi małymi kolcami

on nie uważa, że z małymi :lol:

asher napisał(a):
Więc się ciesz, że Leon bierze przykad ze straszego kolegi :evilbat:
:wink:

no ciesze się, cieszę, że bierze ten PRZYKAD niech ci będzie 8) ale też cieszę się z tego, że zanim dojdzizemy do domu Leon nie ma już w sierści ani kawałeczka piasku :D

HankaRupczewska napisał(a):
Maga - piękne foty dzisiaj zapodałaś !
Gezio podgryza braciszkowi Leonkowi kopytka :calus:

a Gezia mniej w galerii i ja to zauważam! A Leon tymbardziej :-?

Posted

Maga100 napisał(a):

Jaki fajny dołek :evilbat: jakbym widziała taką jedną włochatą Sarkę , kiedyś mi się pod "skład" drewna podkopała :-? :o jama godna niedźwiedzia :o

Posted

Lucy, Leon na szczęście kopie tylko pod moją kontrolą :lol:

Nauka chodzenia na luźnej smyczy idzie nam coraz lepiej, nie wiem kiedy nadejdzie czas, zeby zobaczyć na swykłej obroży?
Generalnie ja chyba jestem tym bardziej zmęczona niż Leon :-? :lol: Już mi się wszystko myli, dzisiaj zaczął ciagnąć, a ja do niego "śliiiicznie" :-? :-?

Posted

Maga100 napisał(a):

Generalnie ja chyba jestem tym bardziej zmęczona niż Leon :-? :lol: Już mi się wszystko myli, dzisiaj zaczął ciagnąć, a ja do niego "śliiiicznie" :-? :-?

No jak chcesz zeby ciagnął to chwal i to koniecznie :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

a coś nie tak??? przeciez jak ktoś (znaczy Leon) ślicznie ciągnie to niby co trzeba mówić :o ślicznie to ślicznie - każdy wie co to oznacza !
:lol: