Alicja Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Maga100 napisał(a):Alka napisał(a):Maga , przyjedź do nas obfocić nasz śnieg i Leon mógłby swobodnie pobiegać na bezludziu ... :wink: :D bezludzia to i ja mam, ale trza tam dojechać autem, albo mieć min. 2 godziny na dojście, chwilę biegania i powrót :-?u nas 10 min dojazd i 2 godziny szaleństwa :wink: Quote
Alka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 no to zapraszamy do pobliskiego lasku nieopodal osiedla :wink: :D Quote
Patka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Maga jak sztrykujesz to ja poprosze rózwoy :evilbat: Quote
Alicja Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Patka napisał(a):Maga jak sztrykujesz to ja poprosze rózwoy :evilbat:Patka fiolet albo turkus :wink: Quote
Patka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 No tak w tych kolorach nam brunetkom do twarzy :wink: :evilbat: Quote
Maga100 Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):u nas 10 min dojazd i 2 godziny szaleństwa :wink: autem to ja też mam 10 min :-? Patka napisał(a):Maga jak sztrykujesz to ja poprosze rózwoy :evilbat: co robię? :o a jeżeli to chodzi o beret, to do Asher zapraszam :evilbat: Quote
Patka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 ciekawe dlaczego Ala zrozumiała ten wyraz ;) No nie wiem do kogo ale marzę o takim ciepłym mocherku :lol: Quote
Alicja Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Patka napisał(a):ciekawe dlaczego Ala zrozumiała ten wyraz ;) No nie wiem do kogo ale marzę o takim ciepłym mocherku :lol:Patko ja jeszcze znam jeden wyraz ....heklować :wink: ..... Ale nie ma nic głupiego taki moherowy beret na mroźne dni :wink: :lol: Mój syn , Kuba wczoraj logował się na szkolnym forum i jako Nick wybrał sobie .........Moherowy Transport/owiec/, bo jego klasowa ksywa to RYDZYK :oops: :lol: :lol: :lol: a transport dlatego bo to liceum profilowane o kier.Transportowo -spedycyjnym 8) Quote
Patka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Alu no ładne wzorce synkowi dajesz ;) a moze tak moherowe kombinezony dla naszych psiaków :wink: :lol: Quote
Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Jaki piękniusi ! :angel: Hm u nas na Bemowie... SM owszem i chodzi, ale nigdy nikt mi uwagi nie zwrócił :roll: Może dlatego, że pies mały, ale z drugiej strony... przepisy obowiązują wszystkich ! Quote
Alicja Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Patka napisał(a):Alu no ładne wzorce synkowi dajesz ;) a moze tak moherowe kombinezony dla naszych psiaków :wink: :lol:oj tak ale Ozzy tylko i wyłącznie w różowym :wink: Patko , Kuba skończył już 16 lat więc od pewnego czasu bacznie obserwuje co się dzieje w Moherkowie , a jego komentarze są czasami tak trafne że lepiej bym pewnych kwestii w słowa nie ubrała :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Justa napisał(a): Może dlatego, że pies mały, ale z drugiej strony... przepisy obowiązują wszystkich ! wiem, dlatego pisałam, ze chciałam się tylko pożalić :( Bo nie ma sprawiedliwości i wszyscy o tym dobrze wiedzą. U mnie na osiedlu straznik nie podejdzie do grupki łysych z astami :-? Quote
Patka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 ale do panienki z AStem-żłótą krówką pewnie by nie mieli obiekcji ;) to jest straszne ... Alu :D Quote
Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Maga100 napisał(a):Justa napisał(a): Może dlatego, że pies mały, ale z drugiej strony... przepisy obowiązują wszystkich ! wiem, dlatego pisałam, ze chciałam się tylko pożalić :( Bo nie ma sprawiedliwości i wszyscy o tym dobrze wiedzą. U mnie na osiedlu straznik nie podejdzie do grupki łysych z astami :-? Oooj :calus: biedna. Powiem Ci szczerze, że u nas ani rottweilery, ani AST-y ani inne psy uznane za niebezpieczne luzem nie biegają, nie słyszałam tez o jakichś większych pogryzieniach (a takie więsci szybko sie rozchodza po osiedlu) więc może dlatego SM przymyka oko :roll: Swoją drogą ja nie wiem :o Tyle się trąbi o łagodności labradorów, to co? oni TV nie oglądają? gazet nie czytają czy jak? :o Quote
Alicja Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Patka napisał(a):ale do panienki z AStem-żłótą krówką pewnie by nie mieli obiekcji ;) to jest straszne ... Alu :Dciekawe czy podeszli by do :lol: kobiety w kwiecie wieku :lol: z Blabladorem :wink: :lol: Quote
Ka-ka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Boogajoza Pospolita się szerzy :lol: i widzę, że Leon dostał kolczatkę...iiii...niech się cieszy, że z takimi małymi kolcami a co do świergolenia...nie przejmuj się, dla Prestona najczęściej śweirgolenie jest równoznaczne z tym, że może już iśc nieco...szybciej :evilbat: i sukcesywnie wybijam mu to z głowy, niestety, czasem trzeba ryyyknąąąćććć "RÓÓÓÓÓÓÓÓWNAAAAAAAAJJJJJJJ!!!!!!!" i wtedy stwierdza, że no, faktycznie, troche jednak przegiął 8) ale i tak chodzi coraz lepiej :D:D:D bo po wakacjach, kiedy wychodził tylko z moja siostra cioteczną i zbraciszkiem, nauczył sie tak kosmicznie ciągnąć, że na pierwszych spacerach myślałam, że sobie kolce do butów przyczepię :evil: Quote
asher Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Zostałam przez Boogiego upowazniona do tego, by w jego imieniu wygłosić dementi!!! :evil: Boogie właśnie rozważa, czy nie skontaktowac się ze swoim prawnikiem i nie zażądać odszkodowania za publiczne pomówienia! :evil: od razu zaznaczam, że jakby co, odszkodowanie będzie nieściągalne, nie ma z czego :lol: :lol: a Boogie, zamiast na prawników, niech wyda pieniądz na naukę czytania literówek, bo tam miało być spotyka, a temu zaprzeczyć chyba nie można? :evilbat: Mieliśmy na mysli zarażenie poprzezs patrzenie 8) A licho wie, co mieliście na myśli :evilbat: A kopanie dołków nie dośc, że psa męczy, to jeszcze klatę rozwija. Więc się ciesz, że Leon bierze przykad ze straszego kolegi :evilbat: :wink: Quote
Ka-ka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 najbardziej rozwija intelektualnie "hmmm....ciekawe, gdzie niby jest ta cholerna mysz :evilbat: " :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Maga - piękne foty dzisiaj zapodałaś ! Gezio podgryza braciszkowi Leonkowi kopytka :calus: Quote
Teklunia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Maga100 napisał(a): cudne :D sluzy mu to kopanie na urode :lol: Quote
Maga100 Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Ka-ka napisał(a): i widzę, że Leon dostał kolczatkę...iiii...niech się cieszy, że z takimi małymi kolcami on nie uważa, że z małymi :lol: asher napisał(a): Więc się ciesz, że Leon bierze przykad ze straszego kolegi :evilbat: :wink: no ciesze się, cieszę, że bierze ten PRZYKAD niech ci będzie 8) ale też cieszę się z tego, że zanim dojdzizemy do domu Leon nie ma już w sierści ani kawałeczka piasku :D HankaRupczewska napisał(a):Maga - piękne foty dzisiaj zapodałaś ! Gezio podgryza braciszkowi Leonkowi kopytka :calus: a Gezia mniej w galerii i ja to zauważam! A Leon tymbardziej :-? Quote
Lucy* Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Maga100 napisał(a): Jaki fajny dołek :evilbat: jakbym widziała taką jedną włochatą Sarkę , kiedyś mi się pod "skład" drewna podkopała :-? :o jama godna niedźwiedzia :o Quote
Maga100 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Lucy, Leon na szczęście kopie tylko pod moją kontrolą :lol: Nauka chodzenia na luźnej smyczy idzie nam coraz lepiej, nie wiem kiedy nadejdzie czas, zeby zobaczyć na swykłej obroży? Generalnie ja chyba jestem tym bardziej zmęczona niż Leon :-? :lol: Już mi się wszystko myli, dzisiaj zaczął ciagnąć, a ja do niego "śliiiicznie" :-? :-? Quote
PIKA Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Maga100 napisał(a): Generalnie ja chyba jestem tym bardziej zmęczona niż Leon :-? :lol: Już mi się wszystko myli, dzisiaj zaczął ciagnąć, a ja do niego "śliiiicznie" :-? :-? No jak chcesz zeby ciagnął to chwal i to koniecznie :lol: Quote
Camara Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Maga100 napisał(a): Generalnie ja chyba jestem tym bardziej zmęczona niż Leon :-? :lol: Już mi się wszystko myli, dzisiaj zaczął ciagnąć, a ja do niego "śliiiicznie" :-? :-? a coś nie tak??? przeciez jak ktoś (znaczy Leon) ślicznie ciągnie to niby co trzeba mówić :o ślicznie to ślicznie - każdy wie co to oznacza ! :lol: Quote
Recommended Posts