Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
... no właśnie Małgosiu , co tam widzisz :wink: :lol:

PIKA napisał(a):

pewnie to samo co ja w kolejnej wersji po języku :lol:

No! to samo co Pika tylko bez wersji o języku :lol: :lol: :lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):

PIKA napisał(a):

Małgosiu, nie jesteś odosobniona, ja też miałam takie skojarzenie :oops: :wink: :D

Hania, medycznym językiem nas uświadamia... :wink: :D

Posted

Alka napisał(a):
mmbbaj napisał(a):

PIKA napisał(a):

Małgosiu, nie jesteś odosobniona, ja też miałam takie skojarzenie :oops: :wink: :D

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: .....

Posted

Alka napisał(a):
mmbbaj napisał(a):

PIKA napisał(a):

Ciekawe tylko jak to Hanka wytlumaczy ? :hmmmm: bo jak Freud to się domyslac możemy :lol:

Posted

No i trzeba czekać na wieści od Magi... Nie wiadomo, co z Leonem. Nadal sie niepokoję. Nie mogłam pracować wydajnie z tego niepokoju. Maga - jak leonowy ogon ? Czy przypadkiem nie zauważyłaś, że macha nim tylko w lewo ? Bo gdyby - nie daj Boże taki objaw wystąpił - to znaczy, że Leon już nigdy nie bedzie mógł chodzić na te forty... A co z ta wywichniętą kością, którą wczoraj oglądaliśmy ? Czy nastąpiła samoistna repozycja ?

Ochhhh, Maga, tak bardzo sie denerwuję .... :roll: :roll: :roll:

Posted

Haniu, skoro z Leonem jest tak źle, to forty już mu w niczym nie zaszkodzą :lol:

Maga, jak tam nauka? Zapomniałam powiedzieć, mże świergolenia powinnno byc o wiele więcej, niz korekt :wink:

Posted

Haniu, ja mam pewne podejrzenia, że ty próbujesz wprowadzić pewne zamieszanie w nasze spacerki na fortach 8) Wykorzystując obcą nam wiedzę medyczną, podpierając się tajemniczo brzmiącymi epitetami, usiłujesz zasiać strach, że może te spotkania są szkodliwe i odbiją się na , jakże nam drogim, zdrowiu naszych pupilków, hę? :-? Nic z tego, my darling, ja cię rozpracuję do konca, tylko muszę jeszcze trochę poanalizować twoje teksty :evilbat: :lol: :lol:

Asher , nauka zaczyna przynosić efekty, choć Leon wciąż jeszcze częsciej niż rzadziej udaje, że nie wie o co mi chodzi :-? Ale jak kolczatka sie zaciska, to nagle inteligencja mu wraca :lol: Ale świergolenia mam dość, dzisiaj usłyszałam, jak jakieś dziecko zapytało się swojej matki, czemu ta pani tak dziwnie gada :evil:

Posted

Maga100 napisał(a):
Haniu, ja mam pewne podejrzenia, że ty próbujesz wprowadzić pewne zamieszanie w nasze spacerki na fortach 8) Wykorzystując obcą nam wiedzę medyczną, podpierając się tajemniczo brzmiącymi epitetami, usiłujesz zasiać strach, że może te spotkania są szkodliwe i odbiją się na , jakże nam drogim, zdrowiu naszych pupilków, hę? :-? Nic z tego, my darling, ja cię rozpracuję do konca, tylko muszę jeszcze trochę poanalizować twoje teksty :evilbat: :lol: :lol:

Asher , nauka zaczyna przynosić efekty, choć Leon wciąż jeszcze częsciej niż rzadziej udaje, że nie wie o co mi chodzi :-? Ale jak kolczatka sie zaciska, to nagle inteligencja mu wraca :lol: Ale świergolenia mam dość, dzisiaj usłyszałam, jak jakieś dziecko zapytało się swojej matki, czemu ta pani tak dziwnie gada :evil:

Noooo co Tyyyyy ! Najpierw pokazujesz kliniczny przypadek na focie - wprzwiasz mnie w nerwy - a teraz mi amputujesz że jestem piata kolumna :evilbat: Nie warto sie przejmować losem brata geziowego - bo i tak odsądzą od czci i wiary .
Tekstu nie analizuj - bo jest wygłupem całkowitym :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
WQychodzi na to, że Hania jest mąciwoda i zaplutym karłem reakcji :evil: Haniu, zawiodłam sie na tobie :cry: :cry: :cry:

Maga, zmartwię cię. Świergolenie naprawde jest wazniejsze, niż zaciskanie kolczatki :wink: Sama kolczatką w życiu psa dobrze nie wychowasz... Cieszę się, że sa postępy, Tak trzymać! :thumbs: I świetrgolic, świergolić, świergolić! A głupie ludzie niech się gapią, przy okazji dobry uczynek robisz, bo inni maja rozrywkę :lol:

Posted

asher napisał(a):
Maga100 napisał(a):
WQychodzi na to, że Hania jest mąciwoda i zaplutym karłem reakcji :evil: Haniu, zawiodłam sie na tobie :cry: :cry: :cry:

Maga, zmartwię cię. Świergolenie naprawde jest wazniejsze, niż zaciskanie kolczatki :wink: Sama kolczatką w życiu psa dobrze nie wychowasz... Cieszę się, że sa postępy, Tak trzymać! :thumbs: I świetrgolic, świergolić, świergolić! A głupie ludzie niech się gapią, przy okazji dobry uczynek robisz, bo inni maja rozrywkę :lol:

No co ??? :o

A o czym Wy gadacie ? Z ta kolczatką i świergoleniem ???

Posted

asher napisał(a):
HankaRupczewska napisał(a):
Noooo co Tyyyyy ! Najpierw pokazujesz kliniczny przypadek na focie - wprzwiasz mnie w nerwy
Maga :o Co ty Hani robisz??? :o

No jak to ? :o Przecież mnie WPRZYWIA :lol:

Posted

Maga , a dziś mój TZ wrócił rano ze spaceru i oznajmił mi że mamy blabladora 8)
Facet na spacerze orzekł , że jego szwagier ma też takiego Blabladora / :lol: / tylko 5 miesięcznego :wink:
A mój bałwan dzis znów zwiał TZtowi za psem / przez tory :evilbat: /i ani myślał wrócić , dopiero jak jego kumpel ONek zwiał ogrodu to Ozzulec wrócił , no i potem ten ONek znowu zwiał za Ozzym do domu i jego pan go ścigał .Czysty CYRK :evilbat: , oni obaj są w tym samym wieku :-?

Posted

Nie wiem, czy powinnam z Toba gadac, bo ty jesteś wroga frakcja :roll: Ale gadamy z Magą o nauce nie ciągnięcia na smyczy :wink:

Alu, Maga ma astafa, ty blabladora... Wygląda na to, że spokojnie możecie się psami zamienić, nikt różnicy nie zauważy :wink:

Posted

asher napisał(a):
Nie wiem, czy powinnam z Toba gadac, bo ty jesteś wroga frakcja :roll: Ale gadamy z Magą o nauce nie ciągnięcia na smyczy :wink:

Alu, Maga ma astafa, ty blabladora... Wygląda na to, że spokojnie możecie się psami zamienić, nikt różnicy nie zauważy :wink:
nooo tylko Maga będzie po zamianie gorzej , bo Ozzy zaczął nawiewać a Leon tylko ciagnie :-?

Posted

asher napisał(a):
Nie wiem, czy powinnam z Toba gadac, bo ty jesteś wroga frakcja :roll: Ale gadamy z Magą o nauce nie ciągnięcia na smyczy :wink::

No wiecie co ! Ja do nich z chlebem - a one do mnie z kamieniami :roll:
Ja sie martwię, po nocach nie dosypiam, narażam sie generałowi Pice za dekapitację Asher , Leona diagnozuje na podstawie załączonej dokumentacji fotograficznej - a tu .... Co za NIEWDZIĘCZNOŚĆ :shake:

Posted

hahahaha, dziewczyny to się obśmiałam :lol: :lol: :lol:

Haniu droga, ja wiem, ty z sercem na dłoni.... 8) Ale tak na odległość się nie da, chcesz czy nie, musisz przybyć na forty, zbadasz Leona organoleptycznie, a ja się upewnię co do twojej psychiki 8)

Alicja, mój astaff pozdrawia twojego blabladora :lol:

Asher, nie chcę świergotac :placz: umeczyło mnie to :placz: Poza tym się nie da, bo on przestaje ciagnąć i ja nie zdąże dokończyć słowa "ślicznie", jak już znów ciągnie, więc obniżam głos i nie skończę mówić "równaj", jak on już nie ciagnie :-? oszaleję :-?

Posted

asher napisał(a):
Haniu, Leona nie trzeba diagnozować. Na podstawie fotki, którą pstryknęła mu PIKA zostało komisyjnie postanowione, że Leona ma lumbago :lol:

Ale mnie chodziło o tą patologie uwidoczniona na zdjeciu :

Posted

Maga100 napisał(a):
hahahaha, dziewczyny to się obśmiałam :lol: :lol: :lol:

Haniu droga, ja wiem, ty z sercem na dłoni.... 8) Ale tak na odległość się nie da, chcesz czy nie, musisz przybyć na forty, zbadasz Leona organoleptycznie, a ja się upewnię co do twojej psychiki 8)

Maga ? Czyżbyś miała wątpliwosci co do lokalizacji mojego serca ? I co do stanu moich władz umysłowych ???

Chyba jestem zmuszona udać sie na emigrację wewnętrzną...
:cry:

Posted

Maga100 napisał(a):
Asher, nie chcę świergotac :placz: umeczyło mnie to :placz: Poza tym się nie da, bo on przestaje ciagnąć i ja nie zdąże dokończyć słowa "ślicznie", jak już znów ciągnie, więc obniżam głos i nie skończę mówić "równaj", jak on już nie ciagnie :-? oszaleję :-?
Maga, rób króciutkie sesje. Takie dosłownie na kilka kroków, ale za każdym razem niech to będzie rozna długość, żeby się nie nauczył, że pięć kroków idzie przy nodze, a potem robi co chce :wink: Jak idziecie, to trzymaj w ręku smakołyk - w prawej dłoni mniej więcej na wysokości lewego łokcia.
Dość często zatrzymuj się, każ Leonowi usiąść przy nodze i dopiero wtedy go pochwal i nagródź tym smaczkiem.

Jak ciągnie to go oczywiście koryguj, ale pamiętaj, najpierw komenda, potem korekta. I nie patyczkuj się, korekta to ma byc szybki, krótki, ale silny ruch! Jak będziesz za delikatna, to Leon szybciutko załapie, że na kolcach tez można ciągnąć :wink:

A zamiast "ślicznie" możesz mówić "taaak", krótsze słowo, może Leon nie zdąży w tym czasie wyłamać :wink:

I świergotaj do cholery bo ci kolczatkę zabiorę :evil:

Acha, i zmniejsz tę kolczatke, bo jest dla Leona stanowczo za duża!

Posted

Maga ? Czyżbyś miała wątpliwosci co do lokalizacji mojego serca ? I co do stanu moich władz umysłowych ???

Chyba jestem zmuszona udać sie na emigrację wewnętrzną...
:cry:

Emigracje wewnetrzne rzadko kiedy są zalecane, mogą przerodzić się w stan depresyjny :wink:
Serce masz na dłoni, to już wiem :o a władze? cholera, to teraz nie jest najlepszy czas na to słowo :-? :buzi:

Asher :placz: :placz: