KaRa_ Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Maga takie kapciuszki są teraz w modzie :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 i się wysmiewaja maupy podłe :evil: a ja nie mam innych kapci :placz: Daga, tak ja jestem w szoku i zbulwersowana, bo Leon nic mi do tej pory nie zniszczył w domu :-? to znak, że za dużo pracuję, muszę zwolnić tempo :lol: :lol: Quote
PIKA Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): ale fajnie , a nie wolałaby mamcia na Dogo posiedziec 8) :lol: Nie mozna jej było od kompa odgonić :evil: A w ogóle Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): I co na tych fortach sie umawiamy, czy jakoś wczęsniej w innym miejscu ? próbuje się dowiedzieć, czy w koncu przyjedzie Asher, to wtedy pójdziemy na przystanek, a jak nie, to przyjde do ciebie pod blok, bo i tak mam po drodze Ja nie mogę za dlugo gadac, bo przyjechala mama i se zarzyczyla żebym jej gierke wlaczyla na kompie :o i tak już siedzi 3 godziny i gra :o :-? o rany :o Nie o rany, ona całą noc grała :o teraz ją od kompa odgonilam :-? Quote
Maga100 Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 PIKA napisał(a): Nie o rany, ona całą noc grała teraz ją od kompa odgonilam hahahahaha już wiesz, co masz kupić mamie pod choinkę Pika, umawiamy się na przystanku po Asher gdzieś tak 14.45 Quote
Maga100 Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 oczywiście mam na mysli 12.45 8) Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Maga :o na jaki czas się nastawiłas :-? PIKA , masz fajną mamusię :lol: Quote
Maga100 Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 a u nas świeci słoneczko :multi: żeby tylko dotrwało do 13.00, bo chmury też są :-? Quote
Justa Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 PIKA, Twoja lokomotywka marznie :lol: dobre sobie :lol: gala wczoraj była u fyzjera i jest prawie łysa, więc prosze mi tu o marznięciu nie gadać :lol: 8) Ale my będziemy mieć fraczek ;) Do zobaczenia na Fortach !!! Quote
PIKA Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Justa napisał(a):PIKA, Twoja lokomotywka marznie :lol: dobre sobie :lol: a gdzie ja napisalam, ze ona marznie? :o Quote
Maga100 Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 dzisiejszy spacer, trzy zdjęcia na krzyż, bo pogoda fatalna :-? plener z nieodłączną piłką i 8) Quote
PIKA Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Maga100 napisał(a): Haha ja myślalam, ze to język tak wywalił, a to zabawka :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 :o Leon nawet ząbki umył przed pójściem do wyrka 8) Maga robisz coraz lepsze foty 8) Quote
Maga100 Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 PIKA napisał(a): Haha ja myślalam, ze to język tak wywalił, a to zabawka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): Haha ja myślalam, ze to język tak wywalił, a to zabawka :lol: :lol: Maga :o ...co to za zabawka? :lol: :oops: :wink: Quote
Maga100 Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 mmbbaj napisał(a): Maga :o ...co to za zabawka? :lol: :oops: :wink: Mmbbaj :o :o :o :-? :-? :lol: :lol: to jest różowa kosteczka 8) ja nie wiem co ty tam widzisz 8) Quote
Teklunia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Maga100 napisał(a): a co to? nowy kocyk? :o Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Maga100 napisał(a):mmbbaj napisał(a): Maga :o ...co to za zabawka? :lol: :oops: :wink: Mmbbaj :o :o :o :-? :-? :lol: :lol: to jest różowa kosteczka 8) ja nie wiem co ty tam widzisz 8) no właśnie Małgosiu , co tam widzisz :wink: :lol: Quote
PIKA Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):mmbbaj napisał(a): Maga :o ...co to za zabawka? :lol: :oops: :wink: Mmbbaj :o :o :o :-? :-? :lol: :lol: to jest różowa kosteczka 8) ja nie wiem co ty tam widzisz 8) no właśnie Małgosiu , co tam widzisz :wink: :lol: pewnie to samo co ja w kolejnej wersji po języku :lol: Quote
Hanna R. Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Jesteście kompletnie niezorientowane anatomicznie - Przecież jezyk Leona w osi podłuznej ma kość, która nazywa sie oss subglossica. Przyczepiona jest do tylnej ściany gardła ( pharyngs przy pomocy wiezadła poprzecznego ( ligamentum transversum ) Przeprowadzano na duzej reprezentatywnej grupie psów badania oceniajace zwiazek forsownych spacerów na Fortach ze skomplikowanym wywichnięciem wspomnianej kości - z jednoczesna dysfunkcja osi przysadkowo-ogonowej ... I nie wiem z czego sie cieszycie... Bo u leona - jako u jednego z 43,5% badanych takie powikłanie wystąpiło. Maga Ty jutro obserwuj uważnie funkcję jezyka i ogona Leona. [b]]JESTEM NAPRAWDĘ ZANIEPOKOJONA .... :roll: Quote
Maga100 Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Hanka :o :o :o :lol: Ja też jestem poważnie zaniepokojona, musisz ty w koncu wybrać się z nami na forty, to będzie chyba jedyna skuteczna terapia 8) Quote
Justa Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Maga100 napisał(a):Hanka :o :o :o :lol: Ja też jestem poważnie zaniepokojona, musisz ty w koncu wybrać się z nami na forty, to będzie chyba jedyna skuteczna terapia 8) niah niah niah :evilbat: Quote
Recommended Posts