Weron_ciau Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 mmbbaj napisał(a):Maga100 napisał(a):... Ja rozumiem, że tym się Leonek zajmuje jak pani idzie do tej swojej wstrętnej pracy... :lol: Dobrze, że sobie biedactwo zajęcie znalazło...i jaka smutna minka :( i nawet ma tv włączone i moze bar (?!) ogladac... śliczny!! Quote
Justa Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Weron_ciau napisał(a):mmbbaj napisał(a):Maga100 napisał(a):... Ja rozumiem, że tym się Leonek zajmuje jak pani idzie do tej swojej wstrętnej pracy... :lol: Dobrze, że sobie biedactwo zajęcie znalazło...i jaka smutna minka :( i nawet ma tv włączone i moze bar (?!) ogladac... śliczny!! i na kanapie pościelone... :lol: 8) Quote
KaRa_ Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Justa napisał(a):Weron_ciau napisał(a):mmbbaj napisał(a):Maga100 napisał(a):... Ja rozumiem, że tym się Leonek zajmuje jak pani idzie do tej swojej wstrętnej pracy... :lol: Dobrze, że sobie biedactwo zajęcie znalazło...i jaka smutna minka :( i nawet ma tv włączone i moze bar (?!) ogladac... śliczny!! i na kanapie pościelone... :lol: 8) Na półkach piwo stoi jeszcze :lol: :lol: Leonek za dobrze ma :lol: Quote
PIKA Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 KaRa_TC napisał(a):Justa napisał(a):Weron_ciau napisał(a):mmbbaj napisał(a):Maga100 napisał(a):... Ja rozumiem, że tym się Leonek zajmuje jak pani idzie do tej swojej wstrętnej pracy... :lol: Dobrze, że sobie biedactwo zajęcie znalazło...i jaka smutna minka :( i nawet ma tv włączone i moze bar (?!) ogladac... śliczny!! i na kanapie pościelone... :lol: 8) Na półkach piwo stoi jeszcze :lol: :lol: Leonek za dobrze ma :lol: A tam piwo. Maga i tak Ci powie, że to ozdoba :o Maga co z jutzejszym spacerkiem? 8) Quote
dbsst Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 hahahaha jaka mina mowiaca a ja to i tak mam wszyyyyyyyyyyyystko pod ogonem ;) a ozorek w kratke mistrz qrde nie zapatrzylam sie wczoraj a dzis pic ni ebede coby na spacerek dotrzec Quote
anetta Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):anetta napisał(a):jak on tu niewinnie wygalda :evilbat: az trudno uwiezyc ze... :evilbat: hihiihih że co? co? cocococo? :evilbat: a nic 8) :evilbat: :lol: dokładnie pod twoją szkołą, a pod moim blokiem :lol: A asfalt tam jest i był od zawsze :-? czyli mieszkasz w tym wysokim na rogu? :fadein: http://i34.photobucket.com/albums/d123/Maga200/lo11.jpg Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 mmbbaj napisał(a):Ja rozumiem, że tym się Leonek zajmuje jak pani idzie do tej swojej wstrętnej pracy... :lol: Dobrze, że sobie biedactwo zajęcie znalazło...i jaka smutna minka :( :evil: :evil: :evil: dzisiaj Leonek zajął się moimi kapciami :evil: :evil: :evil: Miałam ochote do zamordować, jak weszłam do domu i to zobaczyłam :x W całym mieszkaniu miałam strzepki kocyka i strzępki kapci :evil: Pierwszy raz wywinał mi taki numer :roll: Weron_ciau napisał(a):i nawet ma tv włączone i moze bar (?!) ogladac... śliczny!! co może oglądać? :o U nas TV jest włączone na zasadzie gadacza, ja i tak siedzę w innym pomieszczeniu.... PIKA napisał(a): A tam piwo. Maga i tak Ci powie, że to ozdoba :o bo tak jest :-? mówiłam już - historyczne etykiety :-? anetta napisał(a):czyli mieszkasz w tym wysokim na rogu? :fadein: nie, na innym rogu, w tym niskim długim 8) Ja idę jutro o 13.00 na forty! Pika i Dbesst widzę też (skoro Dbsst dzisiaj trzeźwa, to na pewno idzie :lol: ), kto jeszcze? Anetta? Justi? Kabaty? Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a): Ja idę jutro o 13.00 na forty! Pika i Dbesst widzę też (skoro Dbsst dzisiaj trzeźwa, to na pewno idzie :lol: ), kto jeszcze? Anetta? Justi? Kabaty? Ja też będę ! Ale duchem tylko :cry: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga , zrób fotkę kapciuszkom :wink: :lol: Quote
anetta Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Niestety mnie jutro niema... A co to za Kabaty? :o Nie znam takich 8) nie, na innym rogu, w tym niskim długim ahahaha no to szkoda ze teraz dopiero sie dowiaduje, teraz niestety nie mam juz lekcji w salach w ktorych okna wychodza na twoja strone :lol: :lol: :lol: Teraz jestem w sali zupelnie po przeciwnej stronie szkoly... Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 anetta napisał(a):ahahaha no to szkoda ze teraz dopiero sie dowiaduje, teraz niestety nie mam juz lekcji w salach w ktorych okna wychodza na twoja strone :lol: :lol: :lol: Teraz jestem w sali zupelnie po przeciwnej stronie szkoly... a co, zamiast się uczyć, to byś mi ciagle machała? :lol: szkoda, że cię nie będzie, Masaj nie będzie nam poprawiał humoru :( Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):anetta napisał(a):ahahaha no to szkoda ze teraz dopiero sie dowiaduje, teraz niestety nie mam juz lekcji w salach w ktorych okna wychodza na twoja strone :lol: :lol: :lol: Teraz jestem w sali zupelnie po przeciwnej stronie szkoly... a co, zamiast się uczyć, to byś mi ciagle machała? :lol: szkoda, że cię nie będzie, Masaj nie będzie nam poprawiał humoru :( 8) znaki lusterkiem by ci dawała :wink: Quote
anetta Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):anetta napisał(a):ahahaha no to szkoda ze teraz dopiero sie dowiaduje, teraz niestety nie mam juz lekcji w salach w ktorych okna wychodza na twoja strone :lol: :lol: :lol: Teraz jestem w sali zupelnie po przeciwnej stronie szkoly... a co, zamiast się uczyć, to byś mi ciagle machała? :lol: szkoda, że cię nie będzie, Masaj nie będzie nam poprawiał humoru :( 8) znaki lusterkiem by ci dawała :wink: :lol: :lol: taaaa, bys mi pisala wzory z chemi i fizyki na kartce (akurat wychodzi na tamta strone sala od chemii/fizyki) :lol: :lol: :lol: :lol: lub bysmy sie jakos nauczyly jezyka migowego i fru, same piateczki by byly :lol: :lol: :lol: Na szczescie chemii juz nie mam :evilbat: Maga, nastepnym razem mam nadzieje ze bede :) Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Anetta, gdybym ja została twoim korepetytorem z matmy i fizyki, to na pewno byś tej klasy nie zmieniła :-? :evil: :evil: :evil: kapciuszek :evil: :evil: :evil: Quote
PIKA Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a): Ja idę jutro o 13.00 na forty! Pika i Dbesst widzę też (skoro Dbsst dzisiaj trzeźwa, to na pewno idzie :lol: ), kto jeszcze? Anetta? Justi? Kabaty? I co na tych fortach sie umawiamy, czy jakoś wczęsniej w innym miejscu ? Ja nie mogę za dlugo gadac, bo przyjechala mama i se zarzyczyla żebym jej gierke wlaczyla na kompie :o i tak już siedzi 3 godziny i gra :o :-? Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):Anetta, gdybym ja została twoim korepetytorem z matmy i fizyki, to na pewno byś tej klasy nie zmieniła :-? :evil: :evil: :evil: kapciuszek :evil: :evil: :evil: 8) barrrrrdzo gustowny kapciuszek :wink: , tylko czy aby nie przyciasny :-? Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): Ja idę jutro o 13.00 na forty! Pika i Dbesst widzę też (skoro Dbsst dzisiaj trzeźwa, to na pewno idzie :lol: ), kto jeszcze? Anetta? Justi? Kabaty? I co na tych fortach sie umawiamy, czy jakoś wczęsniej w innym miejscu ? Ja nie mogę za dlugo gadac, bo przyjechala mama i se zarzyczyla żebym jej gierke wlaczyla na kompie :o i tak już siedzi 3 godziny i gra :o :-?ale fajnie , a nie wolałaby mamcia na Dogo posiedziec 8) :lol: Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 PIKA napisał(a): I co na tych fortach sie umawiamy, czy jakoś wczęsniej w innym miejscu ? próbuje się dowiedzieć, czy w koncu przyjedzie Asher, to wtedy pójdziemy na przystanek, a jak nie, to przyjde do ciebie pod blok, bo i tak mam po drodze Ja nie mogę za dlugo gadac, bo przyjechala mama i se zarzyczyla żebym jej gierke wlaczyla na kompie :o i tak już siedzi 3 godziny i gra :o :-? o rany :o Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): 8) barrrrrdzo gustowny kapciuszek :wink: , tylko czy aby nie przyciasny :-? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): 8) barrrrrdzo gustowny kapciuszek :wink: , tylko czy aby nie przyciasny :-? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Maga , mus poprosić teściową o nowy kocyk , bo się Leon do garderoby zacznie dobierać 8) :wink: Quote
malawaszka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 HA HA HA!!!! :evilbat: Maga zdrowsza będziesz w skarpetach chodząc po domu :lol: Quote
daga10011 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Anetta, gdybym ja została twoim korepetytorem z matmy i fizyki, to na pewno byś tej klasy nie zmieniła :-? :evil: :evil: :evil: kapciuszek :evil: :evil: :evil: 8) barrrrrdzo gustowny kapciuszek :wink: , tylko czy aby nie przyciasny :-? i to jest jaksi dziwny widok? :o :lol: ..jutro zrobie fotke co moje psy zrobily z materacem z ikei-sultan za jedyne 1000 zl :roll: :evil: Quote
arima Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :lol: Czanga też mi takie numery robi :lol: Ostatnio zjadła stacha gacie, spodnie, buta i przegryzła mu kabel od anteny :lol: Quote
dbsst Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Maga100 napisał(a): Ja idę jutro o 13.00 na forty! Pika i Dbesst widzę też (skoro Dbsst dzisiaj trzeźwa, to na pewno idzie :lol: ), kto jeszcze? Anetta? Justi? Kabaty? hahahaha bardzo smieszna ;) jest problem jest - 1 moj pies marznie nie ma ciucha przejsciowego i w odole prosze zmienic pogode ;) Quote
mrowka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): Ja idę jutro o 13.00 na forty! Pika i Dbesst widzę też (skoro Dbsst dzisiaj trzeźwa, to na pewno idzie :lol: ), kto jeszcze? Anetta? Justi? Kabaty? hahahaha bardzo smieszna ;) jest problem jest - 1 moj pies marznie nie ma ciucha przejsciowego i w odole prosze zmienic pogode ;) My tez chcemy!! 8) :lol: :lol: Duuzo zdjec prosze :angel: PS.Maga kapciuszek bardzo ladny :lol: :lol: gdzie takie mozna dostac? :evilbat: Quote
Recommended Posts