Maga100 Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Proszę mi tu nie zagadywać galerii, bo nie mam zdjęć :nono: zimno, ciemno i pada :-? ja też padam - na pysk, dobranoc :sleeping: Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Maga100 napisał(a):Proszę mi tu nie zagadywać galerii, bo nie mam zdjęć :nono: zimno, ciemno i pada :-? ja też padam - na pysk, dobranoc :sleeping:no patrzcie jaka niegoscinna :-? 8) Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Proszę mi tu nie zagadywać galerii, bo nie mam zdjęć :nono: zimno, ciemno i pada :-? ja też padam - na pysk, dobranoc :sleeping:no patrzcie jaka niegoscinna :-? 8) hihihi, okropna maupa ze mnie, zaraziłam się od Waszki :lol: Quote
PIKA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Maga100 napisał(a): ja też padam - na pysk, dobranoc :sleeping: O masz ja przyszlam a ta spać poszla :-? Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): ja też padam - na pysk, dobranoc :sleeping: O masz ja przyszlam a ta spać poszla :-?aaaa przed chwilą tu była :o Quote
daga10011 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 a ja powroce do watku komunikacyjnego :lol: .moje sie do obcych aut nie pakuja-natomiast zaprzyjaznione dogi i owszem.Ostatnio jeden sie wpakowal jak tylko otworzylam klape-wyrzucilismy go na sekunde i znow sie wpakowal-uparcie twierdzil ze jedzie z nami :lol: .Dzis pakuje leony do auta po biegankach-a ze lubia mi na plecy skakac jak prowadze to niestety mozolnie przypinam je smyczami do dziurek takich -pozostalosci po lawkach z tylu :roll: ..no i bardzo zafrapowana bo sie wiercily nie zauwazylam nawet ze mam psazera na gape...chce zamykac klape i zamarlam :o ..cos bialego w czarne laty mi mignelo :lol: .i mowie-"o kurde,mam ...dddd....oga w aucie" :o .nawet nie zauwazylam jak mi to 80 kilo wskoczylo do auta.znowu byla akcja bo suka wysiadala jednymi drzwiami i pchala sie innymi do srodka :lol: Quote
Justa Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 No widzisz daguś, Ty masz jakieś prądy chyba, że te wszystkie zwierzaki tak do Ciebie :lol: 8) Albo dog stwierdził, że skoro masz już 4 leony, to nawet nie zauwazysz różnycy (plus jedyne 80 kilo) :lol: :lol: :lol: a tak btw może ktoś cś wie o fortowym spacerku w sobote??!! :roll: Quote
Hanna R. Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Maga100 napisał(a): ja też padam - na pysk, dobranoc :sleeping: PYSK, KTÓRY PADŁ - MÓWI WAM DOBRANOC ... :sleep2: Quote
PIKA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 No Daga przecież chcialas doga a tu Ci się sam pcha :lol: Justa napisał(a): a tak btw może ktoś cś wie o fortowym spacerku w sobote??!! :roll: Ja wiem, o 13,00 na Fortach na placyku sród tych, jak to Maga mówi, górek :lol: Quote
PIKA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Maga100 napisał(a): ja też padam - na pysk, dobranoc :sleeping: PYSK, KTÓRY PADŁ - MÓWI WAM DOBRANOC ... :sleep2: :hmmmm: ladny Maga ma pysk :roll: Quote
dbsst Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Maga100 napisał(a): ja też padam - na pysk, dobranoc :sleeping: PYSK, KTÓRY PADŁ - MÓWI WAM DOBRANOC ... :sleep2: ihhhhhhhhhh jaki nochal wspanialy :D Quote
Hanna R. Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Magdalennko, kocheneńka - ty ich nie słuchaj ! Pamietaj - nie słuchaj ich... TO GEZIO PADŁ NA PYSK PRZED TOBĄ - i one to dobrze wiedzą :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Proszę mi tu nie zagadywać galerii, bo nie mam zdjęć :nono: zimno, ciemno i pada :-? ja też padam - na pysk, dobranoc :sleeping:no patrzcie jaka niegoscinna :-? 8) hihihi, okropna maupa ze mnie, zaraziłam się od Waszki :lol: :evil: ja NIE zarażam :evilbat: Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Moje kochane gaduły i Waszko Zarażająca Maupowatością 8) odmóżdżyłam się przed TV i Vivą i siły powróciły 8) Otworzyłam piffko, więc spac ide za chwilę dopiero :wink: Quote
dbsst Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Maga100 napisał(a):Moje kochane gaduły i Waszko Zarażająca Maupowatością 8) odmóżdżyłam się przed TV i Vivą i siły powróciły 8) Otworzyłam piffko, więc spac ide za chwilę dopiero :wink: iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja kce piffko Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Dbsst, trza było się zaopatrzeć :evilbat: Haniu, dziękuję za Gezia... a Leon na to... Quote
malawaszka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Maga100 napisał(a): :roflt: hahhaha a strzępek kocyka się oczywościezałapła na fotę :lol: Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 malawaszka napisał(a): :roflt: hahhaha a strzępek kocyka się oczywościezałapła na fotę :lol: przyznam szczerze, że Leon i ten jego kocyk doprowadzają mnie już do szału :evil: strzępki kocyka mam wszędzie w całym domu :evil: a ostanio znalazłam nawet w swojej torebce :x na szczęscie z kocyka zostało już niewiele... Quote
Lucy* Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Maga100 napisał(a)::-? Oooo :o :o języczek w kratkę :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 no niezle rozbroil kocyk :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 hmmm tylko co teściowa powie jak zobaczy , że z kocyka już prawie nic nie zostało :wink: :lol: Quote
Ka-ka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 co do tych, co jeszcze nie próbowali komunikacji miejskiej...ja wam Prestona pozyczę....ile sie miejsca zrobiło ostatnio w tramwaju, jak wpakował zgrabnie taranem swoja czarną mordę do tramwaju na pl.Bankowym :lol: waszka, twoje psy miałby tyyyyyle miejsca do obronienia 8) Quote
mmbbaj Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):... Ja rozumiem, że tym się Leonek zajmuje jak pani idzie do tej swojej wstrętnej pracy... :lol: Dobrze, że sobie biedactwo zajęcie znalazło...i jaka smutna minka :( Quote
Recommended Posts