Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dbsst, ktoś ci musi to w koncu powiedzieć, padło widac na mnie :roll: niestety, kompletnie nie wychodzi ci focenie ludzi, w ogóle , nic a nic, dlatego odpuść sobie, bo to nie ma sensu i skup się tylko na psach :evilbat:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
Dbsst, ktoś ci musi to w koncu powiedzieć, padło widac na mnie :roll: niestety, kompletnie nie wychodzi ci focenie ludzi, w ogóle , nic a nic, dlatego odpuść sobie, bo to nie ma sensu i skup się tylko na psach :evilbat:
:lol: :lol: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

cholera to musze wiecej trenowac wiecej renowac :wallbash:

slyszalam ze chcesz sie posiwecic i mi pozowac :evil_lol:

Posted

Maga-a ile Leon ma dokladnie?chodzi mi o wiek :D .Fotki Extra :D ..Ja bym sie bala przy ulicy swoje puscic-sluchaja sie,ale zawsze mam ta pewna doze nieufnosci-zwlaszcza do Gali i Dalego :-?

Posted

daga10011 napisał(a):
Maga-a ile Leon ma dokladnie?chodzi mi o wiek :D .Fotki Extra :D ..Ja bym sie bala przy ulicy swoje puscic-sluchaja sie,ale zawsze mam ta pewna doze nieufnosci-zwlaszcza do Gali i Dalego :-?

przy obcej ulicy bym nie puściła, ale tam jest w porządku. Poza tym od ulicy jest spory kawałek, na zdjęciach tylko sie wydaje, że to jest całkiem blisko.

Leon ma dokładnie 11 miesięcy, kończy 28 listopada

Posted

no ale Twoj Leon jest zapatrzony w ciebie-to ok :D .U mnie kazde z osobna jest posluszne-ale wcale sie mnie nie trzymaja(oprocz Kajki) i musze caly czas odwolywac,bo sie oddalaja za bardzo..dlatego im nie ufam i ulic unikam jak ognia :roll:

Posted

daga10011 napisał(a):
no ale Twoj Leon jest zapatrzony w ciebie-to ok :D .U mnie kazde z osobna jest posluszne-ale wcale sie mnie nie trzymaja(oprocz Kajki) i musze caly czas odwolywac,bo sie oddalaja za bardzo..dlatego im nie ufam i ulic unikam jak ognia :roll:

kiedyś, jak mnie olał, to schowałam mu się za drzewo, ja go widziałam, a on mnie nie i latał jak spanikowany i mnie szukał. Od tamtej pory bardzo się pilnuje i co chwila na mnie patrzy - oczywiście, gdy nie ma w pobliżu innych psów chętnych do zabawy :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
daga10011 napisał(a):

kiedyś, jak mnie olał, to schowałam mu się za drzewo, ja go widziałam, a on mnie nie i latał jak spanikowany i mnie szukał. Od tamtej pory bardzo się pilnuje i co chwila na mnie patrzy - oczywiście, gdy nie ma w pobliżu innych psów chętnych do zabawy :lol:

hihih ja to Lunie co jakiś czas powtarzam i też się pilnuje :evilbat:

Posted

no ja tez tak robie-spoko..teorie to ja mam wykuta :lol: ..ale jakos na moje to malo dziala-co noc sa na spacerze bez smyczy-i spoko-ja sie odwracam one tez..ale w lesie gdzie sa bodzce-psy juz nie widza ze ja zawracam :-? ..zawolam raz i ide sobie -wracaja....ale i tak sie boje o ulice-zawsze zakladam ze moga zobaczyc cos na 4 lapach i pewnego dnia nie posluchac :oops: panikara jestem :oops:

Posted

Moja mama na Kubę miała jeszcze inny sposób - nigdy na niego nie krzyczała, więc gdy Kubuś jiebezpiecznie zbliżył się do ulicy, to jak wrzasnęła "stój" stawał dosłownie jak wryty :lol: Po paru latach nauczył się rozróżniać krawężnik... :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
na ulice to ja też uważam - Luna kompletnie nie uważa na samochody :evil: goopek mały - ona to myśli, że samochody są tylko od tego, żeby ją wozić :-?
:lol: :lol: a czy aby nie traktuje każdego otwartego samochodu jako prywatnego środka transportu , bo Ozzulec to się na parkingu sąsiadom pakuje do wozideł 8)

Posted

Maga100 napisał(a):
Leon i ucho.... :roll:

spójrzcie na ten błogostan na pysku 8)

łaaaaaaaaaaaaaaa jaki pokemon uszasty :D :angel:

extra dobrze rzadzisz Stefanem Maga brawo :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
malawaszka napisał(a):
na ulice to ja też uważam - Luna kompletnie nie uważa na samochody :evil: goopek mały - ona to myśli, że samochody są tylko od tego, żeby ją wozić :-?
:lol: :lol: a czy aby nie traktuje każdego otwartego samochodu jako prywatnego środka transportu , bo Ozzulec to się na parkingu sąsiadom pakuje do wozideł 8)

sąsiadom jak sąsiadom - Luna parę razy obcym ludziom sięwpakowała z pełnego biegu :-? całe szczęście że nie było wtedy błota :oops: i że trafiłam na wyloozowanych ludzi bo miałabym niezłe awantury :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
malawaszka napisał(a):

sąsiadom jak sąsiadom - Luna parę razy obcym ludziom sięwpakowała z pełnego biegu :-? całe szczęście że nie było wtedy błota :oops: i że trafiłam na wyloozowanych ludzi bo miałabym niezłe awantury :roll:
:lol: :lol: Ozzy podchodzi do każdego kombika i próbuje sie dostać do wnętrza bagaznika 8) a ja muszę pilnować żeby zderzaków nie zarysował 8)

Posted

:cunao: :cunao: :cunao: Hhahahaha ale macie komunikacyjne przeboje :cunao:
Wiem przepraszam :oops: to mało śmieszne

Ja to nie wiem czy Sarcia pakowałaby się sąsiadom do samochodów ... myśle że raczej szybko trzaskali drzwiami żeby tego bydlątka nie wpuszczać :cunao: :cunao:

Posted

Lucy* napisał(a):

Ja to nie wiem czy Sarcia pakowałaby się sąsiadom do samochodów ... myśle że raczej szybko trzaskali drzwiami żeby tego bydlątka nie wpuszczać :cunao: :cunao:
śmieszne to dopiero będzie jak kiedy trzeba się będzie wybrać komunikacją publiczną :oops: :lol: :lol: :lol: Ozzy jeszcze z takowej nie korzystał 8)

Posted

Lucy* napisał(a):

śmieszne to dopiero będzie jak kiedy trzeba się będzie wybrać komunikacją publiczną :oops: :lol: :lol: :lol: Ozzy jeszcze z takowej nie korzystał 8)

No moja Sarka też nie ale chyba :roll: to nie byłby straszny problem (no chyba że miałybyśmy gdzieś jechać dwie godziny) :hmmmm:
Ona kojarzy autobusy duże i sapiące z oczekiwaniem i przyjazdami różnych członków rodziny :lol: więc się cieszy na ich widok i spogląda kto tym razem wysiądzie albo czy kogoś można obwąchać (nie ważne że nieznajomy :evilbat: )

Posted

ojjj Luna też nie i obawiam się, że nic ciekawego by z tego nie wyszło :-? ona bardzo szybko obejmuje we władanie KAŻDE pomieszczenie (BA! nawet trawnik) w którym jest więcej niż 5 minut i każda nowo pojawiająca się osoba byłaby obszczekana i zrugana :lol: