Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
dam szybkie buzi

ratunku, chce mnie pozbawić nogi

to ja jej skoczę do gardła

zwyciężam, zwyciężam :angel:

ach jakie życie jest piekne

ile ekspresji :lol: :lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

No z punktu widzenia Saby to to zupelnie (szczegolnie to wygywanie) wyglądalo zupelnie inaczej

Te laska zmalujemy coś?

I tak Ci dołoże 8)

Zlapie za tyłek :evilbat:

Ogryze ogon :evilbat:

I wykastruje :evilbat:

Jeszcze Ci malo? :o

I tak mnie nie dogonisz

za to ja cie dorwę .............

Jak zlapie za ten glupi leb

Nie broń sie i tak Ci nic nie pomoże

O juz schodzisz do parteru 8)

No i rozlozony na lopatki

Leż mówie, ja wygralam :evil:

sponiewieralas mnie, ale i tak Cie kocham :iloveyou:

To teraz troszke razem odpoczniemy

Dobra idziemy

:hmmmm: On nawet zna komendę równaj :o

Posted

mmbbaj napisał(a):
Maga ja już nie wiem gdzie jestem :o Dopiero byłam u Piki, a teraz wydaje mi się, że znów jestem :roll: :-? :lol:

no wiesz my z Piką to już jak rodzina :lol:

HankaRupczewska napisał(a):
No wiecie toż to jakaś saga rodzinna z elementami horroru i harlekina :evilbat: :lol: :lol: Aktorzy piękni. młodzi i bogaci. Do tego inteligentni 8) tak, tak !!!

młodzi - tak
piękni - tak
inteligentni - tak
bogaci..... :-? :-? :-? :roll:

Posted

niestety, wakacje sie skończyły 8) i zdjęć też będzie mniej :( Bo teraz musze chodzić wcześniej spać :placz: co by wstać, a zanim wróce do domu, wyjde z Leonem na długi spacer, zjem coś... właściwie to nie wiem kiedy mam byc na dogo :placz: A jeszcze musze wkuć 300 stron procedur :o

Posted

Maga100 napisał(a):
niestety, wakacje sie skończyły 8) i zdjęć też będzie mniej :( Bo teraz musze chodzić wcześniej spać :placz: co by wstać, a zanim wróce do domu, wyjde z Leonem na długi spacer, zjem coś... właściwie to nie wiem kiedy mam byc na dogo :placz: A jeszcze musze wkuć 300 stron procedur :o
no widzisz to tak jest jak się głupot zachciewa :-? .A ja mam wolne 8) , na mój chory - chorsiejszy żołądeczek mam L4 :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):

:evilbat: :evilbat: :evilbat: czy Maga nie mówiła, że czas pracy będzie nie nor mo wa ny? :-? Niech Maga sobie przypomni! :placz: :placz: :placz:

Posted

Maga100 napisał(a):

pieknie pieknie :evil: rzuc ta robote ;) :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Maga100 napisał(a):

:evilbat: :evilbat: :evilbat: czy Maga nie mówiła, że czas pracy będzie nie nor mo wa ny? :-? Niech Maga sobie przypomni! :placz: :placz: :placz:
8) mówiła , mówiła :wink:

Posted

mówiła, mówiła, ale najpierw musi się naumieć wszystkiego :placz:
poza tym chyba rzucę tę robotę, bo wczoraj Pika mi wytłumaczyła, że ta praca to mi tylko utrudni życie, a najważniejsze to, żebym na internet miała - a na to ostatnio zawsze się znajdzie :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
mówiła, mówiła, ale najpierw musi się naumieć wszystkiego :placz:
poza tym chyba rzucę tę robotę, bo wczoraj Pika mi wytłumaczyła, że ta praca to mi tylko utrudni życie, a najważniejsze to, żebym na internet miała - a na to ostatnio zawsze się znajdzie :wink:

no o rzucaj ja i zostawaj z nami 8)