Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Maga100 napisał(a): dam szybkie buzi ratunku, chce mnie pozbawić nogi to ja jej skoczę do gardła zwyciężam, zwyciężam :angel: ach jakie życie jest piekne ile ekspresji :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 zmęczony, acz szczęśliwy czy możemy choć chwilę poleżeć spokojnie? nie, ona nie może spokojnie :-? Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 No z punktu widzenia Saby to to zupelnie (szczegolnie to wygywanie) wyglądalo zupelnie inaczej Te laska zmalujemy coś? I tak Ci dołoże 8) Zlapie za tyłek :evilbat: Ogryze ogon :evilbat: I wykastruje :evilbat: Jeszcze Ci malo? :o I tak mnie nie dogonisz za to ja cie dorwę ............. Jak zlapie za ten glupi leb Nie broń sie i tak Ci nic nie pomoże O juz schodzisz do parteru 8) No i rozlozony na lopatki Leż mówie, ja wygralam :evil: sponiewieralas mnie, ale i tak Cie kocham :iloveyou: To teraz troszke razem odpoczniemy Dobra idziemy :hmmmm: On nawet zna komendę równaj :o Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 jaaaaaaaaaaak romantycznie :D jaaaak nastrojowo :lol: Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 To jeszcze Leonek A temu ciagle malo, tak sie rozbrykal, ze w drodze do domu zaczął sie smyczka bawić :o Quote
Teklunia Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 no to piekna DGManiacka milosc sie na naszych oczach rodzi :lol: Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 a ja specjalnie wzięłam taką smycz, a nie flexi, żeby przypomnieć Leonowi, jak się chodzi na smyczy przy nodze :-? Udawał, że nie wie o co chodzi :-? Quote
mmbbaj Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Maga ja już nie wiem gdzie jestem :o Dopiero byłam u Piki, a teraz wydaje mi się, że znów jestem :roll: :-? :lol: Quote
Hanna R. Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 No wiecie toż to jakaś saga rodzinna z elementami horroru i harlekina :evilbat: :lol: :lol: Aktorzy piękni. młodzi i bogaci. Do tego inteligentni 8) tak, tak !!! Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 mmbbaj napisał(a):Maga ja już nie wiem gdzie jestem :o Dopiero byłam u Piki, a teraz wydaje mi się, że znów jestem :roll: :-? :lol: no wiesz my z Piką to już jak rodzina :lol: HankaRupczewska napisał(a):No wiecie toż to jakaś saga rodzinna z elementami horroru i harlekina :evilbat: :lol: :lol: Aktorzy piękni. młodzi i bogaci. Do tego inteligentni 8) tak, tak !!! młodzi - tak piękni - tak inteligentni - tak bogaci..... :-? :-? :-? :roll: Quote
agabass Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 ahhhhahahahaha Pika super interpretacja super zabawa Quote
mmbbaj Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga gdzie Ty dzisiaj jesteś, że Cię nie ma...? :hmmmm: :roll: :-? Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 agabass napisał(a):ahhhhahahahaha Pika super interpretacja super zabawa 8) może u PIKI :-? Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 no nie Maga zaniedbuje wlasna galeriie :o Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 niestety, wakacje sie skończyły 8) i zdjęć też będzie mniej :( Bo teraz musze chodzić wcześniej spać :placz: co by wstać, a zanim wróce do domu, wyjde z Leonem na długi spacer, zjem coś... właściwie to nie wiem kiedy mam byc na dogo :placz: A jeszcze musze wkuć 300 stron procedur :o Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):niestety, wakacje sie skończyły 8) i zdjęć też będzie mniej :( Bo teraz musze chodzić wcześniej spać :placz: co by wstać, a zanim wróce do domu, wyjde z Leonem na długi spacer, zjem coś... właściwie to nie wiem kiedy mam byc na dogo :placz: A jeszcze musze wkuć 300 stron procedur :ono widzisz to tak jest jak się głupot zachciewa :-? .A ja mam wolne 8) , na mój chory - chorsiejszy żołądeczek mam L4 :wink: Quote
mmbbaj Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):niestety, wakacje sie skończyły 8) i zdjęć też będzie mniej :( Bo teraz musze chodzić wcześniej spać :placz: co by wstać, a zanim wróce do domu, wyjde z Leonem na długi spacer, zjem coś... właściwie to nie wiem kiedy mam byc na dogo :placz: A jeszcze musze wkuć 300 stron procedur :o :evilbat: :evilbat: :evilbat: czy Maga nie mówiła, że czas pracy będzie nie nor mo wa ny? :-? Niech Maga sobie przypomni! :placz: :placz: :placz: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):niestety, wakacje sie skończyły 8) i zdjęć też będzie mniej :( Bo teraz musze chodzić wcześniej spać :placz: co by wstać, a zanim wróce do domu, wyjde z Leonem na długi spacer, zjem coś... właściwie to nie wiem kiedy mam byc na dogo :placz: A jeszcze musze wkuć 300 stron procedur :o pieknie pieknie :evil: rzuc ta robote ;) :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 mmbbaj napisał(a):Maga100 napisał(a):niestety, wakacje sie skończyły 8) i zdjęć też będzie mniej :( Bo teraz musze chodzić wcześniej spać :placz: co by wstać, a zanim wróce do domu, wyjde z Leonem na długi spacer, zjem coś... właściwie to nie wiem kiedy mam byc na dogo :placz: A jeszcze musze wkuć 300 stron procedur :o :evilbat: :evilbat: :evilbat: czy Maga nie mówiła, że czas pracy będzie nie nor mo wa ny? :-? Niech Maga sobie przypomni! :placz: :placz: :placz: 8) mówiła , mówiła :wink: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 mówiła, mówiła, ale najpierw musi się naumieć wszystkiego :placz: poza tym chyba rzucę tę robotę, bo wczoraj Pika mi wytłumaczyła, że ta praca to mi tylko utrudni życie, a najważniejsze to, żebym na internet miała - a na to ostatnio zawsze się znajdzie :wink: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):mówiła, mówiła, ale najpierw musi się naumieć wszystkiego :placz: poza tym chyba rzucę tę robotę, bo wczoraj Pika mi wytłumaczyła, że ta praca to mi tylko utrudni życie, a najważniejsze to, żebym na internet miała - a na to ostatnio zawsze się znajdzie :wink: no o rzucaj ja i zostawaj z nami 8) Quote
Recommended Posts