anetta Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 :) piekne :D :lol: :lol: A taka balie maja moi dziadkowie na dzialce :lol: :lol: :) Quote
daga10011 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 foteczki cudowne :P .a gruby to on nie jest nic a nic :lol: Quote
Alfik Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Maga, Leon jest cudowny!!! Więcej zdjęć!!! I wracajcie szybko, bo nie możemy się spacerku doczekać :D Quote
Maga100 Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Na stałe bedę dopiero w sierpniu :( Tak tylko przelotem w połowie lipca. Ale może to i lepiej? :wink: Leon może jeszcze troszkę urośnie i bedzie Alfowi siegał chociaż do kolan :lol: Quote
Maga100 Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Po przerwie znowu mam parę zdjęć :wink: Na fotelu w hotelu brudasek podróż wodna z pańcią :wink: Quote
asher Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Maga100']brudasek Hihihi, do pyska mu w łatkach :lol: Quote
Maga100 Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Asher on też tak uważa, im bardziej błotne plamy tym fajniej :evilbat: Justi najfajniej to oczywiście Pyśkowi :wink: Jesteśmy na nudnej (z punktu widzenia psa) wycieczce W końcu w wodzie! No rzucaj ten patyk! Zaraz ci go.... ...przyholuję Padł nieprzytomny z wyczerpania :D Quote
Maga100 Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Szaleństwa ze szmatą (kiedyś był to ręcznik... :-? ) Quote
KaRa_ Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Haha skąd ja to zniam jak ręcznik przeistoczył się w szmate :lol: :lol: :lol: Leon śliczny jest :D Quote
Maga100 Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 [quote name='KaRa_TC']Haha skąd ja to zniam jak ręcznik przeistoczył się w szmate :lol: :lol: :lol: Leon śliczny jest :D Najgorsze, że jeden z ręczników hotelowych również przeistoczył sie w szmatę... Leon postanowił się powycierać po jednej ze swych błotnych kąpieli :evil: Ręcznik BYŁ biały :oops: Z koleżanką beagle z koleżanką goldenką walka o piłeczkę ze stopą w tle :oops: :wink: Quote
Justi0022 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 U mnie też kilka ręczników zostało przemianowane na potrzeby wystaw :lol: Jako szmatki robią czasem ścierki do naczyń ściągnięte z parapetu :evilbat: ( bo na wieszaku już nie mogą wisieć - a szlag mnie trafia na ich widok na parapecie :evil: ) Quote
Justi0022 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Maga100 napisał(a):Najgorsze, że jeden z ręczników hotelowych również przeistoczył sie w szmatę... Leon postanowił się powycierać po jednej ze swych błotnych kąpieli :evil: Ręcznik BYŁ biały :oops: Dodatkowe klimatyczne zapłacicie :cunao: :roflt: Quote
Maga100 Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Justi0022 napisał(a): Dodatkowe klimatyczne zapłacicie :cunao: :roflt: Przyjechałam na 2 dni do domu (jutro wracam na Mazury z powrotem) i zabrałam ręcznik ze sobą :oops: Wrzucę do pralki, może chociaż troche zacznie przypominać biały... Quote
Alfik Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Maga zdjęcia odlotowe :angel: :angel: :angel: Wracaj z tych wywczasów już, bo się nie możemy doczekać!!! Quote
Justi0022 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Borys w takiej pozie jeździ samochodem jak mus być na tylnej kanapie :oops: Quote
Maga100 Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 [quote name='Justi0022'] Borys w takiej pozie jeździ samochodem jak mus być na tylnej kanapie :oops: ciekawe czy mu wygodnie :hmmmm: Leon mieści się na tylnej kanapie swobodnie, ale jeździ w pasach, więc jest cały nieszczęśliwy [quote name='Alfik'] Wracaj z tych wywczasów już, bo się nie możemy doczekać!!! Na stałe będziemy na początku sierpnia. teraz musiałam przyjechac na chwilę do domu i wykorzystałam to na kolejny (ostatni!) zastrzyk leonowy ze wzmacniającą szczepionką. Póki co - działa! Leon zdrów Quote
Justi0022 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Maga100 napisał(a):ciekawe czy mu wygodnie :hmmmm: Leon mieści się na tylnej kanapie swobodnie, ale jeździ w pasach, więc jest cały nieszczęśliwy Chyba niewygodnie, ale na kanapie się nie mieści - kanapa ma zamontowany na stałe podłokietnik :x Teraz piecho jeździ w bagażniku i wyklucza to wyprawy z Larym :cry: Quote
Maga100 Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 U nas też był na stałe, ale pojechałam do serwisu i zażyczyłam sobie, aby go zdemontowali. I tak zrobili. Została wprawdzie mała dziurka na siedzeniu, ale po 1. i tak kanapa jest przykryta kocem psim, a po 2. czego się nie robi dla Pyśka :oops: Quote
daga10011 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Maga-super fotki :D ..a to fakt-czego sie nie robi dla niunkow naszych :lol: .ja wymontowalam kanape z tylu-do tej pory miescily sie we 3 za 3 rzedami siedzen-ale cos odkad jest u nas Bronx-rozrastaja sie :o -chyba konkurencja o zarcie :-? ...no i po tej kanapie sa takie szyny-i chce je wymontowac,bo moga uwierac maluszki :oops: Quote
Alfik Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Maga, to odliczam dni do sierpnia :wink: Bardzo się cieszę, że szczepioneczka dziaŁa. Oby jak najdŁużej :D Bo szaleństwo się szykuje, jak tylko wrócicie, nie wymigasz się od bieganek :wink: Quote
Maga100 Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 [quote name='Alfik']Maga, to odliczam dni do sierpnia :wink: Bardzo się cieszę, że szczepioneczka dziaŁa. Oby jak najdŁużej :D Bo szaleństwo się szykuje, jak tylko wrócicie, nie wymigasz się od bieganek :wink: nawet nie mam zamiaru :D Wet powiedział, że prawdziwy sprawdzian szczepionki nastapi zimą Daga oczywiście, że szyny mogą uwierać, usuń je natychmiast :evilbat: :wink: Quote
daga10011 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 ja sie juz sierpnia doczekac nie moge zeby zobaczyc leosiowo-Leonowe szalenstwo :lol: :P Zakochasz sie w Alfie-zobaczysz :wink: Quote
Recommended Posts