Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Na stałe bedę dopiero w sierpniu :(
Tak tylko przelotem w połowie lipca.
Ale może to i lepiej? :wink: Leon może jeszcze troszkę urośnie i bedzie Alfowi siegał chociaż do kolan :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Asher on też tak uważa, im bardziej błotne plamy tym fajniej :evilbat:
Justi najfajniej to oczywiście Pyśkowi :wink:

Jesteśmy na nudnej (z punktu widzenia psa) wycieczce

W końcu w wodzie! No rzucaj ten patyk! Zaraz ci go....

...przyholuję

Padł nieprzytomny z wyczerpania :D

Posted

[quote name='KaRa_TC']Haha skąd ja to zniam jak ręcznik przeistoczył się w szmate :lol: :lol: :lol: Leon śliczny jest :D
Najgorsze, że jeden z ręczników hotelowych również przeistoczył sie w szmatę... Leon postanowił się powycierać po jednej ze swych błotnych kąpieli :evil: Ręcznik BYŁ biały :oops:

Z koleżanką beagle

z koleżanką goldenką walka o piłeczkę

ze stopą w tle :oops: :wink:

Posted

U mnie też kilka ręczników zostało przemianowane na potrzeby wystaw :lol: Jako szmatki robią czasem ścierki do naczyń ściągnięte z parapetu :evilbat: ( bo na wieszaku już nie mogą wisieć - a szlag mnie trafia na ich widok na parapecie :evil: )

Posted

Maga100 napisał(a):
Najgorsze, że jeden z ręczników hotelowych również przeistoczył sie w szmatę... Leon postanowił się powycierać po jednej ze swych błotnych kąpieli :evil: Ręcznik BYŁ biały :oops:

Dodatkowe klimatyczne zapłacicie :cunao: :roflt:

Posted

Justi0022 napisał(a):

Dodatkowe klimatyczne zapłacicie :cunao: :roflt:

Przyjechałam na 2 dni do domu (jutro wracam na Mazury z powrotem) i zabrałam ręcznik ze sobą :oops: Wrzucę do pralki, może chociaż troche zacznie przypominać biały...

Posted

[quote name='Justi0022']

Borys w takiej pozie jeździ samochodem jak mus być na tylnej kanapie :oops:

ciekawe czy mu wygodnie :hmmmm: Leon mieści się na tylnej kanapie swobodnie, ale jeździ w pasach, więc jest cały nieszczęśliwy

[quote name='Alfik']
Wracaj z tych wywczasów już, bo się nie możemy doczekać!!!

Na stałe będziemy na początku sierpnia. teraz musiałam przyjechac na chwilę do domu i wykorzystałam to na kolejny (ostatni!) zastrzyk leonowy ze wzmacniającą szczepionką. Póki co - działa! Leon zdrów

Posted

Maga100 napisał(a):
ciekawe czy mu wygodnie :hmmmm: Leon mieści się na tylnej kanapie swobodnie, ale jeździ w pasach, więc jest cały nieszczęśliwy

Chyba niewygodnie, ale na kanapie się nie mieści - kanapa ma zamontowany na stałe podłokietnik :x Teraz piecho jeździ w bagażniku i wyklucza to wyprawy z Larym :cry:

Posted

U nas też był na stałe, ale pojechałam do serwisu i zażyczyłam sobie, aby go zdemontowali. I tak zrobili. Została wprawdzie mała dziurka na siedzeniu, ale po 1. i tak kanapa jest przykryta kocem psim, a po 2. czego się nie robi dla Pyśka :oops:

Posted

Maga-super fotki :D ..a to fakt-czego sie nie robi dla niunkow naszych :lol: .ja wymontowalam kanape z tylu-do tej pory miescily sie we 3 za 3 rzedami siedzen-ale cos odkad jest u nas Bronx-rozrastaja sie :o -chyba konkurencja o zarcie :-? ...no i po tej kanapie sa takie szyny-i chce je wymontowac,bo moga uwierac maluszki :oops:

Posted

Maga, to odliczam dni do sierpnia :wink:
Bardzo się cieszę, że szczepioneczka dziaŁa. Oby jak najdŁużej :D
Bo szaleństwo się szykuje, jak tylko wrócicie, nie wymigasz się od bieganek :wink:

Posted

[quote name='Alfik']Maga, to odliczam dni do sierpnia :wink:
Bardzo się cieszę, że szczepioneczka dziaŁa. Oby jak najdŁużej :D
Bo szaleństwo się szykuje, jak tylko wrócicie, nie wymigasz się od bieganek :wink:

nawet nie mam zamiaru :D
Wet powiedział, że prawdziwy sprawdzian szczepionki nastapi zimą

Daga oczywiście, że szyny mogą uwierać, usuń je natychmiast :evilbat: :wink: