PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a): a tak Leon wyglądał po spacerze i to KONIEC jestem wykończona :silly: 8) I wyglądasz tak jak Leon ? :lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 mmbbaj napisał(a): :o Maga! A Ty czym? :lol: :wink: hahaha, nie mam pojęcia, ale normalnie już nosem po klawiaturze piszę :lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 PIKA napisał(a): I wyglądasz tak jak Leon ? :lol: gorzej :lol: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ach zapomnialabym Leon aportujacy na komende :lol: :evilbat: zakochani samobojca :lol: Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a):ach zapomnialabym Leon aportujacy na komende :lol: :evilbat:Maga, on się mnie bardziej słucha, niż ciebie :lol: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a): :angel: wzorcowy skok na główkę :lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 no to obskrobiemy teraz Mage nasz pani psycholog dzis robila niegrzeczne rzeczy na spacerku z delikatnoscia i stanowczoscia odbierala bootelke nie powiem komu :lol: 8) ale spokojnie za butelke niezle placila ;) handel wymienny na Zoliborzu kwitnie pozniej jak zobaczyla ze jest na widelcu udawala ze ta magiczna butelka sama sie jakos do reki przykleila ;) a jak juz wiedziala ze nas zwiodla to zaczela grac w statki na Stefanie :o :lol: jak i gra Ja znudzila to powiedziala Szpilce jak ta ma mnie psychicznie wykonczyc ;) a pozniej dziwna rzecz sie stala Maga poszla w jakies podejrzane miejsce nie bylo Jej troche a potem jak wyszla to miala szczesliwa mine i wygladala tak czyli juz po :evilbat: a to Maga demnie zebys mnie nie ukatrupila albo katrupila szybko coby nie bolalo ;) bardzo podoba mi sie ta fota i znowu ta butelka tajemnicza :scared: Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Dbsst!!!! :evil: :evil: :evil: Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a):a pozniej dziwna rzecz sie stala Maga poszla w jakies podejrzane miejsce nie bylo Jej troche a potem jak wyszla to miala szczesliwa mine i wygladala tak czyli juz po :evilbat: :o Maga, ty TAM byłaś z Leonem? :lol: Quote
Hanna R. Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Maga100 napisał(a):Dbsst!!!! :evil: :evil: :evil: Dlaczego na nią krzyczysz ? :o :lol: :o :lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Maga100 napisał(a):Dbsst!!!! :evil: :evil: :evil: tez Cie toffam :D Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Dbsst!!!! :evil: :evil: :evil: Dlaczego na nią krzyczysz ? :o :lol: :o :lol: ona już wie dlaczego :evil: :evil: :evil: Asher, nie byłam TAM z Leonem, on mnie tylko powitał przy wyjściu :lol: Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 asher napisał(a):dbsst napisał(a):a pozniej dziwna rzecz sie stala Maga poszla w jakies podejrzane miejsce nie bylo Jej troche a potem jak wyszla to miala szczesliwa mine i wygladala tak czyli juz po :evilbat: :o Maga, ty TAM byłaś z Leonem? :lol: Ktoś musial jej cnoty bronić :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 moj Leonek i Maga, coz za wspanialy widok :angel: :angel: :angel: sweety razem wygladacie :D Pozdrawiam ! Quote
agabass Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 ale sie dział super fotki extra spacer Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 asher napisał(a):dbsst napisał(a):ach zapomnialabym Leon aportujacy na komende :lol: :evilbat:Maga, on się mnie bardziej słucha, niż ciebie :lol: tutaj należy dodać dla niewtajemniczonych, że to nie jest ringo ani Leona ani żadnej z nas :-? To jest ringo pewnego pieska, który sobie przyszedł na spacer na forty ze swoim panem, a Asher kazała Leonowi zabrac mu zabawkę i przynieść :lol: I Leon wykonał polecenie 8) Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Maga100 napisał(a): tutaj należy dodać dla niewtajemniczonych, że to nie jest ringo ani Leona ani żadnej z nas :-? To jest ringo pewnego pieska, który sobie przyszedł na spacer na forty ze swoim panem, a Asher kazała Leonowi zabrac mu zabawkę i przynieść :lol: I Leon wykonał polecenie 8) No bo kto wlażi miedzy gromadę psów ze swoim psem i do tego jeszcze rzuca mu jego zabawkę :stupid: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): tutaj należy dodać dla niewtajemniczonych, że to nie jest ringo ani Leona ani żadnej z nas :-? To jest ringo pewnego pieska, który sobie przyszedł na spacer na forty ze swoim panem, a Asher kazała Leonowi zabrac mu zabawkę i przynieść :lol: I Leon wykonał polecenie 8) No bo kto wlażi miedzy gromadę psów ze swoim psem i do tego jeszcze rzuca mu jego zabawkę :stupid: na cale szczescie byl Leon ktory jest swietnie ulozony i wykonuje polecenia w mig i dal nauczke tym zlym i okropnym ludziom co smieli nam przeszkadzac ;) :lol: Quote
Justa Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 I tutaj widze piekne zdjęcia... Ciesze sie, że Wam sie spacerek udał... :calus: Quote
Bila Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Maga, a jak Leon zaczyna iśc w erotykę, to jeszcze w ogóle coś wie o Bożym świecie? Bo mój jak dorwie taką, której wlezie na tyły, a ona go nie zmiecie, to nic innego dla niego nie istnieje i wygląda jak stary satyr z lubieżno-obleśnym uśmieszkiem :lol: :lol: (fakt że już nie długo). Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Bila napisał(a):Maga, a jak Leon zaczyna iśc w erotykę, to jeszcze w ogóle coś wie o Bożym świecie? Bo mój jak dorwie taką, której wlezie na tyły, a ona go nie zmiecie, to nic innego dla niego nie istnieje i wygląda jak stary satyr z lubieżno-obleśnym uśmieszkiem :lol: :lol: (fakt że już nie długo). Bila, mój dopiero zaczyna poznawać tę część życia :-? Ma 11 miesięcy 8) W większości przypadków wystarcza jak ja na niego huknę, ale też nie zawsze :-? Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Maga100 napisał(a):Bila napisał(a):Maga, a jak Leon zaczyna iśc w erotykę, to jeszcze w ogóle coś wie o Bożym świecie? Bo mój jak dorwie taką, której wlezie na tyły, a ona go nie zmiecie, to nic innego dla niego nie istnieje i wygląda jak stary satyr z lubieżno-obleśnym uśmieszkiem :lol: :lol: (fakt że już nie długo). Bila, mój dopiero zaczyna poznawać tę część życia :-? Ma 11 miesięcy 8) W większości przypadków wystarcza jak ja na niego huknę, ale też nie zawsze :-?Biedy Leon, przez mamacię tyrana będzie miał nerwice i zaburzenia funkcji seksualnych :evil: W takich romantycznych chwilach huczeć na niego :evil: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 asher napisał(a):Maga100 napisał(a):Bila napisał(a):Maga, a jak Leon zaczyna iśc w erotykę, to jeszcze w ogóle coś wie o Bożym świecie? Bo mój jak dorwie taką, której wlezie na tyły, a ona go nie zmiecie, to nic innego dla niego nie istnieje i wygląda jak stary satyr z lubieżno-obleśnym uśmieszkiem :lol: :lol: (fakt że już nie długo). Bila, mój dopiero zaczyna poznawać tę część życia :-? Ma 11 miesięcy 8) W większości przypadków wystarcza jak ja na niego huknę, ale też nie zawsze :-?Biedy Leon, przez mamacię tyrana będzie miał nerwice i zaburzenia funkcji seksualnych :evil: W takich romantycznych chwilach huczeć na niego :evil: hahahahahahhahahahahahahaha biedny Leon jak on sobie pozniej w doroslym zyciu da rade jak bedzie sam tytate z jakas Leonowa ;) :lol: Quote
Bila Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Maga100 napisał(a):Bila napisał(a):Maga, a jak Leon zaczyna iśc w erotykę, to jeszcze w ogóle coś wie o Bożym świecie? Bo mój jak dorwie taką, której wlezie na tyły, a ona go nie zmiecie, to nic innego dla niego nie istnieje i wygląda jak stary satyr z lubieżno-obleśnym uśmieszkiem :lol: :lol: (fakt że już nie długo). Bila, mój dopiero zaczyna poznawać tę część życia :-? Ma 11 miesięcy 8) W większości przypadków wystarcza jak ja na niego huknę, ale też nie zawsze :-? No ja bym musiała chyba neoangin zamiast posiłków spożywać. Chocbym darła się jak stare gacie, to i tak... Quote
Recommended Posts