dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 malawaszka napisał(a):i co? i co?? lała się krew?? :evilbat: :lol: waszka Ty zadrna sensacji potfforo ;) Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Waszko, wszystkie psy żyją i my też :evilbat: Oj, bo będę posądzona o stronniczość i nieobiektywizm :lol: Niech zostanie, ze Leon i Preston się nie pokochały 8) :lol: Ale latały luzem koło siebie i tylko czasem weszły sobie w drogę :-? Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 łeeeee to nuuudaaaa :lol: :wink: kurka ja juz wychodze do kina i nie bede na bieżąco :cry: :lol: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Maga100']Waszko, wszystkie psy żyją i my też :evilbat: Oj, bo będę posądzona o stronniczość i nieobiektywizm :lol: Niech zostanie, ze Leon i Preston się nie pokochały 8) :lol: Ale latały luzem koło siebie i tylko czasem weszły sobie w drogę :-? oj tam weszly wpadly na siebie z rozpedu i ju ;) a psy no jak dwa malolaty czasem sie posprzeczaly miechem na siebie porzucaly a potem razem sie "bawily" ;) biegaly za Ka-ka ktora robila za wodzireja ;) Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 malawaszka napisał(a):łeeeee to nuuudaaaa :lol: :wink: kurka ja juz wychodze do kina i nie bede na bieżąco :cry: :lol: Waszko, to potem szybciutko nadrobisz te 120 stron na kilku galeriach :wink: Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ale najpiew bedzie historia pewnej miłości :iloveyou: :lol: uwaga ..... bedziemy konsumowac nasza miłośc :oops: No teraz kolego to żes przesadzil :evil: Quote
Sabina1 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ja skaczę jak wariatka poczterech galeriach i pale się z ciekawości. Błagam , powiedzcie najpierw, gdzie dokładnie byłyście????????? Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Waszka specjalnie dla Ciebie :D Awantura :evilbat: Quote
anetta Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no to piszcie kto w końcu dotarł i jakie psinki 8) /Szpilka, Saba , Sabina , Leon , Bugajski , Press, :-? ,<nie wiem kto>/ Pika i Saba Asher i Boogie z Sabiną Ka-ka i Preston Dbsst i Szpila Anetta i Masaj (i Kaja, ale Kaja poszła wczesniej do domku) i oczywiście Maga i Leon :wink:o o Anecie nie wiedziałam 8) Bo ja sama sie wprosilam 8) Nie chcialam opuszczac rannego treningu wiec sie zaparlam i po treningu przyjechalam prosto na Forty :bigcool: sabina1, bylysmy na Fortach Bema :) Pika, co takie slabe te foty z bijatyki? 8) Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 no dobra :D ja mam 90 zdjęć, które porozkładam po galeriach (skaczcie, skaczcie :evilbat: :lol: ), ale najpierw ide do sklepu po piwo 8) Quote
Alka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 kurcze, mnie też zżera ciekawość i ciągle kukam czy są nowe fotki 8) :D ..a miłośc romantyczna, obustronne zainteresowanie ...będzie dalszy ciąg fotek, może po 22? :wink: :D Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 zaczynam ;) :D MILOSNIK zmienil obiekt wzdychan :evilbat: po przytulankach troche bieganka krokiem ala zajac ;) jupi jaki ja przystojny i zakrzaka :D Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga Najgorzej jak na jednym zdjęciu masz ze 3-4 psy :lol: Dwa psy dowodne :lol: Quote
Ka-ka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Maga100']Waszko, wszystkie psy żyją i my też :evilbat: Oj, bo będę posądzona o stronniczość i nieobiektywizm :lol: Niech zostanie, ze Leon i Preston się nie pokochały 8) :lol: Ale latały luzem koło siebie i tylko czasem weszły sobie w drogę :-? oj tam weszly wpadly na siebie z rozpedu i ju ;) a psy no jak dwa malolaty czasem sie posprzeczaly miechem na siebie porzucaly a potem razem sie "bawily" ;) biegaly za Ka-ka ktora robila za wodzireja ;) tiiaaaa....aż po kilku "nieudanych" próbach wybicia sobie zębów ze zmęczenia, Ka-ka padła obok reszty ekipy, biorącej bierny udzał w gonitwach (czytaj bardzo zmęczonych DGManiaczek, siedzących pod drzewkami :lol: ) Maga....choć do nas.....u nas jest piffko 8) czekamy na fotki :wink: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 drobna poprawka przed kolejnym spotkaniem ;) i jeszcze tu kapke ciut ostatni zberezny usmieszek ;) i do.......pozowania ;) no dobra dziecinko spadam ;) Leona wiecej nie mam ;) Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 :o ja oczoplasu dostane jak będe musiała po galeriach skakać 8) Maga gdzie Leon się takich rzeczy nauczył :o :o :o 8) Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 ja naprawdę nie wiem kto, gdzie i kiedy go nauczył tych okropnych zachowań :lol: Zboczony agresor :-? Dbsst super ujęcia! miłośnie wciąż.... ha ha ha ha :evilbat: Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 o boże jaki z Leona Model :lol: :lol: :lol: Saba ale poopsko :oops: :lol: Quote
KaRa_ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 A dlaczego Sabcia przy pozowaniu przy Leonku w kagańcu/ Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Jestem pod wrażeniem przyjaźni Sabowo-Leonowej ! :o I zazdraszczam Wam możliwości pobycia wespół w zespół ! :cry: My mieliśmy piękna pogodę - ale nie mieliśmy TAKIEGO towarzystwa. I piwa miodowego .... Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 KaRa_TC napisał(a):A dlaczego Sabcia przy pozowaniu przy Leonku w kagańcu/ Saba w ogole byla w kagańcu z uwagi na to, ze mogla miec glupie pomysly, szczególnie w stosunku do suczek :wink: Później jej zdjęłam, bo nie rozabiala Baaardzo grzeczna była :D Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 qrde, ale mi wolno komp chodzi, nie ma mocy przerobowych :evil: podryw Saby :P a któż to, a któż? 8) Quote
Recommended Posts