Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC napisał(a):
I później od kawy rośnie Wam ciśnienie :evilbat:

hahahahah tak masz raceje cale zlo od kobiet to przez kawe (a w moim przypadku przez jej brak ;) :lol: )

Posted

KaRa_TC napisał(a):
I później od kawy rośnie Wam ciśnienie :evilbat:

Hahaha, Kara :lol: :lol: :o
Mnie wzrost ciśnienia nie grozi, nie przy takiej pogodzie :wink:

Posted

JEśli jesteśmy na ciśnieniu :wink: To mam zwolnienie z W-F w szkole i powód mam napisany,że mam niby nadciśnienie, no i na szkolnych badaniach lekarka pyta mnie co tu pisze, a ja powiedziałam,że nadciśnienie na zwolnieniu. I pyta sie ile dzisiaj miałam, a ja zabardzo sie nie znam i powiedziałam,że nie nie wiem,że niby mama to zapisuje :lol: To ona mówi siadaj to ci zmierze no i miałam 106/85 :lol: :lol: :lol: a 120/90 to norma :lol: :lol: Wiec udałam głupa,że to dzięki lekom mi się znirzyło az tak :lol: :lol: :lol:

Posted

A ja wstałam 7.20 , poszłam na spacerek , wypiłam kawę , a cisnienie to mi sie podniosło jak musiałam stać w sklepie w kolejce po mięsko :evilbat: / po wypłacie u nas taki cyrk jest :evilbat: a ja zapomniałam bo wypłatę mam 1 :-? /

Posted

A ja wstalam o 8,30 :-?

Ale bylam na gieldzie i ma nowy (znaczy, nie taki nowy znowu :wink: ) procesorek :angel: :angel: :angel: i komp hulaaaaaaaaaaaaaa :angel: :angel:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
To ona mówi siadaj to ci zmierze no i miałam 106/85 :lol: :lol: :lol: a 120/90 to norma :lol: :lol:

trzeba było się szybko czymś zestresować :lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
A ja wstałam 7.20 , poszłam na spacerek , wypiłam kawę , a cisnienie to mi sie podniosło jak musiałam stać w sklepie w kolejce po mięsko :evilbat: / po wypłacie u nas taki cyrk jest :evilbat: a ja zapomniałam bo wypłatę mam 1 :-? /

a ja już w ogóle nie pamietam co to wypłata :evil:

no dobra, my się szykujemy na mega spacerek, zdecydowałam, że idę na piechotę, bo dziewczyny szykują tam jakieś pochlaj party :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100']
no dobra, my się szykujemy na mega spacerek, zdecydowałam, że idę na piechotę, bo dziewczyny szykują tam jakieś pochlaj party :lol: :lol: :lol:

To przejdź, przez przystanek autobusowy to razem asher odbierzemy :lol:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Maga100']

To przejdź, przez przystanek autobusowy to razem asher odbierzemy :lol:tylko nie zabłądź 8)

Ale wam zazdraszczam tego spacerku :oops: , a u nas pogoda miód malina 8)

Posted

słoneczka nie było, ale to co! :eviltong:

Leon ledwo żywy, zjadł i sie przewrócił, nie mam sumienia go teraz kąpać, trudno niech sobie pośmierdzi 8)

Było super!!! :angel: :angel:
a najbardziej mi się podobało, jak wracałysmy już przez osiedle, baby i 7 psów :lol: :lol: :lol:

Posted

Alka napisał(a):
Maga, uraczysz nas foteczkami ?.... juz nie mogę się doczekać :wink: :D

zaraz bede patrzeć co powychodziło :wink:
a jeszcze Pika i oczywiście Dbsst bedą miały zdjęcia 8)

Posted

Maga100 napisał(a):
słoneczka nie było, ale to co! :eviltong:

Leon ledwo żywy, zjadł i sie przewrócił, nie mam sumienia go teraz kąpać, trudno niech sobie pośmierdzi 8)

Było super!!! :angel: :angel:
a najbardziej mi się podobało, jak wracałysmy już przez osiedle, baby i 7 psów :lol: :lol: :lol:
no to piszcie kto w końcu dotarł i jakie psinki 8) /Szpilka, Saba , Sabina , Leon , Bugajski , Press, :-? ,<nie wiem kto>/

Posted

no to piszcie kto w końcu dotarł i jakie psinki 8) /Szpilka, Saba , Sabina , Leon , Bugajski , Press, :-? ,<nie wiem kto>/

Pika i Saba
Asher i Boogie z Sabiną
Ka-ka i Preston
Dbsst i Szpila
Anetta i Masaj (i Kaja, ale Kaja poszła wczesniej do domku)
i oczywiście Maga i Leon :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):

Pika i Saba
Asher i Boogie z Sabiną
Ka-ka i Preston
Dbsst i Szpila
Anetta i Masaj (i Kaja, ale Kaja poszła wczesniej do domku)
i oczywiście Maga i Leon :wink:
o o Anecie nie wiedziałam 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
były jakieś awantury??? :evilbat: :lol:

no co za maupa :-? :lol:

taaa, Leon i Preston zapałali do siebie wyjatkową miłością.... :evilbat: :evilbat: