malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Ona napisała AGA - a miało być MAGA noo nareszcie Hania Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Maga100']AAAAAAAAAAAAA!!!!! nie AAAAA tylko MMMMMM :evilbat: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 PIKA napisał(a):jakiego kota? :o Ja zwierzatek nie dręcze :-? no pieknie wyszlo szydlo z worka Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='malawaszka'][quote name='PIKA'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']no tak, a teraz siedzą pewnie i myślą co z tego wynika co napisałam - no więc zapomniałam dodać, że tak właśnie będzie za chwilę CSował Magi TeZet a to CHYBA boli więc dlatego było mi przykro z góry :evilbat: ze co............................. :o A nic bo Waszka jak CS-uje to w łeb wali :lol: O MASZ!!!! jak obraca KOTA ogonem!!!! jakiego kota? :o Ja zwierzatek nie dręcze :-? Drrręcz mnie ! Męęęęęcz mnie !!! :evilbat: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Drrręcz mnie ! Męęęęęcz mnie !!! :evilbat: eeeeeeeeeeee nie bede przeszkadzac i wyjde widze ze tu mruczando odchodzi ;) Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='HankaRupczewska']Drrręcz mnie ! Męęęęęcz mnie !!! :evilbat: eeeeeeeeeeee nie bede przeszkadzac i wyjde widze ze tu mruczando odchodzi ;) Nie denerwujsię - to tylko piosenka ! 8) Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 ja siedzę zaryczana ze śmiechu, ja naprawde nie wiem o czym wy bredziecie :lol: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Maga100']ja siedzę zaryczana ze śmiechu, ja naprawde nie wiem o czym wy bredziecie :lol: KTO???!!!!!! Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ja juz nie moge do spania dzieciaki ale to juz ;) Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Maga100']w końcu to galeria, więc.... :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Maga100']w końcu to galeria, więc.... buuuuuhahahahhahahahaha ja zartowalam z tym spaniem NIE IDZCIE Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] [quote name='PIKA'] ] jakiego kota? :o Ja zwierzatek nie dręcze :-? Drrręcz mnie ! Męęęęęcz mnie !!! :evilbat: a Ty zwierzątko jesteś? :o [quote name='Maga100']w końcu to galeria, więc.... Maga sniadanie szykujesz? :lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 PIKA napisał(a): Maga sniadanie szykujesz? :lol: nie, wstawiłam zdjęcie do oglądania, bo to galeryja 8) a ty miałas spać :evil: Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a): a ty miałas spać :evil: A mialam :roll: A co? :roll: Boisz się, zebym Ci TZ-ta nie wystawila :lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): a ty miałas spać :evil: A mialam :roll: A co? :roll: Boisz się, zebym Ci TZ-ta nie wystawila :lol: ależ nie, zdziwionam :lol: ale ja chyba też się wybiorę do łoża, bo jutyro na spacerek nie wstanę :-? Quote
KaRa_ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Maga100']w końcu to galeria, więc.... Leonka chesz smażyć? ale czy napewno 2 patelnie starczą Ci? :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Kara, Leonek bardziej na rożen by się nadawał :wink: Uroczyście oświadczam, że wstałam, piję kawę i zamierzam się dobudzić. Oświadczam też, że z mojej strony za dużo zdjęć nie będzie, bo pogoda do d... :( Wprawdzie nie pada, ale jest jak o zmierzchu :x Quote
KaRa_ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):Kara, Leonek bardziej na rożen by się nadawał :wink: Uroczyście oświadczam, że wstałam, piję kawę i zamierzam się dobudzić. Oświadczam też, że z mojej strony za dużo zdjęć nie będzie, bo pogoda do d... :( Wprawdzie nie pada, ale jest jak o zmierzchu :x Maga to kiedy czeka nas danie z Leonka? :lol: :lol: Dopiero wstałaś???Ja już od 7rano w domu buszuje i już z psami byłam wszystkimi na spacerkach :evilbat: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 KaRa_TC napisał(a): Dopiero wstałaś???Ja już od 7rano w domu buszuje i już z psami byłam wszystkimi na spacerkach :evilbat: w sobotę? :o zreszta położyłam się o 2.... Quote
KaRa_ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):KaRa_TC napisał(a): Dopiero wstałaś???Ja już od 7rano w domu buszuje i już z psami byłam wszystkimi na spacerkach :evilbat: w sobotę? :o zreszta położyłam się o 2.... No w sobote :lol: A położyłam się gdzieś ok. 1 w nocy :P Quote
Recommended Posts