asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 No naprawdę, Maga :roll: Mogłas chyba kupić smaczniejszy kocyk? :roll: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='Justa']A nas jutro nie będzie na spacerku.... :roll: :( szkoda :( i żałuj, bo się szykuje mocna ekipa 8) Asher z obydwoma boorkami i Ka-ka ze swym mordercą :evilbat: :lol: :lol: [quote name='asher']No naprawdę, Maga :roll: Mogłas chyba kupić smaczniejszy kocyk? :roll: Asher, przecież to kocyk od teściowej 8) Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Maga100 napisał(a):Asher, przecież to kocyk od teściowej 8) a to wszystko jasne :evilbat: :lol: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher']No naprawdę, Maga :roll: Mogłas chyba kupić smaczniejszy kocyk? :roll: Asher, przecież to kocyk od teściowej 8)Ładnie, ładnie, Leon się ożenił, a ty nam nic nie powiedziałaś :-? Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 hahaha jak to nie wiesz przeciez wzial sobie Szpile albo ona jego o sito to ja tesciowa zglaszam sprzeciw nie bylo slubu z moja coorka ;) Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 No to wychodzi na to, że sperzentowałaś zięciu niesmaczny kocyk :-? Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 asher napisał(a):No to wychodzi na to, że sperzentowałaś zięciu niesmaczny kocyk :-? a qto mowil ze ja bede dobra tesciowa ;) :lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 moje drogie, to od mojej teściowej :evilbat: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Maga100 napisał(a):moje drogie, to od mojej teściowej :evilbat: aaa od Twojej to jeszcze jasniejsze sie stalo no przeciez nie moglobyc odemnie bo ja sobie takiego kocyka nie przypominam ;) :lol: 8) :lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 dbsst napisał(a): no przeciez nie moglobyc odemnie bo ja sobie takiego kocyka nie przypominam ;) :lol: 8) :lol: wiesz, jakby ci to powiedzieć.... to, że sobie nie przypominasz... hmmm.... ale wiesz, że z kazdym wypitym łykiem alkoholu niknął szare komórki? :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): no przeciez nie moglobyc odemnie bo ja sobie takiego kocyka nie przypominam ;) :lol: 8) :lol: wiesz, jakby ci to powiedzieć.... to, że sobie nie przypominasz... hmmm.... ale wiesz, że z kazdym wypitym łykiem alkoholu niknął szare komórki? :evilbat: :lol: :lol: :lol: uuuuuuu to u mnie zaniedlugo bedzie deficyt szarych ;) Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): no przeciez nie moglobyc odemnie bo ja sobie takiego kocyka nie przypominam ;) :lol: 8) :lol: wiesz, jakby ci to powiedzieć.... to, że sobie nie przypominasz... hmmm.... ale wiesz, że z kazdym wypitym łykiem alkoholu niknął szare komórki? :evilbat: :lol: :lol: :lol: uuuuuuu to u mnie zaniedlugo bedzie deficyt szarych ;)to te białe się ubrudzi :wink: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): no przeciez nie moglobyc odemnie bo ja sobie takiego kocyka nie przypominam ;) :lol: 8) :lol: wiesz, jakby ci to powiedzieć.... to, że sobie nie przypominasz... hmmm.... ale wiesz, że z kazdym wypitym łykiem alkoholu niknął szare komórki? :evilbat: :lol: :lol: :lol: uuuuuuu to u mnie zaniedlugo bedzie deficyt szarych ;)to te białe się ubrudzi :wink: spoko jak ja zrobie pranie to NAPEWNO beda SZARE Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to te białe się ubrudzi :wink: a białe to za co odpowiadają, że się tak zapytam, hę? 8) Kurde, TZ chce na chwilę do kompa, bezczelny :evil: nie dam się :evil: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 aga wbij zeby w klawiature i nie puszczaj Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):to te białe się ubrudzi :wink: a białe to za co odpowiadają, że się tak zapytam, hę? 8) Kurde, TZ chce na chwilę do kompa, bezczelny :evil: nie dam się :evil:po łapach go... :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='dbsst']aga wbij zeby w klawiature i nie puszczaj :o :o :o miałaś nie pić :evil: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 dbsst napisał(a):aga wbij zeby w klawiature i nie puszczajTym razem ja umarłam :lol: Debe, a ja TZ Magi zacznie jej ceesować? :lol: Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='asher'][quote name='dbsst']aga wbij zeby w klawiature i nie puszczajTym razem ja umarłam :lol: Debe, a ja TZ Magi zacznie jej ceesować? :lol: taaa jak będzie to robił jak PIKA Sabie to Maga TAK MI PRZYKRO!!! Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='malawaszka'] taaa jak będzie to robił jak PIKA Sabie to Maga TAK MI PRZYKRO!!! baaardzo się skupiłam nad twa wypowiedzią, ale i tak nie doszłam co Pika robi Sabie i czemu ci przykro :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 dbsst napisał(a):aga wbij zeby w klawiature i nie puszczaj qrde qto mi zjadl M przyznac sie :evil: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='malawaszka'] taaa jak będzie to robił jak PIKA Sabie to Maga TAK MI PRZYKRO!!! baaardzo się skupiłam nad twa wypowiedzią, ale i tak nie doszłam co Pika robi Sabie i czemu ci przykro :lol: :lol:a ja myślałam że tylko ja już nie jarzę 8) :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 dbsst napisał(a):dbsst napisał(a):aga wbij zeby w klawiature i nie puszczaj qrde qto mi zjadl M przyznac sie :evil: :o :o :o JAKIE M???? :o :o :o Maga - o CSowanie chodziło :roll: :lol: Quote
PIKA Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='malawaszka'] taaa jak będzie to robił jak PIKA Sabie to Maga TAK MI PRZYKRO!!! baaardzo się skupiłam nad twa wypowiedzią, ale i tak nie doszłam co Pika robi Sabie i czemu ci przykro :lol: :lol: Bo Waszce się cos ubzduralo, że ja dając sabie w łeb to jej tak CS-owalam :lol: A to saba CS-owala mnie jak dostala w ten pusty łeb :evilbat: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):dbsst napisał(a):aga wbij zeby w klawiature i nie puszczaj qrde qto mi zjadl M przyznac sie :evil: :o :o :o JAKIE M???? :o :o :o Maga - o CSowanie chodziło :roll: :lol: :evilbat: Quote
Recommended Posts