Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
asher napisał(a):

Egzamin na piąteczkę, mimo, że okazał się być nie taką znów formalnoscią :-? Redaktor doktor Pęczak trochę mnie przemaglował na temat roli lalki Barbie w kulturze popularnej :roll: :lol:

Asia ! Taki bombiasty temat miałaś !!! :o :o :o Cholera - jak ide krakowską ulicą - zwłaszcza na peryferiach - to widzę wpływ lalki Barbie na estetykę i życie codzienne :roll:
Polecam książkę "Barbie, jako ikona kultury" Mary F. Rogers. Nudna jak flaki z olejem, ale trochę się można z niej ciekawych rzeczy dowiedzieć :wink:

Posted

[quote name='asher']Polecam książkę "Barbie, jako ikona kultury" Mary F. Rogers. Nudna jak flaki z olejem, ale trochę się można z niej ciekawych rzeczy dowiedzieć :wink:

Wiesz, chyba pozostane przy obserwacjach własnych 8)

A czy CZUJECIE, jak nasza Magdalena w pocie czoła obrabia te swoje nowe foty ze spaceru, na który wyprowadził ją Leon ? :lol:

Posted

Naprawde wierzysz, że nam Maga pokarze te foty, które jej Leon na spacerze zrobił? Nie będzie się wstydziła upubliczniać własnej osoby w piżamce w misie? :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

A czy CZUJECIE, jak nasza Magdalena w pocie czoła obrabia te swoje nowe foty ze spaceru, na który wyprowadził ją Leon ? :lol:

Moja droga, bo ci przypomnę jak tu wczoraj szalałaś w stanie ABSOLUTNIE euforycznym :evilbat: 8) Leon nie jest upoważniony do obsługi aparata :-?

A spacer był później i owszem, ale:
na dworze ciemno, zimno, szaro i deszczowo, wiec zdjeć prawie nie ma :(
Jedynie jakieś brzydkie niedobitki :(

Posted

[quote name='asher']Naprawde wierzysz, że nam Maga pokarze te foty, które jej Leon na spacerze zrobił? Nie będzie się wstydziła upubliczniać własnej osoby w piżamce w misie? :lol:

Ona odważna jest ! Pokaże ! Napewno !

Posted

Aaaaa, dziewczyny, mam prośbę!!! Dwa piwa to jest dla mnie maksymalna dawka na jutrzejszym spacerze. Jakbym chciała więcej, to mi nie pozwólcie :modla: Serio :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Ona odważna jest ! Pokaże ! Napewno !

niestety, Haniu, nie pokażę i nie ma to nic wspólnego z odwagą - nie posiadam ci ja Sheridan`sa , co by go tak ładnie ułożyć na piżamce 8)

[quote name='asher']Aaaaa, dziewczyny, mam prośbę!!! Dwa piwa to jest dla mnie maksymalna dawka na jutrzejszym spacerze. Jakbym chciała więcej, to mi nie pozwólcie :modla: Serio :roll:

hahaha :lol: Ja nie zamierzam nic spożywać, bo primo- nie pijam za dnia, secudno - prawdopodobnie na forty podjade samochodem, bo mam tam na piechote 3 przystanki, a Leon autobusem nie jeździ :-?

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
dbsst napisał(a):
Pani Organizator a jaka jutro ma byc pogoda 8)
napewno pogodna 8) :lol:
A my poprosimy ze spacerku TYSIĄCE foteczek :wink:

pogoda ma być super :wink: Musi być, bo jak bedzie jak dzisiaj, to ja nie zrobię ani jednej fotki :(

asher napisał(a):
Maga :o No jak to nie będziesz spożywać? :evil: A piechota tych trzech przystanków przejśc nie możesz?

myslałam nad tym, ale wierz mi - Leon nie jest zbyt mocny kondycyjnie, więc po długich szaleństwach na fortach, dojście potem do domu może być dla niego już przeforsowaniem się :(
Asher, nie mogę spożywać w dzień, bo wtedy wystarczy mi raptem 1 piwo, żeby bełkotać :oops: Jakoś światło dziennie tak na mnie działa :-?

Posted

Maga100 napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
dbsst napisał(a):
Pani Organizator a jaka jutro ma byc pogoda 8)
napewno pogodna 8) :lol:
A my poprosimy ze spacerku TYSIĄCE foteczek :wink:

pogoda ma być super :wink: Musi być, bo jak bedzie jak dzisiaj, to ja nie zrobię ani jednej fotki :(

asher napisał(a):
Maga :o No jak to nie będziesz spożywać? :evil: A piechota tych trzech przystanków przejśc nie możesz?

myslałam nad tym, ale wierz mi - Leon nie jest zbyt mocny kondycyjnie, więc po długich szaleństwach na fortach, dojście potem do domu może być dla niego już przeforsowaniem się :(
Asher, nie mogę spożywać w dzień, bo wtedy wystarczy mi raptem 1 piwo, żeby bełkotać :oops: Jakoś światło dziennie tak na mnie działa :-?
hmmm załóż okularki słoneczne :wink: .Maga ani nie mów że nie zrobisz fotek :evil: Muszą być TYSIĄCE :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']hmmm załóż okularki słoneczne :wink: .Maga ani nie mów że nie zrobisz fotek :evil: Muszą być TYSIĄCE :wink:

ale Stefan przy takiej pogodzie wysiada :-? :-? :-?

Alu, myślisz, że jak zaciemnię sobie obraz, to organizm pomysli, że noc nastała? :o

[quote name='malawaszka']bedzie lało - zamówiłam :ghost_2: :evil_lol:

a kysz, kysz, kysz :snipersm:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']hmmm załóż okularki słoneczne :wink: .Maga ani nie mów że nie zrobisz fotek :evil: Muszą być TYSIĄCE :wink:

ale Stefan przy takiej pogodzie wysiada :-? :-? :-?

Alu, myślisz, że jak zaciemnię sobie obraz, to organizm pomysli, że noc nastała? :o

[quote name='malawaszka']bedzie lało - zamówiłam :ghost_2: :evil_lol:

a kysz, kysz, kysz :snipersm:nooo tak myślę :-? 8)
Waszka :lol: :lol: :lol:

Posted

Maga :( Nie ukrywam, ż emnie zmartwiłaś :( To jak my wypiejmy zdrowie pana z serwerowni? :(
No to lepiej mi mówcie, czy mam chaupę na wieczorne chlanie szykowac, bo jesli tak, to się biorę za sprzątanie i musze odwołać jedno spotkanie, na które i tak nie bardzo mam ochotę... 8)

Posted

[quote name='asher']Maga :( Nie ukrywam, ż emnie zmartwiłaś :( To jak my wypiejmy zdrowie pana z serwerowni? :(
No to lepiej mi mówcie, czy mam chaupę na wieczorne chlanie szykowac, bo jesli tak, to się biorę za sprzątanie i musze odwołać jedno spotkanie, na które i tak nie bardzo mam ochotę... 8)

I KONIECZNIE zrób ciasto bez mąki i sałatkę śledziową bez śledzi :evilbat: :lol:

( Jestem wredna - ale Wam zazdraszczam ... )