Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Magdaleno ??? Podobno Leon Cię na spacer wyprowadził ? Jak się sprawowałaś ? Quote
Lucy* Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ale się wypuścili... :lol: żeby tylko nie minęli jakichś znaków granicznych :wink: :lol: hahaha!! :Dog_run: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 HankaRupczewska napisał(a):asher napisał(a): Egzamin na piąteczkę, mimo, że okazał się być nie taką znów formalnoscią :-? Redaktor doktor Pęczak trochę mnie przemaglował na temat roli lalki Barbie w kulturze popularnej :roll: :lol: Asia ! Taki bombiasty temat miałaś !!! :o :o :o Cholera - jak ide krakowską ulicą - zwłaszcza na peryferiach - to widzę wpływ lalki Barbie na estetykę i życie codzienne :roll:Polecam książkę "Barbie, jako ikona kultury" Mary F. Rogers. Nudna jak flaki z olejem, ale trochę się można z niej ciekawych rzeczy dowiedzieć :wink: Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Polecam książkę "Barbie, jako ikona kultury" Mary F. Rogers. Nudna jak flaki z olejem, ale trochę się można z niej ciekawych rzeczy dowiedzieć :wink: Wiesz, chyba pozostane przy obserwacjach własnych 8) A czy CZUJECIE, jak nasza Magdalena w pocie czoła obrabia te swoje nowe foty ze spaceru, na który wyprowadził ją Leon ? :lol: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Naprawde wierzysz, że nam Maga pokarze te foty, które jej Leon na spacerze zrobił? Nie będzie się wstydziła upubliczniać własnej osoby w piżamce w misie? :lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] A czy CZUJECIE, jak nasza Magdalena w pocie czoła obrabia te swoje nowe foty ze spaceru, na który wyprowadził ją Leon ? :lol: Moja droga, bo ci przypomnę jak tu wczoraj szalałaś w stanie ABSOLUTNIE euforycznym :evilbat: 8) Leon nie jest upoważniony do obsługi aparata :-? A spacer był później i owszem, ale: na dworze ciemno, zimno, szaro i deszczowo, wiec zdjeć prawie nie ma :( Jedynie jakieś brzydkie niedobitki :( Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Naprawde wierzysz, że nam Maga pokarze te foty, które jej Leon na spacerze zrobił? Nie będzie się wstydziła upubliczniać własnej osoby w piżamce w misie? :lol: Ona odważna jest ! Pokaże ! Napewno ! Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Aaaaa, dziewczyny, mam prośbę!!! Dwa piwa to jest dla mnie maksymalna dawka na jutrzejszym spacerze. Jakbym chciała więcej, to mi nie pozwólcie :modla: Serio :roll: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Ona odważna jest ! Pokaże ! Napewno ! niestety, Haniu, nie pokażę i nie ma to nic wspólnego z odwagą - nie posiadam ci ja Sheridan`sa , co by go tak ładnie ułożyć na piżamce 8) [quote name='asher']Aaaaa, dziewczyny, mam prośbę!!! Dwa piwa to jest dla mnie maksymalna dawka na jutrzejszym spacerze. Jakbym chciała więcej, to mi nie pozwólcie :modla: Serio :roll: hahaha :lol: Ja nie zamierzam nic spożywać, bo primo- nie pijam za dnia, secudno - prawdopodobnie na forty podjade samochodem, bo mam tam na piechote 3 przystanki, a Leon autobusem nie jeździ :-? Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Pani Organizator a jaka jutro ma byc pogoda 8) Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 dbsst napisał(a):Pani Organizator a jaka jutro ma byc pogoda 8)napewno pogodna 8) :lol: A my poprosimy ze spacerku TYSIĄCE foteczek :wink: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Maga :o No jak to nie będziesz spożywać? :evil: A piechota tych trzech przystanków przejśc nie możesz? Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Pani Organizator a jaka jutro ma byc pogoda 8)napewno pogodna 8) :lol: A my poprosimy ze spacerku TYSIĄCE foteczek :wink: pogoda ma być super :wink: Musi być, bo jak bedzie jak dzisiaj, to ja nie zrobię ani jednej fotki :( asher napisał(a):Maga :o No jak to nie będziesz spożywać? :evil: A piechota tych trzech przystanków przejśc nie możesz? myslałam nad tym, ale wierz mi - Leon nie jest zbyt mocny kondycyjnie, więc po długich szaleństwach na fortach, dojście potem do domu może być dla niego już przeforsowaniem się :( Asher, nie mogę spożywać w dzień, bo wtedy wystarczy mi raptem 1 piwo, żeby bełkotać :oops: Jakoś światło dziennie tak na mnie działa :-? Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Pani Organizator a jaka jutro ma byc pogoda 8)napewno pogodna 8) :lol: A my poprosimy ze spacerku TYSIĄCE foteczek :wink: pogoda ma być super :wink: Musi być, bo jak bedzie jak dzisiaj, to ja nie zrobię ani jednej fotki :( asher napisał(a):Maga :o No jak to nie będziesz spożywać? :evil: A piechota tych trzech przystanków przejśc nie możesz? myslałam nad tym, ale wierz mi - Leon nie jest zbyt mocny kondycyjnie, więc po długich szaleństwach na fortach, dojście potem do domu może być dla niego już przeforsowaniem się :( Asher, nie mogę spożywać w dzień, bo wtedy wystarczy mi raptem 1 piwo, żeby bełkotać :oops: Jakoś światło dziennie tak na mnie działa :-?hmmm załóż okularki słoneczne :wink: .Maga ani nie mów że nie zrobisz fotek :evil: Muszą być TYSIĄCE :wink: Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 bedzie lało - zamówiłam :ghost_2: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']hmmm załóż okularki słoneczne :wink: .Maga ani nie mów że nie zrobisz fotek :evil: Muszą być TYSIĄCE :wink: ale Stefan przy takiej pogodzie wysiada :-? :-? :-? Alu, myślisz, że jak zaciemnię sobie obraz, to organizm pomysli, że noc nastała? :o [quote name='malawaszka']bedzie lało - zamówiłam :ghost_2: :evil_lol: a kysz, kysz, kysz :snipersm: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 agabass napisał(a):ale super spacerek nad kanałkiem widzę, że wprawne oko rozpoznało okolicę 8) Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Waszkaaaaaaaaa :evil: :evil: :evil: A kysz!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 hihih żartowałam - też czekam na fotyyy :multi: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']hmmm załóż okularki słoneczne :wink: .Maga ani nie mów że nie zrobisz fotek :evil: Muszą być TYSIĄCE :wink: ale Stefan przy takiej pogodzie wysiada :-? :-? :-? Alu, myślisz, że jak zaciemnię sobie obraz, to organizm pomysli, że noc nastała? :o [quote name='malawaszka']bedzie lało - zamówiłam :ghost_2: :evil_lol: a kysz, kysz, kysz :snipersm:nooo tak myślę :-? 8) Waszka :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Maga :( Nie ukrywam, ż emnie zmartwiłaś :( To jak my wypiejmy zdrowie pana z serwerowni? :( No to lepiej mi mówcie, czy mam chaupę na wieczorne chlanie szykowac, bo jesli tak, to się biorę za sprzątanie i musze odwołać jedno spotkanie, na które i tak nie bardzo mam ochotę... 8) Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Maga :( Nie ukrywam, ż emnie zmartwiłaś :( To jak my wypiejmy zdrowie pana z serwerowni? :( No to lepiej mi mówcie, czy mam chaupę na wieczorne chlanie szykowac, bo jesli tak, to się biorę za sprzątanie i musze odwołać jedno spotkanie, na które i tak nie bardzo mam ochotę... 8) I KONIECZNIE zrób ciasto bez mąki i sałatkę śledziową bez śledzi :evilbat: :lol: ( Jestem wredna - ale Wam zazdraszczam ... ) Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 A właśnie, że nie :eviltong: Własnie, że zrobię ciasto ze śledziami i sałatkę z mąką :evilbat: Quote
Recommended Posts