Maga100 Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 anetta napisał(a):I zalize na smierc :cooldevi: Ach, piękna śmierć :lol: Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Maga100']Za męczącą :D namową, staram się stworzyć galerię mojego Leonka, labradoro-niewiadomo-co. Mam nadzieje, że mi się uda, bo jak nie :evil: To mój debiut :D Oto ja, malutki (dawno i nieprawda :D ) Myślę, więc jestem :D na rączkach u pańci najfajniej nie będę pozował do jakiegoś durnego zdjęcia sliczny malec! Pzdr Villarica Siberians Quote
Maga100 Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 A ja kce cyfrówkę :evilbat: Poczekajcie, pójdę sprawdzić moją lustrzankę... Jeszcze mam do zrobienia 10 zdjęć. A leon na działce z mamą, więc.... na razie cierpliwości! Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Maga100 napisał(a):A ja kce cyfrówkę :evilbat: Poczekajcie, pójdę sprawdzić moją lustrzankę... Jeszcze mam do zrobienia 10 zdjęć. A leon na działce z mamą, więc.... na razie cierpliwości! wrrrrrrrr wrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrr ;) Quote
Maga100 Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Dobra, odgrzebuję galerię... Oczywiście połowa fot nie wyszła. Nastepne będą pewnie znowu dopiero za 100 lat :cool3: sen pijacki :D sen nie-pijacki brudas gorąco mi... ...więc pańcia ochłodzi Quote
daga10011 Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 postawila butelki i na biednego synka zgania :lol: .rosnie chlopak-ale ze on gruby to Ty juz mi nie wmowisz :evilbat: -akurat jest :lol: Chlopak na chwal :P Quote
Maga100 Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 [quote name='adda']Maga, Ty masz galerię :o nio, mam, tylko, że dysponuję tylko lustrzanką, więc zdjęcia sa raz na wieczność :evil: Fajna balia :lol: a co, chciałabys się pokąpać? :evilbat: Quote
Alicja Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 no Leoś chłopak elegancki a nie jakiś spaślak jak pańcia straszyła :P Quote
adda Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='Maga100']nio, mam, tylko, że dysponuję tylko lustrzanką, więc zdjęcia sa raz na wieczność :evil: A to pech rzeczywiście :roll: Ja już nie wyobrażam sobie życia bez cyfrówki (nie mówiąc już o tym, że tańsza w eksploatacji) :D Fajna balia :lol: a co, chciałabys się pokąpać? :evilbat: Ja nie bardzo, ale moje stwory miałyby super. Gdzie taką można kupić??? :lol: Quote
Maga100 Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 groźny pies strzeże ganku :evilbat: zejść czy nie zejść, oto jest pytanie! taki jestem malutki Teraz idziemy na wieczorny spacerek, reszta zdjęć będzie potem, dla tych, co nie idą wcześnie spać :wink: Quote
daga10011 Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 haha..leon siedzi jak leos typowy :lol: ..mimo ze nie leos :lol: ..doopka na kanapie i lapy na podlodze :lol: Quote
Maga100 Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 [quote name='daga10011']postawila butelki i na biednego synka zgania :lol: .rosnie chlopak-ale ze on gruby to Ty juz mi nie wmowisz :evilbat: -akurat jest :lol: Chlopak na chwal :P [quote name='Alicjarydzewska']no Leoś chłopak elegancki a nie jakiś spaślak jak pańcia straszyła :P Bo pancia pilnuje, tak jak siebie nigdy z wagą nie pilnowała :evilbat: Odmierzam, wyliczam, obliczam porcje :evilbat: On ma skłonność do tycia, a w dodatku ojciec nieznany, więc nie ma pewności, czy jakaś dysplazja w genach się nie szwęda... [quote name='adda'] A to pech rzeczywiście :roll: Ja już nie wyobrażam sobie życia bez cyfrówki (nie mówiąc już o tym, że tańsza w eksploatacji) :D wiem, ale najpierw trzeba ją kupić :evilbat: Ale sa już plany na jesień, jak nam milion kredytów poschodzi Gdzie taką można kupić??? :lol: oj, wątpię. Balia została odgrzebana w piwnicy dziadka :D Quote
adda Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='Maga100'] wiem, ale najpierw trzeba ją kupić :evilbat: Ale sa już plany na jesień, jak nam milion kredytów poschodzi Ty to masz dobrze, zejdą Ci :roll: Gdzie taką można kupić??? :lol: oj, wątpię. Balia została odgrzebana w piwnicy dziadka :D Prawdę mówiąc domyślałam się :D Quote
Maga100 Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 arima napisał(a):I gdzie on ma chude łapki??????? a mnie się wydają patyczki..... choroba już mnie dopadła? Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Maga100 napisał(a):arima napisał(a):I gdzie on ma chude łapki??????? a mnie się wydają patyczki..... choroba już mnie dopadła?Dagowa choroba cię dopadła ,ona ma chude leonki a ty grubego Leona na chudych łapkach :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 haha-ale moja paranoja sie potwierdzila-wygrala najgrubsza panna :evilbat: . :lol: Quote
Maga100 Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Wczoraj dogomnia znowu padła :evil: ale dzięki uprzejmości pewnego pana z recepcji udało mi się podpiąć pod stałe łącze hotelowe :D wrzucam resztę fotek (nie za wiele jak zwykle....) i gdzie mają się zmieścić państwo? idziemy spać? ratunku! Quote
Maga100 Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Moja kochana buteleczka a tu moja kochana pańcia :wink: I to koniec :evil: Quote
Recommended Posts