Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='asher'][quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] ty mi lepiej cień do powiek kup :lol: :lol: :lol: Filetowy?Koniecznie! Najmodniejszy trend tej jesieni to cień do powiek w kolorze fileta z makreli. Mintaj i pierś kurczaka to już przeżytek :lol: Egzamin na piąteczkę, mimo, że okazał się być nie taką znów formalnoscią :-? Redaktor doktor Pęczak trochę mnie przemaglował na temat roli lalki Barbie w kulturze popularnej :roll: :lol:wow wow wow no to GRATULKI 8) , a temacik niezmiernie interiesnyj :wink: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Justa Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Maga100 napisał(a):Justa napisał(a):Widzę, że jakiś spacerek się szykuje? I nas rodowitych Bemowianek nikt nie poinformował? :evilbat: Jak możecie :evilbat: ależ pisałyśmy wołami gdzie, kiedy i o której, co by każdy sobie doczytał i przybył.... :wink: Maguś, ja nie wiem czy dam rade być, bo przyjeżdża mó przyjaciel, którego nie widziałam od roku... Ale jeszcze nie widaomo czy jutro czy w sobote... Więc jak coś, to jak zobaczycie czarną dzieweczkę i czarnego piecha to bede ja i Gala :wink: Quote
agabass Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 i gdzie te woły hihihihihihihi oj szkoda że nie bedziemy z wami na spacerku wielka szkoda ale bedziemy z wami duchem choc z jednej strony i dobrze, bo Gomez z zazdrości o Szpiklosławe mógłby roznieść towarzystwo :lol: miłego spacerowania i dużej ilości fotosów życze przy takie j ekipie to nieuniknione Leonek niezły ma kocyk i potrafi go nawet zacerować dopasować do wymogów świata mody hihihihihihih Quote
Teklunia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 asher napisał(a):Egzamin na piąteczkę, mimo, że okazał się być nie taką znów formalnoscią Redaktor doktor Pęczak trochę mnie przemaglował na temat roli lalki Barbie(...) :lol: ten temat to ja przerabialam w wieku 6-7 lat ;) ale i tak WIELKIE GRATULACJE!!! :D Quote
Maga100 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Mówiąc szczerze, dla mnie było tak oczywiste, że Justa i Agabass bedą (z racji mieszkania niemalże na fortach :lol: ), że nawet się nad tym nie zastanawiałam :-? A woły były, były, parę stron wcześniej 8) Quote
Justa Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Haha a ja i tak bym się wprosiła z czarnuchem :lol: 8) Choć ona taka teraz brzydka i zarośnięta, że szok :-? :roll: A ponadto zdziczała mi :( Więc nie wiem czy będzie miała ochotę na zabawę :-? Bo ostatnio raczej unika psów goopek :( Ale muszę rozpocząc proces oddziaczania... Quote
agabass Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 śmieje sie widziałam woły hihihihihi a ja w sobote pracuje i dlatego mnie nie bedzie jakbym mogła to bym była nie znacie mego szaleńswa jezeli chodzi o spacerowanie z moimi małpiszonami :lol: Quote
daga10011 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 zazdroszcze szykujacego sie spacerku :P :P :P . Asher-gratulacje za zdany egzamin :D . A Leonek pewnie tak kocha kocyk ze chce miec ich wiecej,wiec dzieli go na male czesci :lol: Quote
dbsst Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 :angel: :angel: hahahah jak sie rozsiadl :angel: ile Wy gadacie :o :evilbat: waszka uderzaj do nas na pacerek :D Quote
PIKA Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 asher GRATKACJE :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: A temat mialas faktycznie jakis taki, malo wymagający by rzec :roll: :lol: Quote
Maga100 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Dobranoc 8) Czas spać chyba.... Ja, Leon, tak sądzę... Quote
Lucy* Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 No po mince już widać ..hahaha że tak nie do końca wie co chciałby zrobić.. a już najbardziej o czym chciałby śnić hahaha :lol: :lol: :loveu: :loveu: LOVELY Quote
daga10011 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 o jeja,ale rozmarzone spiace oczka :o :P :lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 bo ja zamiast iśc spać, to siedzę przy kompie i pies jest zdegustowany :lol: A oczka się zamykają :wink: Quote
daga10011 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 a to on nie pojdzie spac bez Ciebie?????? :o Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 daga10011 napisał(a):a to on nie pojdzie spac bez Ciebie?????? :o wieczorem nie :-? patrzy się z wyrzutem, stoi w drzwiach sypialni, zaczepia łapą :lol: Quote
PIKA Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 daga10011 napisał(a):a to on nie pojdzie spac bez Ciebie?????? :o no pzreciez ona go musi przed snem utulić, kolysanke mu zaspiewac :lol: Quote
daga10011 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 nie no-a TZ nie zazdrosny????? :o :lol: ..zdominowali cie faceci-ech-u mnie baby rzadza :lol: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Maga100 napisał(a):bo ja zamiast iśc spać, to siedzę przy kompie i pies jest zdegustowany :lol: A oczka się zamykają :wink:Komu? :wink: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 daga10011 napisał(a):nie no-a TZ nie zazdrosny????? :o :lol: ..zdominowali cie faceci-ech-u mnie baby rzadza :lol: jacy faceci, jacy gaceci? :evilbat: co najwyżej jeden, Leon sie zwie :wink: A tak poważnie - Leon do sypialni nie idzie beze mnie 8) asher napisał(a):Maga100 napisał(a):bo ja zamiast iśc spać, to siedzę przy kompie i pies jest zdegustowany :lol: A oczka się zamykają :wink:Komu? :wink: teraz to już nam obojgu, ale musze przecież piffo dokonczyć :oops: :lol: Quote
daga10011 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 dzien niepodleglosci opijasz?????? 8) :lol: ..z kaczkowym rzadem to pij ile wlezie-bo ktoz to wie co to bedzie :roll: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 No to za Niepodległość :wink: :drinking: Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 asher napisał(a): Egzamin na piąteczkę, mimo, że okazał się być nie taką znów formalnoscią :-? Redaktor doktor Pęczak trochę mnie przemaglował na temat roli lalki Barbie w kulturze popularnej :roll: :lol: Asia ! Taki bombiasty temat miałaś !!! :o :o :o Cholera - jak ide krakowską ulicą - zwłaszcza na peryferiach - to widzę wpływ lalki Barbie na estetykę i życie codzienne :roll: Quote
Recommended Posts