Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher'][quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] ty mi lepiej cień do powiek kup :lol: :lol: :lol:

Filetowy?Koniecznie! Najmodniejszy trend tej jesieni to cień do powiek w kolorze fileta z makreli. Mintaj i pierś kurczaka to już przeżytek :lol:

Egzamin na piąteczkę, mimo, że okazał się być nie taką znów formalnoscią :-? Redaktor doktor Pęczak trochę mnie przemaglował na temat roli lalki Barbie w kulturze popularnej :roll: :lol:wow wow wow no to GRATULKI 8) , a temacik niezmiernie interiesnyj :wink:
:drinking: :drinking: :drinking:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
Justa napisał(a):
Widzę, że jakiś spacerek się szykuje? I nas rodowitych Bemowianek nikt nie poinformował? :evilbat: Jak możecie :evilbat:

ależ pisałyśmy wołami gdzie, kiedy i o której, co by każdy sobie doczytał i przybył.... :wink:

Maguś, ja nie wiem czy dam rade być, bo przyjeżdża mó przyjaciel, którego nie widziałam od roku... Ale jeszcze nie widaomo czy jutro czy w sobote... Więc jak coś, to jak zobaczycie czarną dzieweczkę i czarnego piecha to bede ja i Gala :wink:

Posted

i gdzie te woły hihihihihihihi
oj szkoda że nie bedziemy z wami na spacerku wielka szkoda ale bedziemy z wami duchem
choc z jednej strony i dobrze, bo Gomez z zazdrości o Szpiklosławe mógłby roznieść towarzystwo :lol:
miłego spacerowania i dużej ilości fotosów życze przy takie j ekipie to nieuniknione

Leonek niezły ma kocyk i potrafi go nawet zacerować dopasować do wymogów świata mody hihihihihihih

Posted

asher napisał(a):
Egzamin na piąteczkę, mimo, że okazał się być nie taką znów formalnoscią Redaktor doktor Pęczak trochę mnie przemaglował na temat roli lalki Barbie(...)

:lol: ten temat to ja przerabialam w wieku 6-7 lat ;)
ale i tak WIELKIE GRATULACJE!!! :D

Posted

Mówiąc szczerze, dla mnie było tak oczywiste, że Justa i Agabass bedą (z racji mieszkania niemalże na fortach :lol: ), że nawet się nad tym nie zastanawiałam :-?
A woły były, były, parę stron wcześniej 8)

Posted

Haha a ja i tak bym się wprosiła z czarnuchem :lol: 8) Choć ona taka teraz brzydka i zarośnięta, że szok :-? :roll:
A ponadto zdziczała mi :( Więc nie wiem czy będzie miała ochotę na zabawę :-? Bo ostatnio raczej unika psów goopek :( Ale muszę rozpocząc proces oddziaczania...

Posted

śmieje sie widziałam woły hihihihihi a ja w sobote pracuje i dlatego mnie nie bedzie jakbym mogła to bym była nie znacie mego szaleńswa jezeli chodzi o spacerowanie z moimi małpiszonami :lol:

Posted

No po mince już widać ..hahaha że tak nie do końca wie co chciałby zrobić.. a już najbardziej o czym chciałby śnić hahaha :lol: :lol:

:loveu: :loveu: LOVELY

Posted

daga10011 napisał(a):
nie no-a TZ nie zazdrosny????? :o :lol: ..zdominowali cie faceci-ech-u mnie baby rzadza :lol:

jacy faceci, jacy gaceci? :evilbat: co najwyżej jeden, Leon sie zwie :wink: A tak poważnie - Leon do sypialni nie idzie beze mnie 8)

asher napisał(a):
Maga100 napisał(a):
bo ja zamiast iśc spać, to siedzę przy kompie i pies jest zdegustowany :lol: A oczka się zamykają :wink:
Komu? :wink:

teraz to już nam obojgu, ale musze przecież piffo dokonczyć :oops: :lol:

Posted

asher napisał(a):

Egzamin na piąteczkę, mimo, że okazał się być nie taką znów formalnoscią :-? Redaktor doktor Pęczak trochę mnie przemaglował na temat roli lalki Barbie w kulturze popularnej :roll: :lol:

Asia ! Taki bombiasty temat miałaś !!! :o :o :o Cholera - jak ide krakowską ulicą - zwłaszcza na peryferiach - to widzę wpływ lalki Barbie na estetykę i życie codzienne :roll: