malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bigcry: :placz: :shock: :huh: :wallbash: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']A mnie się 13z czymś innym kojarzy , odległe to czsy , historia że tak powiem 8) :wink: :lol: :lol: :lol:Może Maga właśnie dlatego wybrała trzynastą? :lol: Ona woła "komuno wróć!", to i nawyki ma chyba wpojone :lol: Haniu, ja całkiem serio mówię - przyjeżdżaj :angel: Pociągi kursują często, jada szybciutko, zatrzymać możesz się na przykład u mnie, mieszkanie mam spore, łózka cztery, psy lubią gości... No same plusy :D Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bigcry: :placz: :shock: :huh: :wallbash:A co ci to? :o Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='malawaszka']a właśnie że go nie ma :evil: i wogóle to pierwsze i drugie foto to fotomontaż :evilbat: leona na drugim jest wklejony :evilbat: a na pierwszym było tylko jedno drzewo a reszta to jego klony :evilbat: podła ty podła :evil: Przyjedżaj natychmiast (przez Kielce :evilbat: ), to cię tam zaprowadzę, pokażę te drzewa i tego Leona miedzy drzewami, tak ci pokażę, że aż ci łyso bedzie :evilbat: :lol: [quote name='asher'] Mieszkam w stolicy już prawie 10 lat, a tylko gdzieniegdzie czuję się jak u siebie... Między innymi na Bielanach - mieszkałam przy Żeromskiego :wink: a ja tu mieszkam zawsze i kiedyś lubiłam, a teraz już nie :-? Nawet Zoliborz się zmienił :-? A ja mieszkam przy Żeromskiego 8) Jak wyjrze oknem, to patrzę na te ulicę 8) [quote name='Alicjarydzewska']A mnie się 13z czymś innym kojarzy , odległe to czsy , historia że tak powiem 8) :wink: :lol: :lol: :lol: hmmm, rózne mysli mi się kłębią 8) [quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bigcry: :placz: :shock: :huh: :wallbash: :o :o :o choć podłaś, to lubiajem cię jeszcze, nie martw się :( :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 asher napisał(a):malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bigcry: :placz: :shock: :huh: :wallbash:A co ci to? :o to był mój krzyk rozpaczy, że mam do Was tak daleko :cry: i chyba nigdy sie nie zobaczymy :cry: Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska']A mnie się 13z czymś innym kojarzy , odległe to czsy , historia że tak powiem 8) :wink: :lol: :lol: :lol:Może Maga właśnie dlatego wybrała trzynastą? :lol: Ona woła "komuno wróć!", to i nawyki ma chyba wpojone :lol: Haniu, ja całkiem serio mówię - przyjeżdżaj :angel: Pociągi kursują często, jada szybciutko, zatrzymać możesz się na przykład u mnie, mieszkanie mam spore, łózka cztery, psy lubią gości... No same plusy :D Dzięki, dięki :buzi: A co z ADHD i całą resztą całego mojego bajzla ? Oni beze mnie ZGINĄ :evilbat: WSZYSCY :roll: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 malawaszka napisał(a):asher napisał(a):malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bigcry: :placz: :shock: :huh: :wallbash:A co ci to? :o to był mój krzyk rozpaczy, że mam do Was tak daleko :cry: i chyba nigdy sie nie zobaczymy :cry:Rany, Waszka, zabrzmiało to tak, jakbys co najmniej pod pociąg zamierzała się rzucić :o Nie wiem, czy pamiętasz, ale do Warszawy z Dąbrowy jedzie się 2 godziny i 40 minut 8) To jest daleko??? :lol: Haniu, założe się, że stado sobie bez ciebie poradzi. Powinnaś im raz na jakiś czas pozowlić od siebie odpocząć 8) Maga, mieszkałam dokąłdnie przy Żeromskiego 4E. To blok przy skrzyżowaniu z Podczaszyńskiego, tam, gdzie poczta :wink: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='asher']Rany, Waszka, zabrzmiało to tak, jakbys co najmniej pod pociąg zamierzała się rzucić bo tak miało zabrzmieć :cry: :cry: :cry: Nie wiem, czy pamiętasz, ale do Warszawy z Dąbrowy jedzie się 2 godziny i 40 minut ale to tylko w wyjątkowych wypadkach 8) i nie było zbyt mądre :oops: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Waszka, nie rzucaj się od pociąg!!! Ty wiesz, jaki to stres dla biednego maszynisty? :( I w ogóle się nigdzie nie rzucaj :( Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 no dooobraa :lol: :lol: :lol: tak se tylko chciałam Wam przerwać umawianie się :evilbat: BO TAK MI KURNA ŻALLLLLLLLLLLLLL :-? Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 asher napisał(a): Maga, mieszkałam dokąłdnie przy Żeromskiego 4E. To blok przy skrzyżowaniu z Podczaszyńskiego, tam, gdzie poczta :wink: to ja mieszkam dokładnie przecznicę dalej 8) malawaszka napisał(a): bo tak miało zabrzmieć :cry: :cry: :cry: Asher ma rację , nie rób problemów maszyniście :-? 8) To już lepiej zapij się na śmierć :lol: I przyjemność będzie :lol: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Maga100 napisał(a):To już lepiej zapij się na śmierć :lol: I przyjemność będzie :lol: że niby kto będzie miał tą przyjemność?? :evil: Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 malawaszka napisał(a):Maga100 napisał(a):To już lepiej zapij się na śmierć :lol: I przyjemność będzie :lol: że niby kto będzie miał tą przyjemność?? :evil: no ty przecież :o pod pociag to nie bardzo, rozczłonkujesz się tylko, a tak , przy zapijaniu się, bedziesz popadać w błogostan 8) Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 malawaszka napisał(a):Maga100 napisał(a):To już lepiej zapij się na śmierć :lol: I przyjemność będzie :lol: że niby kto będzie miał tą przyjemność?? :evil:No chyba ty? Nie? A serio, co ty sie tak wzbraniasz przed przyjazdem do Warszawy? Tyle razy zapraszamy, a ty nie i nie :( Jakby ta Warszawa na jakimś końcu świata była... Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 asher napisał(a):malawaszka napisał(a):Maga100 napisał(a):To już lepiej zapij się na śmierć :lol: I przyjemność będzie :lol: że niby kto będzie miał tą przyjemność?? :evil:No chyba ty? Nie? A serio, co ty sie tak wzbraniasz przed przyjazdem do Warszawy? Tyle razy zapraszamy, a ty nie i nie :( Jakby ta Warszawa na jakimś końcu świata była... ahh bo to nie takie proste :( a tak właściwie to pewnie dlatego, że doopa wołowa jestem i tyle :oops: :-? ahhh dziewczę z prowincjii obawiam się wielkomiejskiego zamieszania :evilbat: :lol: ooo znowu Leon wstawiony na żółtą fotkę :angel: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 malawaszka napisał(a):dziewczę z prowincjii obawiam się wielkomiejskiego zamieszania :evilbat: :lol: Boisz się, że zobaczysz pałac kultury i zemdlejesz z wrażenia? :lol: Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 asher napisał(a):malawaszka napisał(a):dziewczę z prowincjii obawiam się wielkomiejskiego zamieszania :evilbat: :lol: Boisz się, że zobaczysz pałac kultury i zemdlejesz z wrażenia? :lol: :roflt: :roflt: :roflt: Waszka nie martw się, ja cię pokieruje, nie zgubisz się :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):malawaszka napisał(a):dziewczę z prowincjii obawiam się wielkomiejskiego zamieszania :evilbat: :lol: Boisz się, że zobaczysz pałac kultury i zemdlejesz z wrażenia? :lol: :roflt: :roflt: :roflt: Waszka nie martw się, ja cię pokieruje, nie zgubisz się :evilbat: o prosze!!!! :evil: jadna taka ze stolycy już mi dobrze życzy :evil: Asher pałacu sie nie boję - jak już kiedyś pokazywałam mamy podobny tylko na piętra brakło :lol: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 No to jak się pałacu nie boisz, to już nic w warszawie nie vędzie ci straszne :lol: Przyjeżdżaj! Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 baboki kochane, lecę z psami na spacerek i potem spać. Jutro mam ostatni na studiach egzamin (nie mylić z magisterką :evilbat: ), więc się muszę wyspać :wink: Papa :hand: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 aaa Asher powodzenia :kciuki: :drinking: ja też ide spać, z tym, że jutro się będę cofać w rozwoju znowu :lol: dyżur z Oliwią, której na całego rosną zęby :shock: :scream_3: Quote
Teklunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 :kciuki: Asher!!! no to kazdy leci do swoich obowiazkow - ja do jeczaco-kaszlaco-smarkajacego TZa w lozku, ktory narzeka za zamiast go pielegnowac w chorobie chichocze sie przy komputerze :lol: Quote
KaRa_ Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Maga100'] i Leon 8) Nie ma Cie lepszych patyczków?że Leonkowi zaraz w tym biehu ten kikutek z pyska wypadnie :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts