Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):
Pewnie się dusił ze smiechu :lol: :lol:
Ja bym nie wytrzymała na jego miejscu :lol: :lol:

no, tak wyglądał, jakby kołnierzyk koszuli nagle zrobił się za ciasny :-? :-?
no bo stoi taka sierota w serwerowni, z torbami, zeszytem, płaszczem, spocona, czerwona i mamrocze, że na szkolenie i że chyba zbłądziła, a tu się zatrzasnęło :oops: :oops:

uuuuuuuu ale pierdoła i sie zatrzasnęła na dodatek :cunao: mam nadzieję że nie nie uraziłam określeniem

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):
Pewnie się dusił ze smiechu :lol: :lol:

no bo stoi taka sierota w serwerowni, z torbami, zeszytem, płaszczem, spocona, czerwona i mamrocze, że na szkolenie i że chyba zbłądziła, a tu się zatrzasnęło :oops: :oops:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
UMARŁAM :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Maga, :roflt:

Koniecznie musimy iść na piwo bo chyba poziom zakręcenia mamy podobny :lol: Mnie tez się co i rusz takie idiotyzmy przytrafiają :roll: :lol: Wypijemy zdrowie tego pana, co cię z serwerowni wypuszczał :lol: BTW jest się gdzie piwa napic na tym waszym zadoopiu???

Posted

asher napisał(a):
Wypijemy zdrowie tego pana, co cię z serwerowni wypuszczał :lol:

A ja się tak zastanawiam, Jakim cudem, zupełnie obca osoba "z ulicy" miała taki, włąscicwie nieograniczony dostep do serwerowni :roll:
Jakby tak kto chcial to móglby nieźle namieszać w całym systemie :roll:
asher napisał(a):
BTW jest się gdzie piwa napic na tym waszym zadoopiu???

Jest

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Pewnie się dusił ze smiechu :lol: :lol:

ale historia, niezle sie ubawiłam ...

Posted

cieszę się, że dobrze się bawiłyście 8) Ja wprawdzie trochę mniej, choć już po fakcie chichotałam przez godzine, bo oczywiście żaden inny uczestnik nie miał problemów :wink:

[quote name='HankaRupczewska']Maga ! PROSZĘ IŚĆ SPAĆ !!! Natentychmiast !!!

DOBRANOC ! :hand:

poszłam grzecznie i bez słowa 8) Zasnęłam już w drodze do łóżka

[quote name='agabass']
uuuuuuuu ale p******ła i sie zatrzasnęła na dodatek :cunao: mam nadzieję że nie nie uraziłam określeniem nie, bo to bardzo adekwatne określenie :wink:

[quote name='asher']Maga, :roflt:

Koniecznie musimy iść na piwo bo chyba poziom zakręcenia mamy podobny :lol: Mnie się ciagle przydarzają podobne rzeczy, cieszę się, ze nie jestem osamotniona :lol:

[quote name='PIKA']
A ja się tak zastanawiam, Jakim cudem, zupełnie obca osoba "z ulicy" miała taki, włąscicwie nieograniczony dostep do serwerowni :roll:
Jakby tak kto chcial to móglby nieźle namieszać w całym systemie :roll:

co nie, mnie też to zastanawia, ale jak widać mnie się udało :-? Podobno do tej windy nikt obcy nie ma wstepu (mnie się jakoś udąło bez przeszkód :-? ), a pomieszczenie techniczne powinno być zamknięte :-? I było. Ze mną w środku :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
dbsst napisał(a):
suuuuuuuuuper foty i super ostrosc

mój mistrzu 8)

hahahaha nie przesadzaj bo uwierze i bede sie wozic

a ja ostatnio ogladalam Pile i jest EXTRA oraz Edukatorzy niemiecka komedia jakas taka malo komediowa i wcale nie smieszna :-?

Maga foty :D

Posted

aaaaaaaaa.........gaduły :evilbat: człowiek bez stałego łącza nie ma tu czego szukać :evil: bo się takie zaległości robią, że tragedia :evilbat:

ja muszę Prestona zabrać na ten piach, to może się jakimś cudem nareszcie zmęczy :evilbat:

a czy na sobotni psi spacerek można iść bez psa?????? :lol: bo bym się z chęcią z Wami spotkała, ale Preston, to chyba nie da rady w takim duzym towarzystwie grzecznie się zachowywać (Sabinę uwielbia, Szpili nie zna, ale to boksia w końcu 8) ale jeszcze Leonek się zrobi zazdrosny o harem :lol: )

to co ??? można bez psa ??? :wink:

Posted

Ka-ka napisał(a):
bo bym się z chęcią z Wami spotkała, ale Preston, to chyba nie da rady w takim duzym towarzystwie grzecznie się zachowywać (Sabinę uwielbia, Szpili nie zna, ale to boksia w końcu 8) ale jeszcze Leonek się zrobi zazdrosny o harem :lol: )

Zapomnialas o mojej Sabie :evil: :wink:
A mialby z kim powalczyć 8)

Posted

PIKA napisał(a):
Ka-ka napisał(a):
bo bym się z chęcią z Wami spotkała, ale Preston, to chyba nie da rady w takim duzym towarzystwie grzecznie się zachowywać (Sabinę uwielbia, Szpili nie zna, ale to boksia w końcu 8) ale jeszcze Leonek się zrobi zazdrosny o harem :lol: )

Zapomnialas o mojej Sabie :evil: :wink:
A mialby z kim powalczyć 8)

aaaa.....nie zapomniałam, tylko musiało mi się cos poplątać. zastanawiałam się, czy tez sie wybierasz i nie wiem, co mi się ubzdurało, że nie :hmmmm: :oops:

ojjjjj....on by sie ucieszył, jakby miał wreszcie z kim bezkarnie zapasy pouprawiać :D:D:D 8)

Posted

Ka-ka napisał(a):
[ ojjjjj....on by sie ucieszył, jakby miał wreszcie z kim bezkarnie zapasy pouprawiać :D:D:D 8)

Ja nie mówię o zapasach, ale o normalnej awanturze :lol:
Bo jak się dwie zadziory spikną to nie wiadomo jak byc może :roll:
:wink:

Posted

:o :o :o

no co Ty.....ja się staram go oduczać takich manier :-?

a jak chcesz wiedzieć, jak się bawi Preston, to zapytaj asher 8)
łubudubu, duzo hałasu, kotłowania, "groźnych" zębów na wierzchu i jednym słowem - ubaw po pachy :lol: albo mina sieroty, jak psa w typie boksera dogonić nie może 8)

Posted

[quote name='Maga100']...

to wam coś opowiem :-? Jak już znalazłam ten budynek co trza (po godzinnym bładzeniu po Łodzi :lol: ), to wlazłam nie tym wejściem co trzeba, pojechałam nie tą windą co trzeba i trafiłam do pomieszczenia technicznego :oops: :lol: :lol: (dziwiąc się, ze tam ma być szkolenie :o ), a nastepnie zatrzasnęłam się w tym pomieszczeniu :oops: :lol: SIEROTA :-? Na szczęscie akurat przechodził jakis miły pan i mnie wyratował z opresji :oops: Mam nadzieję, że więcej go w zyciu nie spotkam 8) 8) I nie chcę wiedziec, co sobie myslał :wink: Ale nie spóźniłam się ani minuty 8)

:roflt: :roflt: :roflt: :klacz:

Posted

przestańcie się wysmiewac, bo już nigdy zdjęć nie wstawię :evilbat:

8) :wink:

Uroczyście oświadczam, że kurs był ciekawy, jestem teraz mądra jak Salomon, a o incydencie w serwerowni nie wie nikt, poza mną i pewnym anonimowym panem z za ciasnym kołnierzykiem :wink:

Kaka, pewnie, ze możesz bez psa, co za pytanie, najwyżej ty się pobawisz zamiast niego :lol: Mam nadzieje, ze spotkanie się uda, wiem już, że Dbsst jest zwarta i gotowa i obiecała nie pić 8) :lol: :lol: :lol:
Ja wciąż proponuje 12-13 w sobote na fortach (ale z dala od kanałku, z uwagi na delikatny brzuszek Leona :oops: )

Posted

malawaszka napisał(a):
Maga100 napisał(a):
a o incydencie w serwerowni nie wie nikt, poza mną i pewnym anonimowym panem z za ciasnym kołnierzykiem

i cała dogomania :roflt: :evilbat:
8) też to chciałam napisać :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Maga mnie i miejsce i czas odpowiada 8)

[quote name='Ka-ka'] :o :o :o

no co Ty.....ja się staram go oduczać takich manier :-?
noooo moja saba też sie stara oduczać................ inne psy :lol:

[quote name='Ka-ka'] a jak chcesz wiedzieć, jak się bawi Preston, to zapytaj asher 8)
łubudubu, duzo hałasu, kotłowania, "groźnych" zębów na wierzchu i jednym słowem - ubaw po pachy :lol:

Mie musze pytac, znam z autopsji :lol:
[quote name='Ka-ka']albo mina sieroty, jak psa w typie boksera dogonić nie może 8)
a to, to nie. Polozy sie i poczeka az delikwent wróci :lol:

Posted

[quote name='dbsst']qrcze cos tak czuje ze jeden maly bokser zostanie jedzony 8) :-?
ważne, zeby nie zostal ZJEDZONY
Ale jak sie da dogonic, to kto wie :niewiem:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='dbsst']qrcze cos tak czuje ze jeden maly bokser zostanie jedzony 8) :-?
ważne, zeby nie zostal ZJEDZONY
Ale jak sie da dogonic, to kto wie :niewiem:

:P o z przejacia ;)

ło matko i corko run Szpila run chcialoby sie powiedziec ;)

Posted

Kurde, oby tylko moja Sabina nie zechciała pożreć Szpilki :-? Ale ona zawsze w kagańcu chodzi, więc w najgorszym razie skończy się na strachu i wzięciu łobuzicy na smycz 8)

Mnie termin pasuje, pozwoliłam sobie wspomnieć o naszym spotkaniu Sabince od Caro.
A teraz niech mi ktoś wytłumczy gdzie te forty i jak tam dojechać :roll:

Jeśli to gdzieś niedaleko od metra, to może jednak i Bugajskiego bym wzięła? Bo mi szkoda sierotę samego zostawiać :(
(Maga, Boogie naprawdę nie jest agresorem. On jest niedotykalski sztywniak, może w razie czego powarczeć, ale do poważnych awantur nie jest wyrywny. Tak więc o relacje panów naprawde nie ma się co martwić. Prawie codziennie chadzamy na spacer z dogiem - podrostkiem, tyż Leonem :wink: który ma pstro we łbie i uwielbia Boogiego zaczepiać. Jeszcze się nie ani razu pogryzły, nawet, jak Leon w dzikich susach bugajskiego taranuje :wink: )