mmbbaj Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='PIKA']... To dostanie bęcki i przestanie klapac :lol: możecie mi powiedzieć co to są te...bęcki :o??? [quote name='PIKA']A jak dostanie od obu Sabin? :o A jak się obie damy Sabiny dogadają? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Gadulce :-? [quote name='asher'] PIKA, nawet, jakbym se autko kupiła, to i tak bym nim nie przyjechała, bo prawa jazdy nie mam :wink: ale dotelepiesz się jakoś? 8) Ciekawa jestem, jak to mamy zrobić, żeby się wszystkie umówić (Dbsst też jakoś trza), wytłumaczyć gdzie i o której, zgadać się i zorganizować :-? No nic, ja proponuję sobote najpóźniej k. 13 (Asher bedziesz musiała się zerwać bladym świtem :evilbat: ), bo potem już nie ma światła do zdjęć :oops: [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']:-? a ja Wam znowu taz zazdraszczam, że Wam się spotkanie nie uda :evilbat: :lol:hi hi Waszka nie prorokuj bo będzie na ciebie jak się nie uda :evil: :lol: :lol: teraz to już i tak bedzie na nią :evilbat: [quote name='HankaRupczewska']A ja ?? A ja mogę do Was dołączyć ? Poza tym Maga - jak to Cię jutro nie będzię ??? a nie będzie :D Jade się szkolić :angel: tylko, że..... :-? :-? muszę wyjechać z Wawy o 6.00 :o :o :o :o :o :o i jeszcze być zdolną do prowadzenia pojazdu mechanicznego :-? Poza tym, Haniu, przyjeżdżaj na spcerek :angel: :angel: 8) [quote name='anetta']BOOOSKIEEEEEEE Maga!!!! Rewelacyjne miejsce, jak nie Wawa :o Myslalam ze gdzies poza miasto pojechalas na jakies zloza piachu :o Taz bym miala chce tam pojechac (Kaja by miala radoche) ale z weekendami to krucho przez treningi :( :oops: :oops: :oops: a co do złóż piachu, to jak wspomniałam - tylko weekend :wink: [quote name='mmbbaj'] możecie mi powiedzieć co to są te...bęcki :o??? bęcki się spuszcza psu w ramach wychowania, gdy sobie za dużo pozwala względem starszyzny lub dam :lol: A jak się obie damy Sabiny dogadają? :evil_lol: też się nad tym zastanawiam :hmmmm: :lol: Quote
Maga100 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='dbsst']mam jeszcze cos takiego :D Dbsst, boooskie :o :o szczególnie to pierwsze :o brawa dla fotoreporterki, która z narażeniem życia i zdrowia fotografowała dwie bestie 8) Quote
PIKA Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='dbsst']mam jeszcze cos takiego :D :o Super, jak to zrobilas ? :cry: Mnie w zyciu takie zdjęcia nie wyjdą :cry: [quote name='Maga100'] brawa dla fotoreporterki, która z narażeniem życia i zdrowia fotografowała dwie bestie 8) zapomnialam Maga Cie prosić, abyś na weekendowy spacerek zaopatrzyla sie w jakies ochraniacze na kolana :lol: Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 hehehe thx cieszkam sie ze sie podobaja (jak widac musialam je podrasowac ;)) Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 wprawdzie podpieram się nosem ze zmeczenia, ale jeszcze chce chwile wytrzymac, bo inaczej wszystko mi się poprzestawia :-? To wstawię wam Leona konsumujacego uszko 8) Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 No i co ??? Jak było ? Bo że jechała jak blondynka to juz wiemy :evilbat: A jak było na samym szkoleniu ? Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Ooooo! Leonek !!! :angel: A uszko z Łodzi mu przywiozła ? Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Ooooo! Leonek !!! :angel: A uszko z Łodzi mu przywiozła ? pewnie spod Warszawy :lol: Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No i co ??? Jak było ? Bo że jechała jak blondynka to juz wiemy :evilbat: A jak było na samym szkoleniu ? to wam coś opowiem :-? Jak już znalazłam ten budynek co trza (po godzinnym bładzeniu po Łodzi :lol: ), to wlazłam nie tym wejściem co trzeba, pojechałam nie tą windą co trzeba i trafiłam do pomieszczenia technicznego :oops: :lol: :lol: (dziwiąc się, ze tam ma być szkolenie :o ), a nastepnie zatrzasnęłam się w tym pomieszczeniu :oops: :lol: SIEROTA :-? Na szczęscie akurat przechodził jakis miły pan i mnie wyratował z opresji :oops: Mam nadzieję, że więcej go w zyciu nie spotkam 8) 8) I nie chcę wiedziec, co sobie myslał :wink: Ale nie spóźniłam się ani minuty 8) [quote name='dbsst']suuuuuuuuuper foty i super ostrosc mój mistrzu 8) [quote name='malawaszka'][quote name='HankaRupczewska']Ooooo! Leonek !!! :angel: A uszko z Łodzi mu przywiozła ? pewnie spod Warszawy :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Maga100 napisał(a):jakis miły pan i mnie wyratował z opresji nooo to Twój Bohater!!! :lol: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Maga100 napisał(a): Na szczęscie akurat przechodził jakis miły pan i mnie wyratował z opresji :oops: Mam nadzieję, że więcej go w zyciu nie spotkam 8) 8) I nie chcę wiedziec, co sobie myslał :wink: A może - jak był taki miły - Stefana spłaci ??? Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 a tam nie ma co sie łamac jak ktoś jest zakrecony to da sie przezyc, a pan juz pewnie nie pamieta o tym incydencie hahhahaha Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 taa, on był tak miły, jak mili są pielegniarze w zakładzie dla psychicznie chorych :-? Szkoda, że nie widziałyście jego miny, mnie ona zostanie w pamięci na zawsze :oops: Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 agabass napisał(a):a tam nie ma co sie łamac jak ktoś jest zakrecony to da sie przezyc, a pan juz pewnie nie pamieta o tym incydencie hahhahaha rozumiem, że starasz się mnie pocieszyć? :-? :lol: Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 po powyższym opisie wyobraziłam sobie teksańska masakre piłą mechaniczną albo kubę r Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='agabass']po powyższym opisie wyobraziłam sobie teksańska masakre piłą mechaniczną albo kubę r :o Ostatnio oglądałam TMPM :x beznadzieja - jak sam tytuł wskazuje :roll: Quote
PIKA Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Maga100 napisał(a):taa, on był tak miły, jak mili są pielegniarze w zakładzie dla psychicznie chorych :-? Szkoda, że nie widziałyście jego miny, mnie ona zostanie w pamięci na zawsze :oops: Pewnie się dusił ze smiechu :lol: :lol: Ja bym nie wytrzymała na jego miejscu :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 PIKA napisał(a):Pewnie się dusił ze smiechu :lol: :lol: Ja bym nie wytrzymała na jego miejscu :lol: :lol: no, tak wyglądał, jakby kołnierzyk koszuli nagle zrobił się za ciasny :-? :-? no bo stoi taka sierota w serwerowni, z torbami, zeszytem, płaszczem, spocona, czerwona i mamrocze, że na szkolenie i że chyba zbłądziła, a tu się zatrzasnęło :oops: :oops: Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):Pewnie się dusił ze smiechu :lol: :lol: Ja bym nie wytrzymała na jego miejscu :lol: :lol: no, tak wyglądał, jakby kołnierzyk koszuli nagle zrobił się za ciasny :-? :-? no bo stoi taka sierota w serwerowni, z torbami, zeszytem, płaszczem, spocona, czerwona i mamrocze, że na szkolenie i że chyba zbłądziła, a tu się zatrzasnęło :oops: :oops: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='agabass']po powyższym opisie wyobraziłam sobie teksańska masakre piłą mechaniczną albo kubę r :o Ostatnio oglądałam TMPM :x beznadzieja - jak sam tytuł wskazuje :roll: ja tez ogladałam ostatnio i mam o tym filmie podobne zdanie hahahhaha Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Maga ! PROSZĘ IŚĆ SPAĆ !!! Natentychmiast !!! DOBRANOC ! :hand: Quote
Recommended Posts