Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']...

To dostanie bęcki i przestanie klapac :lol:

możecie mi powiedzieć co to są te...bęcki :o???

[quote name='PIKA']A jak dostanie od obu Sabin? :o

A jak się obie damy Sabiny dogadają? :evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Gadulce :-?

[quote name='asher']

PIKA, nawet, jakbym se autko kupiła, to i tak bym nim nie przyjechała, bo prawa jazdy nie mam :wink:

ale dotelepiesz się jakoś? 8) Ciekawa jestem, jak to mamy zrobić, żeby się wszystkie umówić (Dbsst też jakoś trza), wytłumaczyć gdzie i o której, zgadać się i zorganizować :-? No nic, ja proponuję sobote najpóźniej k. 13 (Asher bedziesz musiała się zerwać bladym świtem :evilbat: ), bo potem już nie ma światła do zdjęć :oops:

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']:-? a ja Wam znowu taz zazdraszczam, że Wam się spotkanie nie uda :evilbat: :lol:hi hi Waszka nie prorokuj bo będzie na ciebie jak się nie uda :evil: :lol: :lol:

teraz to już i tak bedzie na nią :evilbat:

[quote name='HankaRupczewska']A ja ?? A ja mogę do Was dołączyć ?
Poza tym Maga - jak to Cię jutro nie będzię ???

a nie będzie :D Jade się szkolić :angel:
tylko, że..... :-? :-? muszę wyjechać z Wawy o 6.00 :o :o :o :o :o :o i jeszcze być zdolną do prowadzenia pojazdu mechanicznego :-?

Poza tym, Haniu, przyjeżdżaj na spcerek :angel: :angel: 8)

[quote name='anetta']BOOOSKIEEEEEEE Maga!!!!

Rewelacyjne miejsce, jak nie Wawa :o Myslalam ze gdzies poza miasto pojechalas na jakies zloza piachu :o

Taz bym miala chce tam pojechac (Kaja by miala radoche) ale z weekendami to krucho przez treningi :(

:oops: :oops: :oops:
a co do złóż piachu, to jak wspomniałam - tylko weekend :wink:

[quote name='mmbbaj']
możecie mi powiedzieć co to są te...bęcki :o???

bęcki się spuszcza psu w ramach wychowania, gdy sobie za dużo pozwala względem starszyzny lub dam :lol:

A jak się obie damy Sabiny dogadają? :evil_lol:

też się nad tym zastanawiam :hmmmm: :lol:

Posted

[quote name='dbsst']mam jeszcze cos takiego :D

Dbsst, boooskie :o :o szczególnie to pierwsze :o
brawa dla fotoreporterki, która z narażeniem życia i zdrowia fotografowała dwie bestie 8)

Posted

[quote name='dbsst']mam jeszcze cos takiego :D

:o Super, jak to zrobilas ? :cry: Mnie w zyciu takie zdjęcia nie wyjdą :cry:

[quote name='Maga100'] brawa dla fotoreporterki, która z narażeniem życia i zdrowia fotografowała dwie bestie 8)
zapomnialam Maga Cie prosić, abyś na weekendowy spacerek zaopatrzyla sie w jakies ochraniacze na kolana :lol:

Posted

wprawdzie podpieram się nosem ze zmeczenia, ale jeszcze chce chwile wytrzymac, bo inaczej wszystko mi się poprzestawia :-?

To wstawię wam Leona konsumujacego uszko 8)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No i co ??? Jak było ? Bo że jechała jak blondynka to juz wiemy :evilbat: A jak było na samym szkoleniu ?

to wam coś opowiem :-? Jak już znalazłam ten budynek co trza (po godzinnym bładzeniu po Łodzi :lol: ), to wlazłam nie tym wejściem co trzeba, pojechałam nie tą windą co trzeba i trafiłam do pomieszczenia technicznego :oops: :lol: :lol: (dziwiąc się, ze tam ma być szkolenie :o ), a nastepnie zatrzasnęłam się w tym pomieszczeniu :oops: :lol: SIEROTA :-? Na szczęscie akurat przechodził jakis miły pan i mnie wyratował z opresji :oops: Mam nadzieję, że więcej go w zyciu nie spotkam 8) 8) I nie chcę wiedziec, co sobie myslał :wink: Ale nie spóźniłam się ani minuty 8)

[quote name='dbsst']suuuuuuuuuper foty i super ostrosc

mój mistrzu 8)

[quote name='malawaszka'][quote name='HankaRupczewska']Ooooo! Leonek !!! :angel: A uszko z Łodzi mu przywiozła ?

pewnie spod Warszawy :lol:

:evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Maga100 napisał(a):
Na szczęscie akurat przechodził jakis miły pan i mnie wyratował z opresji :oops: Mam nadzieję, że więcej go w zyciu nie spotkam 8) 8) I nie chcę wiedziec, co sobie myslał :wink:

A może - jak był taki miły - Stefana spłaci ???

Posted

taa, on był tak miły, jak mili są pielegniarze w zakładzie dla psychicznie chorych :-? Szkoda, że nie widziałyście jego miny, mnie ona zostanie w pamięci na zawsze :oops:

Posted

agabass napisał(a):
a tam nie ma co sie łamac jak ktoś jest zakrecony to da sie przezyc, a pan juz pewnie nie pamieta o tym incydencie hahhahaha

rozumiem, że starasz się mnie pocieszyć? :-? :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
taa, on był tak miły, jak mili są pielegniarze w zakładzie dla psychicznie chorych :-? Szkoda, że nie widziałyście jego miny, mnie ona zostanie w pamięci na zawsze :oops:

Pewnie się dusił ze smiechu :lol: :lol:
Ja bym nie wytrzymała na jego miejscu :lol: :lol:

Posted

PIKA napisał(a):

no, tak wyglądał, jakby kołnierzyk koszuli nagle zrobił się za ciasny :-? :-?
no bo stoi taka sierota w serwerowni, z torbami, zeszytem, płaszczem, spocona, czerwona i mamrocze, że na szkolenie i że chyba zbłądziła, a tu się zatrzasnęło :oops: :oops:

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):

no, tak wyglądał, jakby kołnierzyk koszuli nagle zrobił się za ciasny :-? :-?
no bo stoi taka sierota w serwerowni, z torbami, zeszytem, płaszczem, spocona, czerwona i mamrocze, że na szkolenie i że chyba zbłądziła, a tu się zatrzasnęło :oops: :oops:

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='agabass']po powyższym opisie wyobraziłam sobie teksańska masakre piłą mechaniczną albo kubę r

:o Ostatnio oglądałam TMPM :x beznadzieja - jak sam tytuł wskazuje :roll:
ja tez ogladałam ostatnio i mam o tym filmie podobne zdanie hahahhaha