malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 NIE :evil: bo w mojej pewnie i tak mniej rzeczy jest - aparat ma już ponad dwa lata :roll: PIKA - jaki masz ten aparat?? i Maga jaki ma? taki sam? Quote
PIKA Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 malawaszka napisał(a):NIE :evil: bo w mojej pewnie i tak mniej rzeczy jest - aparat ma już ponad dwa lata :roll: PIKA - jaki masz ten aparat?? i Maga jaki ma? taki sam? Sony DCSS60 z obiektywem Zeissa 8) Maga ma identyczny A instrukcją się nie pzrejmuj, w Instrukcji nie ma techniki fotografowaniam, tylko wyjasnienie, co się stanie jak nacisniesz dany przycisk :wink: i co trzeba zrobić, żeby ustawić parametry na takie jakie Ci odpowiadają. Quote
Alka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Maga100'] co tu dużo gadac, Maga foty świetne! ujecia coraz ciekawsze, aparcik dostał sie we właściwe ręce.Gratuluję udanych foteczek i czekamy na następne.Mając takiego modela jak Leonek to można focic bez konca... :D :D :D Quote
asher Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Pozazdrościłam wam tych wspólnych spacerów i zamierzam się na jakiś wprosić :oops: Co wy na to? Może zrobiłybysmy przy okazji jakąś małą sesję szkoelniowa naszym matołkom? Na przykład w najbliższy weekend? 8) Quote
PIKA Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='asher']Pozazdrościłam wam tych wspólnych spacerów i zamierzam się na jakiś wprosić :oops: Co wy na to? Może zrobiłybysmy przy okazji jakąś małą sesję szkoelniowa naszym matołkom? Na przykład w najbliższy weekend? 8) Chcesz się wprosić? :o Na Bielany? :o Czy nas zaprosić?............................ na Kabaty :roll: :lol: Quote
Maga100 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='asher']Pozazdrościłam wam tych wspólnych spacerów i zamierzam się na jakiś wprosić :oops: Co wy na to? Może zrobiłybysmy przy okazji jakąś małą sesję szkoelniowa naszym matołkom? Na przykład w najbliższy weekend? 8) ależ pewnie, wpraszaj się ile wlezie, im więcej nas tym fajniej, a ja bedę miała na kim ćwiczyć zdjęcia w ruchu 8) Tylko czy aby psirania się dogada? :roll: Bo Leon sam nie zaczyna bójek, ale nie mogę za niego ręczyć, gdy go jakiś pies zeźli, tzn zeżreć nie zeżre, ale kłapie dziobem, a nie wiem jak na to mogą zareagować twoje boorki :lol: :lol: Ja w weekend jestem chetna i gotowa i czekam na znak 8) [quote name='PIKA']Chcesz się wprosić? :o Na Bielany? :o Czy nas zaprosić?............................ na Kabaty :roll: :lol: Pika, skoro się wprasza to znaczy, że przyjedzie, żeby się wprosić, nie? :wink: [quote name='Alicjarydzewska']Maga , a foty gdzie :o :o :o nie ma :evil: Cały dzien leje, a po drugie ja cały dzien gdzieś latam, a po trzecie Leon coś pokasłuje i grzeje się w domku :evilbat: A jutro jadę na cały dzien na szkolenie do Łodzi i tyż nie będzie :evilbat: Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Alicjarydzewska napisał: Maga , a foty gdzie nie ma Cały dzien leje, a po drugie ja cały dzien gdzieś latam, a po trzecie Leon coś pokasłuje i grzeje się w domku A jutro jadę na cały dzien na szkolenie do Łodzi i tyż nie będzie :( szkoda , siakoś przeżyjemy :-? Mam nadzieje , że Leoś sie wykaszla do weekendu i narobicie fuuuurę fotek :wink: Quote
Maga100 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): :( szkoda , siakoś przeżyjemy :-? Mam nadzieje , że Leoś sie wykaszla do weekendu i narobicie fuuuurę fotek :wink: Alicja, coś ci cytat nie wyszedł :diabloti: Wykaszla się, bo nawet sie nie kwalifikuje do antybiotyku 8) Bo nie muszę wpominać, ze jak tylko kaszlnął do popędziliśmy do weta :oops: Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): :( szkoda , siakoś przeżyjemy :-? Mam nadzieje , że Leoś sie wykaszla do weekendu i narobicie fuuuurę fotek :wink: Alicja, coś ci cytat nie wyszedł :diabloti: Wykaszla się, bo nawet sie nie kwalifikuje do antybiotyku 8) Bo nie muszę wpominać, ze jak tylko kaszlnął do popędziliśmy do weta :oops: :( no nie wyszedł :-? cholewcia I co wet zaaplikował małemu :roll: Quote
Maga100 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):I co wet zaaplikował małemu :roll: syropki i witaminki i czekamy :-? ale już mniej kaszle, więc :angel: Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):I co wet zaaplikował małemu :roll: syropki i witaminki i czekamy :-? ale już mniej kaszle, więc :angel:uffff to dobrze :wink: Quote
asher Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 PIKA, to nie żadna usterka Dogomanii, dobrze widzisz, do was się chcę wprosić :lol: Maga, ja tylko Sabinę bym wzięła, bo Bugajski ma chorobę lokomocyjną :roll: Sabiny chyba Leon nie zeżre co? :wink: Ale nawet gdyby były oba - Boogie nie z tych, co szukają zwady. Raczej Sabina jest bardziej bojowa, ale na obcym sobie terenie nie fika za bardzo :wink: Quote
Maga100 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='asher'] Maga, ja tylko Sabinę bym wzięła, bo Bugajski ma chorobę lokomocyjną :roll: Sabiny chyba Leon nie zeżre co? :wink: Ale nawet gdyby były oba - Boogie nie z tych, co szukają zwady. Raczej Sabina jest bardziej bojowa, ale na obcym sobie terenie nie fika za bardzo :wink: nie, on do dam jest jak dżentelman 8) Pikowa Saba dała mu szkołę, jak się postępuje z damami :lol: Poza tym jak bedzie fikał to dostanie bęcki, jak nie od Sabiny to ode mnie :evilbat: Quote
asher Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A mialybyście ochote trochę z psiakami poćwiczyć? Bo Sabinie by się przydał mały trening, a sama się jakoś zebrać nie mogę :oops: Ja chciałabym się zwłaszcza skupić na chodzeniu przy nodze, bo na codzień prawie nie używam smyczy i to niestety widać :roll: :oops: Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher'] Maga, ja tylko Sabinę bym wzięła, bo Bugajski ma chorobę lokomocyjną :roll: Sabiny chyba Leon nie zeżre co? :wink: Ale nawet gdyby były oba - Boogie nie z tych, co szukają zwady. Raczej Sabina jest bardziej bojowa, ale na obcym sobie terenie nie fika za bardzo :wink: nie, on do dam jest jak dżentelman 8) Pikowa Saba dała mu szkołę, jak się postępuje z damami :lol: Poza tym jak bedzie fikał to dostanie bęcki, jak nie od Sabiny to ode mnie :evilbat:oj to koniecznie cykajcie tysiące fot 8) :wink: Quote
asher Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ja tam niczego cukać nie zamierzam :roll: Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='asher']Ja tam niczego cukać nie zamierzam :roll: 8) zmieniłam :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Maga100'] Bo Leon sam nie zaczyna bójek, ale nie mogę za niego ręczyć, gdy go jakiś pies zeźli, tzn zeżreć nie zeżre, ale kłapie dziobem, To dostanie bęcki i przestanie klapac :lol: [quote name='asher']PIKA, to nie żadna usterka Dogomanii, dobrze widzisz, do was się chcę wprosić :lol: : :o autko se kupilaś? :o [quote name='Maga100'] nie, on do dam jest jak dżentelman 8) Pikowa Saba dała mu szkołę, jak się postępuje z damami :lol: No, tak mu dała po pysku az spuchł :lol: [quote name='Maga100'] Poza tym jak bedzie fikał to dostanie bęcki, jak nie od Sabiny to ode mnie :evilbat: A jak dostanie od obu Sabin? :o A tak ogólnie to ja jestem ZA 8) [quote name='asher']Ja tam niczego cukać nie zamierzam :roll: Ja tam bym se jakiegoś sukierka pocukała :roll: Quote
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 :-? a ja Wam znowu taz zazdraszczam, że Wam się spotkanie nie uda :evilbat: :lol: Quote
asher Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A kysz Waszko, czarownico niedobra!!!! :evil: PIKA, nawet, jakbym se autko kupiła, to i tak bym nim nie przyjechała, bo prawa jazdy nie mam :wink: Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 malawaszka napisał(a)::-? a ja Wam znowu taz zazdraszczam, że Wam się spotkanie nie uda :evilbat: :lol:hi hi Waszka nie prorokuj bo będzie na ciebie jak się nie uda :evil: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A ja ?? A ja mogę do Was dołączyć ? Poza tym Maga - jak to Cię jutro nie będzię ??? Quote
asher Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Haniu, poważnie? :D :D :D Super by było, gdybyś przyjechała do Warszawy! Mieszkanie mam duże, łóżka cztery, jesy gdzie spać :D Quote
anetta Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 BOOOSKIEEEEEEE Maga!!!! Rewelacyjne miejsce, jak nie Wawa :o Myslalam ze gdzies poza miasto pojechalas na jakies zloza piachu :o http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/at34.jpg EKSTRA!!! Taz bym miala chce tam pojechac (Kaja by miala radoche) ale z weekendami to krucho przez treningi :( Quote
Recommended Posts