Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
NIE :evil: bo w mojej pewnie i tak mniej rzeczy jest - aparat ma już ponad dwa lata :roll:

PIKA - jaki masz ten aparat?? i Maga jaki ma? taki sam?

Sony DCSS60 z obiektywem Zeissa 8)
Maga ma identyczny

A instrukcją się nie pzrejmuj, w Instrukcji nie ma techniki fotografowaniam, tylko wyjasnienie, co się stanie jak nacisniesz dany przycisk :wink: i co trzeba zrobić, żeby ustawić parametry na takie jakie Ci odpowiadają.

Posted

[quote name='Maga100']

co tu dużo gadac, Maga foty świetne!

ujecia coraz ciekawsze, aparcik dostał sie we właściwe ręce.Gratuluję udanych foteczek i czekamy na następne.Mając takiego modela jak Leonek to można focic bez konca... :D :D :D

Posted

Pozazdrościłam wam tych wspólnych spacerów i zamierzam się na jakiś wprosić :oops: Co wy na to? Może zrobiłybysmy przy okazji jakąś małą sesję szkoelniowa naszym matołkom? Na przykład w najbliższy weekend? 8)

Posted

[quote name='asher']Pozazdrościłam wam tych wspólnych spacerów i zamierzam się na jakiś wprosić :oops: Co wy na to? Może zrobiłybysmy przy okazji jakąś małą sesję szkoelniowa naszym matołkom? Na przykład w najbliższy weekend? 8)
Chcesz się wprosić? :o Na Bielany? :o
Czy nas zaprosić?............................ na Kabaty :roll:

:lol:

Posted

[quote name='asher']Pozazdrościłam wam tych wspólnych spacerów i zamierzam się na jakiś wprosić :oops: Co wy na to? Może zrobiłybysmy przy okazji jakąś małą sesję szkoelniowa naszym matołkom? Na przykład w najbliższy weekend? 8)

ależ pewnie, wpraszaj się ile wlezie, im więcej nas tym fajniej, a ja bedę miała na kim ćwiczyć zdjęcia w ruchu 8) Tylko czy aby psirania się dogada? :roll: Bo Leon sam nie zaczyna bójek, ale nie mogę za niego ręczyć, gdy go jakiś pies zeźli, tzn zeżreć nie zeżre, ale kłapie dziobem, a nie wiem jak na to mogą zareagować twoje boorki :lol: :lol: Ja w weekend jestem chetna i gotowa i czekam na znak 8)

[quote name='PIKA']Chcesz się wprosić? :o Na Bielany? :o
Czy nas zaprosić?............................ na Kabaty :roll:

:lol:

Pika, skoro się
wprasza to znaczy, że przyjedzie, żeby się wprosić, nie? :wink:

[quote name='Alicjarydzewska']Maga , a foty gdzie :o :o :o

nie ma :evil: Cały dzien leje, a po drugie ja cały dzien gdzieś latam, a po trzecie Leon coś pokasłuje i grzeje się w domku :evilbat: A jutro jadę na cały dzien na szkolenie do Łodzi i tyż nie będzie :evilbat:

Posted

Alicjarydzewska napisał:
Maga , a foty gdzie

nie ma Cały dzien leje, a po drugie ja cały dzien gdzieś latam, a po trzecie Leon coś pokasłuje i grzeje się w domku A jutro jadę na cały dzien na szkolenie do Łodzi i tyż nie będzie

:( szkoda , siakoś przeżyjemy :-?
Mam nadzieje , że Leoś sie wykaszla do weekendu i narobicie fuuuurę fotek :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Mam nadzieje , że Leoś sie wykaszla do weekendu i narobicie fuuuurę fotek :wink:

Alicja, coś ci cytat nie wyszedł
:diabloti: Wykaszla się, bo nawet sie nie kwalifikuje do antybiotyku 8) Bo nie muszę wpominać, ze jak tylko kaszlnął do popędziliśmy do weta :oops:

Posted

Maga100 napisał(a):

Alicja, coś ci cytat nie wyszedł
:diabloti: Wykaszla się, bo nawet sie nie kwalifikuje do antybiotyku 8) Bo nie muszę wpominać, ze jak tylko kaszlnął do popędziliśmy do weta :oops:
:( no nie wyszedł :-? cholewcia
I co wet zaaplikował małemu :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
I co wet zaaplikował małemu :roll:

syropki i witaminki i czekamy :-? ale już mniej kaszle, więc :angel:
uffff to dobrze :wink:

Posted

PIKA, to nie żadna usterka Dogomanii, dobrze widzisz, do was się chcę wprosić :lol:

Maga, ja tylko Sabinę bym wzięła, bo Bugajski ma chorobę lokomocyjną :roll: Sabiny chyba Leon nie zeżre co? :wink: Ale nawet gdyby były oba - Boogie nie z tych, co szukają zwady. Raczej Sabina jest bardziej bojowa, ale na obcym sobie terenie nie fika za bardzo :wink:

Posted

[quote name='asher']
Maga, ja tylko Sabinę bym wzięła, bo Bugajski ma chorobę lokomocyjną :roll: Sabiny chyba Leon nie zeżre co? :wink: Ale nawet gdyby były oba - Boogie nie z tych, co szukają zwady. Raczej Sabina jest bardziej bojowa, ale na obcym sobie terenie nie fika za bardzo :wink:

nie, on do dam jest jak dżentelman 8) Pikowa Saba dała mu szkołę, jak się postępuje z damami :lol:
Poza tym jak bedzie fikał to dostanie bęcki, jak nie od Sabiny to ode mnie :evilbat:

Posted

A mialybyście ochote trochę z psiakami poćwiczyć? Bo Sabinie by się przydał mały trening, a sama się jakoś zebrać nie mogę :oops: Ja chciałabym się zwłaszcza skupić na chodzeniu przy nodze, bo na codzień prawie nie używam smyczy i to niestety widać :roll: :oops:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher']

nie, on do dam jest jak dżentelman 8) Pikowa Saba dała mu szkołę, jak się postępuje z damami :lol:
Poza tym jak bedzie fikał to dostanie bęcki, jak nie od Sabiny to ode mnie :evilbat:oj to koniecznie cykajcie tysiące fot 8) :wink:

Posted

[quote name='Maga100'] Bo Leon sam nie zaczyna bójek, ale nie mogę za niego ręczyć, gdy go jakiś pies zeźli, tzn zeżreć nie zeżre, ale kłapie dziobem,

To dostanie bęcki i przestanie klapac :lol:

[quote name='asher']PIKA, to nie żadna usterka Dogomanii, dobrze widzisz, do was się chcę wprosić :lol: :
:o autko se kupilaś? :o

[quote name='Maga100'] nie, on do dam jest jak dżentelman 8) Pikowa Saba dała mu szkołę, jak się postępuje z damami :lol:
No, tak mu dała po pysku az spuchł :lol:

[quote name='Maga100'] Poza tym jak bedzie fikał to dostanie bęcki, jak nie od Sabiny to ode mnie :evilbat:
A jak dostanie od obu Sabin? :o

A tak ogólnie to ja jestem ZA 8)

[quote name='asher']Ja tam niczego cukać nie zamierzam :roll:
Ja tam bym se jakiegoś sukierka pocukała :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
:-? a ja Wam znowu taz zazdraszczam, że Wam się spotkanie nie uda :evilbat: :lol:
hi hi Waszka nie prorokuj bo będzie na ciebie jak się nie uda :evil: :lol: :lol: