Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale rewelacyjne foty:angel:
:angel: te w ruchu sa boskie :D :angel: gratuluje :D swietne :D

no i za 100 ale ja dzis soczek wznosze :drinking:

i jaka rewelka pogoda dzis byla slyszalam bo dopiero niedawno sie z wyra zwleklam :evil:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga&Oskar']Maga jak się cieszę, że kupno aparaciku tak szybko poszło, bo teraz możemy częściej podziwiać Leonka.

mam nadzieję, ze was nie zanudze Leonem :evilbat:

[quote name='malawaszka'][quote name='Daga&Oskar']ale bym się do niego poprzytulała i wycałowałabgym go na maxa

ale dopiero jak się z tego piachu otrzepie :lol:

a mnie nie wiem czemu zgrzyta piach w zębach :-?

[quote name='asher']Super fotki :D Maga, gdzie dokładnie jest to piaskowe miejsce?

Na Tarchominie :-? , więc jakby drugi koniec Warszawy od ciebie 8) Dokładnie gdzieś pomiedzy starym Tarchominem, a nowym, czyli Nowodworami. Ja nie mam tak daleko, musze się tylko przez most przerzucić :wink:

Posted

o Dbsst! 8)

[quote name='dbsst']ale rewelacyjne foty:angel:
:angel: te w ruchu sa boskie :D :angel: gratuluje :D swietne :D

gratuluj sobie :lol: po wczorajszym wykładzie na temat migawki potem długo w noc studiowałam instrukcję i menu, a dziś pojechałam sprawdzać efekty 8)

no i za 100 ale ja dzis soczek wznosze :drinking:

i jaka rewelka pogoda dzis byla slyszalam bo dopiero niedawno sie z wyra zwleklam :evil:

normalnie dałaś ciała :-? :lol: Pogoda była rewelka, słonce i ciepło 8) :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
oj Maga Maga tak sie rodza abstyneci ;)

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to na siebie

no cóż, teraz przynajmniej wiem, kiedy bedzie najpiekniejsza pogoda :wink: Daj koniecznie znac, kiedy znowu będziesz balować :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
dbsst napisał(a):
oj Maga Maga tak sie rodza abstyneci ;)

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to na siebie

no cóż, teraz przynajmniej wiem, kiedy bedzie najpiekniejsza pogoda :wink: Daj koniecznie znac, kiedy znowu będziesz balować :lol:

zlosliwa hahahaha ;)

nie ja juz nie pije nie ma szans a milo byc tak pieknie ;)

Posted

Maga foty REWELACJA :klacz:

[quote name='Maga100']

obrosław dumą :oops: Ale taka mądra jestem po wykładzie Dbsst na temat migawki i światła,
Mnie by sie tez taki wykład przydal :-?

[quote name='Maga100']

[quote name='asher']Super fotki :D Maga, gdzie dokładnie jest to piaskowe miejsce?

Na Tarchominie :-? , więc jakby drugi koniec Warszawy od ciebie 8) Dokładnie gdzieś pomiedzy starym Tarchominem, a nowym, czyli Nowodworami. Ja nie mam tak daleko, musze się tylko przez most przerzucić :wink:
Musisz mi to miejsce kiedys pokazac :lol:

Posted

hi hi hi wiśnióweczka :wink: dbsst 8)
Maga Leon się tak pokłada :-? czy on nie jadł z dbsst tych wisieniek 8) :lol: :lol: :lol:

Uważajcie jak się będziecie przerzucać przez ten most :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='PIKA']Musisz mi to miejsce kiedys pokazac :lol:

chciałabyś się powspinac na górę piaskową? :lol:
Tam tylko w niedziele, kiedy cieciu nawalony śpi :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
Uważajcie jak się będziecie przerzucać przez ten most :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

desant będzie 8)

i już ostatnie i pa, pa

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):
Musisz mi to miejsce kiedys pokazac :lol:

No wiesz, za tydzień mamy dodatkowy dzień w ktorym się mozna nawalic :lol:

Maga te twoje dzisiejsze fotki, sa nawet lepsze niż te najlepsze wczorajsze moje :oops:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Musisz mi to miejsce kiedys pokazac :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']

desant będzie 8)

i już ostatnie i pa, pa

ale wypadł zza zakrętu :o :lol: :lol: :lol:

PIKA pytanie tylko czy cieć będzie miał jeszcze za co się nawalić :evil: 8)

Posted

PIKA napisał(a):

Maga te twoje dzisiejsze fotki, sa nawet lepsze niż te najlepsze wczorajsze moje :oops:

uczeń przerósł mistrza? :o :lol:

a tak poważnie -dzisiaj było słonce i to zaważyło, migaweczka mogła być króciutka :grins:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
hi hi hi wiśnióweczka :wink: dbsst 8)
Maga Leon się tak pokłada :-? czy on nie jadł z dbsst tych wisieniek 8) :lol: :lol: :lol:

z wisnowka walczylam tylko ja i Cola ;)

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):

uczeń przerósł mistrza? :o :lol:

a tak poważnie -dzisiaj było słonce i to zaważyło, migaweczka mogła być króciutka :grins:

No ja własnie dzisiaj doszlam, że warto by migawkę ustawić :roll:
No i ustawilam już na 1000, co bym nie zapomniala jak bede zdjęcia w ruchu robic :lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
PIKA pytanie tylko czy cieć będzie miał jeszcze za co się nawalić :evil: 8)

Eee to nie problem , zawsze coś mozna wziąć ze sobą :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
No ja własnie dzisiaj doszlam, że warto by migawkę ustawić :roll:
No i ustawilam już na 1000, co bym nie zapomniala jak bede zdjęcia w ruchu robic :lol:

tylko nie przesadź, bo wtedy ze swiatłem są problemy - zdjęcia wychodzą za jasne, czy za ciemne, już nie pamietam, zmeczona jezdem :oops:

Posted

Maga ale nafociłaś!!! Foty cudo!!!!!! zdolna jesteś :D , a Leon jest po prostu boski model :loveu: Idę z Bajanem i spać, zmęczyłam się ...dwa dni przed kompem 8)

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA']No ja własnie dzisiaj doszlam, że warto by migawkę ustawić :roll:

tylko nie przesadź, bo wtedy ze swiatłem są problemy - zdjęcia wychodzą za jasne, czy za ciemne, już nie pamietam, zmeczona jezdem :oops:
:hmmmm: ale to chyba od ustawienia przeslony zalezy :roll:

Posted

[quote name='mmbbaj']Maga ale nafociłaś!!! Foty cudo!!!!!! zdolna jesteś :D , a Leon jest po prostu boski model :loveu: Idę z Bajanem i spać, zmęczyłam się ...dwa dni przed kompem 8)

e tam zdolna, zawzięta po prostu :wink:
a wiesz, jak ja się zmęczyłam? Wczoraj poszłam spać o 22 :o To mi się nie zdarzyło od czasów podstawówki :-?

[quote name='malawaszka']a ja to chyba idę poczytać o migawkach, przysłonach, etc... :lol:

:lol: :lol: :lol: bardzo interesująca lektura, szczególnie że tworzący instrukcję uzywają, jak dla mnie, języka, przy którym ja mam problem z rozumieniem tekstu czytanego :-?

[quote name='HankaRupczewska']NAOGLĄDAŁAM SIĘ ! I TERAZ MAM KOMPLEKSY ! :icon_roc: :bigcry: :bigcry: :icon_roc:

nie bluźnij :lol: Twoje zdjęcia sa doskonale, na moich zaczyna byc coś widać :wink:

[quote name='PIKA']:hmmmm: ale to chyba od ustawienia przeslony zalezy :roll:

jeszcze za cienka jestem na takie dyskusje :lol: ale majaczy mi się, że jak migawkę ustawiłam na bardzo szybka, to coś z tymi zdjęciami było bardzo nie halo :-?

[quote name='asher']Maga, foty naprawde re we la cyj ne!!! :klacz:

:oops: :oops: :oops:

Posted

Maga100 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
a ja to chyba idę poczytać o migawkach, przysłonach, etc... :lol:

:lol: :lol: :lol: bardzo interesująca lektura, szczególnie że tworzący instrukcję uzywają, jak dla mnie, języka, przy którym ja mam problem z rozumieniem tekstu czytanego :-?

:evil: nie znalazłam instrukcji!! :evil:

Posted

Maga100 napisał(a):

PIKA napisał(a):
:hmmmm: ale to chyba od ustawienia przeslony zalezy :roll:

jeszcze za cienka jestem na takie dyskusje :lol: ale majaczy mi się, że jak migawkę ustawiłam na bardzo szybka, to coś z tymi zdjęciami było bardzo nie halo :-?

Ja się bawilam pzresłoną i robilam fotki pokoju i faktycznie przy róznej wartości pzreslony jest inny stopień naświetlenia zdjęcia. A migawka w obu przypadkach byla nastawiona na maxa.
Moze qw Twoim przypadku zadziałały tez inne czynniki zewnetrzne , czy ustawienia aparatu

malawaszka napisał(a):
Maga100 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
a ja to chyba idę poczytać o migawkach, przysłonach, etc... :lol:

:evil: nie znalazłam instrukcji!! :evil:

Waszka kcesz moją? :lol: