dbsst Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 ale rewelacyjne foty:angel: :angel: te w ruchu sa boskie :D :angel: gratuluje :D swietne :D no i za 100 ale ja dzis soczek wznosze :drinking: i jaka rewelka pogoda dzis byla slyszalam bo dopiero niedawno sie z wyra zwleklam :evil: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Daga&Oskar']Maga jak się cieszę, że kupno aparaciku tak szybko poszło, bo teraz możemy częściej podziwiać Leonka. mam nadzieję, ze was nie zanudze Leonem :evilbat: [quote name='malawaszka'][quote name='Daga&Oskar']ale bym się do niego poprzytulała i wycałowałabgym go na maxa ale dopiero jak się z tego piachu otrzepie :lol: a mnie nie wiem czemu zgrzyta piach w zębach :-? [quote name='asher']Super fotki :D Maga, gdzie dokładnie jest to piaskowe miejsce? Na Tarchominie :-? , więc jakby drugi koniec Warszawy od ciebie 8) Dokładnie gdzieś pomiedzy starym Tarchominem, a nowym, czyli Nowodworami. Ja nie mam tak daleko, musze się tylko przez most przerzucić :wink: Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 spoko spoko Maga nie zanudzisz :angel: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 o Dbsst! 8) [quote name='dbsst']ale rewelacyjne foty:angel: :angel: te w ruchu sa boskie :D :angel: gratuluje :D swietne :D gratuluj sobie :lol: po wczorajszym wykładzie na temat migawki potem długo w noc studiowałam instrukcję i menu, a dziś pojechałam sprawdzać efekty 8) no i za 100 ale ja dzis soczek wznosze :drinking: i jaka rewelka pogoda dzis byla slyszalam bo dopiero niedawno sie z wyra zwleklam :evil: normalnie dałaś ciała :-? :lol: Pogoda była rewelka, słonce i ciepło 8) :lol: Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 oj Maga Maga tak sie rodza abstyneci ;) wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to na siebie Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 dbsst napisał(a):oj Maga Maga tak sie rodza abstyneci ;) wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to na siebie no cóż, teraz przynajmniej wiem, kiedy bedzie najpiekniejsza pogoda :wink: Daj koniecznie znac, kiedy znowu będziesz balować :lol: Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):oj Maga Maga tak sie rodza abstyneci ;) wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to na siebie no cóż, teraz przynajmniej wiem, kiedy bedzie najpiekniejsza pogoda :wink: Daj koniecznie znac, kiedy znowu będziesz balować :lol: zlosliwa hahahaha ;) nie ja juz nie pije nie ma szans a milo byc tak pieknie ;) Quote
PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Maga foty REWELACJA :klacz: [quote name='Maga100'] obrosław dumą :oops: Ale taka mądra jestem po wykładzie Dbsst na temat migawki i światła, Mnie by sie tez taki wykład przydal :-? [quote name='Maga100'] [quote name='asher']Super fotki :D Maga, gdzie dokładnie jest to piaskowe miejsce? Na Tarchominie :-? , więc jakby drugi koniec Warszawy od ciebie 8) Dokładnie gdzieś pomiedzy starym Tarchominem, a nowym, czyli Nowodworami. Ja nie mam tak daleko, musze się tylko przez most przerzucić :wink: Musisz mi to miejsce kiedys pokazac :lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 hi hi hi wiśnióweczka :wink: dbsst 8) Maga Leon się tak pokłada :-? czy on nie jadł z dbsst tych wisieniek 8) :lol: :lol: :lol: Uważajcie jak się będziecie przerzucać przez ten most :wink: 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='PIKA']Musisz mi to miejsce kiedys pokazac :lol: chciałabyś się powspinac na górę piaskową? :lol: Tam tylko w niedziele, kiedy cieciu nawalony śpi :lol: [quote name='Alicjarydzewska'] Uważajcie jak się będziecie przerzucać przez ten most :wink: 8) :lol: :lol: :lol: desant będzie 8) i już ostatnie i pa, pa Quote
PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):Musisz mi to miejsce kiedys pokazac :lol: chciałabyś się powspinac na górę piaskową? :lol: Tam tylko w niedziele, kiedy cieciu nawalony śpi :lol: No wiesz, za tydzień mamy dodatkowy dzień w ktorym się mozna nawalic :lol: Maga te twoje dzisiejsze fotki, sa nawet lepsze niż te najlepsze wczorajsze moje :oops: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Musisz mi to miejsce kiedys pokazac :lol: chciałabyś się powspinac na górę piaskową? :lol: Tam tylko w niedziele, kiedy cieciu nawalony śpi :lol: [quote name='Alicjarydzewska'] Uważajcie jak się będziecie przerzucać przez ten most :wink: 8) :lol: :lol: :lol: desant będzie 8) i już ostatnie i pa, pa ale wypadł zza zakrętu :o :lol: :lol: :lol: PIKA pytanie tylko czy cieć będzie miał jeszcze za co się nawalić :evil: 8) Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 PIKA napisał(a): Maga te twoje dzisiejsze fotki, sa nawet lepsze niż te najlepsze wczorajsze moje :oops: uczeń przerósł mistrza? :o :lol: a tak poważnie -dzisiaj było słonce i to zaważyło, migaweczka mogła być króciutka :grins: Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):hi hi hi wiśnióweczka :wink: dbsst 8) Maga Leon się tak pokłada :-? czy on nie jadł z dbsst tych wisieniek 8) :lol: :lol: :lol: z wisnowka walczylam tylko ja i Cola ;) Quote
PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Maga100 napisał(a): PIKA napisał(a): Maga te twoje dzisiejsze fotki, sa nawet lepsze niż te najlepsze wczorajsze moje :oops: uczeń przerósł mistrza? :o :lol: a tak poważnie -dzisiaj było słonce i to zaważyło, migaweczka mogła być króciutka :grins: No ja własnie dzisiaj doszlam, że warto by migawkę ustawić :roll: No i ustawilam już na 1000, co bym nie zapomniala jak bede zdjęcia w ruchu robic :lol: Alicjarydzewska napisał(a): PIKA pytanie tylko czy cieć będzie miał jeszcze za co się nawalić :evil: 8) Eee to nie problem , zawsze coś mozna wziąć ze sobą :lol: Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 qrcze prawdziwe samo-szkolenie sie tu odbywa :angel: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 PIKA napisał(a):No ja własnie dzisiaj doszlam, że warto by migawkę ustawić :roll: No i ustawilam już na 1000, co bym nie zapomniala jak bede zdjęcia w ruchu robic :lol: tylko nie przesadź, bo wtedy ze swiatłem są problemy - zdjęcia wychodzą za jasne, czy za ciemne, już nie pamietam, zmeczona jezdem :oops: Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Maga ale nafociłaś!!! Foty cudo!!!!!! zdolna jesteś :D , a Leon jest po prostu boski model :loveu: Idę z Bajanem i spać, zmęczyłam się ...dwa dni przed kompem 8) Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 a ja to chyba idę poczytać o migawkach, przysłonach, etc... :lol: Quote
Hanna R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 NAOGLĄDAŁAM SIĘ ! I TERAZ MAM KOMPLEKSY ! :icon_roc: :bigcry: :bigcry: :icon_roc: Quote
PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA']No ja własnie dzisiaj doszlam, że warto by migawkę ustawić :roll: No i ustawilam już na 1000, co bym nie zapomniala jak bede zdjęcia w ruchu robic :lol: tylko nie przesadź, bo wtedy ze swiatłem są problemy - zdjęcia wychodzą za jasne, czy za ciemne, już nie pamietam, zmeczona jezdem :oops: :hmmmm: ale to chyba od ustawienia przeslony zalezy :roll: Quote
asher Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Maga, foty naprawde re we la cyj ne!!! :klacz: Quote
Maga100 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='mmbbaj']Maga ale nafociłaś!!! Foty cudo!!!!!! zdolna jesteś :D , a Leon jest po prostu boski model :loveu: Idę z Bajanem i spać, zmęczyłam się ...dwa dni przed kompem 8) e tam zdolna, zawzięta po prostu :wink: a wiesz, jak ja się zmęczyłam? Wczoraj poszłam spać o 22 :o To mi się nie zdarzyło od czasów podstawówki :-? [quote name='malawaszka']a ja to chyba idę poczytać o migawkach, przysłonach, etc... :lol: :lol: :lol: :lol: bardzo interesująca lektura, szczególnie że tworzący instrukcję uzywają, jak dla mnie, języka, przy którym ja mam problem z rozumieniem tekstu czytanego :-? [quote name='HankaRupczewska']NAOGLĄDAŁAM SIĘ ! I TERAZ MAM KOMPLEKSY ! :icon_roc: :bigcry: :bigcry: :icon_roc: nie bluźnij :lol: Twoje zdjęcia sa doskonale, na moich zaczyna byc coś widać :wink: [quote name='PIKA']:hmmmm: ale to chyba od ustawienia przeslony zalezy :roll: jeszcze za cienka jestem na takie dyskusje :lol: ale majaczy mi się, że jak migawkę ustawiłam na bardzo szybka, to coś z tymi zdjęciami było bardzo nie halo :-? [quote name='asher']Maga, foty naprawde re we la cyj ne!!! :klacz: :oops: :oops: :oops: Quote
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Maga100 napisał(a):malawaszka napisał(a):a ja to chyba idę poczytać o migawkach, przysłonach, etc... :lol: :lol: :lol: :lol: bardzo interesująca lektura, szczególnie że tworzący instrukcję uzywają, jak dla mnie, języka, przy którym ja mam problem z rozumieniem tekstu czytanego :-? :evil: nie znalazłam instrukcji!! :evil: Quote
PIKA Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Maga100 napisał(a): PIKA napisał(a)::hmmmm: ale to chyba od ustawienia przeslony zalezy :roll: jeszcze za cienka jestem na takie dyskusje :lol: ale majaczy mi się, że jak migawkę ustawiłam na bardzo szybka, to coś z tymi zdjęciami było bardzo nie halo :-? Ja się bawilam pzresłoną i robilam fotki pokoju i faktycznie przy róznej wartości pzreslony jest inny stopień naświetlenia zdjęcia. A migawka w obu przypadkach byla nastawiona na maxa. Moze qw Twoim przypadku zadziałały tez inne czynniki zewnetrzne , czy ustawienia aparatu malawaszka napisał(a):Maga100 napisał(a):malawaszka napisał(a):a ja to chyba idę poczytać o migawkach, przysłonach, etc... :lol: :lol: :lol: :lol: bardzo interesująca lektura, szczególnie że tworzący instrukcję uzywają, jak dla mnie, języka, przy którym ja mam problem z rozumieniem tekstu czytanego :-? :evil: nie znalazłam instrukcji!! :evil: Waszka kcesz moją? :lol: Quote
Recommended Posts