PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] cholera a jak ktoś już dzieciów nie może mieć to tego tam z chłopem już też nie może :o o matyldo to kanał :evil: No na to wychodzi :o A jak dzieciow nie masz to trza zaadoptować :o Tylko za co utrzymac ? :-? Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='PIKA']Tylko za co utrzymac ? :-? jak to za co? :o Przecież bedą zasiłki, całe multum zasiłków, przecież BOGACI BĘDĄ SIĘ DZIELIĆ Z BIEDNYMI 0X 0X Przecież po to ktoś ma, dostał lub zarobił, żeby to oddać biednym! Bezrobotnym, wielodzietnym itp :evil: :evil: :evil: Wiecie co, ja sama aktualnie jestem bezrobotna, nie przelewa się u nas, ale nóż mi się w kieszeni otwiera jak o tym wszystkim słucham :evil: :evil: :evil: Zaraz TZ wraca ze szkolenia, idę sprzatać 8) :wink: Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Maga100'] przyszło coś czarnego w pewnej chwili.... :angel: :angel: :angel: więcej tego czarnucha :modla: :angel: :angel: :angel: Quote
PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Maga100 napisał(a): Zaraz TZ wraca ze szkolenia, 8) :wink: I się za robotę bierzecie? :lol: Żeby ten zasilek dostac, oczywiście :lol: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='malawaszka'] :angel: :angel: :angel: więcej tego czarnucha :modla: :angel: :angel: :angel: hahahah, Waszka, ja wiedziałam , że przyjdziesz jak wstawie czarnego :lol: :lol: :lol: Jak on się pojawił, to Dbsst mówi - zróbmy fotki dla Waszki 8) 8) Ja niestety nie mam więcej, ale może Dbsst ma, tylko ona poszła balować, zamiast wstawiać zdjęcia :-? [quote name='PIKA']I się za robotę bierzecie? :lol: Żeby ten zasilek dostac, oczywiście :lol: sprzątam, zasiłku nie będzie :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='malawaszka'] :angel: :angel: :angel: więcej tego czarnucha :modla: :angel: :angel: :angel: hahahah, Waszka, ja wiedziałam , że przyjdziesz jak wstawie czarnego :lol: :lol: :lol: Jak on się pojawił, to Dbsst mówi - zróbmy fotki dla Waszki 8) 8) Ja niestety nie mam więcej, ale może Dbsst ma, tylko ona poszła balować, zamiast wstawiać zdjęcia :-? moja droga ja tu ZAWSZE jestem, tylko ostatnio tak szybko gadacie, że nigdy nie jestem w temacie żeby coś napisać :oops: tak samo u Hanki, u Ali, u PIKI zasem coś zdążę :lol: nie wiem co się ze mną stało, że przestałam nadążać :lol: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='malawaszka'] moja droga ja tu ZAWSZE jestem, tylko ostatnio tak szybko gadacie, że nigdy nie jestem w temacie żeby coś napisać :oops: tak samo u Hanki, u Ali, u PIKI zasem coś zdążę :lol: nie wiem co się ze mną stało, że przestałam nadążać :lol: starość nie radość :evilbat: :wink: :wink: :wink: A my byliśmy na spacerku i już umiem robić zdjęcia w ruchu :angel: :angel: (Pika :buzi: ) Pewnie już was zanudziłam na śmierć tymi zdjęciami :-? Quote
bellatriks Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 nieźle się wtapia w krajobraz :wink: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='malawaszka'] moja droga ja tu ZAWSZE jestem, tylko ostatnio tak szybko gadacie, że nigdy nie jestem w temacie żeby coś napisać :oops: tak samo u Hanki, u Ali, u PIKI zasem coś zdążę :lol: nie wiem co się ze mną stało, że przestałam nadążać :lol: starość nie radość :evilbat: :wink: :wink: :wink: A my byliśmy na spacerku i już umiem robić zdjęcia w ruchu :angel: :angel: (Pika :buzi: ) Pewnie już was zanudziłam na śmierć tymi zdjęciami :-? wow 8) biegający Leon / Maga SUPER :angel: nauczysz mnie dzisiaj oglądałam aparaciki :oops: ale po zakup to chyba do Media się przejedziemy w okresie okołoświątecznym lub po :-? Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] wow 8) biegający Leon / Maga SUPER :angel: nauczysz mnie obrosław dumą :oops: Ale taka mądra jestem po wykładzie Dbsst na temat migawki i światła, dobrych radach Piki, która wytłumaczyła mi jak rozumieć instrukcję obsługi oraz dzisiejszego słoneczka 8) dzisiaj oglądałam aparaciki :oops: ale po zakup to chyba do Media się przejedziemy w okresie okołoświątecznym lub po :-? po aparcik to ja stanowczo radzę przed świętami, bo po nie będzie już ani promocji ani aparatów - wszystko wykupią na prezenty :-? Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 ni to pies ni wydra - zając? :o stan przedzwałowy 8) zakopię, zakopię i nie znajdziecie :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 jeny Maga :klacz: BRAWO!!!!! zdjęcia ekstra - ja też czytałam te rady Piki alejakoś :hmmmm: nie dotarły chyba bo nie bardzo wiem o co tam chodzi, a aparat mam już od ładnych kilku lat :lol: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='malawaszka']jeny Maga :klacz: BRAWO!!!!! zdjęcia ekstra - ja też czytałam te rady Piki alejakoś :hmmmm: nie dotarły chyba bo nie bardzo wiem o co tam chodzi, a aparat mam już od ładnych kilku lat :lol: hahaha, do mnie też z początku nie dotarło :oops: ale potem się zawzięłam, jeszcze podpytałam i coś zakapowałam 8) z cyklu - mozolna wspinaczka :-? Leonowi szło najlepiej :lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 8) i TZ dał sie bez stukania w czoło obfocić :wink: Maga to była lekcja błyskawiczna ale jakże skuteczna .Fotki rewelka 8) :angel: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']8) i TZ dał sie bez stukania w czoło obfocić :wink: Maga to była lekcja błyskawiczna ale jakże skuteczna .Fotki rewelka 8) :angel: Jest postęp, TZ przestał pukać się w czoło, teraz już tylko dziwnie patrzy :lol: uciekajmy przed tą wariatką z aparatem :-? piasek, piasek, wszędzie piasek wchodzę, wspinam się, wbiegam... Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Świetne 8) ale macie fajną pustynię :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Świetne 8) ale macie fajną pustynię :wink: :lol: na pustynię trzeba troche dojechać :roll: To jest nad Wisłą, wydobywają piasek i pewnie tam wcale nie można wchodzić, ale w niedziele cieciu spi nawalony w swoim baraku :lol: :lol: ... i zbiegam nóżki odmówiły posłuszeństwa :lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 :wink: nie tylko nóżki odmówiły posłuszeństwa ale i jęzorek 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Alicjo, najwierniejsza moja oglądaczko 8) a oto w stylu dziwny pies i dziwne jego pozycje... :-? Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Maga jak się cieszę, że kupno aparaciku tak szybko poszło, bo teraz możemy częściej podziwiać Leonka. Jest przekofany, ale bym się do niego poprzytulała i wycałowałabgym go na maxa Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Daga&Oskar']ale bym się do niego poprzytulała i wycałowałabgym go na maxa ale dopiero jak się z tego piachu otrzepie :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Daga&Oskar']ale bym się do niego poprzytulała i wycałowałabgym go na maxa ale dopiero jak się z tego piachu otrzepie :lol: no tak, zapomniałam dodac :lol: :lol: Quote
asher Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Super fotki :D Maga, gdzie dokładnie jest to piaskowe miejsce? Quote
Recommended Posts