Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] cholera a jak ktoś już dzieciów nie może mieć to tego tam z chłopem już też nie może :o o matyldo to kanał :evil:
No na to wychodzi :o
A jak dzieciow nie masz to trza zaadoptować :o
Tylko za co utrzymac ? :-?

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']Tylko za co utrzymac ? :-?

jak to za co? :o Przecież bedą zasiłki, całe multum zasiłków, przecież BOGACI BĘDĄ SIĘ DZIELIĆ Z BIEDNYMI 0X 0X
Przecież po to ktoś ma, dostał lub zarobił, żeby to oddać biednym! Bezrobotnym, wielodzietnym itp :evil: :evil: :evil:
Wiecie co, ja sama aktualnie jestem bezrobotna, nie przelewa się u nas, ale nóż mi się w kieszeni otwiera jak o tym wszystkim słucham :evil: :evil: :evil:

Zaraz TZ wraca ze szkolenia, idę sprzatać 8) :wink:

Posted

[quote name='malawaszka']
:angel: :angel: :angel: więcej tego czarnucha :modla: :angel: :angel: :angel:

hahahah, Waszka, ja wiedziałam , że przyjdziesz jak wstawie czarnego :lol: :lol: :lol:
Jak on się pojawił, to Dbsst mówi - zróbmy fotki dla Waszki 8) 8)
Ja niestety nie mam więcej, ale może Dbsst ma, tylko ona poszła balować, zamiast wstawiać zdjęcia :-?

[quote name='PIKA']I się za robotę bierzecie? :lol: Żeby ten zasilek dostac, oczywiście :lol:

sprzątam, zasiłku nie będzie :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='malawaszka']
:angel: :angel: :angel: więcej tego czarnucha :modla: :angel: :angel: :angel:

hahahah, Waszka, ja wiedziałam , że przyjdziesz jak wstawie czarnego :lol: :lol: :lol:
Jak on się pojawił, to Dbsst mówi - zróbmy fotki dla Waszki 8) 8)
Ja niestety nie mam więcej, ale może Dbsst ma, tylko ona poszła balować, zamiast wstawiać zdjęcia :-?

moja droga ja tu ZAWSZE jestem, tylko ostatnio tak szybko gadacie, że nigdy nie jestem w temacie żeby coś napisać :oops: tak samo u Hanki, u Ali, u PIKI zasem coś zdążę :lol: nie wiem co się ze mną stało, że przestałam nadążać :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
moja droga ja tu ZAWSZE jestem, tylko ostatnio tak szybko gadacie, że nigdy nie jestem w temacie żeby coś napisać :oops: tak samo u Hanki, u Ali, u PIKI zasem coś zdążę :lol: nie wiem co się ze mną stało, że przestałam nadążać :lol:

starość nie radość :evilbat: :wink: :wink: :wink:

A my byliśmy na spacerku i już umiem robić zdjęcia w ruchu :angel: :angel: (Pika :buzi: )

Pewnie już was zanudziłam na śmierć tymi zdjęciami :-?

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='malawaszka']

starość nie radość :evilbat: :wink: :wink: :wink:

A my byliśmy na spacerku i już umiem robić zdjęcia w ruchu :angel: :angel: (Pika :buzi: )

Pewnie już was zanudziłam na śmierć tymi zdjęciami :-?

wow 8) biegający Leon / Maga SUPER :angel: nauczysz mnie dzisiaj oglądałam aparaciki :oops: ale po zakup to chyba do Media się przejedziemy w okresie okołoświątecznym lub po :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
wow 8) biegający Leon / Maga SUPER :angel: nauczysz mnie

obrosław dumą :oops: Ale taka mądra jestem po wykładzie Dbsst na temat migawki i światła, dobrych radach Piki, która wytłumaczyła mi jak rozumieć instrukcję obsługi oraz dzisiejszego słoneczka 8)

dzisiaj oglądałam aparaciki :oops: ale po zakup to chyba do Media się przejedziemy w okresie okołoświątecznym lub po :-?

po aparcik to ja stanowczo radzę przed świętami, bo po nie będzie już ani promocji ani aparatów - wszystko wykupią na prezenty :-?

Posted

[quote name='malawaszka']jeny Maga :klacz: BRAWO!!!!! zdjęcia ekstra - ja też czytałam te rady Piki alejakoś :hmmmm: nie dotarły chyba bo nie bardzo wiem o co tam chodzi, a aparat mam już od ładnych kilku lat :lol:

hahaha, do mnie też z początku nie dotarło :oops: ale potem się zawzięłam, jeszcze podpytałam i coś zakapowałam 8)

z cyklu - mozolna wspinaczka :-? Leonowi szło najlepiej :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']8) i TZ dał sie bez stukania w czoło obfocić :wink:

Maga to była lekcja błyskawiczna ale jakże skuteczna .Fotki rewelka 8) :angel:

Jest postęp, TZ przestał pukać się w czoło, teraz już tylko dziwnie patrzy :lol:

uciekajmy przed tą wariatką z aparatem :-?

piasek, piasek, wszędzie piasek

wchodzę, wspinam się, wbiegam...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Świetne 8)
ale macie fajną pustynię :wink: :lol:

na pustynię trzeba troche dojechać :roll: To jest nad Wisłą, wydobywają piasek i pewnie tam wcale nie można wchodzić, ale w niedziele cieciu spi nawalony w swoim baraku :lol: :lol:

... i zbiegam

nóżki odmówiły posłuszeństwa :lol: