asher Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Maga100 napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ale Leonek brudny od piachu :lol: :lol: :lol: brudny, ale za to jaki szczęśliwy :wink: No ba! Po takim peelingu fafelki będą gładkie, jak pupcia niemowlaczka 8) Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 asher napisał(a):Maga100 napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ale Leonek brudny od piachu :lol: :lol: :lol: brudny, ale za to jaki szczęśliwy :wink: No ba! Po takim peelingu fafelki będą gładkie, jak pupcia niemowlaczka 8)i dziwić się że Szpilka tak na niego leci 8) :lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 i już ostatnie dwa, bo już sama siebie mam dosyć :-? Leon i jego osobisty plecaczek... :lol: żegnam państwa 8) Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100']i już ostatnie dwa, bo już sama siebie mam dosyć :-? Leon i jego osobisty plecaczek... :lol: żegnam państwa 8) :angel: jaaaa jaki super plecak :lol: Najbardziej na zadowolonego wygląda Leon , że pańcia skończyła focić :wink: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Najbardziej na zadowolonego wygląda Leon , że pańcia skończyła focić :wink: a żebyś wiedziała :lol: On jak widzi, że zbliżam się z aparatem, to autentycznie wzdycha i wznosi oczy do nieba :lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Najbardziej na zadowolonego wygląda Leon , że pańcia skończyła focić :wink: a żebyś wiedziała :lol: On jak widzi, że zbliżam się z aparatem, to autentycznie wzdycha i wznosi oczy do nieba :lol:ciesz sie będziesz miała uduchowione foty , z patosem :wink: :lol: Quote
PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Jaki śliczny plecak :D Maga Leon tez się patrzy na Ciebie jak na debila, jak mu foty pstrykasz ? :-? Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 PIKA napisał(a): Maga Leon tez się patrzy na Ciebie jak na debila, jak mu foty pstrykasz ? :-? :roflt: :roflt: :roflt: dokładnie :lol: :lol: czasem nawet robi mi się głupio :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 hahaha jaki jęzor Boska ta fota !! Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA'] Maga Leon tez się patrzy na Ciebie jak na debila, jak mu foty pstrykasz ? :-? :roflt: :roflt: :roflt: dokładnie :lol: :lol: czasem nawet robi mi się głupio :wink:dziewczyny potrzebna Wam terapia 8) :lol: 100 stronka Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 no tak, 100 stronka a ja pije w samotności :( :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: a to wszystko dzięki aparacikowi 8) :drinking: Quote
PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 W jakiej samotności? :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: [quote name='Maga100'][quote name='PIKA'] Maga Leon tez się patrzy na Ciebie jak na debila, jak mu foty pstrykasz ? :-? :roflt: :roflt: :roflt: dokładnie :lol: :lol: czasem nawet robi mi się głupio :wink: Eeeetam mnie nie :lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 PIKA napisał(a):W jakiej samotności? :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: a ja myslałam, że ty z nerką leżysz 8) Quote
PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):W jakiej samotności? :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: a ja myslałam, że ty z nerką leżysz 8) Dobrze, ze z nerką, orzej jakby bez :drinking: A to bylo wczoraj, to tak dla ścislości :drinking: mam jeszcze kilka z wczorajszego dnia, ale nie mialam sily ich wstyawiac :drinking: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Maga100 napisał(a):no tak, 100 stronka a ja pije w samotności :( :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: a to wszystko dzięki aparacikowi 8) :drinking:a ja zaczęłam świetować już prawie 40 min wczesniej to was nie było :evil: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Justa Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 mrrrrrrau jaki piękniasty !!! :angel: :angel: :angel: Quote
Koma Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='dbsst'] Ale super umorusany nochalek :angel: :angel: :angel: Quote
Hanna R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 No i ZNOWU mnie nie było, jak się coś istotnego działo :-? Maga, aleście porządziły 8) Ale już dość ! Dzisiaj niedziela . Trzeba porzadnym być. Juz wkrótce wysunięte placówki rządu bedą wysyłać lotne patrole, które będą kontrolowały sposób spędzania niedzieli. WSZYSTKO bedzie musiało być zgodnie z WARTOŚCIAMI RODZINNYMI. Wyście piły - a nasz Premier Marcinkiewicz, minister Ziobro i koordynator Wasserman uczestniczyli w audycji z udziałem słuchaczy w Radio Maryja !!! A teraz macie KACA . TO NIE NALEŻY DO WARTOŚCI RODZINNYCH ! :evilbat: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No i ZNOWU mnie nie było, jak się coś istotnego działo :-? Maga, aleście porządziły 8) Ale już dość ! Dzisiaj niedziela . Trzeba porzadnym być. Juz wkrótce wysunięte placówki rządu bedą wysyłać lotne patrole, które będą kontrolowały sposób spędzania niedzieli. WSZYSTKO bedzie musiało być zgodnie z WARTOŚCIAMI RODZINNYMI. Wyście piły - a nasz Premier Marcinkiewicz, minister Ziobro i koordynator Wasserman uczestniczyli w audycji z udziałem słuchaczy w Radio Maryja !!! A teraz macie KACA . TO NIE NALEŻY DO WARTOŚCI RODZINNYCH ! :evilbat:Haniu :o to ty nie wiesz że my tylko Winko Mszalne :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Czy ja też się jeszcze załapię na 100 stronkę :lol: :lol: Z racji tego, że Hania zabroniła nam pić, więc ja tylko pogratuluje tak szybkiego rozwoju galerii Leona, liczę na to że fotek będzie z dnia na dzień przybywać więcej no i życzę kolejnej setki :BIG: Quote
Hanna R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Daga&Oskar']Czy ja też się jeszcze załapię na 100 stronkę :lol: :lol: Z racji tego, że Hania zabroniła nam pić, więc ja tylko pogratuluje tak szybkiego rozwoju galerii Leona, liczę na to że fotek będzie z dnia na dzień przybywać więcej no i życzę kolejnej setki :BIG: Daga ? Jaaaaa ? Nigdy w życiu !!! Powinno wam zabronić SUMIENIE :evilbat: W końcu IV Rzeczpospolita wartości swoje ma ! (Piwello do nich nie należy :evil: ) Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Daga&Oskar']Czy ja też się jeszcze załapię na 100 stronkę :lol: :lol: Z racji tego, że Hania zabroniła nam pić, więc ja tylko pogratuluje tak szybkiego rozwoju galerii Leona, liczę na to że fotek będzie z dnia na dzień przybywać więcej no i życzę kolejnej setki :BIG: Daga ? Jaaaaa ? Nigdy w życiu !!! Powinno wam zabronić SUMIENIE :evilbat: W końcu IV Rzeczpospolita wartości swoje ma ! (Piwello do nich nie należy :evil: )no to BEZalkoholowe :wink: :drinking: za kolejne 100 :wink: Quote
PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No i ZNOWU mnie nie było, jak się coś istotnego działo :-? Maga, aleście porządziły 8) Ale już dość ! Dzisiaj niedziela . Trzeba porzadnym być. Juz wkrótce wysunięte placówki rządu bedą wysyłać lotne patrole, które będą kontrolowały sposób spędzania niedzieli. WSZYSTKO bedzie musiało być zgodnie z WARTOŚCIAMI RODZINNYMI. Wyście piły - a nasz Premier Marcinkiewicz, minister Ziobro i koordynator Wasserman uczestniczyli w audycji z udziałem słuchaczy w Radio Maryja !!! A teraz macie KACA . TO NIE NALEŻY DO WARTOŚCI RODZINNYCH ! :evilbat: Mam nadzieję, że nie bedą latać, te patrole oczywiście, przed 12 w niedzielę, bo ja wartości rodzinne celebruje w łózku............śpiąć oczywiście... bo o czem innym w tym łózku to mowy nie ma :oops: ... bo to mozna tylko wtedy, jak jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże :evilbat: A poza tem, my z TZ-tem bez slubu :oops: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska']No i ZNOWU mnie nie było, jak się coś istotnego działo :-? Maga, aleście porządziły 8) Ale już dość ! Dzisiaj niedziela . Trzeba porzadnym być. Juz wkrótce wysunięte placówki rządu bedą wysyłać lotne patrole, które będą kontrolowały sposób spędzania niedzieli. WSZYSTKO bedzie musiało być zgodnie z WARTOŚCIAMI RODZINNYMI. Wyście piły - a nasz Premier Marcinkiewicz, minister Ziobro i koordynator Wasserman uczestniczyli w audycji z udziałem słuchaczy w Radio Maryja !!! A teraz macie KACA . TO NIE NALEŻY DO WARTOŚCI RODZINNYCH ! :evilbat: Mam nadzieję, że nie bedą latać, te patrole oczywiście, przed 12 w niedzielę, bo ja wartości rodzinne celebruje w łózku............śpiąć oczywiście... bo o czem innym w tym łózku to mowy nie ma :oops: ... bo to mozna tylko wtedy, jak jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże :evilbat: A poza tem, my z TZ-tem bez slubu :oops:PIKA no bój się ..........Radia Maryja i Szwadronów 4 Rzeczpospolitej Kościelnej , tak nie po bożemu 8) :lol: :lol: :lol: / cholera a jak ktoś już dzieciów nie może mieć to tego tam z chłopem już też nie może :o o matyldo to kanał :evil: Quote
Recommended Posts