Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):
Ale Leonek brudny od piachu :lol: :lol: :lol:

brudny, ale za to jaki szczęśliwy :wink:

No ba! Po takim peelingu fafelki będą gładkie, jak pupcia niemowlaczka 8)

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
Maga100 napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):
Ale Leonek brudny od piachu :lol: :lol: :lol:

brudny, ale za to jaki szczęśliwy :wink:

No ba! Po takim peelingu fafelki będą gładkie, jak pupcia niemowlaczka 8)
i dziwić się że Szpilka tak na niego leci 8) :lol:

Posted

[quote name='Maga100']i już ostatnie dwa, bo już sama siebie mam dosyć :-?

Leon i jego osobisty plecaczek... :lol:

żegnam państwa 8)

:angel: jaaaa jaki super plecak :lol:
Najbardziej na zadowolonego wygląda Leon , że pańcia skończyła focić :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

a żebyś wiedziała :lol: On jak widzi, że zbliżam się z aparatem, to autentycznie wzdycha i wznosi oczy do nieba :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):

a żebyś wiedziała :lol: On jak widzi, że zbliżam się z aparatem, to autentycznie wzdycha i wznosi oczy do nieba :lol:
ciesz sie będziesz miała uduchowione foty , z patosem :wink: :lol:

Posted

PIKA napisał(a):

Maga Leon tez się patrzy na Ciebie jak na debila, jak mu foty pstrykasz ? :-?

:roflt: :roflt: :roflt:
dokładnie :lol: :lol:
czasem nawet robi mi się głupio :wink:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA']

czasem nawet robi mi się głupio :wink:dziewczyny potrzebna Wam terapia 8) :lol:

100 stronka

Posted

W jakiej samotności? :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA']

czasem nawet robi mi się głupio :wink:
Eeeetam mnie nie :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):
W jakiej samotności? :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

a ja myslałam, że ty z nerką leżysz 8)

Dobrze, ze z nerką, orzej jakby bez :drinking:
A to bylo wczoraj, to tak dla ścislości :drinking:

mam jeszcze kilka z wczorajszego dnia, ale nie mialam sily ich wstyawiac :drinking:

Posted

Maga100 napisał(a):
no tak, 100 stronka a ja pije w samotności :( :wink:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

a to wszystko dzięki aparacikowi 8)

:drinking:
a ja zaczęłam świetować już prawie 40 min wczesniej to was nie było :evil: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

No i ZNOWU mnie nie było, jak się coś istotnego działo :-? Maga, aleście porządziły 8) Ale już dość ! Dzisiaj niedziela . Trzeba porzadnym być. Juz wkrótce wysunięte placówki rządu bedą wysyłać lotne patrole, które będą kontrolowały sposób spędzania niedzieli. WSZYSTKO bedzie musiało być zgodnie z WARTOŚCIAMI RODZINNYMI.
Wyście piły - a nasz Premier Marcinkiewicz, minister Ziobro i koordynator Wasserman uczestniczyli w audycji z udziałem słuchaczy w Radio Maryja !!!

A teraz macie KACA . TO NIE NALEŻY DO WARTOŚCI RODZINNYCH ! :evilbat:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No i ZNOWU mnie nie było, jak się coś istotnego działo :-? Maga, aleście porządziły 8) Ale już dość ! Dzisiaj niedziela . Trzeba porzadnym być. Juz wkrótce wysunięte placówki rządu bedą wysyłać lotne patrole, które będą kontrolowały sposób spędzania niedzieli. WSZYSTKO bedzie musiało być zgodnie z WARTOŚCIAMI RODZINNYMI.
Wyście piły - a nasz Premier Marcinkiewicz, minister Ziobro i koordynator Wasserman uczestniczyli w audycji z udziałem słuchaczy w Radio Maryja !!!

A teraz macie KACA . TO NIE NALEŻY DO WARTOŚCI RODZINNYCH ! :evilbat:Haniu :o to ty nie wiesz że my tylko Winko Mszalne :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Czy ja też się jeszcze załapię na 100 stronkę :lol: :lol:

Z racji tego, że Hania zabroniła nam pić, więc ja tylko pogratuluje tak szybkiego rozwoju galerii Leona, liczę na to że fotek będzie z dnia na dzień przybywać więcej no i życzę kolejnej setki :BIG:

Posted

[quote name='Daga&Oskar']Czy ja też się jeszcze załapię na 100 stronkę :lol: :lol:

Z racji tego, że Hania zabroniła nam pić, więc ja tylko pogratuluje tak szybkiego rozwoju galerii Leona, liczę na to że fotek będzie z dnia na dzień przybywać więcej no i życzę kolejnej setki :BIG:

Daga ? Jaaaaa ? Nigdy w życiu !!! Powinno wam zabronić SUMIENIE :evilbat:
W końcu IV Rzeczpospolita wartości swoje ma !
(Piwello do nich nie należy :evil: )

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Daga&Oskar']Czy ja też się jeszcze załapię na 100 stronkę :lol: :lol:

Daga ? Jaaaaa ? Nigdy w życiu !!! Powinno wam zabronić SUMIENIE :evilbat:
W końcu IV Rzeczpospolita wartości swoje ma !
(Piwello do nich nie należy :evil: )no to BEZalkoholowe :wink: :drinking: za kolejne 100 :wink:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No i ZNOWU mnie nie było, jak się coś istotnego działo :-? Maga, aleście porządziły 8) Ale już dość ! Dzisiaj niedziela . Trzeba porzadnym być. Juz wkrótce wysunięte placówki rządu bedą wysyłać lotne patrole, które będą kontrolowały sposób spędzania niedzieli. WSZYSTKO bedzie musiało być zgodnie z WARTOŚCIAMI RODZINNYMI.

Mam nadzieję, że nie bedą latać, te patrole oczywiście, przed 12 w niedzielę, bo ja wartości rodzinne celebruje w łózku............śpiąć oczywiście... bo o czem innym w tym łózku to mowy nie ma :oops: ... bo to mozna tylko wtedy, jak jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże :evilbat:

A poza tem, my z TZ-tem bez slubu :oops:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska']No i ZNOWU mnie nie było, jak się coś istotnego działo :-? Maga, aleście porządziły 8) Ale już dość ! Dzisiaj niedziela . Trzeba porzadnym być. Juz wkrótce wysunięte placówki rządu bedą wysyłać lotne patrole, które będą kontrolowały sposób spędzania niedzieli. WSZYSTKO bedzie musiało być zgodnie z WARTOŚCIAMI RODZINNYMI.

Mam nadzieję, że nie bedą latać, te patrole oczywiście, przed 12 w niedzielę, bo ja wartości rodzinne celebruje w łózku............śpiąć oczywiście... bo o czem innym w tym łózku to mowy nie ma :oops: ... bo to mozna tylko wtedy, jak jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże :evilbat:

A poza tem, my z TZ-tem bez slubu :oops:PIKA no bój się ..........Radia Maryja i Szwadronów 4 Rzeczpospolitej Kościelnej , tak nie po bożemu 8) :lol: :lol: :lol: / cholera a jak ktoś już dzieciów nie może mieć to tego tam z chłopem już też nie może :o o matyldo to kanał :evil: