Maga100 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Vectra']Jak mogłaś wywalić do bubla kurtkę A ? :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE] żebyś ty widziała jakie perełki znalazłam w jego szafie................... w sumie żałuję, że nie zrobiłam zdjęć! Np. spodnie męskie (chyba?) białe rurki :evil_lol: albo kurtkę cinkciarkę... piżamę męską w fioletowe pasy, non-iron :evil_lol: Tamte na szczęście udało mi się przemycić tak, że nie zauważył..... Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Maga100']żebyś ty widziała jakie perełki znalazłam w jego szafie................... w sumie żałuję, że nie zrobiłam zdjęć! Np. spodnie męskie (chyba?) białe rurki :evil_lol: albo kurtkę cinkciarkę... piżamę męską w fioletowe pasy, non-iron :evil_lol: Tamte na szczęście udało mi się przemycić tak, że nie zauważył..... :roflt: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/P1017455-1.jpg chawira dla gościów łoł super :cool2: a ten kolorowy domeczek też złożysz ;) Quote
Vectra Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Maga100']żebyś ty widziała jakie perełki znalazłam w jego szafie................... w sumie żałuję, że nie zrobiłam zdjęć! Np. spodnie męskie (chyba?) białe rurki :evil_lol: albo kurtkę cinkciarkę... piżamę męską w fioletowe pasy, non-iron :evil_lol: Tamte na szczęście udało mi się przemycić tak, że nie zauważył.....[/QUOTE] było nie wywalać !!!! moda wraca , był by chłopak jak z jurnala :evil_lol: białe rurki :mdleje: no nie ma dla mnie nic elegantszego jak facet w rurkach - zakochać się i powiesić :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 jak Magdzie zależy naprawdę na zdematerializowaniu jakiegoś szałowego ciucha to nie powiem, gdzie go można znaleźć :D Quote
Alicja Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='dbsst']jak Magdzie zależy naprawdę na zdematerializowaniu jakiegoś szałowego ciucha to nie powiem, gdzie go można znaleźć :D[/QUOTE] powiedz cichutko Quote
Maga100 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='dbsst']jak Magdzie zależy naprawdę na zdematerializowaniu jakiegoś szałowego ciucha to nie powiem, gdzie go można znaleźć :D[/QUOTE] tyle lat z tobą, a wciąż nie rozumiem połowy twoich skrótów myślowych................................. Quote
asher Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/DSC05674.jpg No, no, trochę mnie tu nie było, ale, żeby aż tak ci w tym czasie ogród zarósł? :crazyeye: Quote
dbsst Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Maga100 napisał(a):tyle lat z tobą, a wciąż nie rozumiem połowy twoich skrótów myślowych................................. o matko!!! rzeczy, ktore nie mają zostać znalezione gdzie znikają..........................w kontenerze sąsiadki :P Quote
malawaszka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 hahaha podrzucacie sobie śmieci???? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 [quote name='asher']http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/DSC05674.jpg No, no, trochę mnie tu nie było, ale, żeby aż tak ci w tym czasie ogród zarósł? :crazyeye: a tam ogród, ja wykupiłam cały okoliczny las, bo chciałam, żeby dziki były tylko moje! :loveu: [quote name='malawaszka']hahaha podrzucacie sobie śmieci???? :evil_lol: Nie, moja droga. Ja do kontenera Dominiki wyrzucam stare ubrania Artura, co by ich przypadkiem nie wygrzebał :roll: Liczę, że w jej nie grzebie :evil_lol: Co wrzuca D. do mojego śmietnika, nie wiem i nie chcę wiedzieć :shake: Quote
Recommended Posts