Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Byliśmy na spcerku ze Szpilosławą i Dbsst 8) Mialyśmy nie robić zdjęć, bo zimno, bo nie ma słońca, nie ma światła i w ogóle :roll: No 8) zdjęcia się jakoś same porobiły :lol: , choć rzeczywiście nie są najlepsze :-? Ale niebawem Dbsst wstawi swoje, więc.... 8) Szpilosławo, gdzie jesteś, gdzie? jak łania... :evilbat: towarzystwa było sporo... Dbsst pociesza półrocznego labradorka, którego Leon brutalnie skarcił za niewłaściwe zachowanie wzgledem starszyzny :-? i Leon w prywatnej sesji dla Dbsst :lol: Quote
dbsst Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Buhhhhhhhhhahaha :D jaka sesja patrzcie jaka jestem troskliwa i opiekuncza hahahahahhahaha ;) i ja cos dozuce od siebie jesli moge 8) spacer wypadl niespodziewanie bo wcale nie maialam isc a Emila wzielam ot tak na wszelki ;) oddaj to moje a nie bo moje i Leon do gory nogami ;) Quote
asher Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Hahaha, Maga rozbestwiłas się :lol: Codziennie nowe zdjęcia :lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 asher napisał(a):Hahaha, Maga rozbestwiłas się :lol: Codziennie nowe zdjęcia :lol: aż sama jestem tym przerażona :lol: Dbsst, Emil jak zawsze się spisał 8) Quote
dbsst Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Stefan :D i pogromca Stefana :D :iloveyou: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='dbsst']Stefan :D i pogromca Stefana :D :iloveyou: :wink: a jednak Stefan :lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): :wink: a jednak Stefan :lol: pasuje jak ulał :wink: TZ tylko coraz intensywniej puka się w głowę :-? Quote
dbsst Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 MAGA100 cos TYLKO for YOU isc ciagle isc w strone slonca ;) :lol: 8) 8) Quote
PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 :hmmmm: Przykladasz aparat do oka ? :lol: Bo ja to sie jopie w ekranik :lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): :wink: a jednak Stefan :lol: pasuje jak ulał :wink: TZ tylko coraz intensywniej puka się w głowę :-? :o a nie boli go jak tak intensywnie puka 8) zamroź mu w razie czego termoforek :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='dbsst']MAGA100 cos TYLKO for YOU isc ciagle isc w strone slonca ;) :lol: 8) 8) :roflt: :roflt: a ja wykasowałam milion tyłków :lol: :lol: Ja mysle, że one mówią co o nas sądzą 8) Quote
KaRa_ Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ale Leonek brudny od piachu :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='PIKA'] :hmmmm: Przykladasz aparat do oka ? :lol: Bo ja to sie jopie w ekranik :lol: a ja wolę przez wizjerek, szczególnie na spacerze, bo: a - tak wolę :lol: b - oszczędzam baterię c - jakoś lepiej widzę, co mam w kadrze d - mam bardziej unieruchomiony aparat, przez co większa szansa na nierozmazane zdjęcia Alicja przestałam kompletnie zwracać na niego uwagę, zresztą wyjechał na weekend, więc mam spokój :wink: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='dbsst']MAGA100 cos TYLKO for YOU isc ciagle isc w strone slonca ;) :lol: 8) 8) :roflt: :roflt: a ja wykasowałam milion tyłków :lol: :lol: Ja mysle, że one mówią co o nas sądzą 8),,O dwóch takich co ukradli księżyc '' 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA'] :hmmmm: Przykladasz aparat do oka ? :lol: Bo ja to sie jopie w ekranik :lol: a ja wolę przez wizjerek, szczególnie na spacerze, bo: a - tak wolę :lol: b - oszczędzam baterię c - jakoś lepiej widzę, co mam w kadrze d - mam bardziej unieruchomiony aparat, przez co większa szansa na nierozmazane zdjęcia Alicja przestałam kompletnie zwracać na niego uwagę, zresztą wyjechał na weekend, więc mam spokój :wink:ale Ci dobrze :-? Quote
PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 :lol: Maga musze spróbowac w twój sposób, tylko na ekanie mam duuuuzo informacji o ustawieniu aparata :roll: :lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='PIKA']:lol: Maga musze spróbowac w twój sposób, tylko na ekanie mam duuuuzo informacji o ustawieniu aparata :roll: :lol: no to sobie poustawiaj, a potem wyłącz ekranik 8) w domu, czy w sytuacjach, gdy obiekt jest nieruchomo też uzywam ekranika, bo od razu widac czy wyszło czy nie, ale jak robisz serię zdjęć, to i tak nie ma czasu na patrzenie 8) dziwny jakiś, powyginany :-? facjata 8) together forever in piaskownica Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 :o o matyldo co mu się porobiło :-? to pewnie od flesza :roll: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='KaRa_TC']Ale Leonek brudny od piachu :lol: :lol: :lol: brudny, ale za to jaki szczęśliwy :wink: [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'] Alicja przestałam kompletnie zwracać na niego uwagę, zresztą wyjechał na weekend, więc mam spokój :wink:ale Ci dobrze :-? sama sobie zazdroszczę :evilbat: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 przyszło coś czarnego w pewnej chwili.... Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100'] i koniec 8) no tak Leon wykończony to Szpilka uskutecznia romanse z nieznajomym :wink: Quote
Recommended Posts