Alicja Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 dbsst napisał(a):przyszłam poogladać foto z kinder :lol::lol::lol: Quote
Maga100 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 udało mi się dotrzeć znów, naprawdę mam ostatnio mnóstwo czasu wolnego i niespożytkowanego :diabloti: [quote name='Vectra']teraz opowiedz , o Tadziu i Leonie :cooldevi: nie chcę :shake: Jedną z ulubionych zabaw jest ganianie Leona pod domu taką wielką ciężarówką. I jezeli biedny pies nie zdąży umknąć, to Tadeusz na niego najezdża :angryy: Leon ma już paniczne ataki, gdy Tadeusz pojawia się w polu widzenia. A Tadeusz, który oczywiście DOSKONALE WIE, że nie wolno, robi to ze złośliwą premedytacją, ma w oczach devila, złośliwy grymas na twarzy i nic sobie nie robi z moich pokrzykiwań, gróźb i kiwania palcem. Jedynym sposobem jest A: wystawić Leona na dwór B: wystawić ciężarówki na dwór. Dla równowagi mogę napisać, że za to w koncu na spacerze razem się bawią, tzn. Leon jest szczęsliwy, że znalazł jelenia, któremu się chce go ganiać :evil_lol: [quote name='malawaszka']albo jest w ciąży :errr: to jakoś tak było - niektóre znikały i wracały - na L4 ciążowym :evil_lol: Pudło, moja droga, ja na dzieci jestem już ZASZCZEPIONA :diabloti: Moja szczepionka nazywa się Tadeusz. Polecam i tobie :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']dziendobrywieczó sie z pania , Pani Magdaleno wszystkiego co Najlepsze w Nowym Roku 2012 Wam zycze. Twa była sąsiadka z Al. Zjednoczenia. Całusy dla przystojniaka Tadzia. A. ooooo, jesteś, żyjesz? Mieszkasz dalej tam, gdzie mieszkasz? A zdjęcia z party ma już Debe, dzisiaj jej osobiści zawiozłam Poniżej mój aniołek Quote
Alicja Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 diablątko :grins: i jaką wampirzyczkę dorwał :lol: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/DSCF0560.jpg Quote
Maga100 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 i żeby nie było - wszyscy mają się dobrze [quote name='Alicja']diablątko :grins: i jaką wampirzyczkę dorwał :lol: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/DSCF0560.jpg wampirzyczka się mocno na niego zasadza. Jednak pierwsza była Zosia, która jest mocno władcza w tej materii.... Quote
Alicja Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Zośki takie sa ...bioro wsio we władanie swe :lol: oooo Leon .....wypchany ??:grins: Widzisz , załatwiłam Ci audiencję :):lol: Quote
dbsst Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 o Magdo pożyczyłaś rogi Tadeuszowi jak miło................................................. ale ładne dziewczyny macie w Pierdach......... Tadeusz napewno nie nęka Leona to Leon jeździ sobie po łapach.....Tadeusz jest idealny Quote
anetta Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Jakie szczęśliwe http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/DSCF0560.jpg Super te grupowe, zauważyłyście że wszystkie dzieciaczki to blondi? :-D dwie rodzyneczki tylko siedzą z tyłu. Quote
Maga100 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Witajcie, chciałam tylko pokazać konstrukcję A., żeby pieskowi nie zawiewało i na główkę nie kapało.... :roll: Przypominam, że A. nie lubi psów i on wcale nie chciał psa :diabloti: I tylko nie rozumiem, czemu sąsiedzi się z nas śmieją...? Quote
Justa Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ja też nie rozumiem czemu się śmieją :diabloti: A ja przyszłam pooglądać Tadeusza do PSIEJ galerii :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 hahaha no i Leon dostał eksmisję na dwór :lol: a ta się tu konstrukcją z parasolem chwali :evil_lol: Quote
Justa Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='malawaszka']hahaha no i Leon dostał eksmisję na dwór :lol: a ta się tu konstrukcją z parasolem chwali :evil_lol:[/QUOTE] A czy ja dobrze widzę, że tam po prawej jest również konstrukacja z ... dywanu? Quote
Maga100 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='malawaszka']hahaha no i Leon dostał eksmisję na dwór :lol: a ta się tu konstrukcją z parasolem chwali :evil_lol:[/QUOTE] ale to już wiemy nie od dzisiaj, nieprawdaż? :diabloti: Najbardziej biedny był, gdy spadało nocami do -25C, ale jakoś dał radę :diabloti::diabloti: [quote name='Justa']A czy ja dobrze widzę, że tam po prawej jest również konstrukacja z ... dywanu?[/QUOTE] alez to kocyk jest przepięknej urody :razz: Quote
malawaszka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 albo z jakiegoś koca :niewiem: :lol: Quote
malawaszka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Maga100']ale to już wiemy nie od dzisiaj, nieprawdaż? :diabloti: Najbardziej biedny był, gdy spadało nocami do -25C, ale jakoś dał radę :diabloti::diabloti: [/QUOTE] prawdaż :diabloti: Quote
dbsst Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 ja chciałam psa ogladac jak mu no pimpek a nie marnować czas na dzieci ........................................... Quote
dbsst Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Justa']Ja też nie rozumiem czemu się śmieją :diabloti: A ja przyszłam pooglądać Tadeusza do PSIEJ galerii :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Justa']Ja też nie rozumiem czemu się śmieją :diabloti: A ja przyszłam pooglądać Tadeusza do PSIEJ galerii :diabloti:[/QUOTE] ludziom to już się w doopach poprzewracało :diabloti: :evil_lol: Quote
Justa Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Wiem, powinnam iść na naszą klasę, na fejsbuka, grono.. ale cholera, nie mam :placz: KOCYK super ! :diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Justa']Wiem, powinnam iść na naszą klasę, na fejsbuka, grono.. ale cholera, nie mam :placz: KOCYK super ! :diabloti:[/QUOTE] cho ...utulkam .... :glaszcze: :diabloti: Quote
dbsst Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Leon ma świetną budę taka nowoczesną szacun dla Chanel Artur. Ciekawi mnie natomiast co na nią TOZ. czy ten śnieg na posłaniu czy to może ze styropianu tak aby nadać budowli autentyczności??? :modla: Arturro Quote
dbsst Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 wstaw zdjęcie z niedzieli twojego życia!!!!! Quote
Alicja Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='dbsst']wstaw zdjęcie z niedzieli twojego życia!!!!![/QUOTE] poka poka poka :grins: cokolwiek TO znaczy Quote
Recommended Posts