Maga100 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 dbsst napisał(a): oj tam oj tam...................jak Tadzik przeżył dietetyczna kuchnię dla dzieci sporządzoną z naturalnie zebranych produktów? : przeżył świetnie, widać zdrowa i lekkostrwna kuchnia w waszym domu bardzo mu służy :diabloti: dbsst napisał(a): właśnie w tej chwili braknie mi "starej" DG sentyment zdusić w zarodku :evil_lol: to se ne vrati :shake: anetta napisał(a):A ten ogrodzony staw to zapewne żeby samotny i nieobcykany Leon nie wlazł :diabloti: A takie upały SOM!! Do TOZ-u :diabloti: dokładnie tak, co by Leon biegnąc tam z krzykiem i szlaeństwem w oku, nie dokonał podwodnego harakiri dbsst napisał(a):TZ powiedział, że Tadeusz jest SPOKO to znaczy, że powiedział Tadeusz jest zaj....bisty. TZ tak jak i ja dzieci lubi z dala na matowym obrazku.............................. Mago czy mam cię przywołać smsem czy też myślą zlotą. bo widzę, że cię nie ma! jestem przecież. Tadeusz wywieziony na działkę, ma więc pół sekundy. Jestem pod wrażeniem R. To kiedy podrzucić mu Tadzia? Quote
Alicja Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 :hand: Tadeuszu i Matko Tadeusza ...pozdrawiam :) Quote
Alicja Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 :hand: no to kiedy mogę znów wpaść do Warszawki :):evil_lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 A tak przy okazji ...Jak się mają chłopaki ?????Rezolutny Tadeusz i mniej rezolutny Leon ??? Quote
Maga100 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 dzień dobry jestem z kobry :eviltong: czy ktoś tęsknił? :p Quote
malawaszka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 jaaaaaaaaaaaaaaaa czekałam tu całe długie miesiące, nie ruszałam się stąd, włosy z głowy rwałam, a Ciebie nie było i nie było :cry: ale już jesteś!!!! :loveu: :diabloti: Quote
Vectra Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Maga100 napisał(a):dzień dobry jestem z kobry :eviltong: czy ktoś tęsknił? :p ooooooooooooooooo :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 malawaszka napisał(a):jaaaaaaaaaaaaaaaa czekałam tu całe długie miesiące, nie ruszałam się stąd, włosy z głowy rwałam, a Ciebie nie było i nie było :cry: ale już jesteś!!!! :loveu: :diabloti: no własnie czułam telepatycznie twoje rozpaczliwe nawoływania i jak już nawet korki do uszu zawiodły, postanowiłam ulżyć Twym cierpieniom. Masz mnie :loveu: Vectra napisał(a):ooooooooooooooooo :diabloti: tak, ostatnimi czasy się nudzę, mam doprawdy za mało na głowie, więc postanowiłam zobaczyć co słychac tutaj, tak z nudów, bo w ogóle nie zap.dalam jak szczur w kołowrotku :diabloti: Quote
Vectra Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ja tam słyszałam, że leżysz i pachniesz i jakoś spokorniałaś :hmmmm: :evil_lol: PS dlaczemu szczebiotałaś czule do R ? nadal ma traumę :cooldevi: Quote
Justa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Czekam na zdjęcia Tadzika, Leona i oczywiscie Twoje :diabloti: Quote
Alicja Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Oooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!! Maga :grins: ostatni raz kiedy to me oczy cię oglądały :hmmmm: aaaaa w lipcu :) Quote
Maga100 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='Vectra']Ja tam słyszałam, że leżysz i pachniesz i jakoś spokorniałaś :hmmmm: :evil_lol: PS dlaczemu szczebiotałaś czule do R ? nadal ma traumę :cooldevi: ad. 1 oczywiście jak zwykle bardzo dobrze słyszałaś, moja droga. Dlatego dzisiaj zajrzawszy tutaj tak późno, bo musiałam się wypachnieć wpierw. ad. 2 :lol::lol: przeżywa wciąż? a wiesz jak ja potrafię szczebiotać :diabloti: a najczulej szczebiotałam wówczas, gdy mnie odwoził od gazownika, a ja ja byłam tak wqqqqqqqqqqqqq..ona na A., że nawet nie pytaj, bo aż mnie trzęsie, jak sobie przypomnę :angryy: [quote name='Justa']Czekam na zdjęcia Tadzika, Leona i oczywiscie Twoje :diabloti: myslisz, że się zmienilismy? No w sumie tak: Leon i Tadzik trochę się zestarzali :p [quote name='Alicja']Oooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!! Maga :grins: ostatni raz kiedy to me oczy cię oglądały :hmmmm: aaaaa w lipcu :) a to był lipiec? nie wiem, tyle czasu spędzam na tej kanapie wylegując się, że zupełni straciłam rachubę................. voila te miny to naleciałości genetyczne po ojcu :diabloti: i znowu przemiły 2,5 latek :loveu: Pan Święty musiał się mocno napracować, aby przemiłe dziecko się uśmiechnęło promiennie Quote
Maga100 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Leon ma się świetnie i pod choinkę dostanie medal jako anioł cierpliwości. Nie pytajcie na jakie świetne pomysły wpada Tadzio w związku z nim :roll: i przeurocze zdjęcie autorstwa wybitnego fotografa Artura Wu wygrzebałam z wakacji. Prawda, że coraz bardziej powabna ja? :loveu: Quote
Vectra Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 kto Ci to zrobił na głowie ? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Vectra napisał(a):kto Ci to zrobił na głowie ? :evil_lol: sama sobie ja, za piekna byłam i w końcu musiałam coś z tym zrobić :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Maga100 napisał(a):sama sobie ja, za piekna byłam i w końcu musiałam coś z tym zrobić :evil_lol: amen :diabloti: teraz opowiedz , o Tadziu i Leonie :cooldevi: Quote
Alicja Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Vectra']kto Ci to zrobił na głowie ? :evil_lol: to samo pytanie chciałam zadać ale mnie uprzedziłas :grins: tak to był lipiec :) Leon nieustająco piękny :loveu: Kto Ci skurczył Artura :hmmmm: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/P1014793.jpg Quote
anetta Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dogo objawienia widzę :evil_lol: to chyba z racji Świąt. http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/DSC_1882.jpg :evil_lol: na ulicy to chyba bym Cię już nie poznała :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 anetta napisał(a):Dogo objawienia widzę :evil_lol: to chyba z racji Świąt. albo jest w ciąży :errr: to jakoś tak było - niektóre znikały i wracały - na L4 ciążowym :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 ciąża powiadacie :grins: Maga to nie ja ....to ONA Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 dziendobrywieczó sie z pania , Pani Magdaleno wszystkiego co Najlepsze w Nowym Roku 2012 Wam zycze. Twa była sąsiadka z Al. Zjednoczenia. Całusy dla przystojniaka Tadzia. A. Quote
Alicja Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Dałabyś TE foty Debe mi mówiła że masz :grins: Quote
Justa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Przyszłam pooglądać zdjęcia z kinder party :diabloti: Quote
Recommended Posts