Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']ale ja mam mieć autyzm, czy ONA?

[B][COLOR=Red]ONA czyli Ty :roflt: [/COLOR][/B]

cieszę się, że dobrze się bawisz, Waszeniu :loveu:[/QUOTE]

TAK! doskonale! to lepsze niż Twoje opowieści o tym, że Ty byś sobie pralkę moją wymieniła na nową :evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']TAK! doskonale! to lepsze niż Twoje opowieści o tym, że Ty byś sobie pralkę moją wymieniła na nową :evil_lol:[/QUOTE]

znacz się, jest sprawiedliwość na tym świecie, tak?
Ty masz pralkę jaką masz, ja teściową, jaką mam.

I jeszcze na dzień dobry, jak przyszliśmy Tadzio dostał ciastko. I zaraz drugie. Delikatnie napomykam, bo w końcu babcie sa od rozpieszczania, że może jednak ciastko później, bo Tadzio nie zje obiadu...
-nie, nie, na pewno zje, bo babcia taki pyszny rososłek i taki pyszny kotlecik..!

Chwilę później Tadzio zjadł dwie łyżki rosołu i wzgardził kotlecikiem. I co usłyszałam?
Że on nie chce jeść, bo ja mu daję za duzo wody do picia i ma wypełniony nią żołądek.... :mdleje:

Posted

[quote name='Maga100']znacz się, jest sprawiedliwość na tym świecie, tak?
Ty masz pralkę jaką masz, ja teściową, jaką mam.

I jeszcze na dzień dobry, jak przyszliśmy Tadzio dostał ciastko. I zaraz drugie. Delikatnie napomykam, bo w końcu babcie sa od rozpieszczania, że może jednak ciastko później, bo Tadzio nie zje obiadu...
-nie, nie, na pewno zje, bo babcia taki pyszny rososłek i taki pyszny kotlecik..!

Chwilę później Tadzio zjadł dwie łyżki rosołu i wzgardził kotlecikiem. I co usłyszałam?
Że on nie chce jeść, bo ja mu daję za duzo wody do picia i ma wypełniony nią żołądek.... :mdleje:[/QUOTE]

wyrodna matka ...tylko wode dziecku daje :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']najlepsze, że gdy mówię do Leona "na miejsce", to pierwszy biegnie tam Tadzio :stupid: :evil_lol:
Bo o takich drobnostkach, że na hasło SIAD siadają obaj, to nie będę pisać

[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Hanna R.']Nadal jesteś nieodpowiedzialną matką ... :shake:
Co dziecku ze złamaną nóżką z czystych zębów ?[/QUOTE]
:roflt::roflt::roflt::roflt:

Byłam i jak zawsze się uśmiałam:evil_lol:
Cześć ONA:diabloti:

Posted

cześć ONA
kocham JEJ teściową uwielbiam i ubóstwiam.........ONa też ją kocha bo dzięki niej wie, że życie.....w końcu kto w 5s potrafi JEJ podnieść ciśnienie tak jak ukochana i jedyna słuszna tesciowa.

Jeśli chodzi o wodę to prawda ONA poi biednego Tadeusza wodą w ramach oszczędności na beznadziejną kurtkę!

Zgubiony Tadeusz................................................jakby mnie nie dziwi hahaha

Posted

[quote name='Alicja']a ONA to pracuje dziś czy wypoczywa ??[/QUOTE]
ONA ciągle pracuje 24h na dobę matką jest przecież, wypoczywać będzie po tamtej stronie lustra.....................ale zanim tam dotrze to zostanie jeszcze teściową..........wzorce ma dobre będzie WSPANIAŁA

Posted

[quote name='Alicja']a ONA to pracuje dziś czy wypoczywa ??[/QUOTE]

ONA ciagle pracuje, a po pracy znów pracuje, i tak do zaj...a

[quote name='dbsst']ONA ciągle pracuje 24h na dobę matką jest przecież, wypoczywać będzie po tamtej stronie lustra.....................ale zanim tam dotrze to zostanie jeszcze teściową..........wzorce ma dobre będzie WSPANIAŁA[/QUOTE]

dlaczego papugujesz po mnie?

Teściową będą cudowną. Urodź córkę, to się przekonasz :diabloti:

Posted

Tadzio w swoim mikołajowym prezencie...

[IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/gr7.jpg[/IMG]

[IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/gr8.jpg[/IMG]

tak, Waszko, dobrze widzisz, na zewnątrz zmazrniety, nieszczęśliwy Leon, którego nie wpuszcza się do domu, nawet jak jest minus stopięćdziesiąt :diabloti:

Mężczyźni do prac fizycznych, kobiety do garów

[IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/gr11.jpg[/IMG]

zima sroga, zające podchodzą pod dom

[IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/gr9.jpg[/IMG]

[IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/gr10.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Maga100']
tak, Waszko, dobrze widzisz, na zewnątrz zmazrniety, nieszczęśliwy Leon, którego nie wpuszcza się do domu, nawet jak jest minus stopięćdziesiąt :diabloti:
[/QUOTE]

buuuahahahah zaplułam się piwkiem bo już w głowie układałam jak TO napiszę a tu masz ci los! samaś napisała :roflt: WINNY sIĘ TŁUMACZY!

Posted

hahaha ja też chciałam napisać o biednym zmarzniętym Leonie, ale Maga mnie ubiegła :roll:

ulalala ciężarówa pierwsza klasa :p tylko ciekawe kiedy Tadeo zaliczy glebe ;)

Posted

to nie Leon to dziki co pewnie też czatują na ogrodach Magdy!
Ciężarówka ekstra..................tylko on jest za dostojny na takie zabawki

Magdo ja nie papuguje ja piszę to o czym ty myslisz..................naczynia połączone

Posted

Pogadałyście sobie? :diabloti:

Nie mam siły, ni chęci.
Tadzik wysysa ze mnie siły witralne niczym wampirze dziecko.
Nie rozumiem, czemu nie może być u niani łącznie z nocami?

A. zrobił z tarasu górkę zjazdową na sanki i puszczał Tadeusza w dół. Nie mogłam na to patrzeć zbyt długo.

Posted

[quote name='anetta']A czemuż to?

Moja bratanica też ma górkę zrobioną w ogródku i zabawa jest przednia :lol:

a temuż, że tata górkę zrobił za wąską i co drugi raz Tadeusz ląduje twarzą w śniegu, a sanki na nim :evil_lol:

Leon nie chce zostawac w domu. Chce w ogródku. Ocieplaną budę ma w głębokim poważaniu.
Ponieważ do -5C nie mam obiekcji, to zostaje, ale gdy jest zimniej... :shake: No niby ex-szkoleniowiec Leona powiedział, że labradorom przebywającym duzo na dworzu robi się taki podszerstek, że nie czują chłodu, ja mam obiekcje... Trzy razy zostawiłam Leona w srodku, ale musiałam stoczyć z nim walkę w wiatrołapie, tak dramatycznie chciał wyjść na dwór...

W Święta znalazło się rozwiązanie.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Po powrocie, po kilku h spędzonych na mrozie (ma posłanie na ganku i kilka wartsw koców) Leon był ciepły jak bułeczka

A tu mu się rękawek odwinął :lol: