Alicja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ja dostaję info zawsze z 1szej ręki :) Quote
Maga100 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 malawaszka napisał(a):-Skąd się biorą dzieci? -Wyskakują z dziury :diabloti: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 coż za okropna manipulacja :shake: Quote
Maga100 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='malawaszka']coż za okropna manipulacja :shake: oj tam zaraz, że okropna :evil_lol: Znacie tego gościa? a tego? to podobno ten poniżej, 17 miesięcy później.... a tutaj, jak widać, pies ma zawsze swoje miejsce i nikt mu nie zakłóca tam spokoju :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 a pokazywałam wam Tadeusza u fryzjera? Był z moją mamą, która znalazła salon dopasowany do jego potrzeb :evil_lol: a na koniec wręczono mu to Quote
Alicja Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [FONT=Arial]Kurcze masz lux ...Tadzio sprząta ... i sam układa sie spać w piernatach ....Leona :diabloti: Opiekunka opiekuje się też Leonem ?? BOWSKO :evil_lol: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/fr2.jpg[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Kurcze masz lux ...Tadzio sprząta ... i sam układa sie spać w piernatach ....Leona :diabloti: najlepsze, że gdy mówię do Leona "na miejsce", to pierwszy biegnie tam Tadzio :stupid: :evil_lol: Bo o takich drobnostkach, że na hasło SIAD siadają obaj, to nie będę pisać [quote name='Alicja'] Opiekunka opiekuje się też Leonem ?? a nie, bo ja wożę Tadzia do niej. Kilka domów dalej. Jak nie idę do pracy, bo ja ZAPEWNE pamiętasz, pracuję, kiedy chcę, to zawożę dziecko na 9.00, a potem wracam pędem do domu i idę spać :evil_lol: Quote
asher Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Alicja napisał(a):zdała prawko jazdy :) Tengusia napisał(a):musialam troszke pozytywnej energii rozladowac :diabloti: A ja już myślałam, że Tadzo będzie miał siostrzyczkę... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gratuluję! A za którym razem? :diabloti: Maga100 napisał(a):najlepsze, że gdy mówię do Leona "na miejsce", to pierwszy biegnie tam Tadzio :stupid: :evil_lol: Bo o takich drobnostkach, że na hasło SIAD siadają obaj, to nie będę pisać Marnujesz talent! Powinnaś prcować w przedszkolu! :grins: Quote
Tengusia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 asher napisał(a): Gratuluję! A za którym razem? :diabloti: dziekuje :grins: ... za trzecim ;) Quote
Alicja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 asher napisał(a): Marnujesz talent! Powinnaś prcować w przedszkolu! :grins: tak ...tak :multi: ...ze Mną :grins: Quote
dbsst Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 powtórzę to niesamowitę, że Tadeusz był taki malutki i siedział twoim brzuchu! Leon w końcu poznał przywódcę stada widzę, tylko za co Tadzik zaserwował mu karnego jeżyka?? czy fryzjer jest na Bielanach?? muszę TZa wysłać :loveu::evil_lol: Quote
Cola Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/at1.jpg haha widuję podobny obrazek w wykonaniu Gerdka i Jokera :evil_lol: a certyfikat fiu fiu w antyramę na ścianę :cool3: Quote
Maga100 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Ja sam, ja sam, ja sam, ja wszystko sam [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/gr1.jpg[/IMG] [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/gr2.jpg[/IMG] Quote
Maga100 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 I dzisiejsze sanki klatka po klatce lekki przegib [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/gr3.jpg[/IMG] synu mój, a mówiłem współpracuj na zakretach i rób przeciwwagę [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/gr4.jpg[/IMG] dobrze, dobrze, czego się awanturujesz? że śnieg za kołnierzem? życie to nie jest bajka [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/gr5.jpg[/IMG] a mamusia, jak widac, rzuciła wszystko i pobiegła ratować dziecko z zaspy :diabloti: Potem chciała zrobić sobie zdjęcie z dzieckiem, ale dziecko zaczęło ryczeć w niebogłosy, jak tylko wysadziłam go z sanek :roll: [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/gr6.jpg[/IMG] Quote
Hanna R. Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Nadal jesteś nieodpowiedzialną matką ... :shake: Co dziecku ze złamaną nóżką z czystych zębów ? Quote
Alicja Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Hanna R.']Nadal jesteś nieodpowiedzialną matką ... :shake: Co dziecku ze złamaną nóżką z czystych zębów ?[/QUOTE] [B]:roflt: :roflt: co do sanek ....mój TZ raz zgubił Kubę :roll:[/B] Quote
Maga100 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Hanna R.']Nadal jesteś nieodpowiedzialną matką ... :shake: Co dziecku ze złamaną nóżką z czystych zębów ?[/QUOTE] o, jednak i mnie nawiedziłaś? A już myslałam, że już nie jestem ci potrzebna :placz: Jestem nieodpowiedzialna i jestem podła. Odkąd wróciłam do pracy, KOCHAM PONIEDZIAŁKI. Bo mogę jechać do pracy, gdzie odpoczywam po męczącym weekendzie 24h z Tadeuszem :diabloti: [quote name='Alicja'][B] co do sanek ....mój TZ raz zgubił Kubę :roll:[/B][/QUOTE] ale zorientował się? :evil_lol: Gdybym nie szła za sankami, to A. też nie wiem kiedy by się zorientował :roll: On miał misję: CIĄGNĄĆ i nic poza tym się nie liczyło.... A dzisiaj byłam u teściowej na obiedzie :roll: Dlaczego to nie była Hanna? :shake: Stoimy w przedpokoju, ja stoję koło teściowej, a ona do A.: - daj JEJ kapcie :diabloti: A potem: - nakarm Tadzia, żeby ONA mogła też zjeść (siedziałam na krześle obok). A potem wyciągnęła zdjęcia rtg swoich wnetrzności i opis i kazała mi czytać. PO CO? :crazyeye: Quote
Alicja Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Maga100'] ale zorientował się? :evil_lol: [COLOR=Navy][B]taaaaa, bo Kuba się rozdarł :roll:[/B][/COLOR] Gdybym nie szła za sankami, to A. też nie wiem kiedy by się zorientował :roll: On miał misję: CIĄGNĄĆ i nic poza tym się nie liczyło.... A dzisiaj byłam u teściowej na obiedzie :roll: Dlaczego to nie była Hanna? :shake: Stoimy w przedpokoju, ja stoję koło teściowej, a ona do A.: - daj JEJ kapcie :diabloti: A potem: - nakarm Tadzia, żeby ONA mogła też zjeść (siedziałam na krześle obok). A potem wyciągnęła zdjęcia rtg swoich wnetrzności i opis i kazała mi czytać. PO CO? :crazyeye:[/QUOTE] :lol::lol::lol: Quote
malawaszka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 i co??? podał JEJ kapcie????? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='malawaszka']i co??? podał JEJ kapcie????? :evil_lol:[/QUOTE] Tak :angryy: A powinien odpowiedzieć: jej, to znaczy komu, droga mamusiu? :diabloti: A potem też pozwolił JEJ zjeść w spokoju obiad :roll: Na koniec już w ogóle się spaliłam (jak zwykle, jak od zawsze), bo A. ubierając Tadzia JAK ZWYKLE nie umiał wyciągnąć mu paluszków z rękawa kurtki i JAK ZWYKLE powiedział: - beznadziejna ta kurtka. I mój napiety nerw pękł i ryknełam sobie: -to kup mu lepszą!!!! Zapadła cisza. Cisza. Cisza. Szkoda, że nie widziałyście miny mamusi :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Hahahahahahahahaha . Teściowa to zgrany temat - nie przypuszczałam, że kiedykolwiek jeszcze mnie rozbawi :lol: W takich sytuacjach najlepiej sprawdza się autyzm :lol: Quote
malawaszka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Maga100'] Szkoda, że nie widziałyście miny mamusi :evil_lol:[/QUOTE] trzeba było cyknąc fotkę :roflt: wtedy by dopiero minę zrobiła - więc następną fotkę :roflt: hahahahah aż się popłakałam ze śmiechu hahahahaha Quote
Maga100 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Hanna R.'] W takich sytuacjach najlepiej sprawdza się autyzm :lol:[/QUOTE] ale ja mam mieć autyzm, czy ONA? [quote name='malawaszka']trzeba było cyknąc fotkę :roflt: wtedy by dopiero minę zrobiła - więc następną fotkę :roflt: hahahahah aż się popłakałam ze śmiechu hahahahaha[/QUOTE] cieszę się, że dobrze się bawisz, Waszeniu :loveu: Quote
Recommended Posts