malawaszka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Maga100']czyli znowu nie udało mi się ciebie zachęcić? :shake:[/QUOTE] niestety... wiem jak bardzo się starałaś i jaki to ogromny cios dla Ciebie... ale przykro mi... głową muru nie przebijesz... :hmmmm: :errrr: Quote
clockwork Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 a ja nie pracuje a i tak nie mam czasu, w biegu, chałpa zapuszczona..... czytam na bierząco i nawet nie miałam czasu uściskać Leona za dobre wyniki, hmmmmmmmmmmmmm i o reszcie o czym chciałam pisać - ZAPOMNIAŁAM!!!!!!!! to jest jakaś masakra...... jak macierzyństwo jest NAJPIĘKNIEJSZYM OKRESEM W ŻYCIU KOBIETY to.... ja nie jestem kobietą :evil_lol::evil_lol: bywały piękniejsze okresy.... znaczy nie żeby chciała wypatroszyć Grosię za jej humorki, ale ... ............... :roll: Quote
anetta Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A to był jakis dzień dziecka że taki spęd był? :evil_lol::evil_lol: Smiechwe foty :lol::lol: Quote
Maga100 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Stęskniłyście się? :loveu: Chciałam pokazać Tadzia. Jego najnowszy szał. Może tak w nieskończoność... Quote
Maga100 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 on ma duzo pomysłów ostatnio :roll: Tych fajniejszych nie zdążam nagrywać, bo zwykle lecę wtedy ratowac życie mu, kotu, lub psu. Albo ratować mienie. Kiedyś było fajniej... http://www.eioba.pl/a134371/my_dzieci_tamtych_rodzic_w Quote
malawaszka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 hahaha dobre dobre :lol: Iga zaczyna gadać i jest kupa smiechu, a najlepsze jak była w parku z dinozaurami to 3 dni była dinozaurem, a teraz jest żabą i robi REBEP! bo przecież żaby w Brudzowicach robię REBEP :mdleje: Quote
dbsst Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 kocham turbo Tadeusza!! to byłam ja fanka Quote
asher Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Maga100 napisał(a):Stęskniłyście się? :loveu: Chciałam pokazać Tadzia. Jego najnowszy szał. Może tak w nieskończoność... [URL}http://s7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/?action=view¤t=20101031086.mp4 Cóż za potencjał, wykorzystaj jakoś pożytecznie ten tadziowy zapał :lol: malawaszka napisał(a):a teraz jest żabą i robi REBEP! bo przecież żaby w Brudzowicach robię REBEP :mdleje:Żaby też mają gwary? :-o Bo mazowieckie robią kum kum :evil_lol: Quote
anetta Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Film super hahaha. Nowy patent chodzika. Quote
Cola Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Maga100 napisał(a):on ma duzo pomysłów ostatnio :roll: Tych fajniejszych nie zdążam nagrywać, bo zwykle lecę wtedy ratowac życie mu, kotu, lub psu. Albo ratować mienie. Kiedyś było fajniej... http://www.eioba.pl/a134371/my_dzieci_tamtych_rodzic_w Jakie nowe pomysły wpadły do głowy Tadeusza??:cool3: Wszyscy cali? :evil_lol: ...taaaak kiedyś :loveu: Spróbuj w dzisiejszych czasach na to pozwolić dziecku :shake: :diabloti: Quote
asher Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Tengusia napisał(a):.................. Ale, że co? :hmmmm: Quote
Alicja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 asher napisał(a):Ale, że co? :hmmmm: zdała prawko jazdy :) Quote
Alicja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 malawaszka napisał(a):myślałam, ze motór :lol: kupiła zaraz mi sie przypomniała reklama .......a ja tam motor tankuje :roflt: ale Tengusia narazie autowe PJ zdała motor chyba dopiero wiosną Quote
Tengusia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 asher napisał(a):Ale, że co? :hmmmm: musialam troszke pozytywnej energii rozladowac :diabloti: malawaszka napisał(a):myślałam, ze motór :lol: kupiła i na ta radosc przyjdzie pora :cool3: Alicja napisał(a):zaraz mi sie przypomniała reklama .......a ja tam motor tankuje :roflt: ale Tengusia narazie autowe PJ zdała motor chyba dopiero wiosną no wlasnie kfiatuszki zakwitna, ptaszki zaczna cwierkac to bedziemy myslec o moto :p Quote
malawaszka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 -Skąd się biorą dzieci? -Wyskakują z dziury w chodniku :roll: Quote
Alicja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ooooooooooo tu jest ta fota Tadeusza przy dziurze ....to dobrze wtedy widziałam :obrazic: Quote
dbsst Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 malawaszka napisał(a):-Skąd się biorą dzieci? -Wyskakują z dziury w chodniku :roll: i tu nie wypada sie z toba nie zgodzić Quote
Maga100 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Tengusia'].................. a już chciałam gratulować prawka na A... Poczekam do wiosny :diabloti: [quote name='asher']Ale, że co? :hmmmm: o i Aszerek jezd :p [quote name='Alicja']zdała prawko jazdy :) i Alicja Zawsze Dobrze Poinformowana :evil_lol: Widzę, że moje alter ego zajęło się zdjęciami :diabloti: A w ogóle w czyjej jestem galerii? :hmmmm: Żyję, żyję :roll: Ale powrót na rynek pracy + dziecko + pies + dom na zadupiu + cała reszta przerasta mnie !!!! :placz: Quote
Recommended Posts