Maga100 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil: to mu powiedz że mu taki tik zostanie 8) :wink: przekażę :evilbat: Leon zgodził się na małą sesyjkę łóżkową Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] :evil: to mu powiedz że mu taki tik zostanie 8) :wink: przekażę :evilbat: Leon zgodził się na małą sesyjkę łóżkową prawdziwy Basza 8) :lol: Kurcze Leon coraz lepiej pozuje :-? niby od niechcenia ale ten delikatny uśmiech :lol: pozwala sądzić że go to bawi 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Kurcze Leon coraz lepiej pozuje :-? niby od niechcenia ale ten delikatny uśmiech :lol: pozwala sądzić że go to bawi 8) :lol: :lol: :lol: tego Baszę wyjełaś mi z ust :lol: bo on widzi, że ja się cieszę, jak ładnie się-nie-rusza, więc mysli pewnie "a niech się głupia cieszy, co mi tam " Baszy c.d. Quote
Hanna R. Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Nie będę dziś głupio gadać. Cudnego masz psa, śliczne mieszkanie iiii .... Eee, bo jednak znowu zacznę głupio gadać ! I NAPRAWDĘ BARDZO SIĘ CIESZĘ ! :D Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 :lol: :lol: :lol: biszkoptowy pozer :wink: A co dostaje za pozowanko :wink: jakie nagródki :-? ,coś się modelowi należy :wink: .> Maga powiedz TZtowi że z takich tików to tylko terapia u domowego specjalisty mu pomoże 8) a terapię trzeba udokumentować na fotach że są postępy :wink: Quote
PIKA Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Maga100 napisał(a):pTZ wzdycha, gada, kłapie, puka się w czoło :evil: a to zupelnie tak jak u mnie :lol: Quote
Maga100 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Nie będę dziś głupio gadać. Cudnego masz psa, śliczne mieszkanie iiii .... Eee, bo jednak znowu zacznę głupio gadać ! I NAPRAWDĘ BARDZO SIĘ CIESZĘ ! :D :o :o :o że się cieszysz, to i ja się cieszę, bo ty sie cieszysz, że ja się cieszę (znaleźć pracę w miesiąc to cud :roll: ), ale... z tym mieszkaniem, to tak znowu nie przesadzaj, dobrze, ze nie widzisz łazienki :evilbat: - nie straczyło na remont :roll: [quote name='Alicjarydzewska'] A co dostaje za pozowanko :wink: jakie nagródki :-? ,coś się modelowi należy :wink: .> no jak to co? buziaki od pani ukochanej 8) Maga powiedz TZtowi że z takich tików to tylko terapia u domowego specjalisty mu pomoże 8) a terapię trzeba udokumentować na fotach że są postępy :wink: bezczelny, nawet wspomniał, że może niepotrzebnie wzięliśmy ten aparat, bo kredyt, bo trzeba spałacać :evil: :evil: Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Jesu ale zmierzły ten TZ :-? 8) , tak samo jak mój :lol: :lol: :lol: / mój już 3 razy wołał czy sie dziś nie kładę :evil: , a to on jutro musi iść do pracy a nie ja 8) wiec niech śpi :wink: / Quote
Maga100 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Jesu ale zmierzły ten TZ :-? 8) , tak samo jak mój :lol: :lol: :lol: / mój już 3 razy wołał czy sie dziś nie kładę :evil: , a to on jutro musi iść do pracy a nie ja 8) wiec niech śpi :wink: / też mu powiedziałam, że przynudza :-? na szczęście odwrotu nie ma 8) i tez on jutro wstaje , nie ja 8) Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Jesu ale zmierzły ten TZ :-? 8) , tak samo jak mój :lol: :lol: :lol: / mój już 3 razy wołał czy sie dziś nie kładę :evil: , a to on jutro musi iść do pracy a nie ja 8) wiec niech śpi :wink: / też mu powiedziałam, że przynudza :-? na szczęście odwrotu nie ma 8) i tez on jutro wstaje , nie ja 8) :grins: mój już śpi :wink: ha ha to pewnie niepocieszony że nie dasię już odwrócić i oddać 8) :lol: Quote
Maga100 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): ha ha to pewnie niepocieszony że nie dasię już odwrócić i oddać 8) :lol: nie zwracam uwagi na bajdurzenia, ja mam aparat, on ma kredyt, sprawiedliwy podział 8) ide z Leonem na siq, bo stoi pod drzwiami :-? Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): ha ha to pewnie niepocieszony że nie dasię już odwrócić i oddać 8) :lol: nie zwracam uwagi na bajdurzenia, ja mam aparat, on ma kredyt, sprawiedliwy podział 8) ide z Leonem na siq, bo stoi pod drzwiami :-?Nocny Marek :wink: 8) Quote
Maga100 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Nocny Marek :wink: 8) Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 8) i jak pięknie pozuje , pewno była umowa ,, Ja z Tobą wyjdę ale Ty pozujesz :wink: '' Quote
PIKA Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Jesu ale zmierzły ten TZ :-? 8) , tak samo jak mój :lol: :lol: :lol: / mój już 3 razy wołał czy sie dziś nie kładę :evil: , a to on jutro musi iść do pracy a nie ja 8) wiec niech śpi :wink: / też mu powiedziałam, że przynudza :-? na szczęście odwrotu nie ma 8) i tez on jutro wstaje , nie ja 8) :grins: mój już śpi :wink: ha ha to pewnie niepocieszony że nie dasię już odwrócić i oddać 8) :lol: wedle nowej ustawy konsumenckiej to w ciągu chyba 7-14 dni sprzęt mozna zwrócic :lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Jesu ale zmierzły ten TZ :-? 8) , tak samo jak mój :lol: :lol: :lol: / mój już 3 razy wołał czy sie dziś nie kładę :evil: , a to on jutro musi iść do pracy a nie ja 8) wiec niech śpi :wink: / też mu powiedziałam, że przynudza :-? na szczęście odwrotu nie ma 8) i tez on jutro wstaje , nie ja 8) :grins: mój już śpi :wink: ha ha to pewnie niepocieszony że nie dasię już odwrócić i oddać 8) :lol: wedle nowej ustawy konsumenckiej to w ciągu chyba 7-14 dni sprzęt mozna zwrócic :lol:PIKA kasuj bo nie daj TZ Magi na Dogo zerknie :evil: :wink: Quote
Maga100 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):8) i jak pięknie pozuje , pewno była umowa ,, Ja z Tobą wyjdę ale Ty pozujesz :wink: '' ja to mam nadzieję, ze żaden sąsiad nie wyglądał akurat oknem :lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):8) i jak pięknie pozuje , pewno była umowa ,, Ja z Tobą wyjdę ale Ty pozujesz :wink: '' ja to mam nadzieję, ze żaden sąsiad nie wyglądał akurat oknem :lol: :o :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='HankaRupczewska']KOCHAM LEONA !!!! Haniu :o :oops: 8) Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Sesyjka LENTILKOWA SUPER EXTRA :angel: Ale długo spaliście :wink: 8) Quote
Alka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100']powiem, że TZ gorszy niż Leon :-? Leon przynajmniej nic nie mówi, jak dzierżę aparat, a TZ wzdycha, gada, kłapie, puka się w czoło :evil: kurcze jakbym widziała sowjego TZ, chociaż ja na pożyczonym na razie ...a co bedzie jak będę miała swój? :evil: a Leon cudny,coraz cudniejszy ...oczka ma boskie Quote
malawaszka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 śliczny Pan Leon Lentilkowski :angel: Quote
Recommended Posts