Alicja Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 bosh ...jaka koffana teściówka :diabloti: jak myślisz pokochała by mnie ...ja mam bałagan w szafie :grins: .... pusty zamrażalnik bo zapasy się skończyły :roll: ...aha mam suche bułki :roll: Quote
Darianna Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ja mam w zamrażarce mięso dla psa, to lepsze niż pusta? Quote
Maga100 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='Alicja'] jak myślisz pokochała by mnie ...ja mam bałagan w szafie :grins: .... pusty zamrażalnik bo zapasy się skończyły :roll: ...aha mam suche bułki :roll: pokochałaby cię!!! :loveu: pusty zamrażalnik i brak słoiczków w spiżarni oznacza, że codziennie gotujesz pożywne obiadki i zjadacie je maksymalnie w przeciągu dwóch dni :diabloti: Och, Hanno, gdzie jesteś i czemu to nie ty jesteś matką mojego męża :placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ................ sorry nie mogę się oprzeć ... zUa, wyrodna matko, żono i synowo.......... i co? od jutra gotujesz CODZIEŃ???? Quote
Maga100 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='Darianna']ja mam w zamrażarce mięso dla psa, to lepsze niż pusta? hmmmmmm :hmmmm: kurdemol i nie wiem :niewiem: może dla psa i można, ale z drugiej strony to też boże stworzenie i może jednak mu zaszkodzi? :diabloti: czy muszę wam pisać, że Tadeusz POKOCHAŁ kulki, że codziennie biegł tam z szaleństwem w oku i dzikim wrzaskiem? Doszło do tego, że parę razy panowie z obsługi machnęli reką i nie kazali nam płacić :evil_lol: albo płaciliśmy za 10 minut, a siedzieliśmy 2 godziny :evil_lol: Najlepsze było to, że na wejściu był wielki napis, ze dla dzieci od lat 3 :diabloti: Cóż z nas za nieodpowiedzialni rodzice :roll: Tym bardziej, ze po 2 dniach Tadzio nauczył się sam wchodzić po drabince i sam zjeżdżał w dół. Raz była rodzinka z dwiema córkami - strasza taplała się w kulkach, a młodsza (ok. 2,5 roku) płakała rozdzierająco, ze chce do siostry, ale przecież nie wolno, bo sobie krzywdę zrobi :shake: Nie lubię dzieci (hehe), ale pękało mi serce :shake: Synu, podaj dłoń Synu, koniec, wychodzimy! i kulki, kulki, kulki, do znudzenia kulki.................... Quote
Obama Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/d32.jpg się przejął nową rolą i zechciał zostać kulką...stać się jedną z nich...wtopić się w tłum :):biggrina: a teściowe są super....dopóki się ich NIE zna:eggface::megagrin::smokin: Quote
Maga100 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='clockwork']................ sorry nie mogę się oprzeć ... zUa, wyrodna matko, żono i synowo.......... i co? od jutra gotujesz CODZIEŃ???? to chyba oczywiste, nie wiem czemu zadajesz takie głupie pytania :roll: :diabloti: i nie że od jutra, ale dzisiaj w nocy już stanę przy garach :diabloti: a potem Tadeuszowi każę zjeść wszystko w ciagu 2 dni :diabloti: strasznie jestem ciekawa, co jeszcze mamusia nagadała, ale A. milczy jak grób. Ponieważ zwykle się to nie zdarza, musiało to być coś super :roll: [quote name='Obama']http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/d32.jpg się przejął nową rolą i zechciał zostać kulką...stać się jedną z nich...wtopić się w tłum :):biggrina: a teściowe są super....dopóki się ich NIE zna:eggface::megagrin::smokin: wiesz, masz rację. On się nie bawił w kulkach. ON BYŁ KULKĄ!!! :shock: ponadto też traktorzystą futbolistą (w tle tatuś pokazuje jak się wykonuje prawidłowy wykop :evil_lol:) eeee..? nie wiem kim Quote
Vectra Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 mamusie :loveu: synusiów :loveu: :loveu: moja wylądowała w szpitalu , po tym jak zarekwirowałam jej pojazd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale już jest jak nowa :roll: Tadzio ma coś ze staffika , one też lubią kulki :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 i w takim ślicznym domku mieszkaliśmy szkoda tylko, że 4 dorosłe osoby i trójka dzieci dostawały tam klaustrofobii :evil_lol: Przynajmniej było wesoło i głosno :roll: cały teren był dostowany do dzieci i tylko dzieci.... i gdyby ktoś mi powiedział, że dobrowolnie będę tak spędzać wakacje....:roll: Quote
malawaszka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 :roflt: to tak ogólnie :lol: a domek super - taki szwedzki :loveu: Tadeusz vel Kulka rewelacja haha Quote
Alicja Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='clockwork']................ sorry nie mogę się oprzeć ... zUa, wyrodna matko, żono i synowo.......... i co? od jutra gotujesz CODZIEŃ???? dlaczemu się nie pochwaliłaś ze dla Grosi babcia teściowa chciała gotować pyszne :roll: zdrowe:roll: jedzonko :grins: fajowskie te domeczki ...ale jak dla rodzin z dziećmi to ja podziękuję :grins: Quote
clockwork Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Alicja napisał(a):dlaczemu się nie pochwaliłaś ze dla Grosi babcia teściowa chciała gotować pyszne :roll: zdrowe:roll: jedzonko :grins: bo nie chciałam robić przykrości madze, że ja mam taką WPOŻO :roll:, ZAJEBIASZCZĄ.... :roll: KOCHANĄ....... :2gunfire: babcie teściową..... :loveu::diabloti: która chce ... marzy gotować małej zupki................. :tard: bede chciała otruć grosie to mogę skorzystać z jej usług :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 clockwork napisał(a):bo nie chciałam robić przykrości madze, że ja mam taką WPOŻO :roll:, ZAJEBIASZCZĄ.... :roll: KOCHANĄ....... :2gunfire: babcie teściową..... :loveu::diabloti: która chce ... marzy gotować małej zupki................. :tard: bede chciała otruć grosie to mogę skorzystać z jej usług :diabloti: ale że co, że co? że zaoferowała się gotować? i nie mów, że nie skorzystałaś, nie mów! :diabloti: moja pewnie też by pogotowała... tylko nie ma chetnych na dostawców z punktu A do Pierd :diabloti: PS gdy przyjechaliśmy, w garnku czekał rosołek dla Tadzia, ugotowane mięso dla Leona i sałatka dla nas.......... Quote
Maga100 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Alicja napisał(a): fajowskie te domeczki ...ale jak dla rodzin z dziećmi to ja podziękuję :grins: ależ WHY, ALICJO, WHY??? Zupełnie nie pojmuję :shake: Powinnaś pojechać i poprosić domek na przeciwko placu zabaw :evil_lol: Zbliż się, a zabiję 0X i za to kocham Dębki w drugiej połowie sierpnia tak, poza tym wszyscy zdrowi nie, to nie po mnie Quote
dbsst Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Magdo jakaż ty rozciągnięta BRAWO!!! Ten Tz twój to ma szczęście takie figury fiu fiu Tadzik (czemu miałam na myśli inne imię) kulka fantastik!! i, że do tego domku (uroczego) ma się w przyszłym roku dokoptować jeszcze jedna rodzina z bachorem buuhahaha fajna poducha a teściowa no coż jedyna się na tobie poznała :D Quote
Maga100 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 dbsst napisał(a): Magdo jakaż ty rozciągnięta BRAWO!!! haha, spadaj :evil_lol: dbsst napisał(a): Tadzik (czemu miałam na myśli inne imię) spadówa :diabloti: dbsst napisał(a): i, że do tego domku (uroczego) ma się w przyszłym roku dokoptować jeszcze jedna rodzina z bachorem buuhahaha nikt tego nie przeżyje!!! jest jeszcze jeden domek, wiekszy, z trzena sypialniami na górze :cool3: a poza tym wy, burżuje, możecie sobie wynając osobny :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Maga100 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 jak myślicie, oprawić to zdjęcie w ramki i dać teściowej? na ile procent dostanie zawału? :diabloti: Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Maga100 napisał(a):jak myślicie, oprawić to zdjęcie w ramki i dać teściowej? na ile procent dostanie zawału? :diabloti: piekło przepełnione , więc nie licz na cud :diabloti: Quote
Alicja Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 opraw opraw ;) Vectra ...piekło to Nasze :diabloti: ...teściowe idą do Nieba krzyża pilnować ;) Quote
Vectra Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Alicja napisał(a):opraw opraw ;) Vectra ...piekło to Nasze :diabloti: ...teściowe idą do Nieba krzyża pilnować ;) no ja nie powiem na 100% , ze mamam tam nie była , w obronie krzyża , gdyż ona to lubi takie tańce i hulanki :evil_lol: i zdaje sobie sprawę , że ona ani do nieba, ani do piekła ... bo ona ma na ziemi misję ... wykańczać żywych :cooldevi: Quote
malawaszka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Magdaleno BRAVO!!!!! cóż za wygibas!!!!! :klacz: Quote
clockwork Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 dlaczego tadzio ma buty bez pięty i nie profilowane podeszwy???:crazyeye::crazyeye: teściowa cie nie uczyła???? :diabloti::mad: Quote
Hanna R. Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Całuję Cię - twoja niedoszła Teściowa . CIESZ SIĘ to nie ja Oczywiście to było do Ciebie , matko Pięknego Tadeusza. :loveu: Quote
Maga100 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 clockwork napisał(a):dlaczego tadzio ma buty bez pięty i nie profilowane podeszwy???:crazyeye::crazyeye: teściowa cie nie uczyła???? :diabloti::mad: :oops::oops::oops: wiem, to karygodne :shake: Ale przysiegam - od jutra będzie chodzil tylko w narciarskich! :p Hanna R. napisał(a): Oczywiście to było do Ciebie , matko Pięknego Tadeusza. :loveu: oj, źle i ZNOWU się pomyliłaś, Hanno! :shake: Przecież miało być: piękna matko Tadeusza :diabloti: Wzorowi rodzice na wakacjach z dziećmi :diabloti: myslicie, że Tadeusz chciałby przejsć na islam? :hmmmm: Quote
Alicja Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 :hmmmm: ale teściowa tego nie widziała ... http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Tadzio/dd20.jpg Quote
Recommended Posts