Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hanna R.']

On się kiedyś wreszcie ocknie ! :nono:

nawet mi nie mów ocknie się i zobaczy moje prawdziwe obliczę, istną doskonałosć w czystej formie..................................wystraszy go to ......................

[quote name='Alicja']poka poka Jana nadgryzionego przez Tygrysa :grins:

never

[quote name='Maga100']hahah, ciekawe, że chcesz na mnie liczyć tak rzadko :diabloti::diabloti:

boję się częściej bo wiem, że usadzisz mnie na miejscu jednym ciosem karate i odechce mi sie pomocy z twej strony :placz:

[quote name='Maga100']

DROGIE PANIE, zagalopowałyście się, pragne przypomnieć, że to MOJA galeria, moja, moja, moja :chainsaw:

twoja moja NASZA -------------- zapomniałaś :mad:

Magdo a czemuż twoja mama chciała tylko jednego bliźniaka :diabloti:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Jest 21.20, a ja nie nie wiem co robić :niewiem:
Zwykle, przy dobrych wiatrach, odkładałam właśnie Tadeusza do poduszki i dopiero zaczynałam czas dla siebie. A teraz mam posprzątane, wyprasowane, poczytałam sobie, piwko dawno napoczęte i właściwie już konczące się i... i co ja mam robić? :shake:
I na kebabie w Legionowie byliśmy...
i na spacerze z psem....
I co dalej? Spać mam iść? Tak po prostu? :crazyeye:
Nie wiem co ja robiłam, gdy nie było Tadeusza :shake:

dbsst napisał(a):

Magdo a czemuż twoja mama chciała tylko jednego bliźniaka :diabloti:

Na pewno chciała, tylko zły Dariusz nie pozwolił :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
otwórz drugie piwko :loveu: i trzecie :loveu:

lepiej nie, bo jeszcze rano podam Leonowi butlę z podgrzanym mlekiem................... :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
normalnie wysłałaś szkodnika na kolonie???? aaaale bajerancko :placz::placz::placz: 3 dni luzu.... 3 dni...... :mdleje:

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

moja koleżanka mówi, że ona by nie mogła oddać dziecka na 3 dni, i że by uschła z tęsknoty, i że by dzwoniła co chwila... :crazyeye: Czy jestem złą matką, bo jak zobaczyłam na komórce, że dzwoni moja mama, to się przeraziłam, że chce, abym przyjechała i zabrała Tadeusza? :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):

Czy jestem złą matką, bo jak zobaczyłam na komórce, że dzwoni moja mama, to się przeraziłam, że chce, abym przyjechała i zabrała Tadeusza? :diabloti:

ale przyznaj się, że to było dopiero po tym jak mało nie umarłaś na zawał myśląc, że coś się stało złego :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale przyznaj się, że to było dopiero po tym jak mało nie umarłaś na zawał myśląc, że coś się stało złego :diabloti:

No dobrze, przyznam się, ale tylko dlatego, że to nie mamusiowe forum (chociaż czyżby? :evil_lol:)
A więc tak. Telefon dzwoni, patrzę - mama
- jezu, co znowu
- o matko, a może coś sie stało?
- nie, na pewno sprawozdania, że bąbelek ślicznie zjadł, ślicznie się wykąpał i ślicznie umył zabki
- a może chcą, aby jutro po niego przyjechała????? :shock:

Jestem złą matką, złą, złą, złą :wallbash:

ale na usprawiedliwienie dodam, że w domu jest okropnie pusto :shake:

dla równowagi jednak wtrącę, że już się nie mogę doczekać tych miliona rzeczy, który zamierzam jutro robić, włącznie z dosiądzięciem czerwonej strzały :p

Posted

[quote name='Vectra']jak mogłaś oddać Tadzia na tyyyyyyyyyyyle czasu :(
wyrodna matka jesteś , przestane z Tobą gadać :diabloti:

nie wiem jak mogłam, nie wiem, nie wiem, nie wiem, nie wiem :wallbash: :shake:
Za karę poszłam spać o 23.00 (nie miałam co robić z nudów...) i spałam nieprzerwanym snem 10h. Wiem, wiem, nie wszyscy pojmują, co to dla mnie oznacza :lol:
A teraz jest dopiero 10.00, a ja już wykapana, najedzona, pranie rozwieszone i... co mam robić dalej?:crazyeye:

[quote name='Alicja']Maga ...i jak ?? Leon nakarmiony butelką ??

nie, ale gdy otworzyłam oko o 9.00, zerwałam się przerażona, że dziecku zapomniałam dac jeść! albo że zrobiłam to przez sen! :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
chodż do mnie posprzątać :loveu:

cholera no, ale pozyczłam wlaśnie swój helikopter sąsiadce :shake:

Trudno, idę wyrywać chwasty

Posted

[quote name='Alicja']To cho do Jebia ...jadę dziś do Klockowej .My se uderzymy na sklepy ;) a Ty zajmiesz się Grosią :loveu:

tak, tak, marzę o zajmowaniu sie dzieckiem, skąd wiedziałaś??? :diabloti:

Posted

Tadeusz już w domu :mdleje:
Tak, tak, cieszę się bardzo, stęsknilam się :diabloti:
Koniec ładu, porządku i ślicznego ogródka :placz:
Znowu wszędzie powklepywane rozmemłane ciasteczka i porozlewana woda :angryy:
W czasie bliższym i dalszym zero perspektyw na jakieś kolonie :shake:
No, dobrze, dom ożył i tyle :diabloti:
Za tydzień rodzice jadą na działkę sami, dobitnie to podkreślili kilka razy, nie wiedzieć czemu :niewiem:
Za dwa tygodnie wyjeżdżają do znajomych i wzdrygnęli się na moją propozycję, że mogę im dać Tadzia. Czemu? :hmmmm:
A za 3 tygodnie my z kolei jedziemy nad morze, w dodatku ze znajomymi i ich dwiema córkami: 18 miesięcy i 5 lat :flaming:. Na pewno odpoczniemy :angryy:

Leon w pokiereszowanym kołnierzu

Mógłby już w nim nie chodzić, bo mijają 2 tygodnie od operacji, ale on nadal wylizuje łapę (po wenflonie) i ranę :angryy: Nieźle się już zagoiło, więc zakładam mu żabocik już tylko na noc, ale zaczynam wątpić, czy on kiedykolwiek przestanie sam się leczyć ozorem.
Wyniki powinny być na początku przyszłego tygodnia.....