Maga100 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='malawaszka']nie no - powinnaś być dumna :loveu: wyklikałaś mu to czy jakąś inną metodą?????? [quote name='Alicja'] :roflt: dlaczego byłaś szybsza .... też zaraz mi klikanie przyszło na myśl tak, oczywiście, klikaczek mam przyrośnięty do dłoni :diabloti: A tak naprawdę nie mam pojęcia :niewiem: Dzisiaj mnie to tak uderzyło po oczach, gdy wyciagnęła z szuflady herbatnika, a Tadzik natychmiast usiadł i patrzył błagalnie. I uświadomiłam sobie, że polecenie "usiądź" wykonuje od dawna i jako jedyne rozumie. I że najchetniej nosi przedmioty w buzi. I że pierwsze co rozumiał, to słowo "Leonek" Czy ja mam dwa psy? Czy dwójkę dzieci? Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 hahahah weź to nagraj - jak obaj siadają i sępią :modla: hahahaha Quote
Maga100 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 malawaszka napisał(a):hahahah weź to nagraj - jak obaj siadają i sępią :modla: hahahaha haha, ale masz życzenia :lol: Nawet nie chcę myśleć, jak będzie się zachowywać TWOJE dziecko, wychowywane w tej gromadzie psów i kocurów :diabloti::diabloti: Nagram ci, nagram, ale to potem, bo jutro wywożę Tadzia na działkę i spędzi tam 3 dni z moją mamą :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='malawaszka']hahahah weź to nagraj - jak obaj siadają i sępią :modla: hahahaha tak tak ...poka poka A debe wychwalała Tadzia , ze się potrafi chłopak ślicznie , kulturalnie bawić ;) Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Maga100']haha, ale masz życzenia :lol: Nawet nie chcę myśleć, jak będzie się zachowywać TWOJE dziecko, wychowywane w tej gromadzie psów i kocurów :diabloti::diabloti: będzie pić mleko z miski wprost z podłogi ;) Nagram ci, nagram, ale to potem, bo jutro wywożę Tadzia na działkę i spędzi tam 3 dni z moją mamą :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: wow ...ale masz farta ;) Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 ja juz mam pewną wizję co by moje ewentualne potomstwo wyrabiało - Oliwia i Iga chodza na czterech za mną i szczekają :lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='malawaszka']ja juz mam pewną wizję co by moje ewentualne potomstwo wyrabiało - Oliwia i Iga chodza na czterech za mną i szczekają :lol: :roflt: ...moja wyobraźnia podążyła dalej :roflt: Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Alicja'] :roflt: ...moja wyobraźnia podążyła dalej :roflt: kończ waść - wstydu oszczędź :roll: Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 malawaszka napisał(a):kończ waść - wstydu oszczędź :roll: dopsz ..... :grins: :roflt: :roflt: Quote
dbsst Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Maga100 napisał(a): Zmieniając... Tadziowi wyszedł ząb. PIĄTKA. Pragnę zauważyć, że nie ma jeszcze trójek i czwórek :roll: I mam pytanie: dlaczego gdy trzymam w ręku ciasteczko lub inny smakołyk, moje dziecko natychmiast SIADA i ma wyraz twarzy Leona? Czy ja popełniłam jakiś błąd wychowawczy? :hmmmm: nie powiem tego z czym mi się to skojarzyło ale każdy facet na pewne "komendy" siada i dyszy ........................ ehhhhhhhhhhhhh Maga100 napisał(a): Nagram ci, nagram, ale to potem, bo jutro wywożę Tadzia na działkę i spędzi tam 3 dni z moją mamą :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: czyli nie wpadać jutro z Janem szukam sobie miejscówki na przeniedzielowanie Quote
Hanna R. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 dbsst napisał(a):nie powiem tego z czym mi się to skojarzyło ale każdy facet na pewne "komendy" siada i dyszy ........................ ehhhhhhhhhhhhh czyli nie wpadać jutro z Janem szukam sobie miejscówki na przeniedzielowanie Możesz wpaść do mnie. Kisnę w samotności ... I nie zapomnij zabrać ze sobą R. :grins: Quote
Maga100 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='Alicja'] A debe wychwalała Tadzia , ze się potrafi chłopak ślicznie , kulturalnie bawić ;) taaaak? a to ci ciekawostka. Chyba kłamała wyjatkowo :diabloti: [quote name='malawaszka']ja juz mam pewną wizję co by moje ewentualne potomstwo wyrabiało - Oliwia i Iga chodza na czterech za mną i szczekają :lol: hahaha, to może ty jednak nie miej dzieci :lol: [quote name='dbsst']czyli nie wpadać jutro z Janem szukam sobie miejscówki na przeniedzielowanie NIE :diabloti: Od jutra do środy włącznie wieszam na furtce tabliczkę: dzieciom wstęp surowo wzbroniony :diabloti::diabloti: Quote
Maga100 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Hanna R. napisał(a):Możesz wpaść do mnie. Kisnę w samotności ... I nie zapomnij zabrać ze sobą R. :grins: Hanna, ty jesteś tak zakochana w Debe, Janie i R., że nawet w mojej galerii tylko o nich :shake: nawet w mojej galerii ICH zapraszasz, a mnie nie :shake: tak, jestem ugodzona i serce mi krwawi :placz: Quote
Hanna R. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Madziu, czy ktoś Ci mówił, że masz bardzo ładne dzieciątko ? :loveu::loveu::loveu: Bo jeżeli nie - to ja będę pierwsza ! Quote
Hanna R. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Maga100 napisał(a):Hanna, ty jesteś tak zakochana w Debe, Janie i R., że nawet w mojej galerii tylko o nich :shake: nawet w mojej galerii ICH zapraszasz, a mnie nie :shake: tak, jestem ugodzona i serce mi krwawi :placz: Ty mnie przytłaczasz swoją osobowością ... :shake: Ja za Tobą nie nadążam. :shake: Darzę Cię głębokim szacunkiem :modla: Quote
Maga100 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Hanna R. napisał(a):Ty mnie przytłaczasz swoją osobowością ... :shake: Ja za Tobą nie nadążam. :shake: Darzę Cię głębokim szacunkiem :modla: eeeeee? :crazyeye: :hmmmm: przemyślę to sobie idąc spać to chyba taka wymówka :-( Quote
dbsst Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Hanna R. napisał(a):Możesz wpaść do mnie. Kisnę w samotności ... I nie zapomnij zabrać ze sobą R. :grins: właśnie muszę R zostawić kazał mi się zutylizować z Jaśkiem bo on musi pracowac a przy nas się nie da!!!!??? Maga100 napisał(a): NIE :diabloti: Od jutra do środy włącznie wieszam na furtce tabliczkę: dzieciom wstęp surowo wzbroniony :diabloti::diabloti: kurde na ciebie nie można liczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tu rozpoczynam grę wstępną i co i żelazkiem po łbie!! Maga100 napisał(a):Hanna, ty jesteś tak zakochana w Debe, Janie i R., że nawet w mojej galerii tylko o nich :shake: nawet w mojej galerii ICH zapraszasz, a mnie nie :shake: tak, jestem ugodzona i serce mi krwawi :placz: Hanna zakochana jest R. i Janie a ja to taki nadbagaż :D Quote
Hanna R. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Maga100 napisał(a):eeeeee? :crazyeye: :hmmmm: przemyślę to sobie idąc spać to chyba taka wymówka :-( Nieskromnie powiem, że ja nigdy nie kłamię i nie żartuję. Nigdy .:p dbsst napisał(a):właśnie muszę R zostawić kazał mi się zutylizować z Jaśkiem bo on musi pracowac a przy nas się nie da!!!!??? Hanna zakochana jest R. i Janie a ja to taki nadbagaż :D Gdzieś już pisałam, że biedny R. ma tyle z życia, że ciągle musi pracować ...:shake: A ty weź się ogarnij, i uważaj, żeby nie pokazać Jana znowu bardziej pokiereszowanego . Bo po tej Twojej opiece zawsze jakiś bardziej poobijany jest :shake: Quote
dbsst Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 dlatego nie będzie jego zdjęć Jana znaczy przez jakiś czas...........................................miał wypadek................................znowu napadł go tygrys hahaha A R..................taki los skazańca :D Quote
Hanna R. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 dbsst napisał(a): A R..................taki los skazańca :D Uważaj ! Nosił wilk razy kilka , ponieśli i wilka . On się kiedyś wreszcie ocknie ! :nono: Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 poka poka Jana nadgryzionego przez Tygrysa :grins: Quote
Hanna R. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Magda jak wrócisz z tej działki, to ja natychmiast przybędę tu aby zaczerpnąć z krynicy poprawnej polszczyzny oraz ciętej riposty :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='dbsst']kurde na ciebie nie można liczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tu rozpoczynam grę wstępną i co i żelazkiem po łbie!! hahah, ciekawe, że chcesz na mnie liczyć tak rzadko :diabloti::diabloti: [quote name='Hanna R.']Nieskromnie powiem, że ja nigdy nie kłamię i nie żartuję. Nigdy .:p i może jeszcze w ZUSie pracujesz? :diabloti: [quote name='Hanna R'] Gdzieś już pisałam, że biedny R. ma tyle z życia, że ciągle musi pracować ...:shake: A ty weź się ogarnij, i uważaj, żeby nie pokazać Jana znowu bardziej pokiereszowanego . Bo po tej Twojej opiece zawsze jakiś bardziej poobijany jest :shake: [quote name='dbsst']dlatego nie będzie jego zdjęć Jana znaczy przez jakiś czas...........................................miał wypadek................................znowu napadł go tygrys hahaha A R..................taki los skazańca :D [quote name='Alicja']poka poka Jana nadgryzionego przez Tygrysa :grins: DROGIE PANIE, zagalopowałyście się, pragne przypomnieć, że to MOJA galeria, moja, moja, moja :chainsaw: [quote name='Hanna R.']Magda jak wrócisz z tej działki, to ja natychmiast przybędę tu aby zaczerpnąć z krynicy poprawnej polszczyzny oraz ciętej riposty :loveu::loveu::loveu: eeee? :hmmmm: Ja z działki wracam od razu. Ja tylko jadę wywieźć tam kochanego syneczka i zaraz natychmiast wracam. Aby tęsknić oczywiscie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Hanna R. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 To ja przybędę do TWOJEJ galerii tez ZARAZ . I też będę tęsknić . :loveu: Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Będziesz rozkoszować się nieprzerwanym snem ;) Quote
Recommended Posts