Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']nie no - powinnaś być dumna :loveu: wyklikałaś mu to czy jakąś inną metodą??????

[quote name='Alicja']
:roflt: dlaczego byłaś szybsza .... też zaraz mi klikanie przyszło na myśl

tak, oczywiście, klikaczek mam przyrośnięty do dłoni :diabloti:

A tak naprawdę nie mam pojęcia :niewiem:
Dzisiaj mnie to tak uderzyło po oczach, gdy wyciagnęła z szuflady herbatnika, a Tadzik natychmiast usiadł i patrzył błagalnie.
I uświadomiłam sobie, że polecenie "usiądź" wykonuje od dawna i jako jedyne rozumie.
I że najchetniej nosi przedmioty w buzi.
I że pierwsze co rozumiał, to słowo "Leonek"

Czy ja mam dwa psy? Czy dwójkę dzieci?

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahah weź to nagraj - jak obaj siadają i sępią :modla: hahahaha

haha, ale masz życzenia :lol:
Nawet nie chcę myśleć, jak będzie się zachowywać TWOJE dziecko, wychowywane w tej gromadzie psów i kocurów :diabloti::diabloti:

Nagram ci, nagram, ale to potem, bo jutro wywożę Tadzia na działkę i spędzi tam 3 dni z moją mamą :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahah weź to nagraj - jak obaj siadają i sępią :modla: hahahaha

tak tak ...poka poka

A debe wychwalała Tadzia , ze się potrafi chłopak ślicznie , kulturalnie bawić ;)

Posted

[quote name='Maga100']haha, ale masz życzenia :lol:
Nawet nie chcę myśleć, jak będzie się zachowywać TWOJE dziecko, wychowywane w tej gromadzie psów i kocurów :diabloti::diabloti:

będzie pić mleko z miski wprost z podłogi ;)

Nagram ci, nagram, ale to potem, bo jutro wywożę Tadzia na działkę i spędzi tam 3 dni z moją mamą :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

wow ...ale masz farta ;)

Posted

[quote name='malawaszka']ja juz mam pewną wizję co by moje ewentualne potomstwo wyrabiało - Oliwia i Iga chodza na czterech za mną i szczekają :lol:

:roflt: ...moja wyobraźnia podążyła dalej :roflt:

Posted

Maga100 napisał(a):

Zmieniając... Tadziowi wyszedł ząb. PIĄTKA. Pragnę zauważyć, że nie ma jeszcze trójek i czwórek :roll:
I mam pytanie: dlaczego gdy trzymam w ręku ciasteczko lub inny smakołyk, moje dziecko natychmiast SIADA i ma wyraz twarzy Leona? Czy ja popełniłam jakiś błąd wychowawczy? :hmmmm:

nie powiem tego z czym mi się to skojarzyło ale każdy facet na pewne "komendy" siada i dyszy ........................ ehhhhhhhhhhhhh

Maga100 napisał(a):

czyli nie wpadać jutro z Janem szukam sobie miejscówki na przeniedzielowanie

Posted

dbsst napisał(a):
nie powiem tego z czym mi się to skojarzyło ale każdy facet na pewne "komendy" siada i dyszy ........................ ehhhhhhhhhhhhh

czyli nie wpadać jutro z Janem szukam sobie miejscówki na przeniedzielowanie

Możesz wpaść do mnie. Kisnę w samotności ...
I nie zapomnij zabrać ze sobą R. :grins:

Posted

[quote name='Alicja']

A debe wychwalała Tadzia , ze się potrafi chłopak ślicznie , kulturalnie bawić ;)

taaaak? a to ci ciekawostka. Chyba kłamała wyjatkowo :diabloti:

[quote name='malawaszka']ja juz mam pewną wizję co by moje ewentualne potomstwo wyrabiało - Oliwia i Iga chodza na czterech za mną i szczekają :lol:

hahaha, to może ty jednak nie miej dzieci :lol:

[quote name='dbsst']czyli nie wpadać jutro z Janem szukam sobie miejscówki na przeniedzielowanie

NIE :diabloti:
Od jutra do środy włącznie wieszam na furtce tabliczkę: dzieciom wstęp surowo wzbroniony :diabloti::diabloti:

Posted

Hanna R. napisał(a):

Hanna, ty jesteś tak zakochana w Debe, Janie i R., że nawet w mojej galerii tylko o nich :shake:
nawet w mojej galerii ICH zapraszasz, a mnie nie :shake:
tak, jestem ugodzona i serce mi krwawi :placz:

Posted

Maga100 napisał(a):
Hanna, ty jesteś tak zakochana w Debe, Janie i R., że nawet w mojej galerii tylko o nich :shake:

Ty mnie przytłaczasz swoją osobowością ... :shake:
Ja za Tobą nie nadążam. :shake:

Darzę Cię głębokim szacunkiem :modla:

Posted

Hanna R. napisał(a):
Ty mnie przytłaczasz swoją osobowością ... :shake:
Ja za Tobą nie nadążam. :shake:

Darzę Cię głębokim szacunkiem :modla:

eeeeee? :crazyeye: :hmmmm:

przemyślę to sobie idąc spać

to chyba taka wymówka :-(

Posted

Hanna R. napisał(a):

właśnie muszę R zostawić kazał mi się zutylizować z Jaśkiem bo on musi pracowac a przy nas się nie da!!!!???

Maga100 napisał(a):

NIE :diabloti:
Od jutra do środy włącznie wieszam na furtce tabliczkę: dzieciom wstęp surowo wzbroniony :diabloti::diabloti:

kurde na ciebie nie można liczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tu rozpoczynam grę wstępną i co i żelazkiem po łbie!!

Maga100 napisał(a):

Hanna zakochana jest R. i Janie a ja to taki nadbagaż :D

Posted

Maga100 napisał(a):
eeeeee? :crazyeye: :hmmmm:

przemyślę to sobie idąc spać

to chyba taka wymówka :-(

Nieskromnie powiem, że ja nigdy nie kłamię i nie żartuję.
Nigdy .:p

dbsst napisał(a):
właśnie muszę R zostawić kazał mi się zutylizować z Jaśkiem bo on musi pracowac a przy nas się nie da!!!!???

Hanna zakochana jest R. i Janie a ja to taki nadbagaż :D

Gdzieś już pisałam, że biedny R. ma tyle z życia, że ciągle musi pracować ...:shake:
A ty weź się ogarnij, i uważaj, żeby nie pokazać Jana znowu bardziej pokiereszowanego . Bo po tej Twojej opiece zawsze jakiś bardziej poobijany jest :shake:

Posted

dlatego nie będzie jego zdjęć Jana znaczy przez jakiś czas...........................................miał wypadek................................znowu napadł go tygrys hahaha
A R..................taki los skazańca :D

Posted

[quote name='dbsst']kurde na ciebie nie można liczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tu rozpoczynam grę wstępną i co i żelazkiem po łbie!!

hahah, ciekawe, że chcesz na mnie liczyć tak rzadko :diabloti::diabloti:

[quote name='Hanna R.']Nieskromnie powiem, że ja nigdy nie kłamię i nie żartuję.
Nigdy .:p

i może jeszcze w ZUSie pracujesz? :diabloti:

[quote name='Hanna R']

Gdzieś już pisałam, że biedny R. ma tyle z życia, że ciągle musi pracować ...:shake:
A ty weź się ogarnij, i uważaj, żeby nie pokazać Jana znowu bardziej pokiereszowanego . Bo po tej Twojej opiece zawsze jakiś bardziej poobijany jest :shake:

[quote name='dbsst']dlatego nie będzie jego zdjęć Jana znaczy przez jakiś czas...........................................miał wypadek................................znowu napadł go tygrys hahaha
A R..................taki los skazańca :D

[quote name='Alicja']poka poka Jana nadgryzionego przez Tygrysa :grins:

DROGIE PANIE, zagalopowałyście się, pragne przypomnieć, że to MOJA galeria, moja, moja, moja :chainsaw:

[quote name='Hanna R.']Magda jak wrócisz z tej działki, to ja natychmiast przybędę tu aby zaczerpnąć z krynicy poprawnej polszczyzny oraz ciętej riposty :loveu::loveu::loveu:

eeee? :hmmmm:

Ja z działki wracam od razu. Ja tylko jadę wywieźć tam kochanego syneczka i zaraz natychmiast wracam. Aby tęsknić oczywiscie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: