Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

będę czekać na info o Leonku ... :kciuki:

Maga ...wiem jaki to widok jak pies dostaje narkozę :( ...nie wytrzymałam przy Ozzym , spanikowałam ... a nie jestem mięczakiem

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
No to pewnie już wracacie - czekam na dobre wieści :kciuki:

a gdzie się znowu kłócicie?

to Maga była nieuprzejma :grins: na wątku poiryskowym - pieluszkowym

Posted

zerknęłam tam, ale nie na moje nerwy :lol: a emolium używam sama - krem do twarzy bo ostatnio moja alergia szaleje jak dzika i nie mogę nic innego i balsam bo jakoś tu mi cholernie skórę wysusza i już mnie swędziała jakbym jakiegoś syfa złapała, a wystarczyło kilka dni smarować emolium i meega ulga - uwielbiam go :loveu: ale nie uwielbiam jego ceny :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']zerknęłam tam, ale nie na moje nerwy :lol: a emolium używam sama - krem do twarzy bo ostatnio moja alergia szaleje jak dzika i nie mogę nic innego i balsam bo jakoś tu mi cholernie skórę wysusza i już mnie swędziała jakbym jakiegoś syfa złapała, a wystarczyło kilka dni smarować emolium i meega ulga - uwielbiam go :loveu: ale nie uwielbiam jego ceny :shock:

Kuba też funkcjonuje tylko dzięki Emolium ...

Waszeczko ...zajrzyj ;)
http://www.dogomania.pl/threads/5458-Zakocona-galeria-Po%C5%9Bwiaty/page802#post15106594

Posted

A. przywiózł go k 21.30.
Boże, jaki on biedny :shake:
Leży zgęziały, smutny, nóżki mu się plączą, patrzy na nas tak, że mi serce pęka :-(
10 dni w kołnierzu, jedzienie dopiero jutro.

Guza wzięli do hodowli, za 2-3 tygodnie bedzie wiadomo na 100% co to za menda i wtedy też będziemy dyskutować nad dalszą terapią.

Chirurg dał nadzieję, że może to jednak jakiś stary ropień lub tluszczak (choć zaznaczyl wyraźnie, że może się mylić), bo gdy 2 miesiące temu Leon miał tą babeszję, to chyba własnie w tamte okolice przyjmował zastrzyki. Za nadzieją przemawiają też w miarę dobre wyniki krwi. No i Leon przytył okazało się i waży teraz tylko 2 kg mniej niż wcześniej, więc chyba jednak schudł przez te upały, jak ciocia Vectrunia mówiła. Mam nadzieję, że to nie jest tak, ze sama się pocieszam :shake:

Teraz więc rekonwalescencja i czekamy na wyniki.
Wykończę się :shake:

A tu bida moja

i tyle mu wycięli :-(

zdjecie nie jest drastyczne w ogóle, ale daję link

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/Le2.jpg

[quote name='malawaszka']zerknęłam tam, ale nie na moje nerwy :lol: a emolium używam sama - krem do twarzy bo ostatnio moja alergia szaleje jak dzika i nie mogę nic innego i balsam bo jakoś tu mi cholernie skórę wysusza i już mnie swędziała jakbym jakiegoś syfa złapała, a wystarczyło kilka dni smarować emolium i meega ulga - uwielbiam go :loveu: ale nie uwielbiam jego ceny :shock:

napisz to na WĄTKU, a może zostaniesz okrzyknięta CHAMSKĄ :evil_lol: Chociaż... Alicja nie została nie wiem czemu :shake:

Posted

noo jak dostawał tam zastrzyki to na pewno od tego się coś zrobiło!!!!! :kciuki: będzie dobrze!!!!! :kciuki:

nic tm nie będę pisac bo nie mam podstaw do zaglądania na tamten wątek :lol:

Posted

Lalunia moja też miała po zastrzykach pokleszczowych , takiego dziada - nie wiem czy pamiętasz ;)
ino ona między łopatkami oberwała .. był to zwykły krwiak , który wyglądał na pierwszy rzut oka , jak menda złośliwa

a Leon , wygląda jak Leon - przecież on często ma taką "zadowoloną" minę :evil_lol: po panci chyba

Posted

[quote name='malawaszka']
nic tm nie będę pisac bo nie mam podstaw do zaglądania na tamten wątek :lol:

oj tam, już bądź taka drobiazgowa, pomyślałby kto :evil_lol:

[quote name='Hanna R.']:modla:Daj linka.

hahaha Hanno (nie, nie zaczęłam się jąkać)

http://www.dogomania.pl/threads/138202-Wątek-poradnikowy-dla-kobiet-w-ciąży-i-świeżo-upieczonych-mam./page224

generalnie mądrzyć zaczęłam się od postu 2231. A przepraszam - zaczęłam być chamska.

[quote name='Vectra']Lalunia moja też miała po zastrzykach pokleszczowych , takiego dziada - nie wiem czy pamiętasz ;)
ino ona między łopatkami oberwała .. był to zwykły krwiak , który wyglądał na pierwszy rzut oka , jak menda złośliwa

a Leon , wygląda jak Leon - przecież on często ma taką "zadowoloną" minę :evil_lol: po panci chyba

no ale własnie u Leona krwaik to nie był na pewno, więc trochę boję się mieć nadzieję.

Nie wiem o co ci chodzi z ta miną :obrazic: U mnie w domu panuje radość, miłość, spokój i harmonia :diabloti:

Posted

biedny sponiewierany Leonek
no to by wyjaśniło skąd ta gadzina ...z tych zastrzyków ...i tej wersji się trzymamy :kciuki: więc nie będzie mendy złośliwej ;)

Posted

Maga100 napisał(a):

napisz to na WĄTKU, a może zostaniesz okrzyknięta CHAMSKĄ :evil_lol: Chociaż... Alicja nie została nie wiem czemu :shake:

bo Alicja kulturalnie dyskutowała :roflt:

Posted

Hahahaha frustratko - dlaczego byłaś taka chamska ? Znowu Artur cię zbił, mama nie dała pieniędzy, a babcia wróciła nad ranem nietrzeźwa i stłukła twoje jedyne trzy talerze ? :diabloti:

Posted

[quote name='agbar']A czy one tam ,te biedne dzieciatka to tak calymi dniami po schodach w gore i w dol spacerowaly?:diabloti:

O Aga, znalazłam twoje pytanie :evil_lol:

Trafilaś w sedno tym pytaniem :roll: NIC się nie równało schodom, żadne łono przyrody, żadne trawki, baseny, nic, nic, tylko schody, schody, schody

Ale były też przyjemne chwile

A tu już w domu, Namiot Maharadży i prywatna plaża z palmami. Bo wspominałam, że kupiliśmy dom na Bora ?

[quote name='Hanna R.']Hahahaha frustratko - dlaczego byłaś taka chamska ? Znowu Artur cię zbił, mama nie dała pieniędzy, a babcia wróciła nad ranem nietrzeźwa i stłukła twoje jedyne trzy talerze ? :diabloti:

Och, Hanno czy ty zawsze musisz wszystko wiedzieć? :shake:
Tak, masz rację, a po tym wszystkim wyładowałam swą frustrację na biednej słabej dziewuszce :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/dz32.jpg

i już ma mięsień piwny :roflt:

nie wiem po kim, przecież wychowuje się w rodzinie abstynentów :shake:

Inne dzieci śpiewają, korzystają z nocników, mówią pierwsze
zrozumiałe i wielosylabowe słowa, a Tadeusz... a Tadeusz sam spożywa
posiłki. Sztućcami oczywiście. Zadne tam babranie się rękami.
Zresztą w ogóle o żadnym babraniu nie ma mowy.

Po czym poznasz kulturalnego człowieka? Przede wszystkim po tym, jak je.

Okazało się, ze Tadeusz umiejętność stołowego savoir vivre ma
WRODZONĄ. On się z tym urodził! Mój geniusz. Wie, co przy spożywaniu
posiłku przystoi, a co nie, wie, że ludzie nie jedzą jak prosiaki w
chlewie, wie, że jedzenie może znajdować się tylko w trzech
miejscach: na talerzu, na łyżeczce lub w zamkniętej paszczy.

Patrzcie i podziwiajcie!

Posted

[quote name='Obama']http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/j6.jpg
zamiast domu na Bora mogłabyś większą michę kupić,wyraźnie widać,że dziecko głodne i szuka na dnie. :)

jak się dołoży do domowych wydatków, to i miska będzie większa :diabloti:

[quote name='Cola']
hahahaha widziałam, że na Bora kamyczki wiodą prym zainteresowania :diabloti:

tak, wciąż niesłabnący i pasja te jest dzielona z Leonem. W sumie wolę, żeby Tadzio nosił kamyki niż patyki....

[quote name='dbsst']cudowny wspaniały fantastyczny!!!!!!

o, znalazła się zgubiona

[quote name='Alicja']

Maga , co słychać u Leona ??

generalnie dobrze słychać, choć oczywiście jest nieszcześliwy w kołnierzu, bo nawet napić się nie umie. Ale jak mu ściągam, to musi być w domu, więc nadal jest nieszczęśliwy. Natomiast rana goi się jak na psie :p Pani wet powiedziała, że rewelacyjnie.
Ja w napięciu oczekuję na wyniki hodowli mendy :angryy:

Posted

a my dzisiaj u kogoś bylismy :p

Nie zgadniecie w życiu :evil_lol:

Dzieci cudownie się razem bawiły :diabloti:

o jezu, każą mi przynajmniej poudawać, że my niby razem taki zgodny friendship :roll:

no dobra, masz trochę tej zabawki, ale nie za dużo

a w ogóle to ja stąd spadam