Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiedziałam wiedziałam wiedziałam..... tak mi wczoraj cosik łaziła ta data po łebie.....

ciocia OFF-LINE dołącza się także do życzonek- radości, zdrówka i jak najmniej trosk TADZIU..... no i roczna mamo ;)

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
bla bla bla :diabloti:

rozumiem, że kurier z prezentami przybędzie jutro? :evil_lol: I pamiętałaś o prezencie dla mnie, w końcu to JA go urodziłam :diabloti:

czekałam na zaproszenie na kinder party..............................................

Posted

[quote name='Alicja']ja chcę do Was :multi:

ale że do namiotu Maharadży?
Proszę bardzo, na noc spuścisz kotarki i zaśniesz słodko w przewiewie :p

[quote name='agbar']Tadziu spoznione ale jak najlepsze zyczenia dla Ciebie:-)

Tadeusz wypiwszy browarka podziękował :p

[quote name='agnes1']wiedziałam wiedziałam wiedziałam..... tak mi wczoraj cosik łaziła ta data po łebie.....

Droga OFFko, wystarczylo otworzyć kalendarz, masz przecież przy tej dacie zaznaczone serduszkiem :loveu:

[quote name='malawaszka']hahaha LEOOONNNNNNN :klacz: wreszcie wreszcie - co prawda kawałek Leona i zad Leona ale JEST :lol: a coś robicie, żeby tam komary nie urzędowały? zazdroszczę tej wody jak nie wiem co

Komarów nie ma (tzn nie ma w oczku, bo w ogóle to są :shake: ), bo pozwalamy żabom się rozmnażać i kijanki wyżeraja wszystkie larwy :cool3:

[quote name='dbsst']czekałam na zaproszenie na kinder party..............................................

ale przecież masz zaproszenie na party :p I to conajmniej 3 dniowe :evil_lol: Oczywiscie przy Piccolo :diabloti:

[quote name='dbsst']ps nie dodawaj sobie z tym porodem!!!!!

zapomniałam, durna. Ja mu życie dałam przez cesarskie cięcie, więc w sumie nie wiem czy moge zwać się matką...? :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Dlaczemu Leon nie miał czapeczki :obrazic:

a dlatemu, że główka by mu się spociła :diabloti:

Giermek czeka aż książę zechce wziąć zabawkę

Książę zechciał wziąć zabawkę

Oczywiście 1sze urodziny Tadzia, zjazd babć i dziadków, więc jak stanełam na wysokości zadania i przez ostatnie 3 dni gotowałam i przygotowywałam wystawny obiad, pierwsze danie, drugie dania, przystawki, zastawki, desery, sałatki, sosy.... :diabloti:

Posted

kiedy będzie, kiedy będzie, kiedy będzie, JEŚĆ

dlaczego tak dlugo?

siostra A. uparła się, ze uśpi Tadzia wożąc go wózkiem po tarasie :roll: Na nic moje tłumaczenia, że on tak nie zaśnie NIGDY.
Jak widzicie Tadzia spał snem kamiennym :diabloti:

- słuchajcie jakieś dziecko biega mi po ogródku, podobno to moje, ale jak? skąd? I już ma rok??

tutaj wyszłam najładniej, chyba oprawię w ramki

tort chyba był nieświeży

Posted

HA!HA!..pieknieeee...Podziwiac ,podziwiac tyle tych dan zrobilas....:evil_lol:
I jakie Tadzio ma piekne obuwie:-) chwale zupelnie szczerze gdyz sama takowe posiadam,nawet w kolorze podobnym;-)

Posted

Leon schudł 4 kg w ciagu miesiąca (apetyt i ilość jedzenia ta sama) i wyskoczył mu jakiś guz. Idziemy dzisiaj na badanie krwi. Trzymajcie kciuki, ja się boję.

Posted

z tyłu, z boku, tak jakby na biodrze. Wet powiedział, że być może się uderzył, kazał przykładać termofor, bardziej na razie zaniepokoił go spadek wagi, dzisiaj Leon na czczo i po południu na badanie krwi. Nie wiem jak mam dotrwać do wyników.

Posted

[quote name='Maga100']Leon schudł 4 kg w ciagu miesiąca (apetyt i ilość jedzenia ta sama) i wyskoczył mu jakiś guz. Idziemy dzisiaj na badanie krwi. Trzymajcie kciuki, ja się boję.

Leonku .... :kciuki: