Maga100 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 a takie fajne coś było na ostatnim pietrze pensjonatu, w którym mieszkaliśmy chciałabym mieć u siebie takie poddasze :roll:, ale zejdźmy na ziemię :shake: ... i jeszcze tak się zajmowali, a ja w tym czasie na leżaczku :placz: i zabierali i jeździli, a ja w tym czasie.... nie wiem co robiłam, ale na pewno było fajnie idę spać cierpiąc :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Dlaczego Potwór taki narowisty jest ? Przecież chyba nie po Tobie ? :loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 No tak...co dobre szybko się kończy.... :shake: Niestetyyyyyyy Kurcze, zaje...fajne poddasze z widokiem na morze :mdleje: jeśli dobrze widzę. Quote
Maga100 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Hanna R. napisał(a):Dlaczego Potwór taki narowisty jest ? Przecież chyba nie po Tobie ? :loveu::loveu::loveu: nie wiem, nie wiem, ratuuuuj :placz: przecież rodzice tacy spokojni, stonowani, rzecz by można, że gnuśni, skąd więc taki Potwór się zrodził, no skąd? :placz: Wiem, że teraz jest moda na ADHD, ale on to naprawdę ma, to mówię ja, psycholog :placz::placz: On się ciagle RUSZA, wciąż i wciąż, nawet zasypia pełzając po łóżku i po po prostu w pewnym moemncie nieruchomieje, co oznacza, że zasnął. A poza snem rusza się CAŁY CZAS, nawet jak mnie nie zamęcza, to chodzi w kółko po domu :placz: anetta napisał(a): Kurcze, zaje...fajne poddasze z widokiem na morze :mdleje: jeśli dobrze widzę. dobrze widzisz, gdy ja sobie zrobię takie poddasze (a-cha :roll: ), to tylko widok będzie inny :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 widoq będziesz miała na ten fajny domek sąsiadów :grins: aaa BTW pokazałabyś jak tam teraz mają co???? :lol: potorturuj mnie :modla: Quote
Maga100 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 malawaszka napisał(a):widoq będziesz miała na ten fajny domek sąsiadów :grins: aaa BTW pokazałabyś jak tam teraz mają co???? :lol: potorturuj mnie :modla: hahaha, masz na myśli to paskudztwo co mi wyrosło na przeciwko? :evil_lol: Nie będę się czaić z aparatem, bo tam ciągle ktoś się kręci i jeszcze mnie wezmą za wariatkę czy coś. Teraz powstaje ogród. Po prostu go tworzą. A mnie zżera zazdrość :placz: a poniżej: blagam, błagam, dajcie łyka, będę grzeczny Quote
malawaszka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Maga100 napisał(a):hahaha, masz na myśli to paskudztwo co mi wyrosło na przeciwko? :evil_lol: Nie będę się czaić z aparatem, bo tam ciągle ktoś się kręci i jeszcze mnie wezmą za wariatkę czy coś. Teraz powstaje ogród. Po prostu go tworzą. A mnie zżera zazdrość :placz: no i własnie to bym chciała zobaczyć - najlepiej KROK po KROKU :roflt: nie bądź taka i pokaż nooo :lol: Quote
Tengusia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ma chlopak gust musi sobie tylko jeszcze drabinke sprawic :diabloti: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/wla9.jpg zmienilismy adresik galerii - kliknij na banerek - zajrzyj sa tam focie ktore pewnie ci sie spodobaja :grins: Quote
Cola Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 to niby mnie też czeka szok po powrocie do domu?? :mdleje: że byłam na wczasach z dzieckiem, ale jakby bez dziecka, bo kto inny się tym dzieckiem zajmował?? buhahahahha http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/aw9.jpg Pan G. wczoraj wyrywał mi szklankę z ręki i chciał pić :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Tengusia napisał(a):zmienilismy adresik galerii - kliknij na banerek - zajrzyj sa tam focie ktore pewnie ci sie spodobaja :grins: zajrzę w pierwszej wolnej chwili za 17 lat :diabloti: zajrzę, zajrzę :p Cola napisał(a):to niby mnie też czeka szok po powrocie do domu?? :mdleje: że byłam na wczasach z dzieckiem, ale jakby bez dziecka, bo kto inny się tym dzieckiem zajmował?? Pan G. wczoraj wyrywał mi szklankę z ręki i chciał pić :evil_lol: 1. to zależy na ile zajmowałaś się w domu, a na ile na wakacjach. Ja przeżyłam SZOK. A. późno wraca, nie mam odskoczni od Tadeusza, mama bierze go na środowe popołudnia, ale to ZA MAŁO :placz:, więc na urlopie przeżyłam szok, a po powrocie szok jeszcze większy :shake: 2. Dopilnuj, aby w szklance było piwko i będziesz miała dziecko z głowy :diabloti: W sobotę Tadzio kończy rok, a w niedzielę przyjeżdża teściowa i szwagierka. Już się nie mogę doczekać :flaming: Będą cały dzień :wallbash: Quote
Maga100 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 a takie kaloszki macie? a nie macie. I mieć nie będziecie Moje dziecko nie będzie jadło słodyczy do 3 roku życia. Tak postanowiłam i tego się trzymam Polska gola! Polska gola! Że nie grają w Mundialu? Nie szkodzi. Polska gola!!! Quote
Alicja Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Tadzio nie jedzący słodyczy ...poprawna postawa .... :roflt: Tadzio kibic ... nadają z dziadkiem ;) na tych samych falach widać :) Quote
malawaszka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Magda, ale Tadzio nie zjadł SAM tego wielkiego pucharka słodkości prawda??????? zwróciłaś do kuchni? bo przecież nie dokończyłaś TY??????? :evil_lol: Quote
Tengusia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Maga100 napisał(a):zajrzę w pierwszej wolnej chwili za 17 lat :diabloti: ................ :roflt: Quote
dbsst Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 widziałam, go i cóz moge powiedzieć POTWOREM NIE JEST jest ciągle słodki, ciągle piękny ciągle grzeczny i......................................przyznał się w końcu do SWOJEJ PRAWDZIWEJ MATKI Quote
dbsst Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 wszystkiego najlepszego z okazji PIERWSZYCH URODZIN TADEUSZU Quote
malawaszka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 ooo Tadzik 100 lat!!!!!! Jak najwięcej beztroskich :laola: Rośnij Zdrowo :) Quote
Vectra Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 o rany to już rok :crazyeye: :crazyeye: no to 100 lat Tadeuszu :multi: :multi: :multi: niech ci DAJą wszystko co zapragniesz :diabloti: Quote
Alicja Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [FONT=Arial]TADZIU :multi::multi::multi:bierz od życia wszystko co dobre :loveu: NAJLEPSZEGO !!![/FONT] Quote
Hanna R. Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Ja powiem całkiem niekonwencjonalnie : :loveu::loveu::loveu:STO LAT TADZIU !:loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 dbsst napisał(a):widziałam, go i cóz moge powiedzieć POTWOREM NIE JEST jest ciągle słodki, ciągle piękny ciągle grzeczny i...................................... bla bla bla :diabloti: dbsst napisał(a):wszystkiego najlepszego z okazji PIERWSZYCH URODZIN TADEUSZU rozumiem, że kurier z prezentami przybędzie jutro? :evil_lol: I pamiętałaś o prezencie dla mnie, w końcu to JA go urodziłam :diabloti: malawaszka napisał(a):ooo Tadzik 100 lat!!!!!! Jak najwięcej beztroskich :laola: Rośnij Zdrowo :) :loveu: Vectra napisał(a):o rany to już rok :crazyeye: :crazyeye: no to 100 lat Tadeuszu :multi: :multi: :multi: niech ci DAJą wszystko co zapragniesz :diabloti: tylko niech to będą INNI :diabloti: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]TADZIU :multi::multi::multi:bierz od życia wszystko co dobre :loveu: NAJLEPSZEGO !!![/FONT] Alicjo, to się pięknie postarałaś :p Tylko, że za 25 lat najwcześniej :diabloti: Hanna R. napisał(a):Ja powiem całkiem niekonwencjonalnie : :loveu::loveu::loveu:STO LAT TADZIU !:loveu::loveu::loveu: Hanno, drżałam z ekscytacji z jakim tekstem dzisiaj przybędziesz i jak zwykle nie zawiodłaś mnie! :loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Alicja napisał(a):ale to pojazd dla dziecek ;) no dobra, to za 15 lat :diabloti: A ja was zapraszam do OAZY :grins: A Leon ma swoje jeziorko.... .... ale nie wiadomo po co, bo on i tak woli tu :stupid: Quote
agbar Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Tadziu spoznione ale jak najlepsze zyczenia dla Ciebie:-) Quote
Recommended Posts