Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a takie fajne coś było na ostatnim pietrze pensjonatu, w którym mieszkaliśmy

chciałabym mieć u siebie takie poddasze :roll:, ale zejdźmy na ziemię :shake:

... i jeszcze tak się zajmowali, a ja w tym czasie na leżaczku :placz:

i zabierali i jeździli, a ja w tym czasie.... nie wiem co robiłam, ale na pewno było fajnie

idę spać cierpiąc
:diabloti:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Hanna R. napisał(a):
Dlaczego Potwór taki narowisty jest ? Przecież chyba nie po Tobie ? :loveu::loveu::loveu:

nie wiem, nie wiem, ratuuuuj :placz:
przecież rodzice tacy spokojni, stonowani, rzecz by można, że gnuśni, skąd więc taki Potwór się zrodził, no skąd? :placz:
Wiem, że teraz jest moda na ADHD, ale on to naprawdę ma, to mówię ja, psycholog :placz::placz:
On się ciagle RUSZA, wciąż i wciąż, nawet zasypia pełzając po łóżku i po po prostu w pewnym moemncie nieruchomieje, co oznacza, że zasnął.
A poza snem rusza się CAŁY CZAS, nawet jak mnie nie zamęcza, to chodzi w kółko po domu :placz:

anetta napisał(a):

Kurcze, zaje...fajne poddasze z widokiem na morze :mdleje: jeśli dobrze widzę.

dobrze widzisz, gdy ja sobie zrobię takie poddasze (a-cha :roll: ), to tylko widok będzie inny :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
widoq będziesz miała na ten fajny domek sąsiadów :grins: aaa BTW pokazałabyś jak tam teraz mają co???? :lol: potorturuj mnie :modla:

hahaha, masz na myśli to paskudztwo co mi wyrosło na przeciwko? :evil_lol:
Nie będę się czaić z aparatem, bo tam ciągle ktoś się kręci i jeszcze mnie wezmą za wariatkę czy coś.

Teraz powstaje ogród. Po prostu go tworzą. A mnie zżera zazdrość :placz:

a poniżej:
blagam, błagam, dajcie łyka, będę grzeczny

Posted

Maga100 napisał(a):
hahaha, masz na myśli to paskudztwo co mi wyrosło na przeciwko? :evil_lol:
Nie będę się czaić z aparatem, bo tam ciągle ktoś się kręci i jeszcze mnie wezmą za wariatkę czy coś.

Teraz powstaje ogród. Po prostu go tworzą. A mnie zżera zazdrość :placz:

no i własnie to bym chciała zobaczyć - najlepiej KROK po KROKU :roflt: nie bądź taka i pokaż nooo :lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
zmienilismy adresik galerii - kliknij na banerek - zajrzyj sa tam focie ktore pewnie ci sie spodobaja :grins:

zajrzę w pierwszej wolnej chwili za 17 lat :diabloti:

zajrzę, zajrzę :p

Cola napisał(a):
to niby mnie też czeka szok po powrocie do domu?? :mdleje: że byłam na wczasach z dzieckiem, ale jakby bez dziecka, bo kto inny się tym dzieckiem zajmował??

Pan G. wczoraj wyrywał mi szklankę z ręki i chciał pić :evil_lol:

1. to zależy na ile zajmowałaś się w domu, a na ile na wakacjach. Ja przeżyłam SZOK. A. późno wraca, nie mam odskoczni od Tadeusza, mama bierze go na środowe popołudnia, ale to ZA MAŁO :placz:, więc na urlopie przeżyłam szok, a po powrocie szok jeszcze większy :shake:

2. Dopilnuj, aby w szklance było piwko i będziesz miała dziecko z głowy :diabloti:

W sobotę Tadzio kończy rok, a w niedzielę przyjeżdża teściowa i szwagierka. Już się nie mogę doczekać :flaming: Będą cały dzień :wallbash:

Posted

a takie kaloszki macie? a nie macie. I mieć nie będziecie

Moje dziecko nie będzie jadło słodyczy do 3 roku życia. Tak postanowiłam i tego się trzymam

Polska gola!
Polska gola!
Że nie grają w Mundialu?
Nie szkodzi. Polska gola!!!

Posted

widziałam, go i cóz moge powiedzieć POTWOREM NIE JEST jest ciągle słodki, ciągle piękny ciągle grzeczny i......................................przyznał się w końcu do SWOJEJ PRAWDZIWEJ MATKI

Posted

dbsst napisał(a):
widziałam, go i cóz moge powiedzieć POTWOREM NIE JEST jest ciągle słodki, ciągle piękny ciągle grzeczny i......................................

bla bla bla :diabloti:

dbsst napisał(a):
wszystkiego najlepszego z okazji PIERWSZYCH URODZIN TADEUSZU

rozumiem, że kurier z prezentami przybędzie jutro? :evil_lol: I pamiętałaś o prezencie dla mnie, w końcu to JA go urodziłam :diabloti:

malawaszka napisał(a):
ooo Tadzik 100 lat!!!!!! Jak najwięcej beztroskich :laola: Rośnij Zdrowo :)

:loveu:

Vectra napisał(a):
o rany to już rok :crazyeye: :crazyeye:

no to 100 lat Tadeuszu :multi: :multi: :multi: niech ci DAJą wszystko co zapragniesz :diabloti:

tylko niech to będą INNI :diabloti:

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]TADZIU :multi::multi::multi:bierz od życia wszystko co dobre :loveu:

NAJLEPSZEGO !!!
[/FONT]

Alicjo, to się pięknie postarałaś :p Tylko, że za 25 lat najwcześniej :diabloti:

Hanna R. napisał(a):
Ja powiem całkiem niekonwencjonalnie :

:loveu::loveu::loveu:STO LAT TADZIU !:loveu::loveu::loveu:

Hanno, drżałam z ekscytacji z jakim tekstem dzisiaj przybędziesz i jak zwykle nie zawiodłaś mnie! :loveu::loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
ale to pojazd dla dziecek ;)

no dobra, to za 15 lat :diabloti:

A ja was zapraszam do OAZY :grins:

A Leon ma swoje jeziorko....

.... ale nie wiadomo po co, bo on i tak woli tu

:stupid: