Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Magdo jak pięknie masz za plecami :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
jak bardzo cię nie znoszę za te mmsy pewnego pięknego u was dnia a u nas niekoniecznie :diabloti:
Tadzik :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

to ON to ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie chodzi o Tadzika hahahah
jeju macie nawet PARAWAN KLIMATYCZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='malawaszka']o rany :mdleje: nawet Ci trochę współczuję :errrr:

ale że syneczka? :diabloti:

[quote name='dbsst']jeju macie nawet PARAWAN KLIMATYCZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tło nie było nasze, my mamy w paski, ale Tadziowi się nie podobało, więc usadowił się po tematycznym

[quote name='Cola']właśnie miałam zamiar tutaj zajrzeć i upomnieć się o jakieś fotki, jakąś relację....ale mnie ubiegłaś :mdleje:

generalnie nie mam siły na relacjonowanie, jestem zajęta odpoczywaniem. Nie wiem kiedy - i czy kiedykolwiek - będę jeszcze miała tak dobrze :placz:

[quote name='Vectra']to pisz do A niech kupuje krawężniki i schody :diabloti:

schody są :roll:
krawężniki same w sobie nie stanowią atrakcji, chodzi o to, aby za nimi była ruchliwa, asfaltowa ulica :diabloti:

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]smasne kamyczki :)

potwierdzam, że kamienie pi piasek nie szkodzą dzieciom. Potwierdzone empirycznie :diabloti:

[quote name='anetta']
Maga, wyglądasz na zmęczoną, dlaczego? no dlaczego?:diabloti:

no żartujesz? przecież ja właśnie pierwszy raz od 11 miesięcy ODPOCZYWAM :placz: To jak wyglądam na co dzień? :placz::diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']
no żartujesz? przecież ja właśnie pierwszy raz od 11 miesięcy ODPOCZYWAM :placz: To jak wyglądam na co dzień? :placz::diabloti:[/QUOTE]

na codzień nie widać spod makeupu :diabloti: :scared:

Posted

[quote name='malawaszka']na codzień nie widać spod makeupu :diabloti: :scared:

reasumując: lepiej zmęczona wymalowana, niż wypoczęta saute :shake:

[quote name='Alicja']pan i władca na tronie , giermkowie na ławce
http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/aw3.jpg

a żebyś wiedziała, król jest jedenm reszta to tylko podwładni niezbędni do obsługi :roll:

[quote name='Hanna R.']NIE MOGŁAM się nie zachwycić :loveu: ( oczywiście nie z powodu komentarza )

co nie zmienia faktu, że zachwycilaś się zdjęciem dwóch przygłupów :diabloti:

W I T A J H A N N O !
Czemuż tak rzadko bywawszy? :-(

Posted

Nigdy nie sądziłam, że wakacje z rodzicami będą najlepszą rzeczą, jaka mogła mnie spotkać. Przynajmniej nie sądziłam tak od momentu ukończenia 12 roku życia. Chciałabym z nimi zamieszkać. Moje życie byłoby cudowne.
Nie rozumiem tylko czemu ONI się cieszą, ze urlop ma się ku końcowi :niewiem:
Ja rozpaczam :shake:
Jeszcze tylko jutro i koniec :placz:

Tadzio najszczęśliwszy wnuczek na świecie

najlepsza zabawa i najlepszy humor jest w BARZE. To ewidentnie po tatusiu :diabloti:

i dzisiaj trenowałam porzucanie dziecka na plaży. Nie jest to trudne

Posted

[quote name='anetta']

Maga, wyglądasz na zmęczoną, dlaczego? no dlaczego?:diabloti:
http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/wla8.jpg

bo w stolycy to ona se siedzi w domu i nic nie robi, a tam cza łazić, zwiedzać, towarzyszyć mało że Tadziowi to jeszcze rodzicom..... ... nawet na obiad trza wyleźć z chałpy :shake: masakra- współczuwam..... właśnie dlatego od 13tu lat nie byliśmy na urlopie- bo to wykańczające jest....:diabloti:

podpisano- ekipa remontowa CLOCKWORK :loveu:

Posted

[quote name='Cola']szczęśliwy, bo ma duuuużo piasku i kamyczków....i nikt mu tego nie zabierze :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]i ona go tego szcześcia pozbawia zabierając go do domu ;( ...;)[/B][/COLOR]

Posted

Maga100 napisał(a):
naprawdę, naprawdę tęsknisz za nami? :loveu::diabloti:

no tak i Dominika usłchła z tęsknoty :shake: szkoda w sumie, fajna była... czasem :diabloti:

agnes1 napisał(a):
bo w stolycy to ona se siedzi w domu i nic nie robi, a tam cza łazić, zwiedzać, towarzyszyć mało że Tadziowi to jeszcze rodzicom..... ... nawet na obiad trza wyleźć z chałpy :shake: masakra- współczuwam..... właśnie dlatego od 13tu lat nie byliśmy na urlopie- bo to wykańczające jest....:diabloti:

podpisano- ekipa remontowa CLOCKWORK :loveu:

droga ekipo, oszszszywiście rację masz, i dodać jeszcze należy, że wakacje jakoś obligują do PICIA i nie wiem czemu i zupełnie nie rozumiem, czemu co wieczór szłam się męczyć na knajpy na piwo :placz:

Alicja napisał(a):
i ona go tego szcześcia pozbawia zabierając go do domu ;( ...;)

ja chciałam zostać, ale dziadkowie jakoś nie przyklasnęli, mało tego odniosłam wrażenie, że pakują bagaże z trudem skrywaną radością, nie wiedzieć czemu zupełnie :niewiem:

Generalnie wciąż nie mogę się odnaleźć po powrocie. Było CUDNIE i się skończyło :placz:
Chciałabym zamieszkać z mamą i D. (przyszywanym dziadkiem Tadzia), obiecałam, ze będę grzeczna i uprzejma, ale oni tylko zarechotali, nie wiem czemu :niewiem:
Mineło kilka dni, a ja nie pojmuję, czemu jestem pozostawiona sama sobie z POTWOREM :diabloti:
Potwór wysysa ze mnie soki żywotne, potwór oczekuje atrakcji, zabawiania i obsługi. Generalnie obydwa wózki Potwora mogę wyrzucić na śmietnik, służą one ewentaulnie do pchania przez Potwora. Wyjście do sklepu zamieniło się w senny koszmar, kiedy to Potwór biega po sklepie, a ja za nim. Mogę go wsadzić do wózka zakupowego, ale on wtedy zajmuje się wyrzucaniem zakupów na zewnątrz, ewentualnie próbą wykonania skoku na główkę z wózka :flaming:

Marzę o powrocie do pracy i oddania Potwora opiekunce, marzę o tym, bo wiem, ze w pracy odpocznę :diabloti: Już niedługo, już niedługo... :p

Potwór:

i żeby nie było, że tylko Potwór... widzicie kotka? :cool3::evil_lol:

Posted

Tadzio wybrał już sobie prezent z okazji nadchodzących pierwszych urodzin :evil_lol:

O tak się zajmowali, o tak, a aja w tym czasie na leżaczklu :placz:

tutaj Tadzio jak Zuzia :evil_lol:

i żeby nie było, że na plaży to tylko bikini i bikini :diabloti: