dbsst Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 malawaszka napisał(a):tiaaa - basem z PAŁAMI, basen z PALAMI :hmmmm: myslę i myslę a to o palMy chodziło :roflt: hahahha kuźwa nie można sobie strzelić nawet nie zauważonej literówki wszystko wyłapią wyszystko Quote
Cola Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 :mdleje: basen, woda na te upały REWELACJA :loveu: ...PALMY też :evil_lol: ale obawiam się, że baseniki się teraz zakurzą :diabloti: aha mam nadzieję, że dzieciarnia była wysmarowana faktorem co najmniej 50 :evil_lol: :mad: i Ty mówisz, że jesteś gruba?? http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/cz15.jpg ...a dzisiaj wyciągnęłaś dwa kółka? :mad: bo u mnie pada i pada i pada :angryy: Quote
agbar Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Oooo wczasy pod palma mialy byc...a tu prosze Maga i moja szwagierka wsiadly na motory i popsuly pogode....:diabloti: Piekna...cudna wspaniala ta dzialeczka... Quote
Maga100 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Cola;14873846 :mad: i Ty mówisz, że jesteś gruba?? [url napisał(a):http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/cz15.jpg haha, prawda, że rewelacyjne zdjęcie? sama się nie mogę napatrzeć. Robiła je koleżanka, sama nie wiem JAK, chyba obiektyw jakiś specjalny. Niestety, rzeczywistość jest bardziej brutalna :shake: I tak jak piszecie, PAŁY Dominiki idą w odstawkę, to nie chwilowe załamanie pogody, tak juz ma być :placz: Quote
dbsst Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 po co lazła po co, upominam się o kombinezon hahah Quote
clockwork Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 ale hawaje :mdleje: moge wbić do tego basenu???? czy to już koniec lata???? :roll::roll: aleś zapasiona Magdo.... :shake::shake::shake: weź no ty może troche wiecej ruchu... siedzisz w tym domu, NIC nie robisz a potem oto takie oponki, faałdy.... prawie jak ja..... :evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 clockwork napisał(a):ale hawaje :mdleje: moge wbić do tego basenu???? czy to już koniec lata???? :roll::roll: aleś zapasiona Magdo.... :shake::shake::shake: weź no ty może troche wiecej ruchu... siedzisz w tym domu, NIC nie robisz a potem oto takie oponki, faałdy.... prawie jak ja..... :evil_lol::evil_lol: tak, możesz do basenu :grins: tak, to koniec lata, więc nie wiem czy wciąż chcesz do basenu :shake: tak, siedzę w domu i moja dupa porasta tłuszczem :diabloti: Pierwsze kroki Tadeusza, która wykonał skończywszy właśnie 11 miesięcy :p Moja stara komórka nie nadaje się do filmów, ale moze costam widać. Na pierwszym Tadzio z szalonym dziadkiem Quote
malawaszka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 hahaha brawo :klacz: a końcówka na czterech najlepsza hahaha ale .... :hmmmm: czy to aby nie za wcześnie????? :roflt: Quote
Maga100 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 malawaszka napisał(a): ale .... :hmmmm: czy to aby nie za wcześnie????? :roflt: mówisz? :hmmmm: chyba masz rację, bo on co chwila leży i jak walnie się w łeb (jakieś szesnaście razy dziennie), to ryczy :diabloti: Jutro założę mu plecak z płytą chodnikową i nie da rady wstać :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 co Wy ostatnio z tymi płytami chodnikowymi bo chyba już to gdzieś widziałam :lol: obsesja jakaś czy co???? Quote
bigos Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Pan Tadeusz, czyli (nie)Ostatni z(a)jazd na dmuchanym zjeżdżalnio-basenie. Historia miejsko-wiejska z roku 2010 roku w niekończenie wielu księgach wierszem:diabloti: Ładniutki łon Ci jest:loveu: Quote
dbsst Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 byłam widziałam i to kilka dni temu niestety net mnie wywaliło i posta zjadło co moge powiedzieć Tadeusz to prawdziwy facet koszulka "gacie" i skarpety :P Quote
Maga100 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 bigos napisał(a):Pan Tadeusz, czyli (nie)Ostatni z(a)jazd na dmuchanym zjeżdżalnio-basenie. Historia miejsko-wiejska z roku 2010 roku w niekończenie wielu księgach wierszem:diabloti: ale że piszesz? czy to będzie II zjazd na Litwie? :evil_lol: aż się boję zapytać czy pretendujesz do roli Zosi czy Telimeny :diabloti: dbsst napisał(a):byłam widziałam i to kilka dni temu niestety net mnie wywaliło i posta zjadło co moge powiedzieć Tadeusz to prawdziwy facet koszulka "gacie" i skarpety :P a to ty mi tutaj odpisałaś?:crazyeye: No dobra, przyznaję się, tak naprawdę to ja mam... siedmioraczki :p i dlatego nie mam czasu siedzieć na dogo, same rozumiecie :roll::evil_lol: ps. Tadzio pierwszy od lewej Quote
dbsst Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 mam wrażenie, że Tadeusz jest wystraszony hahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahahhaha odpisałam ci również na tel ale nie wiem czy moje smsy dochodzą psia mać Quote
dbsst Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 a zdjęcie rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agbar Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Hihi fotka boska:-) PS. bez peesa Twojego tyz poznalam Tadzia!A kiedys myslalam ze wszystkie male dzieci sa takie same:diabloti: Quote
bigos Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Zocha mi na drugie:] a, że mrówek nie lubię to wiadomo jaki mój wybór Quote
Maga100 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 agbar napisał(a):Hihi fotka boska:-) PS. bez peesa Twojego tyz poznalam Tadzia! oczywiście dlatego, ze najpiękniejszy, prawda? :evil_lol: bigos napisał(a):Zocha mi na drugie:] a, że mrówek nie lubię to wiadomo jaki mój wybór hmhm, a czy aby wiek odpowiedni do pretendowanej roli? :diabloti: wiem, wiem, stęskniłyście się wszystkie :roll::diabloti: tak, on je piach :roll: a za mną to już w szczególności, prawda? :loveu: :roll: dałam mu zjechać z tej zjeżdżalni. Samemu. Szkoda, ze na ostatnim odcinku postanowił poleciec do tyłu i przywalić w potylicę :roll: na szczęście kulki były tak fascynujące, że nie zauważył i nie poczuł, ze wyrosła mu druga głowa :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Czy współtworzyłaś dzisiaj przyszłość dla syna swojego i oddałaś głos ? Quote
Vectra Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 hahaha , od małego miłość to tłumów ma po cioci :evil_lol: mina Tadzika bezcenna :) http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/1-8.jpg Quote
malawaszka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 agbar napisał(a):Ale ty jestes chuda.... zaraz Ci odpisze, ze to tak cudownie zdjęcia zrobione, a tak naprawdę to ONA jest GRUBA :errrr: Quote
Maga100 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Hanna R. napisał(a):Czy współtworzyłaś dzisiaj przyszłość dla syna swojego i oddałaś głos ? a jak myslisz, Hanno, a jak myślisz? :p W każdym razie Tadeusz nie ma więcej wstępu do Obwodowej Komisji Wyborczej. Gdy jego mama współtworzyła dla niego przyszłość, on podszedł do stołu, złapał zielone sukno, zachwiał się i... :shake: Miaam ochotę wskoczyć do urny wyborczej wraz z moja kartą, gdy listy z nazwiskami wyborców poleciały na ziemię razem z Tadeuszem :diabloti: Vectra napisał(a):hahaha , od małego miłość to tłumów ma po cioci :evil_lol: mina Tadzika bezcenna :) http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/1-8.jpg haha, tak, Tadzik czuł się wspaniale i ledwo zdążyłam dobiec do ławki, zanim stoczył się z nia głowa w dół chcąc uciekać w panice agbar napisał(a):Ale ty jestes chuda.... hahaha, mów mi, mów mi tak :evil_lol: malawaszka napisał(a):zaraz Ci odpisze, ze to tak cudownie zdjęcia zrobione, a tak naprawdę to ONA jest GRUBA :errrr: kocham cię, Waszeniu :loveu::diabloti: Quote
Maga100 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Słuchajcie, jest super. Pogoda od dnia przybycia jak drut, na plazy tylko dość mocno wieje, ale za parawanem jest żar. Dziadkowie zajmują się wnusiem :diabloti: Ja go czasem na spacer wezmę, żeby odpoczęli, dobra jestem, prawda? :p Już cierpię, że to się niedługo skończy :shake: Wczoraj spałam do 15.00 :p:p:p Boże, jak mi tego brakowało :placz: Wieczorem chodzę sobie do knajpki na piwko, rozsiadam się z książkę lub gazetą i delektuję przebywaniem sama ze sobą i brakiem konieczności rozmowy z kimkolwiek :diabloti: Tylko... dziecko mi ktoś podmienił :roll: Tadzio zmienił się szokująco. Interesuję go już tylko chodzenie. I tylko on decyduje, w którym iść kierunku. Ponieważ najczęściej jest to kierunek odwrotny, jednak nie on decyduje. Potem następuje ryk :roll: Wózek służy do przewożenia torebki, plecaka, parawanu etc, bo na pewno nie dziecka :roll: Tadzio nie będzie w nim siedział, nie i koniec :roll: Gdy chcemy poruszać się szybciej, trzeba go wziąć na ręce :roll: Pójście do knajpy z nim bez asysty kogoś jeszcze odpada. On nie będzie siedział w wózku, nie będzie na krześle, nie będzie na kolanach, nawet nie będzie sobie chodził dookoła, on NATYCHMIAST wychodzi :angryy: I zakochał się w schodach i krawężnikach. Nic go tak nie ekscytuje jak schody i krawężniki. Odda plażę i morze za jeden krawężnik, po którym może wchodzić i schodzić w nieskończoność. Jeżeli mu tak zostanie i tak będzie po powrocie, to... :flaming: Widzicie tą minę? BO NIE MA KRAWĘŻNIKÓW! Fantastyczne ujęcie, fotograf mistrz :diabloti: Nieliczne chwile, na które czekamy z utęsknieniem:roll: Quote
Recommended Posts