Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
tiaaa - basem z PAŁAMI, basen z PALAMI :hmmmm: myslę i myslę a to o palMy chodziło :roflt:

hahahha kuźwa nie można sobie strzelić nawet nie zauważonej literówki wszystko wyłapią wyszystko

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

:mdleje: basen, woda na te upały REWELACJA :loveu: ...PALMY też :evil_lol: ale obawiam się, że baseniki się teraz zakurzą :diabloti:
aha mam nadzieję, że dzieciarnia była wysmarowana faktorem co najmniej 50 :evil_lol:

:mad: i Ty mówisz, że jesteś gruba??
http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/cz15.jpg

...a dzisiaj wyciągnęłaś dwa kółka? :mad: bo u mnie pada i pada i pada :angryy:

Posted

Oooo wczasy pod palma mialy byc...a tu prosze Maga i moja szwagierka wsiadly na motory i popsuly pogode....:diabloti:

Piekna...cudna wspaniala ta dzialeczka...

Posted

Cola;14873846
:mad: i Ty mówisz, że jesteś gruba??
[url napisał(a):
http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/cz15.jpg

haha, prawda, że rewelacyjne zdjęcie? sama się nie mogę napatrzeć. Robiła je koleżanka, sama nie wiem JAK, chyba obiektyw jakiś specjalny.
Niestety, rzeczywistość jest bardziej brutalna :shake:

I tak jak piszecie, PAŁY Dominiki idą w odstawkę, to nie chwilowe załamanie pogody, tak juz ma być :placz:

Posted

ale hawaje :mdleje: moge wbić do tego basenu???? czy to już koniec lata???? :roll::roll:

aleś zapasiona Magdo.... :shake::shake::shake: weź no ty może troche wiecej ruchu... siedzisz w tym domu, NIC nie robisz a potem oto takie oponki, faałdy.... prawie jak ja..... :evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
ale hawaje :mdleje: moge wbić do tego basenu???? czy to już koniec lata???? :roll::roll:

aleś zapasiona Magdo.... :shake::shake::shake: weź no ty może troche wiecej ruchu... siedzisz w tym domu, NIC nie robisz a potem oto takie oponki, faałdy.... prawie jak ja..... :evil_lol::evil_lol:

tak, możesz do basenu :grins:
tak, to koniec lata, więc nie wiem czy wciąż chcesz do basenu :shake:
tak, siedzę w domu i moja dupa porasta tłuszczem :diabloti:

Pierwsze kroki Tadeusza, która wykonał skończywszy właśnie 11 miesięcy :p
Moja stara komórka nie nadaje się do filmów, ale moze costam widać.
Na pierwszym Tadzio z szalonym dziadkiem

Posted

malawaszka napisał(a):

ale .... :hmmmm: czy to aby nie za wcześnie????? :roflt:

mówisz? :hmmmm:

chyba masz rację, bo on co chwila leży i jak walnie się w łeb (jakieś szesnaście razy dziennie), to ryczy :diabloti:
Jutro założę mu plecak z płytą chodnikową i nie da rady wstać :diabloti:

Posted

Pan Tadeusz, czyli (nie)Ostatni z(a)jazd na dmuchanym zjeżdżalnio-basenie. Historia miejsko-wiejska z roku 2010 roku w niekończenie wielu księgach wierszem:diabloti:

Ładniutki łon Ci jest:loveu:

Posted

byłam widziałam i to kilka dni temu niestety net mnie wywaliło i posta zjadło
co moge powiedzieć Tadeusz to prawdziwy facet koszulka "gacie" i skarpety :P

Posted

bigos napisał(a):
Pan Tadeusz, czyli (nie)Ostatni z(a)jazd na dmuchanym zjeżdżalnio-basenie. Historia miejsko-wiejska z roku 2010 roku w niekończenie wielu księgach wierszem:diabloti:

ale że piszesz? czy to będzie II zjazd na Litwie? :evil_lol:
aż się boję zapytać czy pretendujesz do roli Zosi czy Telimeny :diabloti:

dbsst napisał(a):
byłam widziałam i to kilka dni temu niestety net mnie wywaliło i posta zjadło
co moge powiedzieć Tadeusz to prawdziwy facet koszulka "gacie" i skarpety :P

a to ty mi tutaj odpisałaś?:crazyeye:

No dobra, przyznaję się, tak naprawdę to ja mam... siedmioraczki :p
i dlatego nie mam czasu siedzieć na dogo, same rozumiecie :roll::evil_lol:

ps. Tadzio pierwszy od lewej

Posted

mam wrażenie, że Tadeusz jest wystraszony hahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahahhaha
odpisałam ci również na tel ale nie wiem czy moje smsy dochodzą psia mać

Posted

agbar napisał(a):
Hihi fotka boska:-)
PS. bez peesa Twojego tyz poznalam Tadzia!

oczywiście dlatego, ze najpiękniejszy, prawda? :evil_lol:

bigos napisał(a):
Zocha mi na drugie:] a, że mrówek nie lubię to wiadomo jaki mój wybór

hmhm, a czy aby wiek odpowiedni do pretendowanej roli? :diabloti:

wiem, wiem, stęskniłyście się wszystkie :roll::diabloti:

tak, on je piach :roll:

a za mną to już w szczególności, prawda? :loveu:

:roll: dałam mu zjechać z tej zjeżdżalni. Samemu. Szkoda, ze na ostatnim odcinku postanowił poleciec do tyłu i przywalić w potylicę :roll: na szczęście kulki były tak fascynujące, że nie zauważył i nie poczuł, ze wyrosła mu druga głowa :evil_lol:

Posted

Hanna R. napisał(a):
Czy współtworzyłaś dzisiaj przyszłość dla syna swojego i oddałaś głos ?

a jak myslisz, Hanno, a jak myślisz? :p
W każdym razie Tadeusz nie ma więcej wstępu do Obwodowej Komisji Wyborczej. Gdy jego mama współtworzyła dla niego przyszłość, on podszedł do stołu, złapał zielone sukno, zachwiał się i... :shake: Miaam ochotę wskoczyć do urny wyborczej wraz z moja kartą, gdy listy z nazwiskami wyborców poleciały na ziemię razem z Tadeuszem :diabloti:

Vectra napisał(a):
hahaha , od małego miłość to tłumów ma po cioci :evil_lol:
mina Tadzika bezcenna :)

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/1-8.jpg

haha, tak, Tadzik czuł się wspaniale i ledwo zdążyłam dobiec do ławki, zanim stoczył się z nia głowa w dół chcąc uciekać w panice

agbar napisał(a):
Ale ty jestes chuda....

hahaha, mów mi, mów mi tak :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
zaraz Ci odpisze, ze to tak cudownie zdjęcia zrobione, a tak naprawdę to ONA jest GRUBA :errrr:

kocham cię, Waszeniu :loveu::diabloti:

Posted

Słuchajcie, jest super. Pogoda od dnia przybycia jak drut, na plazy tylko dość mocno wieje, ale za parawanem jest żar. Dziadkowie zajmują się wnusiem :diabloti: Ja go czasem na spacer wezmę, żeby odpoczęli, dobra jestem, prawda? :p
Już cierpię, że to się niedługo skończy :shake:
Wczoraj spałam do 15.00 :p:p:p Boże, jak mi tego brakowało :placz:
Wieczorem chodzę sobie do knajpki na piwko, rozsiadam się z książkę lub gazetą i delektuję przebywaniem sama ze sobą i brakiem konieczności rozmowy z kimkolwiek :diabloti:

Tylko... dziecko mi ktoś podmienił :roll:
Tadzio zmienił się szokująco. Interesuję go już tylko chodzenie. I tylko on decyduje, w którym iść kierunku. Ponieważ najczęściej jest to kierunek odwrotny, jednak nie on decyduje. Potem następuje ryk :roll: Wózek służy do przewożenia torebki, plecaka, parawanu etc, bo na pewno nie dziecka :roll: Tadzio nie będzie w nim siedział, nie i koniec :roll: Gdy chcemy poruszać się szybciej, trzeba go wziąć na ręce :roll:
Pójście do knajpy z nim bez asysty kogoś jeszcze odpada. On nie będzie siedział w wózku, nie będzie na krześle, nie będzie na kolanach, nawet nie będzie sobie chodził dookoła, on NATYCHMIAST wychodzi :angryy:
I zakochał się w schodach i krawężnikach. Nic go tak nie ekscytuje jak schody i krawężniki. Odda plażę i morze za jeden krawężnik, po którym może wchodzić i schodzić w nieskończoność.
Jeżeli mu tak zostanie i tak będzie po powrocie, to... :flaming:

Widzicie tą minę? BO NIE MA KRAWĘŻNIKÓW!

Fantastyczne ujęcie, fotograf mistrz :diabloti:

Nieliczne chwile, na które czekamy z utęsknieniem:roll: