Maga100 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]weź no zatrudnij dziadka na cały etat ;) widać nadają z Tadziem na tych samych falach ;) dziadek the best :cool2:[/FONT] ale dziadek nie chce :shake: Mimo że obiecałam codziennie grilla i wychodne 2 x w tygodniu :evil_lol: [quote name='agbar']Czy dziadek da sie wypozyczyc na chwilke?:diabloti:...zrobilby zawrotna kariere jako pan Niania;-) na chwilę się nie da, weźmiesz na chwilę i będziesz chciała, aby został na zawsze, lub przynajmniej przez najbliższe 18 lat :lol: [quote name='anetta']Ale Ci trawko urosło jak dzikie :p chcesz wpaść pokosić? :cool3: Jak zająć dziecko? Dobra rada cioci Magdy, zapiszcie sobie - DAĆ KAMYKI! Tadzio był zajety, przejęty i świat nie istniał. Ja sobie siedziałam, piłam colę i czytałam gazetę. Nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam taki relaks :p Quote
dbsst Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/dd5.jpg proponuje Leona nie wrzucać do wody może łatwo pójść na dno!!! zdjęcia fenomenalne jak zwykle Montano. Tadeusz cudowny. Quote
Alicja Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 :hmmmm: a nie chciał Tadzio skonsumować kamyczków ?? Quote
Cola Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 mam zanotowane :) DAĆ KAMYKI!!!! DUŻO KAMYKÓW!!!! :D Quote
Maga100 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='Alicja']:hmmmm: a nie chciał Tadzio skonsumować kamyczków ?? oczywiście, że chciał :shake: on więc myk kamyk do buzi, a ja wówczas, ze nie wolno i że nie i nie, i zabieram mu rękę z buzi, a on na to w smiech i taka fajna zabawa. Czasem pomaga wtyknięcie smoczka. A Dzień Mamy był niedawno i dostałam to :p sam zrobił, sam :p A potem był Dzień Dziecka na wiejskim festynie :roll: nie będę mówić, KTO bawił się najlepiej :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 tacie karabin, synowi młotek :roll: Młotek oczywiscie wydaje z siebie piszczące dźwięki :roll: Jak z zabawkami dla psów, nie ma już nie piszczących, nie rechoczących, nie zawodzących, nie śpiewających.... A potem.... mecz na Legii o dziwo, Tadzio był wniebowzięty ja umarłam z nudów i jak tylko Tadeusz potarł jedno oko, zerwałam się do odwrotu, że musimy iść, bo dziecko chce spać i już mdleje ze zmęczenia :diabloti: Quote
Alicja Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/dd6.jpg :roflt: :roflt: dzień dziecka połączono zapewne z dniem ojca :diabloti: a laurka zaje2bista ;) Quote
Vectra Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ooo jaaaa cieeeeeee :evil_lol: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/dd6.jpg Quote
malawaszka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Maga100 napisał(a):tacie karabin, synowi młotek :roll: ja umarłam z nudów i jak tylko Tadeusz potarł jedno oko, zerwałam się do odwrotu, że musimy iść, bo dziecko chce spać i już mdleje ze zmęczenia :diabloti: hahahahah cudowny dzień :klacz: a co dostała MAMA??!! :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 nie wspominam takiej oczywistości, ze chciał kupić ten karabin (przecież jest na kulki!!!) i po moim sprzeciwie, był smutny przez cały dzień :-( Quote
Maga100 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 malawaszka napisał(a): a co dostała MAMA??!! :evil_lol: przecież to był dzień dziecka :diabloti: a więc prezenty dostają dzieci i ich ojcowie :diabloti: ale ja dostałam od mojej mamy, bony do sklepu z kosmetykami :p Quote
anetta Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 chcesz wpaść pokosić? :lol!: Same święta. Żyć nie umierać :evil_lol: Ładna karteczka! Quote
dbsst Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 1.dlaczego twoja mama nie ma prezentu dla mnie??? 2. Tadzik w chuście debeściak!!!! Quote
Hanna R. Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Czy Ty mnie jeszcze w ogóle pamiętasz ???? :shake: Quote
Maga100 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Hanna R. napisał(a):Czy Ty mnie jeszcze w ogóle pamiętasz ???? :shake: ależ to ciebie nie ma, co sugeruje, że ty zapomniałaś :shake: Quote
Maga100 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Hanno, kocham cię za twoje ętre, i zaraz potem "przepadłam znów" :diabloti: A mnie wczoraj wyhodowało się coś w basenie :shock: i strasznie szybko rosło! :shock: :diabloti: Quote
dbsst Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ha haha widzisz z trójka też dasz sobie radę. Czy do tego basenu mają wchodzić mamy z dziećmi czy ty dyżurujesz jako ratownik - ochotnik?? Quote
malawaszka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 weszła Maga to basenu i koniec zabawy bo woda wypłynęła :errrr: :scared: Quote
anetta Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 :mdleje: matko! i to wszystko się rozmnożyło przez wodę?!! :crazyeye: :scared: Od dziś nie wchodzę do basenów :cool1: Quote
Maga100 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 dbsst napisał(a):ha haha widzisz z trójka też dasz sobie radę. Czy do tego basenu mają wchodzić mamy z dziećmi czy ty dyżurujesz jako ratownik - ochotnik?? nie dawałam rady z trójką! Co chwila uciekałam za dom odpocząć :mdleje: Do basenu nie miały wchodzić mamy, ale oczywiście Tadeusz Męczący nie chciał pływać ani sam ani w towarzystwie jakiś małoltenich bab i musiałam się poświęcić :roll: malawaszka napisał(a):weszła Maga to basenu i koniec zabawy bo woda wypłynęła :errrr: :scared: ale przynajmniej trawnik wokół się podlał :diabloti: anetta napisał(a)::mdleje: matko! i to wszystko się rozmnożyło przez wodę?!! :crazyeye: :scared: Od dziś nie wchodzę do basenów :cool1: dokładnie tak, w wodzie się rozmnożyło, ale nie martw się, jak ci się przytrafi to oddaj Debe, ona chce dużo dzieci :diabloti: A w długi weekend Tadzio został wywieziony działkę a ja w tym czasie........ :p Quote
Maga100 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 i jeszcze z bachorowego szaleństwa a następnego dnia przyjechała moja mama i przywiozła takie oto cudo dla wnuczka niestety, od dzisiaj nie ma pogody już i nie wiadomo kiedy będzie i czy w ogóle :shake: Quote
dbsst Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 malawaszka napisał(a):weszła Maga to basenu i koniec zabawy bo woda wypłynęła :errrr: :scared: hihihi anetta napisał(a)::mdleje: matko! i to wszystko się rozmnożyło przez wodę?!! :crazyeye: :scared: Od dziś nie wchodzę do basenów :cool1: hihihi PO GWIZDEK LAZŁAŚ NA MOTOR!!!!!!!!!!!!!!!! TO TWOJA WINA!!!!!!!! Dzieciarnia wspaniała a najwspanialsze w niej to, że jest daleko hahahha basen z palami rewelacja czy to kawałek Sama Wiesz Kogo http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/dz4-1.jpg a co do tego widoku mam jedno nieodparte wspomnienie wspomnienie co burzy ten anielski obrazek http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/dz2-1.jpg Quote
Maga100 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 dbsst napisał(a): hihihi PO GWIZDEK LAZŁAŚ NA MOTOR!!!!!!!!!!!!!!!! TO TWOJA WINA!!!!!!!! ale ten motor był jeszcze przed upałami... :roll: potem już nie lazłam, przysięgam :modla: dbsst napisał(a): czy to kawałek Sama Wiesz Kogo http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/dz4-1.jpg hahahaha, TAK! Quote
malawaszka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 dbsst napisał(a): basen z palami rewelacja tiaaa - basem z PAŁAMI, basen z PALAMI :hmmmm: myslę i myslę a to o palMy chodziło :roflt: Quote
Recommended Posts