Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucy*'] można się zadłużyć... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Lucy, jak ty się chcesz dla Leona zadłużać to nie jest dobrze 8) :lol: :lol:

[quote name='daga10011']nie no-jego wcale nie ma tym lozu :lol: :lol: :lol:

nie ma, nie ma, bo Leon wie, że pieski w łóżku nie śpią :wink:

[quote name='Patka'] Powinnaś być dumna z syna :wink: dojrzewa :)

Siakoś nie jestem :-? Ma być słodkim, spokojnym, przyjaznym maluszkiem kochającym cały świat 8)

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100'] [quote name='Lucy*'] można się zadłużyć... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Bardzo, dobrze, :lol: Tylko mogla to wczęsniej powiedzieć, to byś Leonowi kupila ten aparat za 4500 zł :lol:

[quote name='Maga100'][quote name='Patka'] Powinnaś być dumna z syna :wink: dojrzewa :)

Siakoś nie jestem :-? Ma być słodkim, spokojnym, przyjaznym maluszkiem kochającym cały świat 8)
Oprócz konkurentów do serca damy :lol:

Posted

[quote name='Maga100']... Gdy się bawił z ta goldenką, to podbiegł bokserek, a Leon zamienił się w lwa, ryknął, najeżył i chciał się rzucić :evil: Pierwszy raz odwalił mi taki numer, dobrze, ze zareagował na komendę do mnie :-?

Maga, kilka dni temu Bajan zaprzyjaznił się z amstaffką Karmelką, wyraznie był nią oczarowany.Potem kiedy już wracaliśmy spotkaliśmy ją ponownie i dodatkowo pana z huskim. I to był pierwszy raz kiedy Bajan warczał na innego psa :-? , też się bardzo zdziwiłam i zmartwiłam! Położył łapę na grzbiecie Karmelki , że ona jest jego! Ona nie miała cieczki... :roll:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] [quote name='Lucy*'] można się zadłużyć... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Bardzo, dobrze, :lol: Tylko mogla to wczęsniej powiedzieć, to byś Leonowi kupila ten aparat za 4500 zł :lol:

No właśnie :grins: ale jeszcze możesz go wykorzystać (albo to jego rozbrajająco -biedne - skrzywdzono-owieczkowe spojrzenie :lol: )... :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']

przecież staram się być na bieżąco!!! ale jestem pewna, ze nie pisałaś że Leon z partnerką zakwalifikowali sie do TV - to wygląda jak trening do Tańca z Gwiazdami :o Leon... jako gwiazda??? no bo partnerki nie znam :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj'] Maga, kilka dni temu Bajan zaprzyjaznił się z amstaffką Karmelką, wyraznie był nią oczarowany. Potem kiedy już wracaliśmy spotkaliśmy ją ponownie i dodatkowo pana z huskim. I to był pierwszy raz kiedy Bajan warczał na innego psa :-? , też się bardzo zdziwiłam i zmartwiłam! Położył łapę na grzbiecie Karmelki , że ona jest jego! Ona nie miała cieczki... :roll:
Cieczki nie miala, ale była JEGO :lol:
I jakbym widziała znajomego ogara i wielkiego przyjaciela mojej Saby. On robił dokladnie to samo, jak jakis inny Pan Pies do niej podchodził. Kładł łapę na nią i warczał na przeciwnika, wyraźnie mu pokazując, ze ta laska jest jego :lol:
Przeciwnik z reguły odchodził, choć raz się zdarzyło, że jeden ON nie zdzierżył takiego zachowania , pieski poszły na łapy, co znowu nie spodobało się Sabie, która stwierdzila, że żaden obcy ON nie będzie okladał jej kumpla, więc z wrodzonym sobie wdziękiem :evilbat: wpadła miedzy oba psy rodzieliła je warknęła na ON, który................. sobie.............. poszedł :o

Posted

[quote name='PIKA']...
Cieczki nie miala, ale była JEGO :lol:
I jakbym widziała znajomego ogara i wielkiego przyjaciela mojej Saby. On robił dokladnie to samo, jak jakis inny Pan Pies do niej podchodził. Kładł łapę na nią i warczał na przeciwnika, wyraźnie mu pokazując, ze ta laska jest jego :

Pika :D , no właśnie o to mi chodziło, że jak widzę to suka wcale nie musi mieć cieczki, że działają i inne czynniki. Bajan spuszczony w grupie psów jednymi się interesuje, a innymi nie ..., ale jak sobie wybierze to stara się go mieć tak trochę "na własność" :roll: i to wcale nie musi być suka... :wink: Bardzo lubi też szczeniaki, ostatnio nawiał nam za 4 mies. suczką beagle, a tu przecież też jeszcze o cieczce nie ma mowy :wink: Zauważyłam jednak, że właściciele psów (no i suk) cieczką lubią wyjaśniać różne kwestie zachowania psiaków :-?

Posted

Lucy* napisał(a):

No właśnie :grins: ale jeszcze możesz go wykorzystać (albo to jego rozbrajająco -biedne - skrzywdzono-owieczkowe spojrzenie :lol: )... :evil_lol:

Lucy to ja w takim razie lecę po ten aparat za 4500.... :angel: Rachunek prześle tobie 8)

Posted

Maga100 napisał(a):
Lucy* napisał(a):

Lucy to ja w takim razie lecę po ten aparat za 4500.... :angel: Rachunek prześle tobie 8)

Cholera... jedno spojrzenie i tak się człowiek wkopał.. :shake: :smhair2: :wink: :wink:

Posted

O rany Maga i takim sposobem doszłaś do aparata :wink: za 4500 :o
To może podeślij mi ten co teraz Tz kupił , oddam za 2 miesiace 8) :lol:

Sceny łóżkowe :lol: extra

Posted

dbsst napisał(a):
Szpila jest zdruzgotana i zalamana postepowaniem Leona 8)

to jej powiedz, żeby bezczelna nie była :-? Sama ma pełno starających, wszystkich po równo kokietuje, a on nich wymaga wierności? :-?
Niech założy pas cnoty, a klucz da Leonowi :lol: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
dbsst napisał(a):
Szpila jest zdruzgotana i zalamana postepowaniem Leona 8)

to jej powiedz, żeby bezczelna nie była :-? Sama ma pełno starających, wszystkich po równo kokietuje, a on nich wymaga wierności? :-?
Niech założy pas cnoty, a klucz da Leonowi :lol: :lol:

Szpila sie nie godzi na przekazanie klucza do dziewictwa

powiedziala jeszcze ze kobieta jest po to aby miec adoratorow a mezczyzna jest po to aby byc wierny tej jednej co ja adoruje ;)

Posted

[quote name='dbsst']

Szpila sie nie godzi na przekazanie klucza do dziewictwa

powiedziala jeszcze ze kobieta jest po to aby miec adoratorow a mezczyzna jest po to aby byc wierny tej jednej co ja adoruje ;)

Szpilosławo, ja o tobie tylko myślę, o tobie tylko śnię, a ty tak ranisz mię....

Posted

[quote name='dbsst']:o o qrde ale narobilam

alez moj Leoniasty ja Cie tylko sprawdzam czy Twa milosc jest true ;)

ale sie ciesze ze taka odpowiedz otrzymalam :D

jesu dbsst twój TZ maltretuje Szpilkę :evil: