Maga100 Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 [quote name='Lucy*'] można się zadłużyć... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Lucy, jak ty się chcesz dla Leona zadłużać to nie jest dobrze 8) :lol: :lol: [quote name='daga10011']nie no-jego wcale nie ma tym lozu :lol: :lol: :lol: nie ma, nie ma, bo Leon wie, że pieski w łóżku nie śpią :wink: [quote name='Patka'] Powinnaś być dumna z syna :wink: dojrzewa :) Siakoś nie jestem :-? Ma być słodkim, spokojnym, przyjaznym maluszkiem kochającym cały świat 8) Quote
PIKA Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Maga100'] [quote name='Lucy*'] można się zadłużyć... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Lucy, jak ty się chcesz dla Leona zadłużać to nie jest dobrze 8) :lol: :lol: Bardzo, dobrze, :lol: Tylko mogla to wczęsniej powiedzieć, to byś Leonowi kupila ten aparat za 4500 zł :lol: [quote name='Maga100'][quote name='Patka'] Powinnaś być dumna z syna :wink: dojrzewa :) Siakoś nie jestem :-? Ma być słodkim, spokojnym, przyjaznym maluszkiem kochającym cały świat 8) Oprócz konkurentów do serca damy :lol: Quote
mmbbaj Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Maga100']... Gdy się bawił z ta goldenką, to podbiegł bokserek, a Leon zamienił się w lwa, ryknął, najeżył i chciał się rzucić :evil: Pierwszy raz odwalił mi taki numer, dobrze, ze zareagował na komendę do mnie :-? Maga, kilka dni temu Bajan zaprzyjaznił się z amstaffką Karmelką, wyraznie był nią oczarowany.Potem kiedy już wracaliśmy spotkaliśmy ją ponownie i dodatkowo pana z huskim. I to był pierwszy raz kiedy Bajan warczał na innego psa :-? , też się bardzo zdziwiłam i zmartwiłam! Położył łapę na grzbiecie Karmelki , że ona jest jego! Ona nie miała cieczki... :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Lucy* Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] [quote name='Lucy*'] można się zadłużyć... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Lucy, jak ty się chcesz dla Leona zadłużać to nie jest dobrze 8) :lol: :lol: Bardzo, dobrze, :lol: Tylko mogla to wczęsniej powiedzieć, to byś Leonowi kupila ten aparat za 4500 zł :lol: No właśnie :grins: ale jeszcze możesz go wykorzystać (albo to jego rozbrajająco -biedne - skrzywdzono-owieczkowe spojrzenie :lol: )... :evil_lol: Quote
Camara Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Maga100'] przecież staram się być na bieżąco!!! ale jestem pewna, ze nie pisałaś że Leon z partnerką zakwalifikowali sie do TV - to wygląda jak trening do Tańca z Gwiazdami :o Leon... jako gwiazda??? no bo partnerki nie znam :lol: Quote
PIKA Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='mmbbaj'] Maga, kilka dni temu Bajan zaprzyjaznił się z amstaffką Karmelką, wyraznie był nią oczarowany. Potem kiedy już wracaliśmy spotkaliśmy ją ponownie i dodatkowo pana z huskim. I to był pierwszy raz kiedy Bajan warczał na innego psa :-? , też się bardzo zdziwiłam i zmartwiłam! Położył łapę na grzbiecie Karmelki , że ona jest jego! Ona nie miała cieczki... :roll: Cieczki nie miala, ale była JEGO :lol: I jakbym widziała znajomego ogara i wielkiego przyjaciela mojej Saby. On robił dokladnie to samo, jak jakis inny Pan Pies do niej podchodził. Kładł łapę na nią i warczał na przeciwnika, wyraźnie mu pokazując, ze ta laska jest jego :lol: Przeciwnik z reguły odchodził, choć raz się zdarzyło, że jeden ON nie zdzierżył takiego zachowania , pieski poszły na łapy, co znowu nie spodobało się Sabie, która stwierdzila, że żaden obcy ON nie będzie okladał jej kumpla, więc z wrodzonym sobie wdziękiem :evilbat: wpadła miedzy oba psy rodzieliła je warknęła na ON, który................. sobie.............. poszedł :o Quote
mmbbaj Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='PIKA']... Cieczki nie miala, ale była JEGO :lol: I jakbym widziała znajomego ogara i wielkiego przyjaciela mojej Saby. On robił dokladnie to samo, jak jakis inny Pan Pies do niej podchodził. Kładł łapę na nią i warczał na przeciwnika, wyraźnie mu pokazując, ze ta laska jest jego : Pika :D , no właśnie o to mi chodziło, że jak widzę to suka wcale nie musi mieć cieczki, że działają i inne czynniki. Bajan spuszczony w grupie psów jednymi się interesuje, a innymi nie ..., ale jak sobie wybierze to stara się go mieć tak trochę "na własność" :roll: i to wcale nie musi być suka... :wink: Bardzo lubi też szczeniaki, ostatnio nawiał nam za 4 mies. suczką beagle, a tu przecież też jeszcze o cieczce nie ma mowy :wink: Zauważyłam jednak, że właściciele psów (no i suk) cieczką lubią wyjaśniać różne kwestie zachowania psiaków :-? Quote
Maga100 Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Lucy* napisał(a): No właśnie :grins: ale jeszcze możesz go wykorzystać (albo to jego rozbrajająco -biedne - skrzywdzono-owieczkowe spojrzenie :lol: )... :evil_lol: Lucy to ja w takim razie lecę po ten aparat za 4500.... :angel: Rachunek prześle tobie 8) Quote
Lucy* Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Maga100 napisał(a):Lucy* napisał(a): No właśnie :grins: ale jeszcze możesz go wykorzystać (albo to jego rozbrajająco -biedne - skrzywdzono-owieczkowe spojrzenie :lol: )... :evil_lol: Lucy to ja w takim razie lecę po ten aparat za 4500.... :angel: Rachunek prześle tobie 8) Cholera... jedno spojrzenie i tak się człowiek wkopał.. :shake: :smhair2: :wink: :wink: Quote
Alicja Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 O rany Maga i takim sposobem doszłaś do aparata :wink: za 4500 :o To może podeślij mi ten co teraz Tz kupił , oddam za 2 miesiace 8) :lol: Sceny łóżkowe :lol: extra Quote
dbsst Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Szpila jest zdruzgotana i zalamana postepowaniem Leona 8) Quote
Maga100 Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 dbsst napisał(a):Szpila jest zdruzgotana i zalamana postepowaniem Leona 8) to jej powiedz, żeby bezczelna nie była :-? Sama ma pełno starających, wszystkich po równo kokietuje, a on nich wymaga wierności? :-? Niech założy pas cnoty, a klucz da Leonowi :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 haha,Leon Macho a Szpila nie lepsza-tylko w damskiej skorze :lol: ... Quote
dbsst Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):Szpila jest zdruzgotana i zalamana postepowaniem Leona 8) to jej powiedz, żeby bezczelna nie była :-? Sama ma pełno starających, wszystkich po równo kokietuje, a on nich wymaga wierności? :-? Niech założy pas cnoty, a klucz da Leonowi :lol: :lol: Szpila sie nie godzi na przekazanie klucza do dziewictwa powiedziala jeszcze ze kobieta jest po to aby miec adoratorow a mezczyzna jest po to aby byc wierny tej jednej co ja adoruje ;) Quote
Maga100 Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 [quote name='dbsst'] Szpila sie nie godzi na przekazanie klucza do dziewictwa powiedziala jeszcze ze kobieta jest po to aby miec adoratorow a mezczyzna jest po to aby byc wierny tej jednej co ja adoruje ;) Szpilosławo, ja o tobie tylko myślę, o tobie tylko śnię, a ty tak ranisz mię.... Quote
dbsst Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 :o o qrde ale narobilam alez moj Leoniasty ja Cie tylko sprawdzam czy Twa milosc jest true ;) ale sie ciesze ze taka odpowiedz otrzymalam :D Quote
Alicja Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='dbsst']:o o qrde ale narobilam alez moj Leoniasty ja Cie tylko sprawdzam czy Twa milosc jest true ;) ale sie ciesze ze taka odpowiedz otrzymalam :D jesu dbsst twój TZ maltretuje Szpilkę :evil: Quote
Maga100 Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 [quote name='dbsst'] :o :o :o gdzie moja piękna Szpilosława? :o Bo ta wyżej to na pewno nie ona :o :-? 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: więcej zdjęć LEONA !! Quote
dbsst Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 hahahahaha Szpila ma poprawiany usmiech ;) Maga alez to Szpidoopeczka :d Leosia dziewczyna :D tylko bez makijazu Quote
Maga100 Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Dobranoc, dobranoc... ściemnia sie już, dobranoc... no mówię dobranoc, iddźcie już spać 8) Quote
PIKA Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Ale piffka troszke poszlo wieczorkiem co? :lol: Quote
Camara Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='Maga100'] o... kurka... dobrze, że nie jestem psiom panienkom :wink: bo już bym się na zabój zakochała :P Quote
Recommended Posts