Maga100 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 naprawdę cudownie, drogie panie, ze sobie podyskutowałyście, naprawdę, jestem niezmiernie zaszczycona, że znalazłyście w moim blożku spokojną przystań i poczulyście się jak u siebie :loveu: Och, zawsze tak chciałam, blożek pełen MIŁOŚCI :loveu: Quote
Maga100 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 :hmmmm: czy ja chciałam, zeby Tadzik raczkował? :hmmmm: Nie, to nie mogłam być ja :shake: Patrzę na swój dom i widzę go inaczej. Stwarza nieustające zagrożenie życia. Nie wiem jak mam nad tym zapanować :shake: Kable. Kanty. Gniazdka. Butelki. Telewizor. Kwiatki. Z tego składa się głównie mój dom. A najlepsze jest to, gdy Tadzik dostrzeże kłaczek kurzu :evil_lol: MUSI go mieć :oops: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/1004041.jpg A poza tym przyszła wiosna :p:p:p http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/1004044.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/1004045.jpg Państwo Kaczkowie też przybyli http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/1004042.jpg i podrzucili mi coś w ogródku http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/1004043.jpg Quote
Vectra Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 nie boisz się , że on poraczkuje do tego oczka ? Quote
Maga100 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='Vectra']nie boisz się , że on poraczkuje do tego oczka ? a to małe dzieci nie umieją plywać? :crazyeye: a ja właśnie czaiłam się z aparatem, żeby zlaać moment jak Tadzik wykonuje skok! :diabloti: PS. wygląda na zdjęciu jakby siedział nad brzgiem oczka, a w rzeczywistości był parę m dalej. To raz. Dwa, był tak oszołomiony światem zewnętrznym, że nie smiał drgnąć. Trzy - obok czaił się cerber A. wykadrowałam go :diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Maga100']a to małe dzieci nie umieją plywać? :crazyeye: a ja właśnie czaiłam się z aparatem, żeby zlaać moment jak Tadzik wykonuje skok! :diabloti: PS. wygląda na zdjęciu jakby siedział nad brzgiem oczka, a w rzeczywistości był parę m dalej. To raz. Dwa, był tak oszołomiony światem zewnętrznym, że nie smiał drgnąć. Trzy - obok czaił się cerber A. wykadrowałam go :diabloti::diabloti: ale tylko winny się tłumaczy :diabloti: Quote
dbsst Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 czy u ciebie był już bocian!!!!!!!!!!!!!! i zostawił PAKUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anetta Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 A one tak za friko korzystają z WASZEGO oczka?:cool1: Widziałam psa! Biedy, opuszczony.....:-( :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='Vectra']ale tylko winny się tłumaczy :diabloti: ale ja uwielbiam tłumaczyć się TOBIE :loveu: To mnie ekscytuje :loveu: Każdemu innemu kazałabym wejśc na drzewo :diabloti: [quote name='dbsst']czy u ciebie był już bocian!!!!!!!!!!!!!! i zostawił PAKUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pakunek zostawił, ale nie bocian, tylko kaczka :shake: [quote name='anetta']A one tak za friko korzystają z WASZEGO oczka?:cool1: Widziałam psa! Biedy, opuszczony.....:-( :evil_lol: 1. no co ty, zostawili zapłatę, w pomarańczowej bluzie na kocu :diabloti: 2. tak, biedny zastraszony, uciemiężony Leon :diabloti: Quote
dbsst Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 to kaczki też biorą w tym udział orzesz orzeszku!!! Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Magdaleno a czy Ty się nie boisz, że Tadeusz do oczka poraczkuje skoro już tak popyla z prędkością światła? Quote
Maga100 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='malawaszka']Magdaleno a czy Ty się nie boisz, że Tadeusz do oczka poraczkuje skoro już tak popyla z prędkością światła? tłumaczenie się innym niz Ewuni już mnie nie ekscytuje :shake: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Maga100']tłumaczenie się innym niz Ewuni już mnie nie ekscytuje :shake: :evil_lol: miałaś kazać mi wejść na drzewo :obrazic: Quote
Maga100 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='malawaszka']miałaś kazać mi wejść na drzewo :obrazic: hahaha, nie mogło mi się to przecisnąć przez klawiaturę, bo ja wiem, ze jesteś delikatna panienką i obawy mialam, że na drzewo wejdziesz, owszem, ale z pętelką Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Maga100']hahaha, nie mogło mi się to przecisnąć przez klawiaturę, bo ja wiem, ze jesteś delikatna panienką i obawy mialam, że na drzewo wejdziesz, owszem, ale z pętelką nie przeceniasz się aby?:D Quote
Maga100 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='malawaszka']nie przeceniasz się aby?:D chyba cię aby. Nie jesteśże delikatną? Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Maga100']chyba cię aby. Nie jesteśże delikatną? się aby, że uważasz, że Twoje odesłanie mnię na drzewo mogloby spodowować u mnię taki efekt :grins: Quote
Vectra Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Maga100']tłumaczenie się innym niz Ewuni już mnie nie ekscytuje :shake: :evil_lol: o moja najmilejsza Magdusiu Quote
anetta Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Maga100'] [B]1. no co ty, zostawili zapłatę, w pomarańczowej bluzie na kocu :diabloti: 2. tak, biedny zastraszony, uciemiężony Leon :diabloti: 1. to dobrze o nich świadczy :grins: 2. O to to to..... :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Leon ma babeszję. Trzymajcie kciuki, żeby do jutra nastąpiła poprawa. Quote
Alicja Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Maga100']Leon ma babeszję. Trzymajcie kciuki, żeby do jutra nastąpiła poprawa. osz cholera .... LEON ...nie daj się :kciuki: Quote
Maga100 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 chyba będzie dobrze :p Leon nadal smutny i zgęzły, ale wypił w nocy dwie miski wody - co zaskutkowało kałużą w przedpokoju - a o 10.00 zjadł biały ser :p Jak mu się nie pogorszy, to jutro kontrola i weta Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Maga100']chyba będzie dobrze :p Leon nadal smutny i zgęzły, ale wypił w nocy dwie miski wody - co zaskutkowało kałużą w przedpokoju - a o 10.00 zjadł biały ser :p Jak mu się nie pogorszy, to jutro kontrola i weta no Leon.....pokaż żeś mocarny ;) ale nadal :kciuki: Quote
Recommended Posts